80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• dünkü menüm
  • sabah kahve,üc dilim kasar peyniri .iki dilim ekmek,incir receli
  • öglen iki hamburger .cola ligt ..disardaydim
  • aksam armut ve kavun
  • su gene az oldu bir litre

sana kızacağım cnm kusura bakma. dışardayız diye hemen diyetimizi bozmamız gerekmez. keşke sen arkadaşlarına uyacağına onlar sana uysaydı. ızgara gibi bişeyler yeseydin. yok mu salatayla geçiştirseydin. eve gidince yerdin uygun bişeyler. akşam yememen sabah ki 2 hamburgeri eritmez cnm. bi de 2 taneeeeeee. biz zayıflamak için burdayız lütfen dikkat edelim. (umarım bana kırılmadın ben zayıflamanı çok istiyorum sadece senin değil hepimizin)

cnm çok hırslı diyet yapma bence bebeğin var onu etkilemesin. sadece dikkat etmen senin için yeterli olacaktır. ekmeğe, tatlıya, hamur işlerine ve en önemlisi tuza dikkat etsen yeterli. kuzenim 60 kilo ile hamile kaldı 100 aşkın bi kiloyla doğuma girdi. doğumdan sonra 100 kilo falandı. sonra biraz dikkat ederek 64 kiloya düştü. bi de emziriyorsundur. gider gider merak etme. hoş geldin.

cnm çok fenaaaaaaaaaaaaaaa. lahmacun yedin hadi ekmek neden yedin ki ya bulgur pilavı?? lahmacun salata yiyip bıraksaydın keşke. cola yerine de ayran ne güzel olurdu. biskolata yedin hobi neyin nesi?? akşam için 3 dilim ekmekte fena. bence önce ekmeği kesmekle yola devam et. ne geldiyse başımıza bu ekmekler yüzünden. sana kızdım ama sen darılma sadece hırs yap. biz topikçe zayıflayacağız cnm unutma.

canim benim tavsiyelerin icin tsk ediyorum.sebzeyi kantinde yemeyi denedim cok yagli yapiyorlar onun icin öglen yemegi sandvic götürmeyi tercih ediyorum.sekerli yogurt diyorum almancasi quark türkce karsiligini bulamadim.goggle lor diyor ama lora benzemiyor:) sebzeyi az yiyor gibi görünüyor ama cig sebzeyi salata halinde tüketmeye calisiyorum.

gercekten cok güzel kilo verdin yanliz menün bana cok az görünüyor onlarla doymam ki ben:)

canim benim senin menün gercekten cok az tamam sabah iyi de ögle ve aksam cok az kus kadar yemek kime yeter:)

seni destekliyorum gercekten yorumlar bu sekilde ve samimi oldugunda menü paylasimlari icin kendimizi frenliyoruz.ben birseyi yiyecegim zaman yarin menü paylasiminda bunu nasil yazarim diye düsünüyorum ve bazen vazgeciyorum.

Son düzenleme:

cnm hadi 7 dilim ekmek yedin(affedilmesi zor ama neyse) ya o cips, albeni. hiç olmamış. bence senin aburcubura zaafın var. bu tür beslenmeyi bence hayatımızın her safhasında yapmamalıyız. çünkü bizlerin bünyesi kilo almaya müsait. kilo verdikten sonra bile yememeliyiz bunları. tatlı isteğini kuru meyvelerle gidermeye çalış. aburcubur asla bulundurma yanında, yenilen yerden uzaklaş. yoksa bu kilolar gitmez cnm. biraz fedakarlık yapacağız kendimiz için.

anladım cnm. o zaman evden sebze yemeği götürmeye çalışçok faydalı o yüzden diyorum. ben bu ara az yiyorum cnm. ondan önce iyiydim. bahar çarptı bana dengem şaştı. hep uykusuz gibiyim bi de. yoğurdu şekersiz yesen daha ii olur gibime cnm benim:)

günaydın kızlar
dünki menüm
sabah klasikleşti artık zeytin peynir domates ekmek
öğlen bir kase tavuk suyu çorba, yarım dana rosta ve patates püresi, ayran
akşam ise bir tabak taze fasulye, salata, filan derken akşam yine aynı şekil iki dilim kek yedim ve gerçekten çoook pişmanım
ikibuçuk litre su

günaydınlar

dünkü menüyü yazayım bi geçmişe bakarım.çok hastayım haeln.öznura demiştim kendine iyi bakamıyosun diye ben de hastalandım iyi mi:))oğlumu tekrar hasta etmeyeyim de ben çekerim artık hastalığı:))

sabah:2 dilim ekmek-peynir-2 zeytin-az reçel-çay
ara:elma
öğle:çorba-ıspanak-yoğurt-1 dilim ekmek
ara:1 portakal
akşam:çorba-menemen-2 dilim ekmek-salata-4 kaşık kadar pırasa
ara:biraz meyve-2 bisküvi-birkaç fındık fıstık-yrm kase muhallebi

akşam yine olmamış değil mi.:))biraz enerji olsun diye yedim dökülüyor heryerim.
bu akşam kaçırdıklarım kilo vermemi engelliyor benim.takıldım kaldım.

bi de şimdi oğlumu okula başlatma durumum var bu yeni çıkan yasa gereği 69 aylık olacağından eylülde okula başlaması lazım.evimi merkezde bi yere taşıyarak düzgün bir okula vereceğim.ama çok stres yaptım.bu birkaç ay benim için çok zor gececek.evim merkeze uzak.halen geri ödemesi devam ediyor.4 sene oldu taşınalı.kendi evimi bırakıcam ve satmaya çalışıcam.kendim de kiraya çıkıcam.
oğlum okula başlayınca gözetleyecek kimse yok.annem yok.babam bekar erkek kardeşimle yaşıyor.kayınvalideden hayır yok.bakarım diye ama güvenemiyorum.eşim de annem bakamaz diyo.babam 2 gün birimiz 2 gün birimiz bakarız diyo.bunun bana daha çok stres yaşatacağını düşünüyorum.aralarında da tartışma yaşayabilirler.babam kayınpederin de alır okuldan nolcak diyo ama adamın bizle alakası yokki ben ona oğlumu okuldan al nası derim.şimdiye kadar hiç ilgilenmediler ikisi de anca uzaktan uzağa.şimdiden sonra da zor.60 yaşlarını geçtiler.zaten fazla bişey beklemek te insafsızlık olur.ama arada ufak tefek yardımları olsa sıkıştığımda çocukla ilgileniverseler öpüp başıma koyacağım.ben yapı gereği çook ince düşünen herşeyi hesaplamaya çalışan biriyim.onların arasında kalmaktansa elin kahrını çekerim.ama o da kolay değil.bakıcıya da baktırdım çünkü.kendi başımızın çaresine bakıcaz kısacası tekrardan bakıcılı günlere dönecez yarım gün için biri lazım.
şimdi kurduğum düzen evim yerim değişecek mecburen.ama zor geliyor işte.maddi olarakta sıkışacağız.herşeyi üstüste koyunca gözümde büyüyor da büyüyor.eşime göre bişey yok herşey daha güzel olacak.ne kadar büyütüyosun diyo bana:))
çok stresliyim anlatamam kızlar.belki de bu stres ve gerilimden dolayı hastalandım vücut direncim kırıldı.:))
uzun yazmışım biraz ama okursunuz demi:))

kızlar kaç gündür paylaşamıyorum menümü bugün yazaym artık :)

dün sabah

3 zeytin
domates
1 kk peynir
1 dilim light ekmek

öğle

3 kaşık etli patates yemeği
1 kase çorba

ara
1 form bisküvi
1 bardak süt

ara

1 elma

akşam
salata

3 kupa yeşilçay 2 litre su

cnm menün güzel beğendim. düzelme başlamış cnm. tebrik ederim:))

cnm evdekilere söyle sana yardımcı olsun. hamur işi evde istemesinler yemesinler. dışarıda yesinler. bi de akşam olması ii olmamış. yazık kendine o kadar sıkıyorsun akşam koyveriyorsun.

günaydın kızlaaaaaaaaaar
haklısın canımm bu aralar motivasyonum acayip düşük ondan hayırlısıyla bi toparlasaydım
günaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn yeni ve güzel bir günnnnn bugün aklımızda ne varsa yapalım inşallah
günaydın canım

cnm evdekilere söyle sana yardımcı olsun. hamur işi evde istemesinler yemesinler. dışarıda yesinler. bi de akşam olması ii olmamış. yazık kendine o kadar sıkıyorsun akşam koyveriyorsun.

evet canım ya benim kocaya böyle şeyler yapmıyayım gidiyor hazırını alıyor iki gün önce bitirdik pastayı da. işten gelir gelmez kek yaptın mı diye soruyor gelde sinirlenme yani. bende çok seviyorum zaten tatlıyı. ya kendime engel olucam yada yapmıycaz böyle şeyler doğru söylüyorsun...

yeşil evet benimde durdu cok yavaş veriyorum herşeyide yapıyorum ama takıldım kaldım bende sporu fazlalaştırcaz galiba
duyumn sagol canım sende cok tatlı bi hatunsun yoklugun hemen belli oluyor

normal hayatta cok heyecanlı sabırsız biriydim ama tüp bebek yaptırdım tutmayınca cok deyiştim diyebilirim daha sakin herşeye daha uyumlu bakmaya calışıyorum artık ama bazen birgün patlıycam diye korkuyorum

hayat zamnla insana herşeyi ögretiyor
kaç incir yiyorsun canım??bir incir bir meyve yani kuru incir..3 tane yesen bişey olmaz bence başka meyve yemezsen..yumurtlama olmadığını neden düşündün ki?adetin düzenli mi?
iremcim kaynamış suya 7,8 tane incir atıyorum 5 tane falanda yiyorumdur

hani yumurtladıgında yumurta akı kıvamında bi akıntı olurya o bu ay benden gelmedi kistmi oldu bende acaba ya

adetlerim düzenlidir 28 günde falan olurum ya 2,3 gün önce oldugumda olmuştur
yeşil cok güzel bi listeymiş 1. listeyi tuttum bana uyar sagol paylaştıgın için
bebeyin hayırlı olsun ALLAHIM olmayanlarada nasib etsin İNŞALLAH ve aramıza hoşgeldin canım
canım ya akşamları cok az yiyorsun acıkmıyomusun bide menü yorumlarını cok beyeniyorum devamlı yaparsan seviniriz
günaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn yeni ve güzel bir günnnnn bugün aklımızda ne varsa yapalım inşallah
sanada günaydın dilaracım

umutcum işin zor grecekten ALLAHIM yardımcın olsun peki sen calışan bi bayansın şuan kim bakıyor cocuga servise versen okula giderken kolay olur ama tabi evin içini sen daha iyi bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun canım

sabah 1 incir

kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay

öyle 1 bardak incir suyu

ara yarım dilim cavdar ekmeyi ve 1 dilim peynir

akşam 3 tabak mantar corbası 1 kasde yogurt ,1 haşlanmış yumurta ve kııvırcık salata

yarım saatte yurumuşumdur kızlar

saol cnm. elimden geldiğince yorum yapmaya çalışcam. senin menülerin her daim istikrarlı zaten. şimdiye kadar abarttığını görmedim. ama çorba 2 tabak olsa ii olurdu :)) diğer tabağı arada ya da öğlen tüketebilirsin cnm. bir de aburcubur alışkanlığın yok bu çok güzel. tabi ekmeği de az tüketiyorsun bu da güzel. beğendim menünü:) ewt akşamları az yiyorum ben. çünkü benimde kilo vermem yavaşladı. gündüz kısmıyorum. çünkü işe yoğunlaşamıyorum. ben de akşamları baya kıstım.

günaydın kızlaaaaaaaaaar

haklısın canımm bu aralar motivasyonum acayip düşük ondan hayırlısıyla bi toparlasaydım

günaydın canım

cnm bizim en büyük motivasyonumuz kendimiziz başka kimse değil. başkaları sadece "aaa kilo mu aldın sen, biraz zayıflasan iyi olur.", "ekmeği kıs" , "kilo sana yakışıyor"... gibi laflardan öteye gitmez. destek falan olmaz yani. biz burda bi dayanışma içerisinde kilolarımızı vermeye çalışıyoruz işte. ama dediğim gibi kilo vermede en önemli etken kendimiziz. sen de kilo verebilirsin motivasyonun düşmedi düşmeyecekte. şu andan itibaren hatalarını tekrarlama cnm. sen zaten hatalarını biliyorsun. ayrıca kilo verdikçe o varolan motivasyon tavan yapcak.

Merhabalarrrrrrrrrrrr diyetimin 1,5. gunundee hala devam ediyorum :)) malumm kucuk bebegim varr onunla ilgilenmekten bir gunaydin mesaji atamadim :)) az once sporumu yaptimm bir ter atmisim sormayin evde bir spor aleti buldumm nbe ise yarar bilmiyorum ama terletti baya karnimada strec film i sarmistimm ohhh mis gibi gitti terler :)) hemen dus aldimm kizimi uyuttum simdide size yaziym dedimm sizde ne varf ne yok spor yaptinizmiiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…