80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iremcim ya beni niye almadinki listeye...800 gr vermisim diye mi yoksa..azmi buldum söz kiz sana bu hafta 1 kiloyu bulucam:))))))) herhalde gözden kacirdin:)

anaaaaaaa bildirim yapmistim ama gene bilgisayarin azizligine ugramisim..tüh ya..sabahtan beri gecmisi okuyorum ama göremedim bildirimimi...birde kaptana cikisiyorum azmi buldunda ekmedin beni listeye diye..tüh ya ..altiüstü 800 gr di ama olsun..5-6 saat yürüyüs yaptim tüm hafta havasini atacaktim:) bu hafta kacirdik treni neyse ben genede birdaha yapayim bildirimimi...haftaya atariz havayi artik:)

baslangic:82.6
gecen hafta:77.1
bu hafta:76.3
giden:800 gr
toplam giden :6300 gr
spor:yaklasik 6 saat yürüyüs

elimden geldiği kadar atlamamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış demekki kusura bakmaaaa canım ya , valla benim suçuj yok tüm suç kpssnin:) evet listeye gitmek için 3 günü dolduran giremiyorrr

elimden geldiği kadar atlamamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış demekki kusura bakmaaaa canım ya , valla benim suçuj yok tüm suç kpssnin:) evet listeye gitmek için 3 günü dolduran giremiyorrr
yada benimki gibi kafayi yemis leptopu olan listeye giremiyor...

yada benimki gibi kafayi yemis leptopu olanlar giremiyor listeye((

gercekten bu leptop kafayi yemis..bu seferde kac cevap birden gitti:)) aslinda esiminki bu..normalde bu iyi calisir ama sahibi gibi sagisolu belli olmuyormu ne:))

ben yine kendikendime konusur oldum..ee anlatin bakalim duvarlar hayatnasil gidiyor..sinekte yokki avlayalim..ya noolmus bu topigin hali milletin sohpete lustu kalmamismi nedir yani...olsun ben genede konusayim sahipsiz sanmasin kurtlar kuslar:))

ya ne diicem dünden beri bizim herife küstüm ya konusmuyoruz syde..bu sabahta cikmadim yatakodasindan adami protesto ediyorum sözde kahvaltida yapamadim..aksamdan kalan elmayla aktivia yogurdu yedim..az önce cami acayimda iceri temiz hava gelsin dedim..burnuma resmen taze simit koktu ya..buralarda yok öyle marifetli hatunlar..normalde yagmurlu havada cami acinca islak köpek kokar vallahi bak..ama benim burnuma taze taze simit kokusu geliyor..icliktan ölücem adamin umrunda degilya..öyleki islak köpek bile taze simit gibi kokuyor gerisini tahmin edin artik

kaptancım hala burdamısın.ellerine sağlık liste için.ancak ben +1.1 deyim yani en sondayım haftanın tek + lısı hatun olarak:))

canimcim, kaptanimiz bu aralar heyecanli gözünden kacmis olabilir onun bu heyecanini hep beraber paylasiyoruz.hem sana da motivasyon olur haftaya - olursun:)

iremcim ya beni niye almadinki listeye...800 gr vermisim diye mi yoksa..azmi buldum söz kiz sana bu hafta 1 kiloyu bulucam:))))))) herhalde gözden kacirdin:)

iyi kilo veriyorsun hemsom döner ve pizzalara ragmen:) ayrica sirinen varya tam yemelik ya Allah hayirli evlatlardan olmayi nasip etsin insallah.

sana aynen katiliyorum gülüm bende de ayni seyler oluyor moralim bozulmaya basladigi an kendimi mutfakta buluorum.aklima gelmeyecek ne kadar börek,cörek,kek varsa yapip yiyorum.aslinda kendimizi kandiriyoruz duygusal bosluklar bizi kandiriyor...sende biliyorsun ki gecici bir dönem hersey cok güzel olacak bozma moralini güzelcigim.

canim seni dikkatle takip ediyorum azmine hayran olmamak elde degil..ama dünkü menün gercekten cok az olmus az yiyerek metabolizmayi yavaslatirsin biliyorsun degil mi?

emegine saglikk canimcim

sagol canim cümlemizinkini insallah..evet yedim yedimde dikkat ettim..mesela aksam diye yazdigim menü aslinda 3-4 arasi oldu sonrasinida salatayla falan gecistirdim..birde ekmegi kistim bu hafta..ha nerdeyse hergün yani 4 gün 1 saat15 dakkikada yürüdüm..bunlrin etkisidir diyorum..bakalim bu hafta hedefte 1 kilo var..insallah basaririmda az az su kilolardan kurtulurum.

islak köpek kokusu evet igrenc olur:) almanyanin kokmus sehrinde taze simit kokusunu nereden alioyorsun aa hemsom:) hayal gücüne saglik

aminn insallah canim...yürüyüs ve sürekli haraket halinde olmak kilo verirken en güzel spor eminim ki basarirsin gülüm.

vall aclik aldiriyor benim sucum yok..ama yedim az önce..herif cikti evden...sesi duydum indim asagi..cocuklara yemek yaptim..dünden kalan izgara tacuk butu vardi bir kac catal aldim ama midem bulandi..yiyemedim...hic yememekte dogru degil diye actim dolabi ama neyi gördümse midem bulandi.portakali soydum basucuma koyduuuuuum yok yok basucuma koymadim ama ondanda bir dilim aldim gene midem bulandi..ama bulana bulana yedim valla..belki acilirim diye..taze simit kokususndan sonra evde olan herse midemi bulandirdi:))) esasinda basimda dönüyor.yok yok hamile falan degilimde.evde hastalik geziyor..önce cocuklar oldu sonrada ben..dün daha beterdim ama bugün gene biraz iyiyim..bakalim pirasa koydum ocaga o pisene kadar acilirim aksam menüsü belli aslinda ben menüyü simdiden yazabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…