80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi günleeeeeeeeer nasılısnız kızlar bugün ben daha iyiyim ve güzel bir menü çıkaracam inş akşama hasta olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoşgelmişler geçen hafta çok güzel kilolar verildi bu hafta inş bende o kervana katılmak istiyrm hadi bakalım herkese çoooooooooook kolay gelsin

hoşgeldin menü gayet güzel sabah için

dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+peynir+2 zeytin+çay
öğle:çorba+alabalık-salata-1 dilim ekmek
akşam:çorba-1 tabak pırasa-1 kaşık makarna
ara:birkaç dilim meyve-ucundan tadımlık börek

boğazım ağrıyor ben de hastayım bugün.evde olsam yatar dinlenirdim.offf(

kızlar bişey diycem benim kilo vermem yavaşlıyor halbuki diyet iyi gidiyordu ara öğünlerim var suyu çok içiyorum yeşilçay da içiyorum ama artık gittikçe metabolizma yavaşlıyor sanırım napayım ben yaaaa

cnm vücudun sana direnmeye başladı. ne yapacaksın tabi sen de ona direneceksin. ben bi ara 600 gr verdim haftada, bi hafta sonra 1400 oldu birden 2700 oldu. yani sakın diyeti bırakma cnm tam gaz devam et. yemeklere pul biber dök, yoğurda ağırlık ver, yeşilçayı 2 fincan için hergün muhakkak. kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız cnm di mi:))

canım doğru diyosun da benim vucudum senin ki gibi değil bir direnmeye başladımı bi daha toparlayamıyorum hafta da 300- 400 gr anca gidiyo.herhangi rahatsızlığımda yok tüm testlerim temiz çıkmıştı.bakalım bekleyecez görcez

cnm motivasyon en önemlisi. moralini sakın bozma biz kilo vereceğiz diyetimize sadık kaldıktan sonra kilolar gidecek kaçarı yok. bırak yavaş gitsin ya da dursun. en azından katlana katlana kilo almıyoruz. bunun önüne geçebildik. ama gidecekler. ben hepimize güvenyorum.

sağol canım iyi dileklerin için inşallah gider kilolar yoksa ben dayanamayıp doyasıya yiycem

geçmiş olsun canım,menüme yorum yaptığın içinde ayrıca teşekkür ederim birilerinin beni kontrol ettiği düşüncesi motive açısından iyi geliyo bana:))biraz da kilodan geçtim gramlar gitse daha da mütive olucam ama ilk 1 ay çok güzel giden kilolar geçen haftadan beri yerinde sayıyor nerdeyse regl bu kadar etki eder mi sizce ya

valla adasim aklimdanda gecmiyor degil..colugu cocugu alip türkiyeye dönmek..ne kadar mutlu olurdum dostlarim ailem..hos sohpet aksamlar..mecburi dilde ögrenmisimki girerdim bir sirkede...ama iste cocuklarimi düsününde kipirdaamiyorum..onlar türkce okuyamior bile..okul hayatlari mahvolur..ilerde onlari everince gelirim belki:)yok anam ben gecen sene o burun sürtme olayini yaptim.gerci maksadim burnunu sürttürmek degil gercekten onu hayatimdan silmekti..ama olmadi..hatalarinin bilincinde olmasi verdigi sözler aile büyükleri yikamadim bu yuvayi..pismanmiyim..zaman zaman evet..zaman zamanda iyiki yikilmamis diyorum..bu evlilik ne uzar ne kisalir...bosver sen bunlari kafana takma...ama hayat bu süprizlerle dolu bir bakmissin duygu cayi demle arka sokaginizdayim dermisim:))))))
sagol canim..kesinlikle haklisin..
valla hic fena olmazdi..söyle esasli hos sohpet dürüst güvenilir bir dostluk arkadaslik daha insan ne ister..ama bu memlekette zor canim ya..havasindanmidir suyundanmidir insanlar egoist soguk ...bir seni bulduk senide uzakta bulduk..söyle oberhausen essen hatta bottrop olsaydin fenami olurdu:)))))))

valla canim yasla mi alakali yoksa bünye ilemi bilmiyorum, sanirim sen kendini cok yoruyorsun hemsom.
bak o dogru ama bana sanki kiloylada ilgili gibi geldi..cok yedigim siralar az hasta oluyordum..yaklasik 10 kilo verdim 11.aydan beri belki 11 kes yataga düstüm...doktoruma bir sorayim bunu..

aleyna bayiliyorum senin bu sakin hep iyiniyetli mazbut tutumlarina..gercek hayattada böylemisin...
cok dogru.hele bizim herif varya...ay ay oy oy demekten nefes alamaz adamin cani birde as eren avrat misali ne görse ister...banada gelince odun..

canim evlilik o kadar beter vede o kadar güzel birseyki..ama dogru insan olacak..birazda sans ya..sansin varsa esin dogru oluyor yoksa yanlis..sen istersen 40 yil tanimak icin cabala.41.yil evlen ancak evlenince taniyorsun..ayni evi ayni derdi ayni hayati paylasmadikca taniyamiyorsunki..

demi ama..allah o gelen gecenleri unutturacak dert vermesin..

haklisin kendime hic iyi bakmadim ben..ay hastalanincada bir cirkin oluyorum varya..gözler surat sac..iii...eskiden aglayinca cok güzel olurdum valla annem her agladigimda bana sus diicem ama agladikca güzellesiyon derdi..ben basardim kahkahayi..aglayasimda kalmazdi...yahu 2 gündür aglamistan beter gözyasi döküyorum cirkinlestikce cirkinlestim:))

sabah(saat 11.30):bir dilim ekmek peynir bir catal recek salatalik domates
ögle:yarim elma bir armut..
aksam:5-6 kasik pilav bir kase corba(dünden kalmistida onu ictim ..yoksa ne yerdim bilmiyorum yedikce bulaniyorum bu ilaclardanmidir nedir artik..
aslinda benim sabah ögle aksam diye yazdigima bakmayin..yeme sirasina göre dedim sabah gle aksam..ne kahvalti kahvalti saatine oldu ne yemek...dengesiz gitti bu iki gün ama iileseyimde sokarim düzene.
bu arada 2 lt su ictim.dahada icerim herhalde.

hafta sonu aynı şey bana da olsu..tabağıma fazla almışım...karşimda biri vardı tabağına aldığı gerşey dengeli idi ve hiç. artmadı..ben fazla almışım..dökmek de içimi yakıyor benim...öyle aç insanlar varken...yiyeceğimiz kadarı almayı yetecek kadar yemeyi becerebilmeliyiz...

canım evet diyetisyene gidiyorum aslında benim de 3 ara 3 ana öğün bir de gece var ama kural olarak her yazanı tüketmem gerekiyor..bu nedenle diyelim öğlen yoğurdu yiyemedim bir yere mutlaka sıkıştırmam gerekiyor..mesela ikindi iki ekmek bir peynir var o an yemesem bile bir ara yemem gerekiyor..

o kombo ortama gelmeden önce dua ettim... Allahım dedim biri tatlı birşey alsın bana da ikram etsin yoksa ben gidip alırım kimseye ikram etmeden gümletirim dedim...Gerçekten:))sonra Allah sesimi duydu biri bir paket combo aldı bana da ikram etti:)) böyle şeyleri kaçırınca meyve ve ekmekten kısmaya calışıyorum canım..mesela meyveyi ya yemiyorum ya porsyonu azaltıyorum tabi combo bisküvi ekmeği de azıcık altmak lazım..baktım hiç hesap yapamıyorum kafaamdan kalori hesabı yapmaya çalışıyorum..

kaç incir yiyorsun canım??bir incir bir meyve yani kuru incir..3 tane yesen bişey olmaz bence başka meyve yemezsen..yumurtlama olmadığını neden düşündün ki?adetin düzenli mi?

selamlar bugünkü menüm

sabah
üç dilim ekmek
labne
acılı ezme
biraz tavada yumurta
yeşil çay

ara
iki tane biskolata
bi tane ufak hobi

öğlen
bi ufak kase bulgur pilavı
yarım lahmacun
bi bardak kola zero
bi dilim ekmek

ara yok

akşam
bi tabak tarhana çorbası
dörtte bir tava pazılı yumurta
üç dilim ekmek
labne
biraz bal
bi bardak kola zero

ara
çay bi iki de yulaflı form bisküvi yicem

30 dk yürüüdüm ay çok olmuş yaa

herkese ii akşamlaaaar
bugünkü menüm

sabah9.30:2 dilim ekmek arası peynir ve 1b çay

ara11.00:1 ısırık albeni:26:

öğle12.15:3 dilim kepek ekmeği 3-4 dilim sucuk 1 elma 1 portakal 2-3 tane cips yarım albeni:26:

ara16.45:2 dilim ekmek arası peynir:26:

akşam18.00:1 kaşık bulgur pilavı az çorba bol salata

ara21.00:1 elma 1b süt yada yoğurt olck
biraz fazlaca :26::26::26: yaptım dimi ama mdem genişledi heralde doymuyrm ve vitamin almamında etkisi var galiba napcam ben ya

ikinizinde menüsünde biraz ekmek fazla olmuş arkadaşlarbence ekmekler 1 er dilim olsa daha iyi olurdu

bugünkü menüm kızlar;
sabah:2 dilim light ekmek,1 haşlanmış yumurta,biraz krem peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle;1 kase mercimek çorbası,4 yk yoğurt
akşam;1 tavuk döner dürüm,1 bardak ayran
ara:bir avuç sarı leblebi bu menüyle tabiki kilo veremezsin dediğinizi duyar gibiyim ama bugün böyle oldu

canım sende benim gbi biskolatalar hobiler falan biz bunları yapmaya devam edersek zor veririz bu kiloları

senin hesaplarına hayran oluyorum inanki

evet canım arada yavaşlar sakın pes etme
eveeeeeeeeet en önemlisi motivasyn ve benden tamamen gittiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…