80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 incir

kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir yesil cay

oyle invir kuru yapiyorum 1 su bardagi incir suyu ve birkactane incir

aksam 2 tabak mantar cotbasi,1 kase yogurt,1 haslanmis yumurta ve kivircik salata

sagol canim.aslinda en güzel anlam degilmi bu anlamsiz anlamaktan yoksun odunlara erkek demek:)) erkek iste:)) bak bunu sevdim.yürek acimi hafifletiyor bu tabir..erkek iste:))

haklısın canım erkek işte ne olacak biraz ince düşünceli olsalar kadın olurlardı demi

bu günkü menüm

sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık
ara yok
öğlen 1 yumurta tavada az yağlı 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 3 dolma 1 kase çorba havuçlu kerevizli sarımsaklı yogurtlu salata
ara kayısı çekirdeği 1 avuç

2.5 litre su spor yok maalesef

sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 ekmek bir peynir
ara:yok
öğle:1 köfte kadar haşlanmış tavuk yarım karışık tost ve bol salata
ara:2 şekersiz kahve
ara:1 tane combo
ara:yarım muz
ara:süt
ikindi:2 ekmek bir peynir ve ayran
akşam:3 porsyon et ve salata
2 ceviz...
1.5 lt su spor yok

hg canım aramıza inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

evet canım pazar günleri kilo bildirimi oluyor tam nedenini bende bilmiyorum ama kaçamakları önlemek adına olabilir
:)))) tam olarakkkk cevap bu hafta sonu kaçamağını engellemek adına yaptık nitekimde iyi oldu pazar zaten salıyoruzz cumartesiyi kurtardık :)

:))))))))))) tövbe yarabbim yaaa formundan hiç birşey kaybetmemişsin kuzummm hastalık filannn tız gelir vırız gider :) ne güzell duaaa allah bizi kimseyeee kimseyi de bize muhtaç etmeisn vallaaaaa

iyi niyetli kalbi omo ile yıkanmış kankammm benimmmmm valla öyle bir anlattın ki hasta olup duygu gel bak diyesim geldi :)

çok teşekkür ederim kızlarrr sizin dualarınız la kazanacağım inşallahh allah razı olsunnn

canım benim geçmiş olsun..zencefille balı aç karnına ye üzerine su içme..şifa bulursun inşallah..anne olmak kolaymı?ben hep diyorum annelerin hasta olmaya hakkı yok..çocuklar perişan oluyor..benimkilerde küçük..tamamen bana muhtaç..zor..Allah yardımcımız olsun arkadaşım..eşler de ayrı bir dert..kadınların hasta olmasını kabullenemezler ama kendilerinin en ufak bir yeri ağrısın çocuk gibi nazlanırlar..

hayırlı sabahlar arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen

sabah
sucuklu yumurta
2 d.buğday ekmek
zeytin
domates salatalık

ara
c.flakes

öğle geç yedim akşamla bir oldu
1 pide
salata
sebzeli(brokoli) yoğurt

akşam
sütlaç bir kup sade dondurma(tatlı krizi geldi)

Günaydin kizlar,yaziyorum yaziyorum kimse menülerin nerede abla demiyor:))
Pazartesi
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti: 1 elma
ögle:5-6 zeytinyali kuru patlican dolmasi
aksam:1 wasa kraker ve büyük bir kase bol limonli karisik salata
ara:meyve salatasi ve sade yogurt
1 litre su,1 isirgan cayi ve 1 yesil cay
Sali
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:1 wasa sandvic ve 1 elma
ara:1 havuc
ögle:tam tahilli sandvic arasi tavuk gögsü ve marul
ara:1 armut
aksam:karisik meyve ve musli karisimi sekerli yogurt
ara:1 kivi
2 litre su,isirgan cayi ve yesil cay

gnydn..:) ben menüülerini takip ediyyorum ama yorum yapmıyorum yanlış olmasın diye:) sanırım dolmalardan kurtulduk. ii oldu ii. bi yerde okumuştum diyette pirinç pek tüketmeyin diyordu. vücutta su topluyormuş. lapa diyeti yapanlar var onlar birkaç günde kilo veriyorlar pirinçle ama vücut şoklandığı içinmiş o da. salı günü çok ii beğendim

pideler sütlaçlar dondurmalar.... cnm sizin orda pideler nasıl bilmiyorum ama bizim burda acaip yağlı falan oluyor diyet yapmadığımız günlerde bile pide yememeliyiz bence. onun yerine ızgara et tercih edebilirsin. keşke dondurmayla yetinebilseydin. bence kaçamak yaparak vücudumuza büyük haksızlık ediyoruz. al ver kiloları deforme oluyor vücut. o yüzden yemeden önce bi kere düşünelim. dün öğlen tavuk yedim. baktım tabağımda fazla dedim ki tabağıma almasaydım bu kadar yemezdim. neyse biraz yedim dedimki zayıf bir vücut mu eski halin mi?? tabiki zayıf vücudu tercih ettim ve tabağımda kalan tavuğu direkt çöpe döktüm. dökmeseydim yiyebilirdim. yani yemeden önce 1 defa bile düşünsek yeter cnm..

çokkk geçmiş olsun duyum. aman kendine çok dikkat et. diyeti bi süreliğine kenara bırak. ben diyet sırasında grip oldum normalde 1 günde atlatırım. 1 hafta öldüm öldüm dirildim. ya bu erkek milleti neden bu kadar acımasız yaaa. anlamış değilim. insan hayat arkadaşına böle kabalık yapar mı?? evlilikten iyice tırsmaya başladım vallah. daha yolun başındayken. kadınlar hep fedakardır düşüncelidir. ne kadar istese kötü olamaz. belki birgün değerini anlar. Allah dan kendini ezdirmiyorsun:)) neyse cnm tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin.

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
akşam;4 yk etli nohut yemeği,salata

sabah 1 incir

aksam 2 tabak mantar cotbasi,1 kase yogurt,1 haslanmis yumurta ve kivircik salata

sorunlular hoşgeldin aramıza. sen zaten bu konuda tecrübeliymişsin. umarım hep birlikte istediğimiz kiloya düşebilirz. ama şu bir iki lokma mantığını bence hemen unutmalıyız. belki yanlış düşünüyorumdur ama ne geldiyse başımıza bu lokmalardan geldi(

karanfil hoş geldin. bütün kilolarımızdan hep birlikte kurtulcaz inş. sabır ve inatçılık yapmak diyeti yapmaki kiloları yollamaktır bence. bunu yaparsak bizden iyisi yok. neden yapmayalım ki?? tabi yapabiliriz.

kkkmevsim5 çok fazla karbonhidrat almışsın. bence kurabiyeleri bi süreliğine geri çevir. ya da yanındaki her kimse ona ver. biz zayıflayacağız. kurabiyeler bizim baş düşmanımız. minik bi kurabiyeye bizim nefsimiz yenilemez. simit, makarna, kurabiye bence bir gn içerisinde sadece en mahsumu makarnayı tercih edebilirsin. yağsız ve tuzsuz olarak. 2. gün kısırın salatası bol bulguru azsa çok güzel olmuş:)

mavisam menüne bayıdlım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. tam benlik olmuş:) biz zayıflıcaz bunları yiyerek doyabilirz di mi:)) ama akşamdan sonra bi ara koyarsan metabolizman sen uyurken bile çalışır. okumuştum bi yerde:) diyor ki yeşil elma ve yeşilçay ödem attırıyormuş bunu gece yapabilirsin cnm.

aleyna cnm senin menünü de beğendim. ama bu incir kürünü hiç duymamıştım. incir yasaklı meyvelerdendir genelde şekeri çok diye. ama bilmediğim bir kür hakkında da bişi demeyim.

devrancım bence dolma gibi pirinçli bulgurlu besin tüketeceğin zaman öğleni seçebilirsin. akşam için tehlikeli gibi. ama genel olarak menün güzel. bi de ikindiye bi ara koyarsan akşam çok yemezsin. metabolizmanda hiç durmaz sürekli yakar.

irongirl sanırım sen diyetisyene gidiyorsun yoksa bizler bu kadar fazla ara koymayız menümüze:)) ama aralar çok faydalı diye okumştum.

atladığım varsa kusura bakmasın. yablış yorumlamışta olabilirim ama sürekli diyetle ilgili araştırma yapıyorum yazı okuyorum ona göre yorumladım. atlamak demişken bişi daha okumuştum paylaşayım hemen. sabah kalkar kalkmaz 10 kere zıplamak metabolizmayı hızlandırımış. tabi hamile ve hamilelik şüphesi olanlar hariç. ben yapıyorum bazen de unutuyorum:)

valla evlenin ce görürsün canim.hele bide cocuk olunca hep ayakta sin .gecen sene ben de cok hasta olmustum. o kadar kötüyüym.ayaga kalkamiyom .her bir seye de yatmam .zorlarim kendimi .ama cok kötüyüm kalkinca basim dönüyo.esim elinden geldigin ce yapip pisirmeye ugrasiyo. kaynanam geldi .kapinin araligin dan bakiyo .noldu kiz cok mu kötüsün . gecmis olsun dedi okdar da .kusura bakma dedim evim dagildi cocuk lar falan dinlemiyo.her yerim darmadagan dedim.bana ne dese begenirsiniz iyilesince yaparsin merak etme kizim dedi .ve baska zaman oturan insan önden önden gidiyo.oglu yardimci ol falan der diye .kaciyor benim isim var diye..neler geldi neler gectii .hep dimdik ayaktayiz .

Merhabalar kızlar;

Ben 81 ile başlıyorum.Karatay diyetini uyguluyorum.

Sabah kahvaltısı

peynirli omlet

peynir

zeytin

bir çay tabağı ceviz, fındık, badem

1 adet kuru incir

öğle yemeğine kadar 4-5 saat bekliyeceğim arada çubuk tarçın suyu içeceğim.

Hepimize hayırlı olsun 60 lı kilolar gelsinn.:))

günaydın kızlar

dünki menüm
sabah peynir, zeytin , domates, yeşillik
arada bir kase yoğurt
öğlen bir kase mercimek çorba, yarım levrek buğlama, salata
arada bir kaç kayısı
akşam lahmacun yapmıştım bir taneye yakın yedim, bir tabak tarhana çorbası salata
arada bir avuç leblebi yedim derken eşim yine bir dilim pastayla geldi hadi gelde dayan yedim yine
2,5 lt yakında su bir saat spor

geçmiş olsun.kendine iyi bakamıyosun sen:))

hoşgeldin canım.bu dediklerini az çok yapmaya çalışıyoruz.ama her zaman olmuyo işte.

hoşgeldin canım.katıl tabi aramıza.birilerinden destek görmeden uzun süreli diyete devam etmek zor oluyıor.paylaşımların bol olsun:))

güzel bir menü tebriklerrr

canım sen biliyosun zaten fazlaları.ilk menün ekmek yüklü.simitin 4 dilim olduğunu da düşünürsek.fanta 2 bardak çok .diğer menü daha iyi.

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
akşam;4 yk etli nohut yemeği,salata
aa öğle ve akşamı baya az geçirmişsin.yoğurt filan ekleseydin.

sabah 1 incir

canım nasıl bişey deniyosun sen.öğle sadece incir mi yedin.değişik geldi bana

araların olmaması göze batıyor gerçi ben de araları yapmıyorum ama yapılması taraftarıyım:))onun dışında öğle menün akşama göre daha hafif olmuş.tersi daha uygun olabilirdi.

canım senin menülerinde bazı şeyle dikkatimi çekiyor ama nasıl olsa irem onu bişeyin yerine yemiştir dengelemiştir diye düşünüyorum yorum yapmaktan kaçıyorum.şimdi bu comboyu neyin yerine yediğini saydın:))
akşamki araya kadar güzel:))

dolamları bitirmen iyi olmuş.ilk menüde kahvaltı yok.elma kahvaltı tercihi olmamalı.ikinci menüde de sandviç tercih etmişsin.wasa sandwiç nasıl bişey bilmediğim için yorum yapamıyoru.akşam sulu yemek olarak yeseydin bira sade yoğurtla.

hoşgeldin canım.kaç gündür yapıyosun karatay diyetini.
pasta olmamış canım ya.diğer menülerin iyiydi ama

kızlar incir kürü yumurtalıkları geliştiriyomuş bide hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye okudum bende yapıyorum ama bu ay yumurtlayamadım galiba h,issedemiyorum yumurtladıgımı

ama kilo vermem duruyo incir kürü yapınca şekerliya ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…