Merhabalar kızlar;
Ben 81 ile başlıyorum.Karatay diyetini uyguluyorum.
Sabah kahvaltısı
peynirli omlet
peynir
zeytin
bir çay tabağı ceviz, fındık, badem
1 adet kuru incir
öğle yemeğine kadar 4-5 saat bekliyeceğim arada çubuk tarçın suyu içeceğim.
Hepimize hayırlı olsun 60 lı kilolar gelsinn.:))
kızlar bişey diycem benim kilo vermem yavaşlıyor halbuki diyet iyi gidiyordu ara öğünlerim var suyu çok içiyorum yeşilçay da içiyorum ama artık gittikçe metabolizma yavaşlıyor sanırım napayım ben yaaaa
cnm vücudun sana direnmeye başladı. ne yapacaksın tabi sen de ona direneceksin. ben bi ara 600 gr verdim haftada, bi hafta sonra 1400 oldu birden 2700 oldu. yani sakın diyeti bırakma cnm tam gaz devam et. yemeklere pul biber dök, yoğurda ağırlık ver, yeşilçayı 2 fincan için hergün muhakkak. kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız cnm di mi:))
canım doğru diyosun da benim vucudum senin ki gibi değil bir direnmeye başladımı bi daha toparlayamıyorum hafta da 300- 400 gr anca gidiyo.herhangi rahatsızlığımda yok tüm testlerim temiz çıkmıştı.bakalım bekleyecez görcez
cnm motivasyon en önemlisi. moralini sakın bozma biz kilo vereceğiz diyetimize sadık kaldıktan sonra kilolar gidecek kaçarı yok. bırak yavaş gitsin ya da dursun. en azından katlana katlana kilo almıyoruz. bunun önüne geçebildik. ama gidecekler. ben hepimize güvenyorum.
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+peynir+2 zeytin+çay
öğle:çorba+alabalık-salata-1 dilim ekmek
akşam:çorba-1 tabak pırasa-1 kaşık makarna
ara:birkaç dilim meyve-ucundan tadımlık börek
boğazım ağrıyor ben de hastayım bugün.evde olsam yatar dinlenirdim.offf(
valla adasim aklimdanda gecmiyor degil..colugu cocugu alip türkiyeye dönmek..ne kadar mutlu olurdum dostlarim ailem..hos sohpet aksamlar..mecburi dilde ögrenmisimki girerdim bir sirkede...ama iste cocuklarimi düsününde kipirdaamiyorum..onlar türkce okuyamior bile..okul hayatlari mahvolur..ilerde onlari everince gelirim belki:)yok anam ben gecen sene o burun sürtme olayini yaptim.gerci maksadim burnunu sürttürmek degil gercekten onu hayatimdan silmekti..ama olmadi..hatalarinin bilincinde olmasi verdigi sözler aile büyükleri yikamadim bu yuvayi..pismanmiyim..zaman zaman evet..zaman zamanda iyiki yikilmamis diyorum..bu evlilik ne uzar ne kisalir...bosver sen bunlari kafana takma...ama hayat bu süprizlerle dolu bir bakmissin duygu cayi demle arka sokaginizdayim dermisim:))))))adaşım ya her zaman şakacı her zaman muzippp :))))))))))) <3<3<3
gttkçe artıo kızgnlgmmmmmm bu kadar da olmazzz yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıyamam cnmmm adaşımmm yaaa şu an keşke yakında olsak bakardm ben sana sıcak bezler koyardık sırtına ballı karabiberli limn yedirirdm sana gel kız izmire bırak şu gurbet elleri kocan da kıytmetini anlasn sürtsün burnu ...şaka maka ama iileşnce şu kocanın iice burnunu sürttür derm ben adaşım blmıorm etki eder mi sennkne ama ...
sagol canim..kesinlikle haklisin..çok geçmiş olsun canımmmm Allah şifanı versin inş.tez zamanda Allah bizi bu kocalarımızın elie bırakmasın var ya ana baba değil ki canından can kopsun senin eline diken batınca,ahh ahh aman kendimize dikkat edelim kızlar herşeyin başı sağlık....
valla hic fena olmazdi..söyle esasli hos sohpet dürüst güvenilir bir dostluk arkadaslik daha insan ne ister..ama bu memlekette zor canim ya..havasindanmidir suyundanmidir insanlar egoist soguk ...bir seni bulduk senide uzakta bulduk..söyle oberhausen essen hatta bottrop olsaydin fenami olurdu:)))))))canim sanirim hepimizin sorunu ayni evde oldugumuz zamanlar bütün dengemiz bozuluyor.bende de ayni sorun var.
Elmasekerim Allah kolaylik versin tüm dualarimiz seninle insallah istedigin sekilde olur hersey...
canimm hemsomm cok gecmis olsun kiyamam ben sana keske söyle yakinlarimda olsan arada cocuklari bizi kacirir seni dinlendirirdim... annelerin hasta olmak gibi bir lüksü yok maalesef dikkat et kendine gülüm.
bak o dogru ama bana sanki kiloylada ilgili gibi geldi..cok yedigim siralar az hasta oluyordum..yaklasik 10 kilo verdim 11.aydan beri belki 11 kes yataga düstüm...doktoruma bir sorayim bunu..valla canim yasla mi alakali yoksa bünye ilemi bilmiyorum, sanirim sen kendini cok yoruyorsun hemsom.
aleyna bayiliyorum senin bu sakin hep iyiniyetli mazbut tutumlarina..gercek hayattada böylemisin...irem cok sevindim yumurtalar buyumus MASALLAH INSALLAH sana onlar cok guzel evlatlar olurlar INSALLAH
duyum cok gecmis olsun kendine cok iyi bak canim erkekler hepsi ayni galiba kafana takma canim esini ALLAH basimizdan eksik etmesin kocalarimizi
dilaracim ALLAH yardimcin olsun INSALLAH basariyla atlatirsin bu sinavi
yrni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
cok dogru.hele bizim herif varya...ay ay oy oy demekten nefes alamaz adamin cani birde as eren avrat misali ne görse ister...banada gelince odun..canım benim geçmiş olsun..zencefille balı aç karnına ye üzerine su içme..şifa bulursun inşallah..anne olmak kolaymı?ben hep diyorum annelerin hasta olmaya hakkı yok..çocuklar perişan oluyor..benimkilerde küçük..tamamen bana muhtaç..zor..Allah yardımcımız olsun arkadaşım..eşler de ayrı bir dert..kadınların hasta olmasını kabullenemezler ama kendilerinin en ufak bir yeri ağrısın çocuk gibi nazlanırlar..
canim evlilik o kadar beter vede o kadar güzel birseyki..ama dogru insan olacak..birazda sans ya..sansin varsa esin dogru oluyor yoksa yanlis..sen istersen 40 yil tanimak icin cabala.41.yil evlen ancak evlenince taniyorsun..ayni evi ayni derdi ayni hayati paylasmadikca taniyamiyorsunki..çokkk geçmiş olsun duyum. aman kendine çok dikkat et. diyeti bi süreliğine kenara bırak. ben diyet sırasında grip oldum normalde 1 günde atlatırım. 1 hafta öldüm öldüm dirildim. ya bu erkek milleti neden bu kadar acımasız yaaa. anlamış değilim. insan hayat arkadaşına böle kabalık yapar mı?? evlilikten iyice tırsmaya başladım vallah. daha yolun başındayken. kadınlar hep fedakardır düşüncelidir. ne kadar istese kötü olamaz. belki birgün değerini anlar. Allah dan kendini ezdirmiyorsun:)) neyse cnm tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin.
demi ama..allah o gelen gecenleri unutturacak dert vermesin..valla evlenin ce görürsün canim.hele bide cocuk olunca hep ayakta sin .gecen sene ben de cok hasta olmustum. o kadar kötüyüym.ayaga kalkamiyom .her bir seye de yatmam .zorlarim kendimi .ama cok kötüyüm kalkinca basim dönüyo.esim elinden geldigin ce yapip pisirmeye ugrasiyo. kaynanam geldi .kapinin araligin dan bakiyo .noldu kiz cok mu kötüsün . gecmis olsun dedi okdar da .kusura bakma dedim evim dagildi cocuk lar falan dinlemiyo.her yerim darmadagan dedim.bana ne dese begenirsiniz iyilesince yaparsin merak etme kizim dedi .ve baska zaman oturan insan önden önden gidiyo.oglu yardimci ol falan der diye .kaciyor benim isim var diye..neler geldi neler gectii .hep dimdik ayaktayiz .
geçmiş olsun.kendine iyi bakamıyosun sen:))
hoşgeldin canım.bu dediklerini az çok yapmaya çalışıyoruz.ama her zaman olmuyo işte.
hoşgeldin canım.katıl tabi aramıza.birilerinden destek görmeden uzun süreli diyete devam etmek zor oluyıor.paylaşımların bol olsun:))
güzel bir menü tebriklerrr
canım sen biliyosun zaten fazlaları.ilk menün ekmek yüklü.simitin 4 dilim olduğunu da düşünürsek.fanta 2 bardak çok .diğer menü daha iyi.
aa öğle ve akşamı baya az geçirmişsin.yoğurt filan ekleseydin.
canım nasıl bişey deniyosun sen.öğle sadece incir mi yedin.değişik geldi bana
araların olmaması göze batıyor gerçi ben de araları yapmıyorum ama yapılması taraftarıyım:))onun dışında öğle menün akşama göre daha hafif olmuş.tersi daha uygun olabilirdi.
canım senin menülerinde bazı şeyle dikkatimi çekiyor ama nasıl olsa irem onu bişeyin yerine yemiştir dengelemiştir diye düşünüyorum yorum yapmaktan kaçıyorum.şimdi bu comboyu neyin yerine yediğini saydın:))
akşamki araya kadar güzel:))
dolamları bitirmen iyi olmuş.ilk menüde kahvaltı yok.elma kahvaltı tercihi olmamalı.ikinci menüde de sandviç tercih etmişsin.wasa sandwiç nasıl bişey bilmediğim için yorum yapamıyoru.akşam sulu yemek olarak yeseydin bira sade yoğurtla.
hoşgeldin canım.kaç gündür yapıyosun karatay diyetini.
pasta olmamış canım ya.diğer menülerin iyiydi ama
pideler sütlaçlar dondurmalar.... cnm sizin orda pideler nasıl bilmiyorum ama bizim burda acaip yağlı falan oluyor diyet yapmadığımız günlerde bile pide yememeliyiz bence. onun yerine ızgara et tercih edebilirsin. keşke dondurmayla yetinebilseydin. bence kaçamak yaparak vücudumuza büyük haksızlık ediyoruz. al ver kiloları deforme oluyor vücut. o yüzden yemeden önce bi kere düşünelim. dün öğlen tavuk yedim. baktım tabağımda fazla dedim ki tabağıma almasaydım bu kadar yemezdim. neyse biraz yedim dedimki zayıf bir vücut mu eski halin mi?? tabiki zayıf vücudu tercih ettim ve tabağımda kalan tavuğu direkt çöpe döktüm. dökmeseydim yiyebilirdim. yani yemeden önce 1 defa bile düşünsek yeter cnm..
sorunlular hoşgeldin aramıza. sen zaten bu konuda tecrübeliymişsin. umarım hep birlikte istediğimiz kiloya düşebilirz. ama şu bir iki lokma mantığını bence hemen unutmalıyız. belki yanlış düşünüyorumdur ama ne geldiyse başımıza bu lokmalardan geldi(
karanfil hoş geldin. bütün kilolarımızdan hep birlikte kurtulcaz inş. sabır ve inatçılık yapmak diyeti yapmaki kiloları yollamaktır bence. bunu yaparsak bizden iyisi yok. neden yapmayalım ki?? tabi yapabiliriz.
kkkmevsim5 çok fazla karbonhidrat almışsın. bence kurabiyeleri bi süreliğine geri çevir. ya da yanındaki her kimse ona ver. biz zayıflayacağız. kurabiyeler bizim baş düşmanımız. minik bi kurabiyeye bizim nefsimiz yenilemez. simit, makarna, kurabiye bence bir gn içerisinde sadece en mahsumu makarnayı tercih edebilirsin. yağsız ve tuzsuz olarak. 2. gün kısırın salatası bol bulguru azsa çok güzel olmuş:)
mavisam menüne bayıdlım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. tam benlik olmuş:) biz zayıflıcaz bunları yiyerek doyabilirz di mi:)) ama akşamdan sonra bi ara koyarsan metabolizman sen uyurken bile çalışır. okumuştum bi yerde:) diyor ki yeşil elma ve yeşilçay ödem attırıyormuş bunu gece yapabilirsin cnm.
aleyna cnm senin menünü de beğendim. ama bu incir kürünü hiç duymamıştım. incir yasaklı meyvelerdendir genelde şekeri çok diye. ama bilmediğim bir kür hakkında da bişi demeyim.
devrancım bence dolma gibi pirinçli bulgurlu besin tüketeceğin zaman öğleni seçebilirsin. akşam için tehlikeli gibi. ama genel olarak menün güzel. bi de ikindiye bi ara koyarsan akşam çok yemezsin. metabolizmanda hiç durmaz sürekli yakar.
irongirl sanırım sen diyetisyene gidiyorsun yoksa bizler bu kadar fazla ara koymayız menümüze:)) ama aralar çok faydalı diye okumştum.
atladığım varsa kusura bakmasın. yablış yorumlamışta olabilirim ama sürekli diyetle ilgili araştırma yapıyorum yazı okuyorum ona göre yorumladım. atlamak demişken bişi daha okumuştum paylaşayım hemen. sabah kalkar kalkmaz 10 kere zıplamak metabolizmayı hızlandırımış. tabi hamile ve hamilelik şüphesi olanlar hariç. ben yapıyorum bazen de unutuyorum:)
geçmiş olsun.kendine iyi bakamıyosun sen:))
hoşgeldin canım.bu dediklerini az çok yapmaya çalışıyoruz.ama her zaman olmuyo işte.
hoşgeldin canım.katıl tabi aramıza.birilerinden destek görmeden uzun süreli diyete devam etmek zor oluyıor.paylaşımların bol olsun:))
güzel bir menü tebriklerrr
canım sen biliyosun zaten fazlaları.ilk menün ekmek yüklü.simitin 4 dilim olduğunu da düşünürsek.fanta 2 bardak çok .diğer menü daha iyi.
aa öğle ve akşamı baya az geçirmişsin.yoğurt filan ekleseydin.
canım nasıl bişey deniyosun sen.öğle sadece incir mi yedin.değişik geldi bana
araların olmaması göze batıyor gerçi ben de araları yapmıyorum ama yapılması taraftarıyım:))onun dışında öğle menün akşama göre daha hafif olmuş.tersi daha uygun olabilirdi.
canım senin menülerinde bazı şeyle dikkatimi çekiyor ama nasıl olsa irem onu bişeyin yerine yemiştir dengelemiştir diye düşünüyorum yorum yapmaktan kaçıyorum.şimdi bu comboyu neyin yerine yediğini saydın:))
akşamki araya kadar güzel:))
dolamları bitirmen iyi olmuş.ilk menüde kahvaltı yok.elma kahvaltı tercihi olmamalı.ikinci menüde de sandviç tercih etmişsin.wasa sandwiç nasıl bişey bilmediğim için yorum yapamıyoru.akşam sulu yemek olarak yeseydin bira sade yoğurtla.
hoşgeldin canım.kaç gündür yapıyosun karatay diyetini.
pasta olmamış canım ya.diğer menülerin iyiydi ama
kızlar incir kürü yumurtalıkları geliştiriyomuş bide hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye okudum bende yapıyorum ama bu ay yumurtlayamadım galiba h,issedemiyorum yumurtladıgımı
ama kilo vermem duruyo incir kürü yapınca şekerliya ondan galiba
selamlar bugünkü menüm
sabah
üç dilim ekmek
labne
acılı ezme
biraz tavada yumurta
yeşil çay
ara
iki tane biskolata
bi tane ufak hobi
öğlen
bi ufak kase bulgur pilavı
yarım lahmacun
bi bardak kola zero
bi dilim ekmek
ara yok
akşam
bi tabak tarhana çorbası
dörtte bir tava pazılı yumurta
üç dilim ekmek
labne
biraz bal
bi bardak kola zero
ara
çay bi iki de yulaflı form bisküvi yicem
30 dk yürüüdüm ay çok olmuş yaa
herkese ii akşamlaaaar
bugünkü menüm
sabah9.30:2 dilim ekmek arası peynir ve 1b çay
ara11.00:1 ısırık albeni:26:
öğle12.15:3 dilim kepek ekmeği 3-4 dilim sucuk 1 elma 1 portakal 2-3 tane cips yarım albeni:26:
ara16.45:2 dilim ekmek arası peynir:26:
akşam18.00:1 kaşık bulgur pilavı az çorba bol salata
ara21.00:1 elma 1b süt yada yoğurt olck
biraz fazlaca :26::26::26: yaptım dimi ama mdem genişledi heralde doymuyrm ve vitamin almamında etkisi var galiba napcam ben ya
canım sende benim gbi biskolatalar hobiler falan biz bunları yapmaya devam edersek zor veririz bu kilolarıselamlar bugünkü menüm
sabah
üç dilim ekmek
labne
acılı ezme
biraz tavada yumurta
yeşil çay
ara
iki tane biskolata
bi tane ufak hobi
öğlen
bi ufak kase bulgur pilavı
yarım lahmacun
bi bardak kola zero
bi dilim ekmek
ara yok
akşam
bi tabak tarhana çorbası
dörtte bir tava pazılı yumurta
üç dilim ekmek
labne
biraz bal
bi bardak kola zero
ara
çay bi iki de yulaflı form bisküvi yicem
30 dk yürüüdüm ay çok olmuş yaa
senin hesaplarına hayran oluyorum inankio kombo ortama gelmeden önce dua ettim... Allahım dedim biri tatlı birşey alsın bana da ikram etsin yoksa ben gidip alırım kimseye ikram etmeden gümletirim dedim...Gerçekten:))sonra Allah sesimi duydu biri bir paket combo aldı bana da ikram etti:)) böyle şeyleri kaçırınca meyve ve ekmekten kısmaya calışıyorum canım..mesela meyveyi ya yemiyorum ya porsyonu azaltıyorum tabi combo bisküvi ekmeği de azıcık altmak lazım..baktım hiç hesap yapamıyorum kafaamdan kalori hesabı yapmaya çalışıyorum..
evet canım arada yavaşlar sakın pes etmekızlar bişey diycem benim kilo vermem yavaşlıyor halbuki diyet iyi gidiyordu ara öğünlerim var suyu çok içiyorum yeşilçay da içiyorum ama artık gittikçe metabolizma yavaşlıyor sanırım napayım ben yaaaa
eveeeeeeeeet en önemlisi motivasyn ve benden tamamen gittiiiiiiiiiiiiiiiiicnm motivasyon en önemlisi. moralini sakın bozma biz kilo vereceğiz diyetimize sadık kaldıktan sonra kilolar gidecek kaçarı yok. bırak yavaş gitsin ya da dursun. en azından katlana katlana kilo almıyoruz. bunun önüne geçebildik. ama gidecekler. ben hepimize güvenyorum.
valla adasim aklimdanda gecmiyor degil..colugu cocugu alip türkiyeye dönmek..ne kadar mutlu olurdum dostlarim ailem..hos sohpet aksamlar..mecburi dilde ögrenmisimki girerdim bir sirkede...ama iste cocuklarimi düsününde kipirdaamiyorum..onlar türkce okuyamior bile..okul hayatlari mahvolur..ilerde onlari everince gelirim belki:)yok anam ben gecen sene o burun sürtme olayini yaptim.gerci maksadim burnunu sürttürmek degil gercekten onu hayatimdan silmekti..ama olmadi..hatalarinin bilincinde olmasi verdigi sözler aile büyükleri yikamadim bu yuvayi..pismanmiyim..zaman zaman evet..zaman zamanda iyiki yikilmamis diyorum..bu evlilik ne uzar ne kisalir...bosver sen bunlari kafana takma...ama hayat bu süprizlerle dolu bir bakmissin duygu cayi demle arka sokaginizdayim dermisim:))))))
sagol canim..kesinlikle haklisin..
valla hic fena olmazdi..söyle esasli hos sohpet dürüst güvenilir bir dostluk arkadaslik daha insan ne ister..ama bu memlekette zor canim ya..havasindanmidir suyundanmidir insanlar egoist soguk ...bir seni bulduk senide uzakta bulduk..söyle oberhausen essen hatta bottrop olsaydin fenami olurdu:)))))))
bak o dogru ama bana sanki kiloylada ilgili gibi geldi..cok yedigim siralar az hasta oluyordum..yaklasik 10 kilo verdim 11.aydan beri belki 11 kes yataga düstüm...doktoruma bir sorayim bunu..
aleyna bayiliyorum senin bu sakin hep iyiniyetli mazbut tutumlarina..gercek hayattada böylemisin...
cok dogru.hele bizim herif varya...ay ay oy oy demekten nefes alamaz adamin cani birde as eren avrat misali ne görse ister...banada gelince odun..
canim evlilik o kadar beter vede o kadar güzel birseyki..ama dogru insan olacak..birazda sans ya..sansin varsa esin dogru oluyor yoksa yanlis..sen istersen 40 yil tanimak icin cabala.41.yil evlen ancak evlenince taniyorsun..ayni evi ayni derdi ayni hayati paylasmadikca taniyamiyorsunki..
demi ama..allah o gelen gecenleri unutturacak dert vermesin..
haklisin kendime hic iyi bakmadim ben..ay hastalanincada bir cirkin oluyorum varya..gözler surat sac..iii...eskiden aglayinca cok güzel olurdum valla annem her agladigimda bana sus diicem ama agladikca güzellesiyon derdi..ben basardim kahkahayi..aglayasimda kalmazdi...yahu 2 gündür aglamistan beter gözyasi döküyorum cirkinlestikce cirkinlestim:))[/QUOTE/
haklısın canım evlilik hem en güzel hemde en berbat şey oluyor bazen
iyileş bi canım düzeli inş saatlerinsabah(saat 11.30):bir dilim ekmek peynir bir catal recek salatalik domates
ögle:yarim elma bir armut..
aksam:5-6 kasik pilav bir kase corba(dünden kalmistida onu ictim ..yoksa ne yerdim bilmiyorum yedikce bulaniyorum bu ilaclardanmidir nedir artik..
aslinda benim sabah ögle aksam diye yazdigima bakmayin..yeme sirasina göre dedim sabah gle aksam..ne kahvalti kahvalti saatine oldu ne yemek...dengesiz gitti bu iki gün ama iileseyimde sokarim düzene.
bu arada 2 lt su ictim.dahada icerim herhalde.
haklısın şu iademize sahip olsak mideden önce gözümüz oysa zaten bişey olmayacak ama gel de dayanhafta sonu aynı şey bana da olsu..tabağıma fazla almışım...karşimda biri vardı tabağına aldığı gerşey dengeli idi ve hiç. artmadı..ben fazla almışım..dökmek de içimi yakıyor benim...öyle aç insanlar varken...yiyeceğimiz kadarı almayı yetecek kadar yemeyi becerebilmeliyiz...
menün güzl geldi bana canımdünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+peynir+2 zeytin+çay
öğle:çorba+alabalık-salata-1 dilim ekmek
akşam:çorba-1 tabak pırasa-1 kaşık makarna
ara:birkaç dilim meyve-ucundan tadımlık börek
boğazım ağrıyor ben de hastayım bugün.evde olsam yatar dinlenirdim.offf(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?