80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar....
listede bende yokum arkadaşlar bu hafta 3 haftam oldu.

dünki menümü vereyim

sabah 10 gibi 2 dilim ekmekle zeytin peynir domates
12 de iki kepçe yarmalı ayran çorbası
saat 4 gibi 2 dilim ekmek biraz labne peyniri yeşil soğan, kıymalı börek yedim hem erken saat diye birdaha yemiycem diye
ama saat 8 de eşim böğürtlenli bir pasta almış koca bir dilim yedim yani dayanamam ben tatlıya yaaaaaa
2 lt fazla su içmişimdir.

sağolasın canım ne güzel moral verici şeyler yazmışsın.dün toparlandım daha iyiyim.cumartesi pazar evde olunca düzeni sağlayamıyorum ipin ucu kaçıyor.genelde hafta içi iyi götürüyorum.

sağolasın canım sen de mesajımı atlamamış güzel şeyler yazmışsın:))tadımlı yemeyi beceremiyorum ben.yine de eskisine göre daha iyiyim bu konuda.diyet kolayı da çook nadir içerim.eve sürekli almam asla.o yüzden çok sıkıntı duymuyorum arada içmekte.yoksa kesinlikle haklısın diyet ürün diye aldanmamamız lazım.
seni tebrik ediyorum bu arada istikrarlı gidiyosun ve güzel kilo veriyosun

kizlar dunku menum

sabah 1 incir

kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yesil cay

oyle 1 tabak bulgur pilavi 1 kase yogurt

ara 1 dilim su boreyi biraz peynir ve domates

aksam 1 tabak bulgur pilavi 1 kase yogurt ve kivircik salata

yesil cay

kizlar dun cok oldu temizlik yapoyorum evde ne varsa yedim bugun telafi etmem lazim

dilaraaaaa nerelerdesin goremiyorum seni sinavlara mi calisiyosun

dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
ara
öğle:çorbaa+4 kaşık bulgur pilavı+3 kaşık pataetes oturtma+200 gr yoğurt
ara
akşam:çorba+4 kaşık kuru fasülye+3 kaşık pilav-az yoğurt ve salata
ara:5-6 fındık-fıstık+küçük bir parça muz

elmaşekerim nerelerde kızlar özletti kendini,varmı bilgisi olan merak ettim?

geldim kızlar geldim :))))) evet canım yaaaa artık öyle geçiştirmelik değilde ciddi ciddi yoğunlaşarakkk çalışmaya başladımmm bide annem çalışıyor evde ben varımmm o yüzden evi toparlamakda bana kalıyor hiç birşeye yetişemiyoummm vallaaaaa ve itiraf ediyorum kpss gerginliğiyle yemeye de başladımmmmm ama bugünnn söz veriyorum karşınıza güzel bir menü ile çıkacağımmmmm kızlarr bana dua edin olur mu kpss için

herkese merhaba nasılsınz arkadaşlar bu hafta bende çok dikkat ediyorum gerçi havalar kapalı yağmur var istanbulda yürüyüş yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
elmaşekerim sana başarılar inşallah fazla fazla puan alırsın ve istediğin bölüme geçersin dualarım seninle canım

Allah yardımcın olsun canım.sınav ne zamandı.sınav stresi ile başetmek kolay değil ama sen yine de yeme işini abartma oldumu şekercim:))

Allah yardımcın olsun canım.sınav ne zamandı.sınav stresi ile başetmek kolay değil ama sen yine de yeme işini abartma oldumu şekercim:))

sağolun kızlar ya allah razı olsunnnn moraliniz desteğinizzz o kadar iyiy geliyor ki banaaa bugün abartmamaya çalışacağımmm kuzum bugünn baktım fazla kaçmaya başladıı dur artık dedim kendimeee :) sınav eylül de canım benimmmm 5 ayım var son hatta daha az

bugünkü menüm.
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
öğle: salata, haşlama tavuk göğsü
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, salata, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay. ii akşamlar kızlar.

cnm kpss neden zor biliyor musun?? söyleyim çalışmamak(sen çalışıyorsun), heyecan, stres ve korku. bunları bir an önce at üzerinden. sana bişi anlatayım. biz 3 arkadaş kpss gircez 2010. 2 kişi aynı dershaneye gittik. diğeri farklı ildeydi. kendi kendine bişiler yapmaya çalıştı. temelide yoktu. son 3 ay kalasıya dershaneye gitti. ama biraz sakin yapılıydı 3 ay dershaneye giden. o atandı, diğer arkadaşım atanamadım. 1 yıl dershaneye gitmişti halbuki. çünkü çok panik yaptı. sakin ol rakiplerinden önde başla sınava. ve 5 ay çok uzun bir süre. defalarca konuları tekrar edip test ve deneme çözebilirsin. ben sana güveniyorum yapabilirsin. sende güven kendine panik yapma cnm benim.

kizlar dün sabaha karsi bir fenalastim..allahim neydi o acilar..öksüremiyorum ksürdükce cigerlerime sanki hancer saplaniordu...kardesinde bu acilari cekerek ldügü icin cok korktum..cocuk gibi bagirarak agladim resmen saatlerce...herflede küsüm ya gurur yapip uyandirmiyorumda ..ama sabah 6 ya kadar zor dayandim..baslarim gurura resmen ölücem diye kaldirdim adami..acile gittik..serum verdler..tutturdular hastanede kalman gerek diye..yok dedim..birde doktordan firca yedim..ay nasil kalayim hastanede evde 4 cocuk.üstelikte okullari tatilde..neyse film falan cektiler..ay ay ay...o film cekilene kadar varda resmen yerlerde hayvan postu gibi seriliydim ya..serum bitti herif bakti yürüyemeyecegim gitti tekerkelisandalyeyi getirdi.oturmaz olaydim..o saate kadar cektigim ciger ve deri agrisina birde bizim usta söförün cilgin sürüsüyle bir bulantilar eklendi anlatamam.adama yapma usul sür dedikce resmen dönderdi beni ucurdu koridorda ..tabi olan oldu..röntgen icin hatunun biri soyun ayakta su tabelaya yapis buyruklarini yerine getireyim derken benim ayagi kalkmamla iki seksen yere uzanmam bir oldu..bir bulanti..kadina kusacam bana kap ver diyorum yerde uzanmis rezil vaziyette dangalak bana bir metre yüksekligindeki cöpü getiriyor..yaku kafayi kaldirabilsem zatn yerde olmam..ben nasil kusayim ona..allahtan diger hemsire düsündüde kagit kab verdi..tabi bende safra..mafra kalmadi..allahim ne rezillikti...2 saat röntgendi serumdu derken perisan oldum..ay doktor demezmi ilac yazamayiz evdoktoruna git diye..ya ev doktoruna gidebilecek olsam zaten acilde ne isim var..kanun kanundur diyor..ya ev doktoruna gideceksin yada hastaneye yatacaksin...dedim ben hastanede yatamam.kuzu kuzu oradanda gittikmi ev doktoruna..ben kafayi kaldiramiyorum tabi..kocacim sag olsun zaten lmeye bes kala hastaneye getirdi..usta sförlügü sayesinde ölmeye bir kala ciktim hastaneden.neyse bir saatte ev doktorunda süründüm tabi..ay bu doktor bana 35 yas cekapi yapan doktor..ben yle havali süslü gitmistimki..adam karsisinda birden beni grünce gözleri kocaman acildi nooldu sana diye..nerde o hatun nerde bu sümügü burnunda sacbas darmadagin ayaginda terlik gözlerinin alti mosmor kadin..ama canim yaniyor ya hiiic umurumda olmadi valla..allahtan herzamanki gibi 3 saat bekletmeden herkesten önde aldi..cigerlere bronsit dedi...asiri üsütmüsüm..1000 mg lik antibiyotik berdi..hemde günde 3 kere..ay onlar bu isin egitimini grüyorlar vardir bir bildikleri ama günlük 3000 mg lik antibiyotikte biraz cok degilmi ya(( haplar kalin kalin..sanki biri parmaklarini kesmiste bana yut bunlari diyor yani o kadar beter..

doktor herife döndü bu kadinin kesinlikle uzun uzun dinlenmesi gerek.yataktan kalkmasin ..kim bakacak cocuklara dedi..bizimki gururlu gururlu ben bakarim dedi..eve geldik adam ekmek arasi birseyler yemis ve bir yakinin arabasinin parcasi degisecekti..giymis tulumu gitmis..deli oldum..indim kuzu kuzu cocuklara corba pilav yaptim..birde küvete gireyim iyi gelir etlerim isinir diye zoraki küvete girdim..baktim adam geldi..demezmi birinin kaloriferi bozukmus bakmaya gidiyorum..yani icimden iyikide doktor sana teslim etmis dedim ama yüzüne birsey demedim tabi.diyecek halimde yoktu...daha arabada bana demezmi allahin sopasi yok iste diye...ay ldürecek beni..niye ne yaptimki allah ceza versin bana..birde bilmis bilmis konusuyor..en kötüsüde o ya..ne yaptigini bile bilmiyorsun..ay ben kendi derdimemi yanayim bu adamin bosbogazliginami... baskazaman olsa verirdim cevabinida o kadar hastaydimki umurumda bile olmadi acikcasi...simdi biraz daha iyiyim..ilaclarin sayesinde...bu günkü menüm pek komik olacak..sabah kahvaltisi:bir sise serum ara:1000 mg antibiyotik:)))

Adaşııııımmmmmmmmm ayyy çok uzuldumm yaaa çok çok geçmiş olsun tatlım bnmmmmm şimdi iisn demi yat dnlen ne olur bol bol bronşit kötüdür bilirim ben antibytksz toparlanmz antbytkler toparlar kısa sürede ama eşine de kızdım çok o haldeyken sana iş mi yaptırır ah şu erkekler ahhh tkrar çook geçmiş olsun duyumum ara ara ses et mrk ederm seniiiiiiii

canım cokk cokk gecmişş olsunn..be yeni katılıyorum.birazdan kendimi tanıtıcam..yazdıkları okudum.vallahi sanki yaşadımm..Rabbim şifa versinnn..biran önce evlatlarının başında olasın..Allah kimseye muhtaç etmesinn..

gecmis olsun .allah acil sifalar versin. kimsen yokmu .görümcen falan .alsin cocuklari baksinlar .o halinle birde cocuklarla ugrasma . diyeti miyeti unut .antibotik alirken bi de .daha da kötü olma .kendine iyi bak canim

ben geçen yıl 95 kilodan 77 kiloya inmiştim kızlar 5-6 ay içinde ama şimdi onun 4 kilosunu geri aldım yani 81 oldum ama sıkıntılarım vardı bi ara çok kaçırdım şimdi ise 65 kiloya inmek istiyorum bende başlıcam diyete ..
size önerim sabah kahvaltıda çok az yağlı şeyler yiyin protein ağırlıklı beslenin, gün içinde normal yemeklerinizi yiyin ama yağı azaltarak böylece gerekli besinleri de almış olursunuz. canınız bişeyi çok çektiğinde ise 1-2 lokma yiyerek nefsinizi köreltin hatta bu beslenme şeklini yaşam biçiminiz haline getirin

kesinliklle böyle yapma canm daha küçüksün kendine çok zarar verirsin gelişimini engellersin hergün bunları yemek çok sağlıksız aynı zamanda gelişimini de engeller sana ayrı bi önerim tavuklara kas kütlesini arttırsın diye testeron veriyolar o testeron da senin vücudnda tüylenmeler yapıo (erkek tipi) o yüzden tavuk hiç yeme demiyorum ama haftada 1 kere yeterli bence

ayyy canım benimmmmm çok tşk ederimm yaaaaa valla iyi geliyorsunuz siz bana

offffffffffff canım benim neler çekmişsin öyleeeeeeeeee yaaaa allah acil şifa versinnnnnnn keşke çorba içebilseydin birazzzz böylee nasıl toplayacaksınnnnnnn allah o kocanıda bildiği gibi yapsınnn emi dediğin gibi iyiki ona emanet etmiş seniiiii çok çok çok geçmiş olsun ablam benim

canım şimdi okudum yazını çoook geçmiş olsun Allah şifa versin.
sen iyice dinlen sana birileri çorba felan yapsın yakınlarından kimse yokmu yapacak bizi habersiz bırakma

hoşgeldinnn zaten azimli bir insanmışsın 95 den 77 e kadar inmişsin zamanında herşeyin nasıl yapılacağını çok iyi biliyosundur
sağlıklı kilo vermeler

kızlar ..bir süre önce burda takımlarda yarıştımm..sonra ara verdim tekrar yarışmak istiyorumm..kilom 92..bu grupta başlamak istiyorumm..düzenli paylaşımm yapıcamm..su 90 lardan kurtulmak istiyorumm..aranıza katılabilrmiyimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…