cnm bizim en büyük motivasyonumuz kendimiziz başka kimse değil. başkaları sadece "aaa kilo mu aldın sen, biraz zayıflasan iyi olur.", "ekmeği kıs" , "kilo sana yakışıyor"... gibi laflardan öteye gitmez. destek falan olmaz yani. biz burda bi dayanışma içerisinde kilolarımızı vermeye çalışıyoruz işte. ama dediğim gibi kilo vermede en önemli etken kendimiziz. sen de kilo verebilirsin motivasyonun düşmedi düşmeyecekte. şu andan itibaren hatalarını tekrarlama cnm. sen zaten hatalarını biliyorsun. ayrıca kilo verdikçe o varolan motivasyon tavan yapcak.
haklısın canım toparlıycam kendimi söz veriyorum sen benden sonra başladın 69 ları görmüşsün maşallah ben 69 ları görsem motive olurum ama sanki hiiiiç inemeyecekmişim gibi geliyo ama gayret edecem toplayacam bi kaç hafta içinde inecem 69 lara
Merhabalarrrrrrrrrrrr diyetimin 1,5. gunundee hala devam ediyorum :)) malumm kucuk bebegim varr onunla ilgilenmekten bir gunaydin mesaji atamadim :)) az once sporumu yaptimm bir ter atmisim sormayin evde bir spor aleti buldumm nbe ise yarar bilmiyorum ama terletti baya karnimada strec film i sarmistimm ohhh mis gibi gitti terler :)) hemen dus aldimm kizimi uyuttum simdide size yaziym dedimm sizde ne varf ne yok spor yaptinizmiiii :))
bugünkü menümü yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 salatalık, yarım domates, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri
öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, 1 kase sebze
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar.
sen bunlar la doyuyomusun canim ...bana cok az geldi
sana kızacağım cnm kusura bakma. dışardayız diye hemen diyetimizi bozmamız gerekmez. keşke sen arkadaşlarına uyacağına onlar sana uysaydı. ızgara gibi bişeyler yeseydin. yok mu salatayla geçiştirseydin. eve gidince yerdin uygun bişeyler. akşam yememen sabah ki 2 hamburgeri eritmez cnm. bi de 2 taneeeeeee. biz zayıflamak için burdayız lütfen dikkat edelim. (umarım bana kırılmadın ben zayıflamanı çok istiyorum sadece senin değil hepimizin)
cnm ben bu kilolardan çok çektim. böle gaza kolay kolay gelmedim. bu 2 oluyor sanırım hayatımda. o yüzden kilo verdikçe motive oluyorum. doymasamda tutuyorum kendimi. 2 ay olcak alıştım. bi de kendime diyorum daha önce baya yedin yeterince stok var yeme. ayrıca 1 kaşığın tadıda aynı 1 tencereninde diyorum. bu şekilde doyduğumu hissetmeye çalışıyorum.
aslin da iyi fikir bende bunu düsünmem lazim.yani ya olacak ya olacak .baska caresi yok diyeceksin kendine .zamanla gidecek kilolar bir günde bir iki hafta da degil. zamanla yani.
ay canım benim benimde bebeğim var aman diyim süt falab diye ipin ucunu kaçırma dikkat et sporda yapıyosun ne güzel bende 7 kilo verdim evde kalırken ne güzel çalışmaya başladı başlayalı bi türlü veremiyrm aman dikkat bitanemMerhabalarrrrrrrrrrrr diyetimin 1,5. gunundee hala devam ediyorum :)) malumm kucuk bebegim varr onunla ilgilenmekten bir gunaydin mesaji atamadim :)) az once sporumu yaptimm bir ter atmisim sormayin evde bir spor aleti buldumm nbe ise yarar bilmiyorum ama terletti baya karnimada strec film i sarmistimm ohhh mis gibi gitti terler :)) hemen dus aldimm kizimi uyuttum simdide size yaziym dedimm sizde ne varf ne yok spor yaptinizmiiii :))
kız özledik seni nerelerdesin şükür kavuşturanaSelam arkadaşlarrrr :)
maşşallahınız var hepiniz güzel kilolar vermişsiniz 3 haftadır gelemiyorum okadar yoğun bi iş temposuna girdikki siteyi açıyorum ama sadece açmakla kalıyorum değil yazmak okuyamadım bile yazdıklarınızı bile okuyamadım. ama neyse sonunda oteli açtık yarın diğer otelde açılıyor benim işler birazcıkta olsa sakinler sanırım... hepinizi çokk ama çokkkkkkk özledim bu arada 3 haftada sadece 1 kilo vermişim almadım ama şükürler olsunyarın sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizinle birlikte kilo vermeye
bugünkü menümü yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 salatalık, yarım domates, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri
öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, 1 kase sebze
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar.
canım ya süpersin geçekten beni bile motive ettin bugün akşam menümden itibaren süpper başlyrm inş verecem hedef 2 haftada 69 ları görmek bende bi alışabilsem devam edicem ama bu başlayış senin sayende olcak inşcnm ben bu kilolardan çok çektim. böle gaza kolay kolay gelmedim. bu 2 oluyor sanırım hayatımda. o yüzden kilo verdikçe motive oluyorum. doymasamda tutuyorum kendimi. 2 ay olcak alıştım. bi de kendime diyorum daha önce baya yedin yeterince stok var yeme. ayrıca 1 kaşığın tadıda aynı 1 tencereninde diyorum. bu şekilde doyduğumu hissetmeye çalışıyorum.
Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan bakıyorum sizlere katılayım diye aklımdan geçirmemle vazgeçmem bir oluyor, nedeni ise her hafta kg bildirimi yapılıyor ya o beni çok kasıyor.. Ama kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza bu sefer kararlıyım :) Kilom 82, hedef kilom 65 ama ilk etapta 70 görsem yeter sonrası allah kerim diyorum..
canım bendede b12 kansızlığı var acıkınca elim ayağım titriyo ilaçalıyrm bu sefer iştahım felaket artıyo ama yinede belli oranda düşürüne giidiyo sen üçte bir porsiyon azaltıp sporda yaparsan yavaş ama düzenli gider merak etme ben bile verdim belli bi öiktar sende veririsin bazen bu hastalık meselesni kendimize siper yaptığımız oluyo en azından benim için öyleHoşbulduk sağolun.. Haftanın 2/3 günü spora gidiyorum 1,5 aydır fakat ciddi bir değişiklik olmadı biraz sıkılaşma hariç tabi, ben diyet konusunda biraz sıkıntılıyım zira hem şişmanım hem kansız bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum iki arada bir derede kaldım.. Pekmez iç diyorlar pekmez in kalorisi inanılmaz yüksek mesala, ee ben nasıl zayıflayacağım yaa ? Bu arada hgb 10 yani cidden düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?