80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hic sorma canimcim acaip yedim annem yapmis saolsun bir tencere benim oglanlar sevmez hepsi bana kaldi nihayet bugün geri kalanini yedim:)) gercekten hic iyi olmadi bu tatil öncesi tüm dengem bozuldu.iltifatlarin icin cok tsk ederim inanin sizlerin yaninda lafi olmaz.

sabah:bir elma bir aktivia
ögle:biriki catal izgara tavuk
bir portakal
aksam:bir tabak pirasa yemegi pirincli oldugu icin ekmek yemedim..

menün süper hemsom gercekten cok iyi gidiyorsun.suyu unutma ama en az 2 litre icilecek.

ev isleri spordan beter ben ne zaman büyük temizlik yapsam her tarafim tutulur:) gün icinde 3 dilim ekmek cok degil,4 kasik makarna aksam icin biraz fazla gibi.gerci sizlerin menüsüne yorum yapiyorum benim menümü hic yazmayayim::) 2 gündür 1 koca tencere kuru patlican dolmasini götürdüm:)

• menüm sabah iki tas kahve
  • öglen ceyrek pide tost ,salata
  • ara potakal,armut
  • aksam dört tane köfete salata
  • 1 litre su
gülümm su icmeye calis yoksa menün cok iyi görünüyor sanirim suyu az ictigin icin yavas kilo veriyorsun.

yorumun için teşekkür ederim gülsedacım makarna fazlamı olmuş diyosun 17:00 gibi yedim ama(gerçekten temizlik işi çok yoruyo bu sefer kendim yapayım içime sinsin istedim daha ilk günden tırstım valla,zaten kiloda vremiyorum geçen haftadan beri doğru dürüst, bu koşturmada diyeti bırakabileceğimden korkuyorum tartıyı sabah tehdit ettim böyle giderse yollarımız ayrılacak galiba(

Son düzenleme:
ben yokum listede yinede eline sağlık cnm zaman ayırıp hazırladığın için :)

canim benim inan bildigimden degil ben genelde aksamlari karbonhidratli besinler almamaya calisiyorum o yüzden söyledim.aslinda cok abartilacak kadar cok degil menün...

iremcim eline sağlık canım..bu kadar hassas bir döneminde bile bizi ihmal etmedin..hepimizin hep aklındasın canımm..

sana aynen katiliyorum canim.

canim baslangicta 2 hafta boyunca günlük menü bildirim yapanlar listeye giriyorlar.sen ne kadardir buradasin bilmiyorum ama bizden ayrilmazsan ve günlük menülerini bizimle paylasirsan kaptanimiz wintersun seni listeye alacaktir.

kizlar bir önerim var kaptanimiza söyleyelim haftalik kilo bildirimlerinde diyete baslangic tarihlerimizide ekleyelim.Yeni gelen arkadaslarimiza daha iyi motivasyon olur.Ne dersiniz?

Hani söyle sunalim bildirimi:

Baslangic tarihi
başlangıç kilo
Geçen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
hedef
spor​

ne dersiniz?

Son düzenleme:
sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:1 dilim ekmek ve 2dilim peynir ve kırmızı biber
ara:bir tane eti form
öğle:karışık tıst cacık ve 3 kaşık barbunya
ara:yok
akşam:tavuklu salta-tavuğu bol- ve bir dilim ekmek
gece:çikolatalı süt(meyve ve süt)
2 meyve 2 ceviz kaldı...

selamlar
bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
labne
acılı ezme
yeşil çay

ara yok

öğlen
bi lahmacun
bi bardak kola zero

akşam
bi buçuk lahmacun
bi bardak kola zero

ara
yeşilçay 3 tane elma pestili
temizlikçi kadın geldi de ona lahmacun söyledim.yemek yapmadım.spor da yapamadım o yüzden.

kızlar ben döndümmmmmm bu hafta bildirim yapıcam artık bu günkü listem berbat ötesi kızımın doğum günü bu günonu çooooook seviyorummmmm

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalık
ara yok
öğlen 1 parça katmer zeytin açık çay
ara 1 elma
akşam mercimek çorbası patates kızartması yoğurt
ara 1 küçük dilim yaşpasta

2.5 litre su spor yok akşam abarttım yarın inşallah düzelicem

kaptancım hala burdamısın.ellerine sağlık liste için.ancak ben +1.1 deyim yani en sondayım haftanın tek + lısı hatun olarak:))
sana süper bi torpil geçmişimmmm:):):):):)
iremcim ya beni niye almadinki listeye...800 gr vermisim diye mi yoksa..azmi buldum söz kiz sana bu hafta 1 kiloyu bulucam:))))))) herhalde gözden kacirdin:)

yaaaaaa yaaaaaa gördünmüüüüü:)))))))))) kendimden şüphe ettirdin bana çünkü seninkini ve dilaramınkini aradım ama menü sayılarına bakınca anladım bu hafta kaptanlar listede yokkk:)
2 hafta sonunda bizimle kaldığını ve menü paylaşımlarının devamlılığında sende listede olacaksın canımmmm
Hani söyle sunalim bildirimi:

Baslangic tarihi
başlangıç kilo
Geçen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
hedef
spor​

ne dersiniz?

kaydettim canım bencede mantıklı ama bunu bu hafta yapamayabiliriz liste formatımı düzenlemem lazımmm onun için bu hafta değilde öbür hafta ekleyebiliriz:)

Sabah : iki dilim ekmek kk peynir üç zeytin üç adet sucuk bir şekersiz çay bi kaşk recel
ara : yok
öğle : üç adet köfte iki dilim ekmek bir bardak kola
ara : iki kaşk dondurma
akşam : beş kaşık ot yemeği bi yk yogurt bir dilim ekmek
ara : ballı tarçnlı çay
spor : yok

kızlar bugun gunum hastahanede geçti rutin kontrol kan falan verdm aç karnına beklemek zorunda kaldm ondan sonra da saldrdm resmen bugun o yuzden hiç yazmıorm menumu çok çok duzensz çünkü iki gundur dagttm yarın toplucam inşşş

dün

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

öğlen akşam

1 dilim ıspanaklı börek
1 kase yoğurt

ara

1 bardak süt
1 tadımca

bugün

sabah

2 dilim çavdar ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık

ara
1 sütlü nescafe
1 kurabiye

öğlen akşam
yarım simit
1 bardak ayran

1 bardak süt
3 çiğ fındık 5 kayısı bademi

arkadaşlar bu hafta süperiz.havalar ısınmaya başlayınca kilolar daha bir hızla gidecek..en azından alımlar azalacak..
TEBRİKLEERR...

DÜNKÜ MENÜM

sabah
haşlanmış yumurta
zeytin
2 d.buğday ekmek
domates salatalık

ara
1 poğaça

ara
kuru erik
2 form bisküvi

öğle
1 pide
salata

akşam
c.flakes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…