- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
- dünkü menüm
- sabah kahve,üc dilim kasar peyniri .iki dilim ekmek,incir receli
- öglen iki hamburger .cola ligt ..disardaydim
- aksam armut ve kavun
- su gene az oldu bir litre
Merhabalarr herkese kolay gelsinnn
Bende araniza katilmak istiyorum 22 yasindayim 6 ay once dogum yaptim 90 la doguma girdim ciktigimda 81 kiloydumm fakat sut olsun diye yerkenn bir baktimkii 87 kilo olmusum tekraracill kilo vermem lazim bebegimi hala emziriyorum ama bundan sonrada yemiyecegim diyet yapicam boll boll su icicem sonucta sutu yapanda su degilmi??? zaten hareketliyim bebisten dolayii ustelik emziriyorumda birde yediklerime dikkat edersem buyuk bir ihtimal kilolardan cabucak kurtulurum sizlerin destegi ile :))
cok hirsliyim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun hepinize kolay gelsinn..
selamlar bugünkü menüm
sabah
üç dilim ekmek
labne
acılı ezme
biraz tavada yumurta
yeşil çay
ara
iki tane biskolata
bi tane ufak hobi
öğlen
bi ufak kase bulgur pilavı
yarım lahmacun
bi bardak kola zero
bi dilim ekmek
ara yok
akşam
bi tabak tarhana çorbası
dörtte bir tava pazılı yumurta
üç dilim ekmek
labne
biraz bal
bi bardak kola zero
ara
çay bi iki de yulaflı form bisküvi yicem
30 dk yürüüdüm ay çok olmuş yaa
cnm yoğurt mu şekerli müsli mi ?? bide sebze yemekleri iyi kilo verdiriyor ve tok tutuyor. biraz sebze yemelisin. öğleni sebze yemeğine çevirirsen çok faydasını göreceksin. ben akşamdan yediğim sebze yemeğini ertesi gün öğlen işe getirip yiyerek bu kiloları verdim. şimdi biraz ara verdim sebzeden tiksinmemek için.
günaydın kızlar.. mutlu birgün sizin olsun. dünkü menümü yazayım. biraz sapıttım yine ama
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık
öğle: yok yiyemedim cnm istemedi
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
cnm çok fenaaaaaaaaaaaaaaa. lahmacun yedin hadi ekmek neden yedin ki ya bulgur pilavı?? lahmacun salata yiyip bıraksaydın keşke. cola yerine de ayran ne güzel olurdu. biskolata yedin hobi neyin nesi?? akşam için 3 dilim ekmekte fena. bence önce ekmeği kesmekle yola devam et. ne geldiyse başımıza bu ekmekler yüzünden. sana kızdım ama sen darılma sadece hırs yap. biz topikçe zayıflayacağız cnm unutma.
herkese ii akşamlaaaar
bugünkü menüm
sabah9.30:2 dilim ekmek arası peynir ve 1b çay
ara11.00:1 ısırık albeni:26:
öğle12.15:3 dilim kepek ekmeği 3-4 dilim sucuk 1 elma 1 portakal 2-3 tane cips yarım albeni:26:
ara16.45:2 dilim ekmek arası peynir:26:
akşam18.00:1 kaşık bulgur pilavı az çorba bol salata
ara21.00:1 elma 1b süt yada yoğurt olck
biraz fazlaca :26::26::26: yaptım dimi ama mdem genişledi heralde doymuyrm ve vitamin almamında etkisi var galiba napcam ben ya
canim benim tavsiyelerin icin tsk ediyorum.sebzeyi kantinde yemeyi denedim cok yagli yapiyorlar onun icin öglen yemegi sandvic götürmeyi tercih ediyorum.sekerli yogurt diyorum almancasi quark türkce karsiligini bulamadim.goggle lor diyor ama lora benzemiyor:) sebzeyi az yiyor gibi görünüyor ama cig sebzeyi salata halinde tüketmeye calisiyorum.
gercekten cok güzel kilo verdin yanliz menün bana cok az görünüyor onlarla doymam ki ben:)
günaydınlar
dünkü menüyü yazayım bi geçmişe bakarım.çok hastayım haeln.öznura demiştim kendine iyi bakamıyosun diye ben de hastalandım iyi mi:))oğlumu tekrar hasta etmeyeyim de ben çekerim artık hastalığı:))
sabah:2 dilim ekmek-peynir-2 zeytin-az reçel-çay
ara:elma
öğle:çorba-ıspanak-yoğurt-1 dilim ekmek
ara:1 portakal
akşam:çorba-menemen-2 dilim ekmek-salata-4 kaşık kadar pırasa
ara:biraz meyve-2 bisküvi-birkaç fındık fıstık-yrm kase muhallebi
akşam yine olmamış değil mi.:))biraz enerji olsun diye yedim dökülüyor heryerim.
bu akşam kaçırdıklarım kilo vermemi engelliyor benim.takıldım kaldım.
bi de şimdi oğlumu okula başlatma durumum var bu yeni çıkan yasa gereği 69 aylık olacağından eylülde okula başlaması lazım.evimi merkezde bi yere taşıyarak düzgün bir okula vereceğim.ama çok stres yaptım.bu birkaç ay benim için çok zor gececek.evim merkeze uzak.halen geri ödemesi devam ediyor.4 sene oldu taşınalı.kendi evimi bırakıcam ve satmaya çalışıcam.kendim de kiraya çıkıcam.
oğlum okula başlayınca gözetleyecek kimse yok.annem yok.babam bekar erkek kardeşimle yaşıyor.kayınvalideden hayır yok.bakarım diye ama güvenemiyorum.eşim de annem bakamaz diyo.babam 2 gün birimiz 2 gün birimiz bakarız diyo.bunun bana daha çok stres yaşatacağını düşünüyorum.aralarında da tartışma yaşayabilirler.babam kayınpederin de alır okuldan nolcak diyo ama adamın bizle alakası yokki ben ona oğlumu okuldan al nası derim.şimdiye kadar hiç ilgilenmediler ikisi de anca uzaktan uzağa.şimdiden sonra da zor.60 yaşlarını geçtiler.zaten fazla bişey beklemek te insafsızlık olur.ama arada ufak tefek yardımları olsa sıkıştığımda çocukla ilgileniverseler öpüp başıma koyacağım.ben yapı gereği çook ince düşünen herşeyi hesaplamaya çalışan biriyim.onların arasında kalmaktansa elin kahrını çekerim.ama o da kolay değil.bakıcıya da baktırdım çünkü.kendi başımızın çaresine bakıcaz kısacası tekrardan bakıcılı günlere dönecez yarım gün için biri lazım.
şimdi kurduğum düzen evim yerim değişecek mecburen.ama zor geliyor işte.maddi olarakta sıkışacağız.herşeyi üstüste koyunca gözümde büyüyor da büyüyor.eşime göre bişey yok herşey daha güzel olacak.ne kadar büyütüyosun diyo bana:))
çok stresliyim anlatamam kızlar.belki de bu stres ve gerilimden dolayı hastalandım vücut direncim kırıldı.:))
uzun yazmışım biraz ama okursunuz demi:))
günaydın kızlar
dünki menüm
sabah klasikleşti artık zeytin peynir domates ekmek
öğlen bir kase tavuk suyu çorba, yarım dana rosta ve patates püresi, ayran
akşam ise bir tabak taze fasulye, salata, filan derken akşam yine aynı şekil iki dilim kek yedim ve gerçekten çoook pişmanım
ikibuçuk litre su
haklısın canımm bu aralar motivasyonum acayip düşük ondan hayırlısıyla bi toparlasaydımcnm hadi 7 dilim ekmek yedin(affedilmesi zor ama neyse) ya o cips, albeni. hiç olmamış. bence senin aburcubura zaafın var. bu tür beslenmeyi bence hayatımızın her safhasında yapmamalıyız. çünkü bizlerin bünyesi kilo almaya müsait. kilo verdikten sonra bile yememeliyiz bunları. tatlı isteğini kuru meyvelerle gidermeye çalış. aburcubur asla bulundurma yanında, yenilen yerden uzaklaş. yoksa bu kilolar gitmez cnm. biraz fedakarlık yapacağız kendimiz için.
günaydın canımgünaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn yeni ve güzel bir günnnnn bugün aklımızda ne varsa yapalım inşallah
cnm evdekilere söyle sana yardımcı olsun. hamur işi evde istemesinler yemesinler. dışarıda yesinler. bi de akşam olması ii olmamış. yazık kendine o kadar sıkıyorsun akşam koyveriyorsun.
yeşil evet benimde durdu cok yavaş veriyorum herşeyide yapıyorum ama takıldım kaldım bende sporu fazlalaştırcaz galibakızlar bişey diycem benim kilo vermem yavaşlıyor halbuki diyet iyi gidiyordu ara öğünlerim var suyu çok içiyorum yeşilçay da içiyorum ama artık gittikçe metabolizma yavaşlıyor sanırım napayım ben yaaaa
duyumn sagol canım sende cok tatlı bi hatunsun yoklugun hemen belli oluyorvalla adasim aklimdanda gecmiyor degil..colugu cocugu alip türkiyeye dönmek..ne kadar mutlu olurdum dostlarim ailem..hos sohpet aksamlar..mecburi dilde ögrenmisimki girerdim bir sirkede...ama iste cocuklarimi düsününde kipirdaamiyorum..onlar türkce okuyamior bile..okul hayatlari mahvolur..ilerde onlari everince gelirim belki:)yok anam ben gecen sene o burun sürtme olayini yaptim.gerci maksadim burnunu sürttürmek degil gercekten onu hayatimdan silmekti..ama olmadi..hatalarinin bilincinde olmasi verdigi sözler aile büyükleri yikamadim bu yuvayi..pismanmiyim..zaman zaman evet..zaman zamanda iyiki yikilmamis diyorum..bu evlilik ne uzar ne kisalir...bosver sen bunlari kafana takma...ama hayat bu süprizlerle dolu bir bakmissin duygu cayi demle arka sokaginizdayim dermisim:))))))
sagol canim..kesinlikle haklisin..
valla hic fena olmazdi..söyle esasli hos sohpet dürüst güvenilir bir dostluk arkadaslik daha insan ne ister..ama bu memlekette zor canim ya..havasindanmidir suyundanmidir insanlar egoist soguk ...bir seni bulduk senide uzakta bulduk..söyle oberhausen essen hatta bottrop olsaydin fenami olurdu:)))))))
bak o dogru ama bana sanki kiloylada ilgili gibi geldi..cok yedigim siralar az hasta oluyordum..yaklasik 10 kilo verdim 11.aydan beri belki 11 kes yataga düstüm...doktoruma bir sorayim bunu..
aleyna bayiliyorum senin bu sakin hep iyiniyetli mazbut tutumlarina..gercek hayattada böylemisin...
cok dogru.hele bizim herif varya...ay ay oy oy demekten nefes alamaz adamin cani birde as eren avrat misali ne görse ister...banada gelince odun..
canim evlilik o kadar beter vede o kadar güzel birseyki..ama dogru insan olacak..birazda sans ya..sansin varsa esin dogru oluyor yoksa yanlis..sen istersen 40 yil tanimak icin cabala.41.yil evlen ancak evlenince taniyorsun..ayni evi ayni derdi ayni hayati paylasmadikca taniyamiyorsunki..
demi ama..allah o gelen gecenleri unutturacak dert vermesin..
haklisin kendime hic iyi bakmadim ben..ay hastalanincada bir cirkin oluyorum varya..gözler surat sac..iii...eskiden aglayinca cok güzel olurdum valla annem her agladigimda bana sus diicem ama agladikca güzellesiyon derdi..ben basardim kahkahayi..aglayasimda kalmazdi...yahu 2 gündür aglamistan beter gözyasi döküyorum cirkinlestikce cirkinlestim:))
iremcim kaynamış suya 7,8 tane incir atıyorum 5 tane falanda yiyorumdurkaç incir yiyorsun canım??bir incir bir meyve yani kuru incir..3 tane yesen bişey olmaz bence başka meyve yemezsen..yumurtlama olmadığını neden düşündün ki?adetin düzenli mi?
yeşil cok güzel bi listeymiş 1. listeyi tuttum bana uyar sagol paylaştıgın içinAyda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum doktorum programına ayça kaya diyetisyen katılıyo onun listesi bu
ben burdaki ilk listeyi önümüzdeki hafta başında başlayacağım inşallah faydası olur sizede fikir olsun istedim
hem gayet sağlıklı görünüyo hem protein var hem sebze bakalım önümüzdeki hatfa deneyeyim kilo açısından fark olacakmı
bebeyin hayırlı olsun ALLAHIM olmayanlarada nasib etsin İNŞALLAH ve aramıza hoşgeldin canımMerhabalarr herkese kolay gelsinnn
Bende araniza katilmak istiyorum 22 yasindayim 6 ay once dogum yaptim 90 la doguma girdim ciktigimda 81 kiloydumm fakat sut olsun diye yerkenn bir baktimkii 87 kilo olmusum tekraracill kilo vermem lazim bebegimi hala emziriyorum ama bundan sonrada yemiyecegim diyet yapicam boll boll su icicem sonucta sutu yapanda su degilmi??? zaten hareketliyim bebisten dolayii ustelik emziriyorumda birde yediklerime dikkat edersem buyuk bir ihtimal kilolardan cabucak kurtulurum sizlerin destegi ile :))
cok hirsliyim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun hepinize kolay gelsinn..
canım ya akşamları cok az yiyorsun acıkmıyomusun bide menü yorumlarını cok beyeniyorum devamlı yaparsan sevinirizgünaydın kızlar.. mutlu birgün sizin olsun. dünkü menümü yazayım. biraz sapıttım yine ama
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık
öğle: yok yiyemedim cnm istemedi
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
sanada günaydın dilaracımgünaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn yeni ve güzel bir günnnnn bugün aklımızda ne varsa yapalım inşallah
günaydınlar
dünkü menüyü yazayım bi geçmişe bakarım.çok hastayım haeln.öznura demiştim kendine iyi bakamıyosun diye ben de hastalandım iyi mi:))oğlumu tekrar hasta etmeyeyim de ben çekerim artık hastalığı:))
sabah:2 dilim ekmek-peynir-2 zeytin-az reçel-çay
ara:elma
öğle:çorba-ıspanak-yoğurt-1 dilim ekmek
ara:1 portakal
akşam:çorba-menemen-2 dilim ekmek-salata-4 kaşık kadar pırasa
ara:biraz meyve-2 bisküvi-birkaç fındık fıstık-yrm kase muhallebi
akşam yine olmamış değil mi.:))biraz enerji olsun diye yedim dökülüyor heryerim.
bu akşam kaçırdıklarım kilo vermemi engelliyor benim.takıldım kaldım.
bi de şimdi oğlumu okula başlatma durumum var bu yeni çıkan yasa gereği 69 aylık olacağından eylülde okula başlaması lazım.evimi merkezde bi yere taşıyarak düzgün bir okula vereceğim.ama çok stres yaptım.bu birkaç ay benim için çok zor gececek.evim merkeze uzak.halen geri ödemesi devam ediyor.4 sene oldu taşınalı.kendi evimi bırakıcam ve satmaya çalışıcam.kendim de kiraya çıkıcam.
oğlum okula başlayınca gözetleyecek kimse yok.annem yok.babam bekar erkek kardeşimle yaşıyor.kayınvalideden hayır yok.bakarım diye ama güvenemiyorum.eşim de annem bakamaz diyo.babam 2 gün birimiz 2 gün birimiz bakarız diyo.bunun bana daha çok stres yaşatacağını düşünüyorum.aralarında da tartışma yaşayabilirler.babam kayınpederin de alır okuldan nolcak diyo ama adamın bizle alakası yokki ben ona oğlumu okuldan al nası derim.şimdiye kadar hiç ilgilenmediler ikisi de anca uzaktan uzağa.şimdiden sonra da zor.60 yaşlarını geçtiler.zaten fazla bişey beklemek te insafsızlık olur.ama arada ufak tefek yardımları olsa sıkıştığımda çocukla ilgileniverseler öpüp başıma koyacağım.ben yapı gereği çook ince düşünen herşeyi hesaplamaya çalışan biriyim.onların arasında kalmaktansa elin kahrını çekerim.ama o da kolay değil.bakıcıya da baktırdım çünkü.kendi başımızın çaresine bakıcaz kısacası tekrardan bakıcılı günlere dönecez yarım gün için biri lazım.
şimdi kurduğum düzen evim yerim değişecek mecburen.ama zor geliyor işte.maddi olarakta sıkışacağız.herşeyi üstüste koyunca gözümde büyüyor da büyüyor.eşime göre bişey yok herşey daha güzel olacak.ne kadar büyütüyosun diyo bana:))
çok stresliyim anlatamam kızlar.belki de bu stres ve gerilimden dolayı hastalandım vücut direncim kırıldı.:))
uzun yazmışım biraz ama okursunuz demi:))
sabah 1 incir
kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay
öyle 1 bardak incir suyu
ara yarım dilim cavdar ekmeyi ve 1 dilim peynir
akşam 3 tabak mantar corbası 1 kasde yogurt ,1 haşlanmış yumurta ve kııvırcık salata
yarım saatte yurumuşumdur kızlar
günaydın kızlaaaaaaaaaar
haklısın canımm bu aralar motivasyonum acayip düşük ondan hayırlısıyla bi toparlasaydım
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?