80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederim baharnazciiim:) iyi oldu bunu bilmem
ya peki kendimizi kuruta biliyormuyuz? cünkü almanyada simdi nerde bulcam kirazcöpü
:)

selmam, bebegim, cerenim, ve serram... ya ben sizin sohbetiniziiii özleeedim, gelin artik, dönün artiiik...
cok seviyorum siziiii... yaaaaaaaaaaaa.... aglarim ama hemen dönmezseniz yaaa...
hic tadi olmuyor sizsiz yaa...:)

sizler icin geliom ben bea, sizle sevdim buralar:)

opuyorumnanaktandelikafaduldenşakkıdıŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhaba lavita
almanya soguk niye geldin cnm :)))

slmmmmmmm kıslarrrrrr ben döndüm aranıza şimdi aypıyorum listeyi nolur kusura bakmayın telaşem çoktu dün de evde değildik vs... şimdi yapıyom yani...geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım ama ben sanırım haftasonu verdiğim 600 gr aldım

handeryamm sooorun coook bebisiiim, listeyi aylin hazirladi sagolsun

simdi fotolara bakcaaam:)

ayllincim haklisin ama ailemi gördüm soguk viz gellir

handeryamm sooorun coook bebisiiim, listeyi aylin hazirladi sagolsun

simdi fotolara bakcaaam:)

ayllincim haklisin ama ailemi gördüm soguk viz gellir

handeryaya DUR de görmedi sanirim yavv

ay evt aile hasreti zordur

handerya abla cok güzelll fotolar, allah uzun ömürler versinnn

Merhaba kızlar naber nasıl geçiyor günler?
Listeye baktım da ben hala tartılmadım.Cuma aksam tartılmıstım.90 kıloydum.Bır de bu cuma aksam tartılıcam kızlar.Dun yedıklerımı yazayım.
Sabah 10 tane kıraz 2 kayısı.
Oğlen 1 şeftali 15 tane vişne 6-7 tane kiraz
aksam kendimi tutamadım kaynanam sebzeli pilav yapmıştı ondan yedim.
kardeşim gezmeye dısarıya goturmusmustu.onlar yemek yedi ben de 1 er mangal salatası yedim(mangalda patlıcan domates biber)
Cokmu yiyorum kızlar?
Bu gün sabah da yine 10 tane falan kiraz.
Oğlenim de 1 armut.

DrGunay napiyorsun sen?
hani sabah peynir zetin ekmek? yumurta nerde?
öglen sebze yemegi yogurt nerde?
aksam corba hafif yemek

sen sirf visne kiraz elma armut yiyon, olmaz böle

bir cizelge yap kendine abla

KILO CIZELGESI YAPAMAYANLAR/GÜNCELLEYEMEYENLER ICIN

www.abnahme-ticker.de

Hier können Sie sich Ihren Ticker einrichten TIKLA

FORMAT 1 TIKLA

Cizelgenizi secin, Hintergrund wählen TIKLA
Anzeiger wählen TIKLA

Ihr Ausgangswert: baslangic kilo örnek: 92,5

Ihr aktueller Wert: simdiki kilo 88,5

Ihr Zielwert: hedef 70

Zusatz-Text 1: istediginiz seyi yazabilirsiniz, mesela basladiginiz gün
Zusatz-Text 2: örnek: basaracagimm, vs vss

Ticker generieren TIKLA

Cizelgenin altinda hemen bir link görüceksiniz

Die URL des Bildes lautet: http://www.abnahme-ticker.de...........png/

bunu kopyaliyorsunuz ve KULLANICI PANELI giriyorsunuz, PROFIL DÜZENLE giriyorsunuz, en asagda bos biyer var, Kilo cizelgesi diyor, oraya yapistiriyorsunuz.

Karşınızda bu haftanın rötarlı listesi...kusura bakmayın kızlar bu hafta byle oldu,mazeretim vardı ama...
Aylincim yaaaa şimdi gördüm listeyi de,olsun canım nasıl olsa hazırlanacaktı saol yardımın için ben yokken asistanımsın :) zaten sen ve lavitam olmasa şu listeyi ne güncelleyen var ne hatırlayan..

slm bugün ne yedim diye liste yapmışsınız ya ben yemeğimi kısmıyorum ama çünkü kıstıkça bünyem daha çok şey isteyecek ilerki günlerde ben yiyorum yedikten sonrada 10 dk ayakta kalıyorum oturmuyorum yürüyorum iş yerinde işte böyle belki yanlış ama ben yerim kiloda veririm aynen öylede oluyo :)) yanlışsa söyleyin

Neslihancım tebrik ederim canım süper vermişsin ama ilk hafta şişkinliği gitti sanırsam,tebrik ederim..
Bu arada ne kadar çok kişi olmuş listede umarım herkes devamlı girer..

Ben ilaç kullanıyorum ve kullandığım ilaç iştahımı açıyor. En son 82 yi gördüm. Boyum 1.64 tabi kilo vermek istiyorum. Bir ara diyetisyene de gitmiştim. 73 e düşmüştüm ama az ve aynışeyleri yemekten sıkıldım. Durum ortada. 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum.1 kilo verebildim. :çok üzgünüm:Kendimi çok sıkmıyorum sadece abartmadan yemek yemeğe çalışıyorum. Haftaya şehir dışında seminerim ver. Sonrada tatile çıkacağım. Umarım motivasyonum düşmez ve devam ederim. Sizin yazdıklarınızı okuyorum. Böylece moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.hepinize başarılar diliyorum:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…