80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sanah 2 dilim ç.ekmeği
1 dilim peynir 4 zeytin
1 domates

ara yok

öğlen 6 kaşık pırasa
3 kaşık yoğurt
1 dilim ç.ekmeği

ara 6 fındık
5 tane altınbaşak
1 yeşil elma

akşam 1 küçük kuru dolma
salata
4 kaşık yoğurt

2 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde

canım hoşgeldin tabiki aramızda seni de görmek isteriz inşallah sende kısa sürede kilolarından kurtulursun burda devamlı günlük olarak menü paylaşımını yap aynı zamanda pazar günleride kilo bildirim günümüz tekrardan hoşgeldin

cokk sağoll canımm..hoşş bulduk..pazar günleri bildirim yapmak ilginçç.. olcakk..burda cuma taımlarda cumaydıı..ama pazar olması daha güzel..yoka hafta sonları hep güme gidiyo....

cokk sağoll canımm..hoşş bulduk..pazar günleri bildirim yapmak ilginçç.. olcakk..burda cuma taımlarda cumaydıı..ama pazar olması daha güzel..yoka hafta sonları hep güme gidiyo....

evet canım pazar günleri kilo bildirimi oluyor tam nedenini bende bilmiyorum ama kaçamakları önlemek adına olabilir

duyummmmmm çok geçmiş olsun canım ah bu erkekler boşver canım sen onu kendine dikkat et bol bol dinlen ben daha yeni yeni toparladım kendimii

sabah : çeyrek simit bir dilim ekmek bi kk peynir bir bardak şekersiz çay
ara : yok
öğle : 2 adet köfte bir parça ızgaraa tavuk kuzukulağı salatası iki yk plav
ara : iki dilim armut
dört gibi üç adet patlamş mısır ve prnç patlagı
akşam : üç küçük parça kırmızı et iki yk patates salatası bi yk rus salatası
akşam : btki çayları
spor : yok yarından itibaren spor var dicem bi aksilk çıkmazsa inş

• menüm sabah kahve klasik ekmek tatli
  • öglen tava börek.az yag da pisirilmis,yaninda siyah cay
  • bir tabak cekirdek,bir avuc karistirlimis cerez,ceviz üzüm
  • aksam,yarim kavun .portakal.
  • istahimi frenleyebilirm insallah cay ya da kahve ile olabilr
  • suyu cok icemiyorum.1.5 litre yi zorluyorum

öznür geömiş olsun canım...en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım inşaşşah..1000 mg diye endişe etme canım 100 milgramlık da ilaç var 4.5 dr lık da..tamamaen etki mekanizması ile ilgli endişe etme önerildiği gibi iç ki eksik tedavi olmaın..geçmiş olsun canım..çok uzaksız,n keşke yakın olsaydık ama yapabilecğim bişey varsa söle lütfen...

sen kizdin ben kahrettim valla..aksam 5 gibiydi aradim nerdesin diye birim yakinlarin döner dükkaninda oturuyormus..inanamadim..ya bu adam beni nasil seviyor anlamadim..ben sevdigime bu kadar ilgisiz odun olamam.bu olabiliyor..bence sevmiyor..sevmiyorsa niye katlaniyor..keske cekse gitse sevmiyorum seni dese..hic degilse her gün hergün bicak darbesi olmaz ruhuma..seviyorsada azicik hassasiyet baska bir beklentim yokki..

sagol canim..sende hosgeldin aramiza..iyi dileklerin icin cok sagol.allah herkese kalbikadar versin insallah

gecmis olsun .allah acil sifalar versin. kimsen yokmu .görümcen falan .alsin cocuklari baksinlar .o halinle birde cocuklarla ugrasma . diyeti miyeti unut .antibotik alirken bi de .daha da kötü olma .kendine iyi bak canim
yahu bende görünceden bol ne var.5 görümcem var..4 ü evli digeride 25 yasinda.kaynanamda var..sabahtan beri 3-5 kere aradilar..birsey lazimsa gelelim falan diye...ben gelin cocuklarima bakin evimi temizleyin diyememki..gelene sonuna kadar kapim acik ama davetle olmazki bu isler...ben böyle gördüm ögrendim..neyse ben her hastalikta böyle bir posta bunalim takilirim zaten:))buda gecer...neler neler gecmediki

sagol elmasekerim benim..nerelerdesin sen ya...yoklugunda cok kitap okudum..ay pardon cok hasta oldum:))merak etme tek tasimi kendim aldim tek basima kendim taktim misali..corbami kendim yaptim kendim ictim..allah bu günümden asagi koymasin..beni kimseye muhtac etmesin kimseyide bana..

canım şimdi okudum yazını çoook geçmiş olsun Allah şifa versin.
sen iyice dinlen sana birileri çorba felan yapsın yakınlarından kimse yokmu yapacak bizi habersiz bırakma
sagol canim benim..ictim ictim.etrafim kuru kalabalik dolu...ama cocuklarim bana bakiyor zaten:))

sagol canim iyi dileklerin vede iyi niyetlerin icin..yakininda olsaydim zaten hicbirsey beni bu kadar incitmezdi..yakinlarinda benimde yakinlarim var..enbasta ailem..dörtdörtlük dostluklarim...insana vicudundaki virusten cok hayatindaki yalnizlik vürüsü dokunuyor..tam icimden gecen sorulara cevap vermissin..bilgilendirdigin icin cok tesekkür ederim...bu gidisle o koca haplari yutmaya alisacagim..sonrada parmagimi falan yanlislikla isirirda utarsam belki haberim bile olmaz dermisim:))))) yikilmadim ayaktayim bronsitimle basbasayiiiiiiiiiim virüslere sümüklere yenilmedim yataktaaaaaaaaaaaayim

sabah(7): bir sise serum
ara:1000 mg antibiyotik:)
ögle:yarim elma(cok bulantim vardi hicbirsey yiyemedim)
ara:bir dilim ekmek bir catal peynir(ilac icebilmek icin mecburdum)
aksam(aslinda saat 3.30) yani aksamda sayilmazdi ama : 6-7 kasik pilav,bir kase mercimek corbasi
yiyebilirsen ki geceler uzun olacak bu gün:) kalan yarim elmami vede bir portakalimi yerim.

herkeslere ii akşamlar nasılsınız bakalım uzun bi aradan sonra yazıyrm vakit yok valla ya

öznurum geçmiş olsun ya dikkat et kendine sen çok sık asta oluyosun ya olmaz böle bi anne o kadar hasta olmamalı dikkat aman diyim

iremcim hadi bakalım hayırlı haberlerle inş
dünkü menüm
sabah:1 simit 1 b çay

ara:2 kepekli bisküvi

öğle:ekmek arası peynir maydonoz yaklaşık üç dilim ekmek salata

akşam:makarna 1 tabak,salata kabak yemeği 2 dilim ekmek

ara:kurabiye2 tane2 b fanta

bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 2 yumurta

ara:2 dilim ekmeke arası peynir
öğle:1 tabak kısır
akşam:bakla yemeği yoğurt salata ve çorba
ara:1 elma

berbat blyrm ama kız hasta diye tozuttum bu ara topluycm inş yarın start veriyrm inş ama acımasız yorumlarla beni itersenizde memnun olurum

valla haklisin canim son zamanlarda SIK hasta oluyorum..yaslaniyormuyum nedir:)

adaşım ya her zaman şakacı her zaman muzippp :))))))))))) <3<3<3
gttkçe artıo kızgnlgmmmmmm bu kadar da olmazzz yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıyamam cnmmm adaşımmm yaaa şu an keşke yakında olsak bakardm ben sana sıcak bezler koyardık sırtına ballı karabiberli limn yedirirdm sana gel kız izmire bırak şu gurbet elleri kocan da kıytmetini anlasn sürtsün burnu ...şaka maka ama iileşnce şu kocanın iice burnunu sürttür derm ben adaşım blmıorm etki eder mi sennkne ama ...

Son düzenleme:
duyummmmmm çok geçmiş olsun canım ah bu erkekler boşver canım sen onu kendine dikkat et bol bol dinlen ben daha yeni yeni toparladım kendimii
sagol canim.aslinda en güzel anlam degilmi bu anlamsiz anlamaktan yoksun odunlara erkek demek:)) erkek iste:)) bak bunu sevdim.yürek acimi hafifletiyor bu tabir..erkek iste:))

çok geçmiş olsun canımmmm Allah şifanı versin inş.tez zamanda Allah bizi bu kocalarımızın elie bırakmasın var ya ana baba değil ki canından can kopsun senin eline diken batınca,ahh ahh aman kendimize dikkat edelim kızlar herşeyin başı sağlık....

sağolasın canım ne güzel moral verici şeyler yazmışsın.dün toparlandım daha iyiyim.cumartesi pazar evde olunca düzeni sağlayamıyorum ipin ucu kaçıyor.genelde hafta içi iyi götürüyorum.
canim sanirim hepimizin sorunu ayni evde oldugumuz zamanlar bütün dengemiz bozuluyor.bende de ayni sorun var.

Elmasekerim Allah kolaylik versin tüm dualarimiz seninle insallah istedigin sekilde olur hersey...

canimm hemsomm cok gecmis olsun kiyamam ben sana keske söyle yakinlarimda olsan arada cocuklari bizi kacirir seni dinlendirirdim... annelerin hasta olmak gibi bir lüksü yok maalesef dikkat et kendine gülüm.

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
akşam;4 yk etli nohut yemeği,salata

irem cok sevindim yumurtalar buyumus MASALLAH INSALLAH sana onlar cok guzel evlatlar olurlar INSALLAH

duyum cok gecmis olsun kendine cok iyi bak canim erkekler hepsi ayni galiba kafana takma canim esini ALLAH basimizdan eksik etmesin kocalarimizi

dilaracim ALLAH yardimcin olsun INSALLAH basariyla atlatirsin bu sinavi

yrni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…