80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım toparlıycam kendimi söz veriyorum sen benden sonra başladın 69 ları görmüşsün maşallah ben 69 ları görsem motive olurum ama sanki hiiiiç inemeyecekmişim gibi geliyo ama gayret edecem toplayacam bi kaç hafta içinde inecem 69 lara

ewt cnm görebilirsin 60lı kiloları neden olmasın?? tabi ki olacak. ben senden de kiloluydum başladığımda. sen bi de annesin. ben daha çocuk bile doğurmadım. sen yapabilirsin. bak söz verdin en büyük adımı attın. sen bunu başarabilirsin. hadi bakalım:)

oooo ne güzel sporlar yapılmış
bende 1 haftadır yürüyüş yapamıyorum ama bugün hava açık biraz sahilde yürüyüş yapmaya gideceğim birazdan

aksamda menumu aciklarim simdilik iyi gidiyor ama sanirim aksam yemegini kayinvalidemde yiyecegiz oda bana yee sen emziriyosun diyecekk yandikk valla nolcaksa artik :))

Selam arkadaşlarrrr :)

maşşallahınız var hepiniz güzel kilolar vermişsiniz 3 haftadır gelemiyorum okadar yoğun bi iş temposuna girdikki siteyi açıyorum ama sadece açmakla kalıyorum değil yazmak okuyamadım bile yazdıklarınızı bile okuyamadım. ama neyse sonunda oteli açtık yarın diğer otelde açılıyor benim işler birazcıkta olsa sakinler sanırım... hepinizi çokk ama çokkkkkkk özledim bu arada 3 haftada sadece 1 kilo vermişim almadım ama şükürler olsun yarın sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizinle birlikte kilo vermeye

bugünkü menümü yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 salatalık, yarım domates, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri
öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, 1 kase sebze
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar.

sen bunlar la doyuyomusun canim ...bana cok az geldi

sen bunlar la doyuyomusun canim ...bana cok az geldi

cnm ben bu kilolardan çok çektim. böle gaza kolay kolay gelmedim. bu 2 oluyor sanırım hayatımda. o yüzden kilo verdikçe motive oluyorum. doymasamda tutuyorum kendimi. 2 ay olcak alıştım. bi de kendime diyorum daha önce baya yedin yeterince stok var yeme. ayrıca 1 kaşığın tadıda aynı 1 tencereninde diyorum. bu şekilde doyduğumu hissetmeye çalışıyorum.

ay ne yapayimm .dün cok gezdik cocuklarla alisveris falan yaptik .ev de aksam yemek bile yapamadim yorgunluktan.yigildim kaldim koltuga erken den yattim. anca kendime gelebildim ...

aslin da iyi fikir bende bunu düsünmem lazim.yani ya olacak ya olacak .baska caresi yok diyeceksin kendine .zamanla gidecek kilolar bir günde bir iki hafta da degil. zamanla yani.

aslin da iyi fikir bende bunu düsünmem lazim.yani ya olacak ya olacak .baska caresi yok diyeceksin kendine .zamanla gidecek kilolar bir günde bir iki hafta da degil. zamanla yani.

biz iradeli olursak neden olmasın cnm?? olmaması için hiçbir engel yok. yaz geliyor kilolarda gitsin. montlar çıktı artık rahatça ceket giymek istiyorum. ufak ufak başladım ama bakalım hayırlısı.

Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan bakıyorum sizlere katılayım diye aklımdan geçirmemle vazgeçmem bir oluyor, nedeni ise her hafta kg bildirimi yapılıyor ya o beni çok kasıyor.. Ama kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza bu sefer kararlıyım :) Kilom 82, hedef kilom 65 ama ilk etapta 70 görsem yeter sonrası allah kerim diyorum..

ay canım benim benimde bebeğim var aman diyim süt falab diye ipin ucunu kaçırma dikkat et sporda yapıyosun ne güzel bende 7 kilo verdim evde kalırken ne güzel çalışmaya başladı başlayalı bi türlü veremiyrm aman dikkat bitanem

kız özledik seni nerelerdesin şükür kavuşturana

canım ya süpersin geçekten beni bile motive ettin bugün akşam menümden itibaren süpper başlyrm inş verecem hedef 2 haftada 69 ları görmek bende bi alışabilsem devam edicem ama bu başlayış senin sayende olcak inş

hoşgeldin canım yüksek bi motivasyonla başladınmı verirsin allahın izniyle gayret et devam et inş gidecek bu kilolar

bugünkü menüm

sabah 8 ile9.30 arası:1 simit 1b çay

öğle12.00:2 dilim ekmek arası peynir çay maydonoz 1 elma 1 portakal 1 b

ara16.00:1 dilim ekmek arası salam

akşam18.00:ıspanaklı yumurta 3 kaşık 2 kaşık kabak 1 kaç kaşık çorba bol ssalata ve yoğurt

ara21.00:1 elma olur galiba

birazda leslie yapmayı düşünüyrm şimdi eşim evde yokken kızda uyumuken değerlendireyim

şu ekmekleri ve çaydaki şekeri bi halletsem verecem ama çayada şekerede dayanamyrm ekmeği hallederim hiç içmesem başıma ağrı oluyo azalttım iyice ama 1 çay kaşığı yine kullanıyrm

Hoşbulduk sağolun.. Haftanın 2/3 günü spora gidiyorum 1,5 aydır fakat ciddi bir değişiklik olmadı biraz sıkılaşma hariç tabi, ben diyet konusunda biraz sıkıntılıyım zira hem şişmanım hem kansız bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum iki arada bir derede kaldım.. Pekmez iç diyorlar pekmez in kalorisi inanılmaz yüksek mesala, ee ben nasıl zayıflayacağım yaa ? Bu arada hgb 10 yani cidden düşük

bugünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 domates

ara yok

öğle 6 ymk k.kuru fasülye
1 kase yoğurt

ara 1 portakal
5 tane altınbaşak
1 tatlı kaşığı bal

akşam 1tane z.yağlı enginar
4 ymk k.kuru fasülye
3 kaşık yoğurt

2 lt su 1 fincan y.çay

canım bendede b12 kansızlığı var acıkınca elim ayağım titriyo ilaçalıyrm bu sefer iştahım felaket artıyo ama yinede belli oranda düşürüne giidiyo sen üçte bir porsiyon azaltıp sporda yaparsan yavaş ama düzenli gider merak etme ben bile verdim belli bi öiktar sende veririsin bazen bu hastalık meselesni kendimize siper yaptığımız oluyo en azından benim için öyle

merhaba kızlaarrr umarım herkes iyidir,bugün bahar temizliği bitttiiii evim mis gibi oldu şükür ama bende bittim ya yorgunluktan ölücem,her yerim ağrıyor valla,bugün annem ben temizlik yaprken çocuklarla ilgilenmek için geldi ve eli boş gelmedi gelirkende katmer yapıp getirmiş çok acıkmıştım dayanamadım yedim bugünde böyle gitti bu hafta çantayı yicem galiba((neyse menü denemez ama gelelim menüme;
sabah:1 haşlanmış yumurta ,2 dilim light ekmek,biraz krem peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 katmer,biraz krem peynir,domates,salatalık,şekersiz çay(
ara:yok
akşam:yemedim,yemicem :)bişey belki meyve,yoğurt,ya da leblebi yerim

Son düzenleme:
  • menüm yine kahveyle basliyorum,yanin da bir tanecik keks
  • aralar da su iciyorum
  • öglen bakla yemegi ,iki dilim ekmek,yogurt
  • türk kahvesi .ve siyah üzüm bir avuc dolusu
  • aksam 6 kasik pilav,üc kanat tavuk,yarim tabak bakla ve salata

selamlar
bugünkü menüm

sabah
iki dilim ekmek
labne
acılı ezme
bi haşlanmış yumurta

ara
bi paket eti form yulaflı bisküvi

öğlen
biraz pazılı yumurta
iki dilim ekmek
biraz labne biraz acılı ezme

ara
elmalı yoğurt bi kase

akşam
bi kase tarhana çorbası
6 tane ufak fırında köfte
dört ince dilim fırında yağsız patates

ara rezene çayı

40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…