canmgüzel emziren bi anne için iyi ama akşamki bulgur pilavını öğlene taşı bence akşam oldukça az al k. hidratıIyi aksamlarrr
Bugunku ve Ilk menumm :))
Sabah - 2 tane kucuk peynirli pogaca
Oglen - 100 gr haslanmis makarna icinde marul 1 kasik yogurt ve corekotu vardi (corek otu zayiflatirmis dun duymustum attim gitti icine :))
Ara - 1 erik , yarim muz (bebisten arta kalan :))
Aksam - 1 dilim ekmek ,4-5 kasik bulgur pilavi, boll salata ,2-3 kasik yogurt , 1 tane avakado
Gun icerisinde 2 lt su tukettim ve 40 dakika spor yaptim
Sizden yorum bekliyorum yediklerim nasil sizce bu sekilde kilo verirmiyim bebegimide emziriyorum??
canmgüzel emziren bi anne için iyi ama akşamki bulgur pilavını öğlene taşı bence akşam oldukça az al k. hidratı
slm kizlar bende bu kilolarla basir derte boy 155 kilom 82.5 ;40 yasindayim 3 cocuk var fransada yasiyorum
yaza kadar 70 olsam iyi sonra hedefim ideyali 60 olmak 1mart diyete basladim yediklerime dikkat ediyom abur cubur kestim
5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum deniyecemmm pazartesi bakalim ne olcak ;kizlar benide araniza alin motive edin arkadaslar
ve tiriod az calisiyor ilac kulaniyom kilolar daha zor gidiyormus
slm kizlar bende bu kilolarla basir derte boy 155 kilom 82.5 ;40 yasindayim 3 cocuk var fransada yasiyorum
yaza kadar 70 olsam iyi sonra hedefim ideyali 60 olmak 1mart diyete basladim yediklerime dikkat ediyom abur cubur kestim
5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum deniyecemmm pazartesi bakalim ne olcak ;kizlar benide araniza alin motive edin arkadaslar
ay canım benim benimde bebeğim var aman diyim süt falab diye ipin ucunu kaçırma dikkat et sporda yapıyosun ne güzel bende 7 kilo verdim evde kalırken ne güzel çalışmaya başladı başlayalı bi türlü veremiyrm aman dikkat bitanem
kız özledik seni nerelerdesin şükür kavuşturana
canım ya süpersin geçekten beni bile motive ettin bugün akşam menümden itibaren süpper başlyrm inş verecem hedef 2 haftada 69 ları görmek bende bi alışabilsem devam edicem ama bu başlayış senin sayende olcak inş
hoşgeldin canım yüksek bi motivasyonla başladınmı verirsin allahın izniyle gayret et devam et inş gidecek bu kilolar
günaydin hepinize kahve mi icerken sizlere de bakayim dedim .nasil siniz bakalimm .
bugünkü menüm
sabah 8 ile9.30 arası:1 simit 1b çay
öğle12.00:2 dilim ekmek arası peynir çay maydonoz 1 elma 1 portakal 1 b
ara16.00:1 dilim ekmek arası salam
akşam18.00:ıspanaklı yumurta 3 kaşık 2 kaşık kabak 1 kaç kaşık çorba bol ssalata ve yoğurt
ara21.00:1 elma olur galiba
birazda leslie yapmayı düşünüyrm şimdi eşim evde yokken kızda uyumuken değerlendireyim
şu ekmekleri ve çaydaki şekeri bi halletsem verecem ama çayada şekerede dayanamyrm ekmeği hallederim hiç içmesem başıma ağrı oluyo azalttım iyice ama 1 çay kaşığı yine kullanıyrm
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 domates
ara yok
öğle 6 ymk k.kuru fasülye
1 kase yoğurt
ara 1 portakal
5 tane altınbaşak
1 tatlı kaşığı bal
akşam 1tane z.yağlı enginar
4 ymk k.kuru fasülye
3 kaşık yoğurt
2 lt su 1 fincan y.çay
merhaba kızlaarrr umarım herkes iyidir,bugün bahar temizliği bitttiiii evim mis gibi oldu şükür ama bende bittim ya yorgunluktan ölücem,her yerim ağrıyor valla,bugün annem ben temizlik yaprken çocuklarla ilgilenmek için geldi ve eli boş gelmedi gelirkende katmer yapıp getirmiş çok acıkmıştım dayanamadım yedim bugünde böyle gitti bu hafta çantayı yicem galiba((neyse menü denemez ama gelelim menüme;
sabah:1 haşlanmış yumurta ,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 katmer,biraz krem peynir,domates,salatalık,şekersiz çay(
ara:yok
akşam:yemedim,yemicem :)bişey belki meyve,yoğurt,ya da leblebi yerim
[/QUOTE
- menüm yine kahveyle basliyorum,yanin da bir tanecik keks
- aralar da su iciyorum
- öglen bakla yemegi ,iki dilim ekmek,yogurt
- türk kahvesi .ve siyah üzüm bir avuc dolusu
- aksam 6 kasik pilav,üc kanat tavuk,yarim tabak bakla ve salata
cnm sabah kahvaltı yapsan kek yerine daha doyurucu ve sağlıklı olabilir. ben kahvaltı yapınca sabah akşama kadar kolay kolay acıkmıyorum cnm. bi de akşam pilavı 4 kaşık olabilirdi. yinede menün güzel kaçamak yok:) yani zayıflayabilirzzzzzzzzzzz:)
selamlar
bugünkü menüm
sabah
iki dilim ekmek
labne
acılı ezme
bi haşlanmış yumurta
ara
bi paket eti form yulaflı bisküvi
öğlen
biraz pazılı yumurta
iki dilim ekmek
biraz labne biraz acılı ezme
ara
elmalı yoğurt bi kase
akşam
bi kase tarhana çorbası
6 tane ufak fırında köfte
dört ince dilim fırında yağsız patates
ara rezene çayı
40 dk yürüyüş
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu gunku menüm
Sabah 2 dilim ekmek peynir hashas ezmesi açik cay
Ara yok
Öglen 1 simit acik cay disardaydim
Ara türk kahvesi
Akşam 1dilim ekmek 2 çatal tavuk biraz patlican yemeği sehriye corbasi
Ara 1 porsiyon meyva süt
2 litre su 4 saat yürüyüş tempolu değil
Bugun böyle geçti yarın diyetisyen günüm kesin fırca yicem ama gidicem: :18:
yok yok üzme kendini kızmaz diyetisyen. menün abartı değil cnm. mesela hiç kaçamak yok(aburcubur,hamurişi,vs..)
Iyi aksamlarrr
Bugunku ve Ilk menumm :))
Sabah - 2 tane kucuk peynirli pogaca
Oglen - 100 gr haslanmis makarna icinde marul 1 kasik yogurt ve corekotu vardi (corek otu zayiflatirmis dun duymustum attim gitti icine :))
Ara - 1 erik , yarim muz (bebisten arta kalan :))
Aksam - 1 dilim ekmek ,4-5 kasik bulgur pilavi, boll salata ,2-3 kasik yogurt , 1 tane avakado
Gun icerisinde 2 lt su tukettim ve 40 dakika spor yaptim
Sizden yorum bekliyorum yediklerim nasil sizce bu sekilde kilo verirmiyim bebegimide emziriyorum??
spor su çok ii cnm. ama sanki günboyu karbonhidrat almışsın. mesela sabah 1 poğaça domates salatalıkla desteklenebilirdi. ya öğlen ya akşam(bence akşam) sebze tüketebilirsin. ama henüz yeni doğum yapmış anneye göre iyi menü tebrik ederim cnm.
sabah : bir dilim kepekli tost ,süt
öğle: yok
ara: iki tane diyet biskuvi
beş gibi : bir activia
akşam : üç yk plav iki küçük köfte bi iki çatal menemen bi iki çatal ptates salatası
ara : beş adet badem
tarçınlı ballı çay
spor : 50 dk fitness 20 dk yürüyüş
menün güzel cnm kaçamak yok. ama öğlen yemediğin için acıkmışsın sanırım:) ara 2 tane olmuş. bi de fitness harika bi spor müthiş terletiyor.
cnm öyle diyetler yazdığın gibi 5 gün sürer sonra seni diyetten soğutur. sen kendine göre bi yemek listesi hazırla ve devam et onunla. zaten zamanla sen yemek istemiceksin. o diyetleri yapmamandan yanayım. hoş geldin cnm.
Günaydin güzel hanimlar,hayirli cumalar...dünkü menüm
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:2 kepekli tost ekmegi arasi tavuk gögsü
ara:1 wasa sandic ve 1 erik
ögle:meyve ve musli karistirilmis sekerli yogurt
aksam:2 kase lahana corbasi ve 1 portakal
2 litre su ve yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?