[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
iremcim ya beni niye almadinki listeye...800 gr vermisim diye mi yoksa..azmi buldum söz kiz sana bu hafta 1 kiloyu bulucam:))))))) herhalde gözden kacirdin:)
Dilara'cım,listedeki "misafir" benim herhalde ama galiba bir yanlışlık olmuş.Ben bu hafta aralıksız 6 gün menümü yazdım.
Bir de tam ben bilmiyorum, bu menülerin listesinin bir yaptırımı var mı yani listeye girmek için mi yazılıyor?
yada benimki gibi kafayi yemis leptopu olan listeye giremiyor...elimden geldiği kadar atlamamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış demekki kusura bakmaaaa canım ya , valla benim suçuj yok tüm suç kpssnin:) evet listeye gitmek için 3 günü dolduran giremiyorrr
iremcim ya beni niye almadinki listeye...800 gr vermisim diye mi yoksa..azmi buldum söz kiz sana bu hafta 1 kiloyu bulucam:))))))) herhalde gözden kacirdin:)
yada benimki gibi kafayi yemis leptopu olanlar giremiyor listeyeelimden geldiği kadar atlamamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış demekki kusura bakmaaaa canım ya , valla benim suçuj yok tüm suç kpssnin:) evet listeye gitmek için 3 günü dolduran giremiyorrr
huuuu huuuu napıyorsunuz görüşmeyeli uzun zamandan sonra bugün ilk defa evdeyim :))
kaptancım hala burdamısın.ellerine sağlık liste için.ancak ben +1.1 deyim yani en sondayım haftanın tek + lısı hatun olarak:))
bugünlerde çok gerginim.yeme isteğim beni ele geçirdi dün.kurabiyeleri o kadar çok atıştırmamın sebebi bu.duygusal açlık kötü bir durum.insanın kendini frenlemesi zor oluyor.
bu arada çok güzel kilo veren arkadaşlarım olmuş.liste hazırlanınca daha iyi anlarız.kocaman tebrikler valla.
diyetini bırakmayıp devam edenleri gördükçe insan toparlanma isteği duyuyor kendinde:))
bu hafta daha iyi geçer umarım hepimiz için:))
gnydn bayanlar.. bi tehlikeli haftasonunu daha atlattık çok şükür:)) ama sanırım ben nefsimi çok ii hatta baya fazla terbiye etmişim bişey yemek gelmiyor içimden cnm istemiyor. dünkü menümü paylaşayım.
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık (geç kalkınca öğünler böle birleşti.)
ara: elma
dün sadece bu kadar yiyebildim.
3lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşilçay.
emegine saglikk canimcim[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canimcim, kaptanimiz bu aralar heyecanli gözünden kacmis olabilir onun bu heyecanini hep beraber paylasiyoruz.hem sana da motivasyon olur haftaya - olursun:)
iyi kilo veriyorsun hemsom döner ve pizzalara ragmen:) ayrica sirinen varya tam yemelik ya Allah hayirli evlatlardan olmayi nasip etsin insallah.
sana aynen katiliyorum gülüm bende de ayni seyler oluyor moralim bozulmaya basladigi an kendimi mutfakta buluorum.aklima gelmeyecek ne kadar börek,cörek,kek varsa yapip yiyorum.aslinda kendimizi kandiriyoruz duygusal bosluklar bizi kandiriyor...sende biliyorsun ki gecici bir dönem hersey cok güzel olacak bozma moralini güzelcigim.
canim seni dikkatle takip ediyorum azmine hayran olmamak elde degil..ama dünkü menün gercekten cok az olmus az yiyerek metabolizmayi yavaslatirsin biliyorsun degil mi?
ya ne diicem dünden beri bizim herife küstüm ya konusmuyoruz syde..bu sabahta cikmadim yatakodasindan adami protesto ediyorum sözde kahvaltida yapamadim..aksamdan kalan elmayla aktivia yogurdu yedim..az önce cami acayimda iceri temiz hava gelsin dedim..burnuma resmen taze simit koktu ya..buralarda yok öyle marifetli hatunlar..normalde yagmurlu havada cami acinca islak köpek kokar vallahi bak..ama benim burnuma taze taze simit kokusu geliyor..icliktan ölücem adamin umrunda degilya..öyleki islak köpek bile taze simit gibi kokuyor gerisini tahmin edin artik
aminn insallah canim...yürüyüs ve sürekli haraket halinde olmak kilo verirken en güzel spor eminim ki basarirsin gülüm.sagol canim cümlemizinkini insallah..evet yedim yedimde dikkat ettim..mesela aksam diye yazdigim menü aslinda 3-4 arasi oldu sonrasinida salatayla falan gecistirdim..birde ekmegi kistim bu hafta..ha nerdeyse hergün yani 4 gün 1 saat15 dakkikada yürüdüm..bunlrin etkisidir diyorum..bakalim bu hafta hedefte 1 kilo var..insallah basaririmda az az su kilolardan kurtulurum.
islak köpek kokusu evet igrenc olur:) almanyanin kokmus sehrinde taze simit kokusunu nereden alioyorsun aa hemsom:) hayal gücüne saglik
aminn insallah canim...yürüyüs ve sürekli haraket halinde olmak kilo verirken en güzel spor eminim ki basarirsin gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?