80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gunku menüm

Sabah 2 dilim ekmek peynir hashas ezmesi açik cay
Ara yok
Öglen 1 simit acik cay disardaydim
Ara türk kahvesi
Akşam 1dilim ekmek 2 çatal tavuk biraz patlican yemeği sehriye corbasi
Ara 1 porsiyon meyva süt

2 litre su 4 saat yürüyüş tempolu değil
Bugun böyle geçti yarın diyetisyen günüm kesin fırca yicem ama gidicem: :18:

Iyi aksamlarrr

Bugunku ve Ilk menumm :))

Sabah - 2 tane kucuk peynirli pogaca

Oglen - 100 gr haslanmis makarna icinde marul 1 kasik yogurt ve corekotu vardi (corek otu zayiflatirmis dun duymustum attim gitti icine :))

Ara - 1 erik , yarim muz (bebisten arta kalan :))

Aksam - 1 dilim ekmek ,4-5 kasik bulgur pilavi, boll salata ,2-3 kasik yogurt , 1 tane avakado

Gun icerisinde 2 lt su tukettim ve 40 dakika spor yaptim

Sizden yorum bekliyorum yediklerim nasil sizce bu sekilde kilo verirmiyim bebegimide emziriyorum??

canmgüzel emziren bi anne için iyi ama akşamki bulgur pilavını öğlene taşı bence akşam oldukça az al k. hidratı

Son düzenleme:
sabah : bir dilim kepekli tost ,süt
öğle: yok
ara: iki tane diyet biskuvi
beş gibi : bir activia
akşam : üç yk plav iki küçük köfte bi iki çatal menemen bi iki çatal ptates salatası
ara : beş adet badem
tarçınlı ballı çay
spor : 50 dk fitness 20 dk yürüyüş

slm kizlar bende bu kilolarla basir derte boy 155 kilom 82.5 ;40 yasindayim 3 cocuk var fransada yasiyorum
yaza kadar 70 olsam iyi sonra hedefim ideyali 60 olmak 1mart diyete basladim yediklerime dikkat ediyom abur cubur kestim
5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum deniyecemmm pazartesi bakalim ne olcak ;kizlar benide araniza alin motive edin arkadaslar
ve tiriod az calisiyor ilac kulaniyom kilolar daha zor gidiyormus

hoş geldn cnm aramıza şunu bl ki çok dogru yerdesn biraz azim ve kararlılık gör bak nasl tıkır tıkır gtck klolar yarından itibaren menulerini paylşmaya başla cnm ...

Sibel68 hosgeldinn bende dun basladim ve bende fransada yasiyorum hadi bakalimm yilmak yokk bende yaza kadar kilo versem iyi olacakk sporrr cok onemlii spor yapmak lazimm durmak yokk yola devam :))

saol cnm sizler süpersiniz. neden olmasın ki 60lı rakamlar. sen bunu yapabilecek iradeye sahipsin. 2 haftasonra 60lı rakamlarını görcez inş çizelgende:)

Günaydin güzel hanimlar,hayirli cumalar...dünkü menüm
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:2 kepekli tost ekmegi arasi tavuk gögsü
ara:1 wasa sandic ve 1 erik
ögle:meyve ve musli karistirilmis sekerli yogurt
ara:1 elma
aksam:2 kase lahana corbasi ve 1 portakal
ara:1 elma
2 litre su ve yesil cay

cnm bak başlayınca ne güzel olmuş. mesela hiç aburcubur görmedim bugün. demekki neymiş isteyince yemeyebiliyormuşuz. cnm ekmek yerine sabahki simit olayını çözsen ekmekte tamamdır. ama menün toparlanıyor. gidecek gidecek bu kilolar. sen yapabilirsin bunu unutma cnm.

çok güzel cnm. dengeyi bozmamışsın hiç. sadece bi tavsiye bir öğün kuru bakliyat yediysen diğerinde sebze yersen daha değişik olur menün.

cnm üzülme hadi bitti temizliğin artık toparlanma zamanı. ama kaçamak yok bi daha. iradene sahip olabiliyorsun sen ne güzel. tebrik ederim. annene de söle bi daha öle güzel ve tehlikeli şeyler yedirmesin sana:))

sagol tesekkurler .menün güzel .lahana corbasi ni nasil yapiyosun .lahanin yag yaktigini ve ödem attigini duymustum .ben suyunu icmek mek istedim,ama midem müsaade etmedi .

[QUOTE yok yok üzme kendini kızmaz diyetisyen. menün abartı değil cnm. mesela hiç kaçamak yok(aburcubur,hamurişi,vs..)

[/QUOTE]

Canim sen benim geçen haftaki menüyü okumadin sanirsam pasta kızartma hepsi vardı canim

Kızlar diyetisyenden geldim 80 olmuşum tabi ordaki tartida öyle 15 günde 300 gram gitmiş şaka gibi yanlız benim kas kaybım çoktu 15 günde 1 kilodan fazla kas yapmisim dr dediki çok iyi normalde kilo kaybim 1.5 kiloymuş dedi çok anlamadim ama bu 15 günde çok dikkat etmeliyim en az 2 kilo artik 7 leri görmek istiyorum

günaydınlar herkese
dünki menüm
sabah baya kaçırdım yine işyeri kahvaltıları peyniri, zeytini, ballı tereyağını, poğaçasını yedim
öğlen bir kase çorba, bir tane but, yoğurtlu semizotu
akşam iki tabak çorba, biraz patlıcan yemeği ve salata, ayran, bir dilim ekmek
8 gibi yarım elma ve iki tane kayısı
2 lt su

dünkü menümü veriyorum
sabah:2 dilim ekmek-6-7 minik parca köy peyniri
ögle:bir tabak patlican yemegi 2 dilim ekmek
aksam:5 tane minik göfret bir yemek ksigi dondurma

cok garip bir menü degilmi..dün cok fenaydim antibiyotik etkisimidir nedir ciddi bir bulantim vardi.ne yedimse kustum..midemde kalabilenleri yazdim aslinda aksam yemegim yarim tavuktu.hazir pismislerinden..sonra ögle birsürü sey yedim ama arasi yarim saat gecmiyordu kusuyordum..esim tatli birseyler yemeyi dene dedi..midem bulana bulana gofret yedim.dondurmaya batirarak..cok ilginc ama kusmam kesildi ondan sonra...yalniz birde ishal var 24 saattir cekiyorum.perisan oldum bu hafta ya rengim mezardan cikmisim gibi bembeyaz ....hic degilse ayagi kalkabiliyorum..neydi bu hafta böyle geldi basina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…