sagol canim.aslinda en güzel anlam degilmi bu anlamsiz anlamaktan yoksun odunlara erkek demek:)) erkek iste:)) bak bunu sevdim.yürek acimi hafifletiyor bu tabir..erkek iste:))
hg canım aramıza inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsınkızlar ..bir süre önce burda takımlarda yarıştımm..sonra ara verdim tekrar yarışmak istiyorumm..kilom 92..bu grupta başlamak istiyorumm..düzenli paylaşımm yapıcamm..su 90 lardan kurtulmak istiyorumm..aranıza katılabilrmiyimm...
:)))) tam olarakkkk cevap buevet canım pazar günleri kilo bildirimi oluyor tam nedenini bende bilmiyorum ama kaçamakları önlemek adına olabilir
:))))))))))) tövbe yarabbim yaaa formundan hiç birşey kaybetmemişsin kuzummm hastalık filannn tız gelir vırız gider :) ne güzell duaaa allah bizi kimseyeee kimseyi de bize muhtaç etmeisn vallaaaaasen kizdin ben kahrettim valla..aksam 5 gibiydi aradim nerdesin diye birim yakinlarin döner dükkaninda oturuyormus..inanamadim..ya bu adam beni nasil seviyor anlamadim..ben sevdigime bu kadar ilgisiz odun olamam.bu olabiliyor..bence sevmiyor..sevmiyorsa niye katlaniyor..keske cekse gitse sevmiyorum seni dese..hic degilse her gün hergün bicak darbesi olmaz ruhuma..seviyorsada azicik hassasiyet baska bir beklentim yokki..
sagol canim..sende hosgeldin aramiza..iyi dileklerin icin cok sagol.allah herkese kalbikadar versin insallah
yahu bende görünceden bol ne var.5 görümcem var..4 ü evli digeride 25 yasinda.kaynanamda var..sabahtan beri 3-5 kere aradilar..birsey lazimsa gelelim falan diye...ben gelin cocuklarima bakin evimi temizleyin diyememki..gelene sonuna kadar kapim acik ama davetle olmazki bu isler...ben böyle gördüm ögrendim..neyse ben her hastalikta böyle bir posta bunalim takilirim zaten:))buda gecer...neler neler gecmediki
sagol elmasekerim benim..nerelerdesin sen ya...yoklugunda cok kitap okudum..ay pardon cok hasta oldum:))merak etme tek tasimi kendim aldim tek basima kendim taktim misali..corbami kendim yaptim kendim ictim..allah bu günümden asagi koymasin..beni kimseye muhtac etmesin kimseyide bana..
sagol canim benim..ictim ictim.etrafim kuru kalabalik dolu...ama cocuklarim bana bakiyor zaten:))
iyi niyetli kalbi omo ile yıkanmış kankammm benimmmmm valla öyle bir anlattın ki hasta olup duygu gel bak diyesim geldi :)adaşım ya her zaman şakacı her zaman muzippp :))))))))))) <3<3<3
gttkçe artıo kızgnlgmmmmmm bu kadar da olmazzz yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıyamam cnmmm adaşımmm yaaa şu an keşke yakında olsak bakardm ben sana sıcak bezler koyardık sırtına ballı karabiberli limn yedirirdm sana gel kız izmire bırak şu gurbet elleri kocan da kıytmetini anlasn sürtsün burnu ...şaka maka ama iileşnce şu kocanın iice burnunu sürttür derm ben adaşım blmıorm etki eder mi sennkne ama ...
canim sanirim hepimizin sorunu ayni evde oldugumuz zamanlar bütün dengemiz bozuluyor.bende de ayni sorun var.
Elmasekerim Allah kolaylik versin tüm dualarimiz seninle insallah istedigin sekilde olur hersey...
canimm hemsomm cok gecmis olsun kiyamam ben sana keske söyle yakinlarimda olsan arada cocuklari bizi kacirir seni dinlendirirdim... annelerin hasta olmak gibi bir lüksü yok maalesef dikkat et kendine gülüm.
çok teşekkür ederim kızlarrr sizin dualarınız la kazanacağım inşallahh allah razı olsunnnirem cok sevindim yumurtalar buyumus MASALLAH INSALLAH sana onlar cok guzel evlatlar olurlar INSALLAH
duyum cok gecmis olsun kendine cok iyi bak canim erkekler hepsi ayni galiba kafana takma canim esini ALLAH basimizdan eksik etmesin kocalarimizi
dilaracim ALLAH yardimcin olsun INSALLAH basariyla atlatirsin bu sinavi
yrni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
kizlar dün sabaha karsi bir fenalastim..allahim neydi o acilar..öksüremiyorum ksürdükce cigerlerime sanki hancer saplaniordu...kardesinde bu acilari cekerek ldügü icin cok korktum..cocuk gibi bagirarak agladim resmen saatlerce...herflede küsüm ya gurur yapip uyandirmiyorumda ..ama sabah 6 ya kadar zor dayandim..baslarim gurura resmen ölücem diye kaldirdim adami..acile gittik..serum verdler..tutturdular hastanede kalman gerek diye..yok dedim..birde doktordan firca yedim..ay nasil kalayim hastanede evde 4 cocuk.üstelikte okullari tatilde..neyse film falan cektiler..ay ay ay...o film cekilene kadar varda resmen yerlerde hayvan postu gibi seriliydim ya..serum bitti herif bakti yürüyemeyecegim gitti tekerkelisandalyeyi getirdi.oturmaz olaydim..o saate kadar cektigim ciger ve deri agrisina birde bizim usta söförün cilgin sürüsüyle bir bulantilar eklendi anlatamam.adama yapma usul sür dedikce resmen dönderdi beni ucurdu koridorda ..tabi olan oldu..röntgen icin hatunun biri soyun ayakta su tabelaya yapis buyruklarini yerine getireyim derken benim ayagi kalkmamla iki seksen yere uzanmam bir oldu..bir bulanti..kadina kusacam bana kap ver diyorum yerde uzanmis rezil vaziyette dangalak bana bir metre yüksekligindeki cöpü getiriyor..yaku kafayi kaldirabilsem zatn yerde olmam..ben nasil kusayim ona..allahtan diger hemsire düsündüde kagit kab verdi..tabi bende safra..mafra kalmadi..allahim ne rezillikti...2 saat röntgendi serumdu derken perisan oldum..ay doktor demezmi ilac yazamayiz evdoktoruna git diye..ya ev doktoruna gidebilecek olsam zaten acilde ne isim var..kanun kanundur diyor..ya ev doktoruna gideceksin yada hastaneye yatacaksin...dedim ben hastanede yatamam.kuzu kuzu oradanda gittikmi ev doktoruna..ben kafayi kaldiramiyorum tabi..kocacim sag olsun zaten lmeye bes kala hastaneye getirdi..usta sförlügü sayesinde ölmeye bir kala ciktim hastaneden.neyse bir saatte ev doktorunda süründüm tabi..ay bu doktor bana 35 yas cekapi yapan doktor..ben yle havali süslü gitmistimki..adam karsisinda birden beni grünce gözleri kocaman acildi nooldu sana diye..nerde o hatun nerde bu sümügü burnunda sacbas darmadagin ayaginda terlik gözlerinin alti mosmor kadin..ama canim yaniyor ya hiiic umurumda olmadi valla..allahtan herzamanki gibi 3 saat bekletmeden herkesten önde aldi..cigerlere bronsit dedi...asiri üsütmüsüm..1000 mg lik antibiyotik berdi..hemde günde 3 kere..ay onlar bu isin egitimini grüyorlar vardir bir bildikleri ama günlük 3000 mg lik antibiyotikte biraz cok degilmi ya(( haplar kalin kalin..sanki biri parmaklarini kesmiste bana yut bunlari diyor yani o kadar beter..
doktor herife döndü bu kadinin kesinlikle uzun uzun dinlenmesi gerek.yataktan kalkmasin ..kim bakacak cocuklara dedi..bizimki gururlu gururlu ben bakarim dedi..eve geldik adam ekmek arasi birseyler yemis ve bir yakinin arabasinin parcasi degisecekti..giymis tulumu gitmis..deli oldum..indim kuzu kuzu cocuklara corba pilav yaptim..birde küvete gireyim iyi gelir etlerim isinir diye zoraki küvete girdim..baktim adam geldi..demezmi birinin kaloriferi bozukmus bakmaya gidiyorum..yani icimden iyikide doktor sana teslim etmis dedim ama yüzüne birsey demedim tabi.diyecek halimde yoktu...daha arabada bana demezmi allahin sopasi yok iste diye...ay ldürecek beni..niye ne yaptimki allah ceza versin bana..birde bilmis bilmis konusuyor..en kötüsüde o ya..ne yaptigini bile bilmiyorsun..ay ben kendi derdimemi yanayim bu adamin bosbogazliginami...baskazaman olsa verirdim cevabinida o kadar hastaydimki umurumda bile olmadi acikcasi...simdi biraz daha iyiyim..ilaclarin sayesinde...bu günkü menüm pek komik olacak..sabah kahvaltisi:bir sise serum ara:1000 mg antibiyotik:)))
günay din millet .gününüz aydin olsun .hastlara sifa dertlere deva versin alahim.
Günaydin kizlar,yaziyorum yaziyorum kimse menülerin nerede abla demiyor:))
Pazartesi
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti: 1 elma
ögle:5-6 zeytinyali kuru patlican dolmasi
aksam:1 wasa kraker ve büyük bir kase bol limonli karisik salata
ara:meyve salatasi ve sade yogurt
1 litre su,1 isirgan cayi ve 1 yesil cay
Sali
kahvalti:1 wasa sandvic ve 1 elma
ara:1 havuc
ögle:tam tahilli sandvic arasi tavuk gögsü ve marul
ara:1 armut
aksam:karisik meyve ve musli karisimi sekerli yogurt
ara:1 kivi
2 litre su,isirgan cayi ve yesil cay
günay din millet .gününüz aydin olsun .hastlara sifa dertlere deva versin alahim.
hayırlı sabahlar arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen
sabah
sucuklu yumurta
2 d.buğday ekmek
zeytin
domates salatalık
ara
c.flakes
öğle geç yedim akşamla bir oldu
1 pide
salata
sebzeli(brokoli) yoğurt
akşam
sütlaç bir kup sade dondurma(tatlı krizi geldi)
kizlar dün sabaha karsi bir fenalastim..allahim neydi o acilar..öksüremiyorum ksürdükce cigerlerime sanki hancer saplaniordu...kardesinde bu acilari cekerek ldügü icin cok korktum..cocuk gibi bagirarak agladim resmen saatlerce...herflede küsüm ya gurur yapip uyandirmiyorumda ..ama sabah 6 ya kadar zor dayandim..baslarim gurura resmen ölücem diye kaldirdim adami..acile gittik..serum verdler..tutturdular hastanede kalman gerek diye..yok dedim..birde doktordan firca yedim..ay nasil kalayim hastanede evde 4 cocuk.üstelikte okullari tatilde..neyse film falan cektiler..ay ay ay...o film cekilene kadar varda resmen yerlerde hayvan postu gibi seriliydim ya..serum bitti herif bakti yürüyemeyecegim gitti tekerkelisandalyeyi getirdi.oturmaz olaydim..o saate kadar cektigim ciger ve deri agrisina birde bizim usta söförün cilgin sürüsüyle bir bulantilar eklendi anlatamam.adama yapma usul sür dedikce resmen dönderdi beni ucurdu koridorda ..tabi olan oldu..röntgen icin hatunun biri soyun ayakta su tabelaya yapis buyruklarini yerine getireyim derken benim ayagi kalkmamla iki seksen yere uzanmam bir oldu..bir bulanti..kadina kusacam bana kap ver diyorum yerde uzanmis rezil vaziyette dangalak bana bir metre yüksekligindeki cöpü getiriyor..yaku kafayi kaldirabilsem zatn yerde olmam..ben nasil kusayim ona..allahtan diger hemsire düsündüde kagit kab verdi..tabi bende safra..mafra kalmadi..allahim ne rezillikti...2 saat röntgendi serumdu derken perisan oldum..ay doktor demezmi ilac yazamayiz evdoktoruna git diye..ya ev doktoruna gidebilecek olsam zaten acilde ne isim var..kanun kanundur diyor..ya ev doktoruna gideceksin yada hastaneye yatacaksin...dedim ben hastanede yatamam.kuzu kuzu oradanda gittikmi ev doktoruna..ben kafayi kaldiramiyorum tabi..kocacim sag olsun zaten lmeye bes kala hastaneye getirdi..usta sförlügü sayesinde ölmeye bir kala ciktim hastaneden.neyse bir saatte ev doktorunda süründüm tabi..ay bu doktor bana 35 yas cekapi yapan doktor..ben yle havali süslü gitmistimki..adam karsisinda birden beni grünce gözleri kocaman acildi nooldu sana diye..nerde o hatun nerde bu sümügü burnunda sacbas darmadagin ayaginda terlik gözlerinin alti mosmor kadin..ama canim yaniyor ya hiiic umurumda olmadi valla..allahtan herzamanki gibi 3 saat bekletmeden herkesten önde aldi..cigerlere bronsit dedi...asiri üsütmüsüm..1000 mg lik antibiyotik berdi..hemde günde 3 kere..ay onlar bu isin egitimini grüyorlar vardir bir bildikleri ama günlük 3000 mg lik antibiyotikte biraz cok degilmi ya(( haplar kalin kalin..sanki biri parmaklarini kesmiste bana yut bunlari diyor yani o kadar beter..
doktor herife döndü bu kadinin kesinlikle uzun uzun dinlenmesi gerek.yataktan kalkmasin ..kim bakacak cocuklara dedi..bizimki gururlu gururlu ben bakarim dedi..eve geldik adam ekmek arasi birseyler yemis ve bir yakinin arabasinin parcasi degisecekti..giymis tulumu gitmis..deli oldum..indim kuzu kuzu cocuklara corba pilav yaptim..birde küvete gireyim iyi gelir etlerim isinir diye zoraki küvete girdim..baktim adam geldi..demezmi birinin kaloriferi bozukmus bakmaya gidiyorum..yani icimden iyikide doktor sana teslim etmis dedim ama yüzüne birsey demedim tabi.diyecek halimde yoktu...daha arabada bana demezmi allahin sopasi yok iste diye...ay ldürecek beni..niye ne yaptimki allah ceza versin bana..birde bilmis bilmis konusuyor..en kötüsüde o ya..ne yaptigini bile bilmiyorsun..ay ben kendi derdimemi yanayim bu adamin bosbogazliginami...baskazaman olsa verirdim cevabinida o kadar hastaydimki umurumda bile olmadi acikcasi...simdi biraz daha iyiyim..ilaclarin sayesinde...bu günkü menüm pek komik olacak..sabah kahvaltisi:bir sise serum ara:1000 mg antibiyotik:)))
ben geçen yıl 95 kilodan 77 kiloya inmiştim kızlar 5-6 ay içinde ama şimdi onun 4 kilosunu geri aldım yani 81 oldum ama sıkıntılarım vardı bi ara çok kaçırdımşimdi ise 65 kiloya inmek istiyorum bende başlıcam diyete ..
size önerim sabah kahvaltıda çok az yağlı şeyler yiyin protein ağırlıklı beslenin, gün içinde normal yemeklerinizi yiyin ama yağı azaltarak böylece gerekli besinleri de almış olursunuz. canınız bişeyi çok çektiğinde ise 1-2 lokma yiyerek nefsinizi köreltin hatta bu beslenme şeklini yaşam biçiminiz haline getirin
kızlar ..bir süre önce burda takımlarda yarıştımm..sonra ara verdim tekrar yarışmak istiyorumm..kilom 92..bu grupta başlamak istiyorumm..düzenli paylaşımm yapıcamm..su 90 lardan kurtulmak istiyorumm..aranıza katılabilrmiyimm...
herkeslere ii akşamlar nasılsınız bakalım uzun bi aradan sonra yazıyrm vakit yok valla ya
öznurum geçmiş olsun ya dikkat et kendine sen çok sık asta oluyosun ya olmaz böle bi anne o kadar hasta olmamalı dikkat aman diyim
iremcim hadi bakalım hayırlı haberlerle inş
dünkü menüm
sabah:1 simit 1 b çay
ara:2 kepekli bisküvi
öğle:ekmek arası peynir maydonoz yaklaşık üç dilim ekmek salata
akşam:makarna 1 tabak,salata kabak yemeği 2 dilim ekmek
ara:kurabiye2 tane2 b fanta
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 2 yumurta
ara:2 dilim ekmeke arası peynir
öğle:1 tabak kısır
akşam:bakla yemeği yoğurt salata ve çorba
ara:1 elma
berbat blyrm ama kız hasta diye tozuttum bu ara topluycm inş yarın start veriyrm inş ama acımasız yorumlarla beni itersenizde memnun olurum
bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
öğle:1 kase tavuk çorbası
akşam;4 yk etli nohut yemeği,salata
sabah 1 incir
kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir yesil cay
oyle invir kuru yapiyorum 1 su bardagi incir suyu ve birkactane incir
aksam 2 tabak mantar cotbasi,1 kase yogurt,1 haslanmis yumurta ve kivircik salata
bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık
ara yok
öğlen 1 yumurta tavada az yağlı 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 3 dolma 1 kase çorba havuçlu kerevizli sarımsaklı yogurtlu salata
ara kayısı çekirdeği 1 avuç
2.5 litre su spor yok maalesef
sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 ekmek bir peynir
ara:yok
öğle:1 köfte kadar haşlanmış tavuk yarım karışık tost ve bol salata
ara:2 şekersiz kahve
ara:1 tane combo
ara:yarım muz
ara:süt
ikindi:2 ekmek bir peynir ve ayran
akşam:3 porsyon et ve salata
2 ceviz...
1.5 lt su spor yok
geçmiş olsun.kendine iyi bakamıyosun sen:))kizlar dün sabaha karsi bir fenalastim..allahim neydi o acilar..öksüremiyorum ksürdükce cigerlerime sanki hancer saplaniordu...kardesinde bu acilari cekerek ldügü icin cok korktum..cocuk gibi bagirarak agladim resmen saatlerce...herflede küsüm ya gurur yapip uyandirmiyorumda ..ama sabah 6 ya kadar zor dayandim..baslarim gurura resmen ölücem diye kaldirdim adami..acile gittik..serum verdler..tutturdular hastanede kalman gerek diye..yok dedim..birde doktordan firca yedim..ay nasil kalayim hastanede evde 4 cocuk.üstelikte okullari tatilde..neyse film falan cektiler..ay ay ay...o film cekilene kadar varda resmen yerlerde hayvan postu gibi seriliydim ya..serum bitti herif bakti yürüyemeyecegim gitti tekerkelisandalyeyi getirdi.oturmaz olaydim..o saate kadar cektigim ciger ve deri agrisina birde bizim usta söförün cilgin sürüsüyle bir bulantilar eklendi anlatamam.adama yapma usul sür dedikce resmen dönderdi beni ucurdu koridorda ..tabi olan oldu..röntgen icin hatunun biri soyun ayakta su tabelaya yapis buyruklarini yerine getireyim derken benim ayagi kalkmamla iki seksen yere uzanmam bir oldu..bir bulanti..kadina kusacam bana kap ver diyorum yerde uzanmis rezil vaziyette dangalak bana bir metre yüksekligindeki cöpü getiriyor..yaku kafayi kaldirabilsem zatn yerde olmam..ben nasil kusayim ona..allahtan diger hemsire düsündüde kagit kab verdi..tabi bende safra..mafra kalmadi..allahim ne rezillikti...2 saat röntgendi serumdu derken perisan oldum..ay doktor demezmi ilac yazamayiz evdoktoruna git diye..ya ev doktoruna gidebilecek olsam zaten acilde ne isim var..kanun kanundur diyor..ya ev doktoruna gideceksin yada hastaneye yatacaksin...dedim ben hastanede yatamam.kuzu kuzu oradanda gittikmi ev doktoruna..ben kafayi kaldiramiyorum tabi..kocacim sag olsun zaten lmeye bes kala hastaneye getirdi..usta sförlügü sayesinde ölmeye bir kala ciktim hastaneden.neyse bir saatte ev doktorunda süründüm tabi..ay bu doktor bana 35 yas cekapi yapan doktor..ben yle havali süslü gitmistimki..adam karsisinda birden beni grünce gözleri kocaman acildi nooldu sana diye..nerde o hatun nerde bu sümügü burnunda sacbas darmadagin ayaginda terlik gözlerinin alti mosmor kadin..ama canim yaniyor ya hiiic umurumda olmadi valla..allahtan herzamanki gibi 3 saat bekletmeden herkesten önde aldi..cigerlere bronsit dedi...asiri üsütmüsüm..1000 mg lik antibiyotik berdi..hemde günde 3 kere..ay onlar bu isin egitimini grüyorlar vardir bir bildikleri ama günlük 3000 mg lik antibiyotikte biraz cok degilmi ya(( haplar kalin kalin..sanki biri parmaklarini kesmiste bana yut bunlari diyor yani o kadar beter..
hoşgeldin canım.bu dediklerini az çok yapmaya çalışıyoruz.ama her zaman olmuyo işte.ben geçen yıl 95 kilodan 77 kiloya inmiştim kızlar 5-6 ay içinde ama şimdi onun 4 kilosunu geri aldım yani 81 oldum ama sıkıntılarım vardı bi ara çok kaçırdımşimdi ise 65 kiloya inmek istiyorum bende başlıcam diyete ..
size önerim sabah kahvaltıda çok az yağlı şeyler yiyin protein ağırlıklı beslenin, gün içinde normal yemeklerinizi yiyin ama yağı azaltarak böylece gerekli besinleri de almış olursunuz. canınız bişeyi çok çektiğinde ise 1-2 lokma yiyerek nefsinizi köreltin hatta bu beslenme şeklini yaşam biçiminiz haline getirin
hoşgeldin canım.katıl tabi aramıza.birilerinden destek görmeden uzun süreli diyete devam etmek zor oluyıor.paylaşımların bol olsun:))kızlar ..bir süre önce burda takımlarda yarıştımm..sonra ara verdim tekrar yarışmak istiyorumm..kilom 92..bu grupta başlamak istiyorumm..düzenli paylaşımm yapıcamm..su 90 lardan kurtulmak istiyorumm..aranıza katılabilrmiyimm...
güzel bir menü tebriklerrrbugünkü menüm
sanah 2 dilim ç.ekmeği
1 dilim peynir 4 zeytin
1 domates
ara yok
öğlen 6 kaşık pırasa
3 kaşık yoğurt
1 dilim ç.ekmeği
ara 6 fındık
5 tane altınbaşak
1 yeşil elma
akşam 1 küçük kuru dolma
salata
4 kaşık yoğurt
2 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
canım sen biliyosun zaten fazlaları.ilk menün ekmek yüklü.simitin 4 dilim olduğunu da düşünürsek.fanta 2 bardak çok .diğer menü daha iyi.herkeslere ii akşamlar nasılsınız bakalım uzun bi aradan sonra yazıyrm vakit yok valla ya
öznurum geçmiş olsun ya dikkat et kendine sen çok sık asta oluyosun ya olmaz böle bi anne o kadar hasta olmamalı dikkat aman diyim
iremcim hadi bakalım hayırlı haberlerle inş
dünkü menüm
sabah:1 simit 1 b çay
ara:2 kepekli bisküvi
öğle:ekmek arası peynir maydonoz yaklaşık üç dilim ekmek salata
akşam:makarna 1 tabak,salata kabak yemeği 2 dilim ekmek
ara:kurabiye2 tane2 b fanta
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 2 yumurta
ara:2 dilim ekmeke arası peynir
öğle:1 tabak kısır
akşam:bakla yemeği yoğurt salata ve çorba
berbat blyrm ama kız hasta diye tozuttum bu ara topluycm inş yarın start veriyrm inş ama acımasız yorumlarla beni itersenizde memnun olurum
aa öğle ve akşamı baya az geçirmişsin.yoğurt filan ekleseydin.bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
öğle:1 kase tavuk çorbası
akşam;4 yk etli nohut yemeği,salata
canım nasıl bişey deniyosun sen.öğle sadece incir mi yedin.değişik geldi banasabah 1 incir
kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir yesil cay
oyle invir kuru yapiyorum 1 su bardagi incir suyu ve birkactane incir
aksam 2 tabak mantar cotbasi,1 kase yogurt,1 haslanmis yumurta ve kivircik salata
araların olmaması göze batıyor gerçi ben de araları yapmıyorum ama yapılması taraftarıyım:))onun dışında öğle menün akşama göre daha hafif olmuş.tersi daha uygun olabilirdi.bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık
ara yok
öğlen 1 yumurta tavada az yağlı 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 3 dolma 1 kase çorba havuçlu kerevizli sarımsaklı yogurtlu salata
ara kayısı çekirdeği 1 avuç
2.5 litre su spor yok maalesef
canım senin menülerinde bazı şeyle dikkatimi çekiyor ama nasıl olsa irem onu bişeyin yerine yemiştir dengelemiştir diye düşünüyorum yorum yapmaktan kaçıyorum.şimdi bu comboyu neyin yerine yediğini saydın:))sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 ekmek bir peynir
ara:yok
öğle:1 köfte kadar haşlanmış tavuk yarım karışık tost ve bol salata
ara:2 şekersiz kahve
ara:1 tane combo
ara:yarım muz
ara:süt
ikindi:2 ekmek bir peynir ve ayran
akşam:3 porsyon et ve salata
2 ceviz...
1.5 lt su spor yok
akşamki araya kadar güzel:))hayırlı sabahlar arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen
sabah
sucuklu yumurta
2 d.buğday ekmek
zeytin
domates salatalık
ara
c.flakes
öğle geç yedim akşamla bir oldu
1 pide
salata
sebzeli(brokoli) yoğurt
akşam
sütlaç bir kup sade dondurma(tatlı krizi geldi)
dolamları bitirmen iyi olmuş.ilk menüde kahvaltı yok.elma kahvaltı tercihi olmamalı.ikinci menüde de sandviç tercih etmişsin.wasa sandwiç nasıl bişey bilmediğim için yorum yapamıyoru.akşam sulu yemek olarak yeseydin bira sade yoğurtla.Günaydin kizlar,yaziyorum yaziyorum kimse menülerin nerede abla demiyor:))
Pazartesi
kahvalti: 1 elma
ögle:5-6 zeytinyali kuru patlican dolmasi
aksam:1 wasa kraker ve büyük bir kase bol limonli karisik salata
ara:meyve salatasi ve sade yogurt
1 litre su,1 isirgan cayi ve 1 yesil cay
Sali
kahvalti:1 wasa sandvic ve 1 elma
ara:1 havuc
ögle:tam tahilli sandvic arasi tavuk gögsü ve marul
ara:1 armut
aksam:karisik meyve ve musli karisimi sekerli yogurt
ara:1 kivi
2 litre su,isirgan cayi ve yesil cay
hoşgeldin canım.kaç gündür yapıyosun karatay diyetini.Merhabalar kızlar;
Ben 81 ile başlıyorum.Karatay diyetini uyguluyorum.
Sabah kahvaltısı
peynirli omlet
peynir
zeytin
bir çay tabağı ceviz, fındık, badem
1 adet kuru incir
öğle yemeğine kadar 4-5 saat bekliyeceğim arada çubuk tarçın suyu içeceğim.
Hepimize hayırlı olsun 60 lı kilolar gelsinn.:))
pasta olmamış canım ya.diğer menülerin iyiydi amagünaydın kızlar
dünki menüm
sabah peynir, zeytin , domates, yeşillik
arada bir kase yoğurt
öğlen bir kase mercimek çorba, yarım levrek buğlama, salata
arada bir kaç kayısı
akşam lahmacun yapmıştım bir taneye yakın yedim, bir tabak tarhana çorbası salata
arada bir avuç leblebi yedim derken eşim yine bir dilim pastayla geldi hadi gelde dayan yedim yine
2,5 lt yakında su bir saat spor
sorunlular hoşgeldin aramıza. sen zaten bu konuda tecrübeliymişsin. umarım hep birlikte istediğimiz kiloya düşebilirz. ama şu bir iki lokma mantığını bence hemen unutmalıyız. belki yanlış düşünüyorumdur ama ne geldiyse başımıza bu lokmalardan geldi(
karanfil hoş geldin. bütün kilolarımızdan hep birlikte kurtulcaz inş. sabır ve inatçılık yapmak diyeti yapmaki kiloları yollamaktır bence. bunu yaparsak bizden iyisi yok. neden yapmayalım ki?? tabi yapabiliriz.
kkkmevsim5 çok fazla karbonhidrat almışsın. bence kurabiyeleri bi süreliğine geri çevir. ya da yanındaki her kimse ona ver. biz zayıflayacağız. kurabiyeler bizim baş düşmanımız. minik bi kurabiyeye bizim nefsimiz yenilemez. simit, makarna, kurabiye bence bir gn içerisinde sadece en mahsumu makarnayı tercih edebilirsin. yağsız ve tuzsuz olarak. 2. gün kısırın salatası bol bulguru azsa çok güzel olmuş:)
mavisam menüne bayıdlım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. tam benlik olmuş:) biz zayıflıcaz bunları yiyerek doyabilirz di mi:)) ama akşamdan sonra bi ara koyarsan metabolizman sen uyurken bile çalışır. okumuştum bi yerde:) diyor ki yeşil elma ve yeşilçay ödem attırıyormuş bunu gece yapabilirsin cnm.
aleyna cnm senin menünü de beğendim. ama bu incir kürünü hiç duymamıştım. incir yasaklı meyvelerdendir genelde şekeri çok diye. ama bilmediğim bir kür hakkında da bişi demeyim.
devrancım bence dolma gibi pirinçli bulgurlu besin tüketeceğin zaman öğleni seçebilirsin. akşam için tehlikeli gibi. ama genel olarak menün güzel. bi de ikindiye bi ara koyarsan akşam çok yemezsin. metabolizmanda hiç durmaz sürekli yakar.
irongirl sanırım sen diyetisyene gidiyorsun yoksa bizler bu kadar fazla ara koymayız menümüze:)) ama aralar çok faydalı diye okumştum.
atladığım varsa kusura bakmasın. yablış yorumlamışta olabilirim ama sürekli diyetle ilgili araştırma yapıyorum yazı okuyorum ona göre yorumladım. atlamak demişken bişi daha okumuştum paylaşayım hemen. sabah kalkar kalkmaz 10 kere zıplamak metabolizmayı hızlandırımış. tabi hamile ve hamilelik şüphesi olanlar hariç. ben yapıyorum bazen de unutuyorum:)
geçmiş olsun.kendine iyi bakamıyosun sen:))
hoşgeldin canım.bu dediklerini az çok yapmaya çalışıyoruz.ama her zaman olmuyo işte.
hoşgeldin canım.katıl tabi aramıza.birilerinden destek görmeden uzun süreli diyete devam etmek zor oluyıor.paylaşımların bol olsun:))
güzel bir menü tebriklerrr
canım sen biliyosun zaten fazlaları.ilk menün ekmek yüklü.simitin 4 dilim olduğunu da düşünürsek.fanta 2 bardak çok .diğer menü daha iyi.
aa öğle ve akşamı baya az geçirmişsin.yoğurt filan ekleseydin.
canım nasıl bişey deniyosun sen.öğle sadece incir mi yedin.değişik geldi bana
araların olmaması göze batıyor gerçi ben de araları yapmıyorum ama yapılması taraftarıyım:))onun dışında öğle menün akşama göre daha hafif olmuş.tersi daha uygun olabilirdi.
canım senin menülerinde bazı şeyle dikkatimi çekiyor ama nasıl olsa irem onu bişeyin yerine yemiştir dengelemiştir diye düşünüyorum yorum yapmaktan kaçıyorum.şimdi bu comboyu neyin yerine yediğini saydın:))
akşamki araya kadar güzel:))
dolamları bitirmen iyi olmuş.ilk menüde kahvaltı yok.elma kahvaltı tercihi olmamalı.ikinci menüde de sandviç tercih etmişsin.wasa sandwiç nasıl bişey bilmediğim için yorum yapamıyoru.akşam sulu yemek olarak yeseydin bira sade yoğurtla.
hoşgeldin canım.kaç gündür yapıyosun karatay diyetini.
pasta olmamış canım ya.diğer menülerin iyiydi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?