80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.

ALLAHIM cumamızı mübarek dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

kızlar dünkü menüm

sabah 1 incir

kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay

öyle 1 bardak incir suyu

akşam 2 tabak yogurtlu şehriye corbası 1 kaser yogurt ve kıvırcık salata

hoşgeldin aramıza
cok gecmiş olsun duyum ekmekn türü şeyler yesen migdeni bastırır
sagool canım ebur cabur diyetten önce cok yerdim şimdilik ara verdik diyebilirm karnım doymadıgı içiinde corbaya yükleniyorum bende azaltmam lazım aslında
hoşgeldin nerelerdeydin coktandır yoktun

hoşgeldin aramıza

herkesi günaydınn... mutlu birgün diliyorummmmm...
günaydınlar canım nasılsın bakalım

Gününüzün güzel geçmesidileğiyle
amin canım seninde güzel geçsin günün inş

geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine akşam çorba falan içseydin bulantıyı tuzlu şeyler geçirir diye biliyrm
sabahki poğaça yerine kepek ekmeği yeseydin bide akşam 3 dilim ekmek yemişsin dikkat 3 dilim diyrm çünlü bi kase çorba 1 dilim ekmek demektir
hoşgeldin canım aramızaa bence temmuzdan önce 70 leri bulursun sen iyi vermişsin çünkü
hayuırlı cumalar canım pek görünmüyon nerelerdesin sen bide menü sanki çok az geldi bana ya neen böyle yapmayı tercih ediyosun metabolizma şaşırtması falan yoksa tabi

evet canım tiroitle zor gişder asma kararlı olursan kesin gider hoşgeldin aramıza
saol cnm sizler süpersiniz. neden olmasın ki 60lı rakamlar. sen bunu yapabilecek iradeye sahipsin. 2 haftasonra 60lı rakamlarını görcez inş çizelgende:)
tşk canım ya bugün gayet düzenli gidiyr menüm senin sayende bu hafta belki treni kaçırdık ama haftaya kesin eksideyim inş tabi akşam köye gdyrz annem ve kayınvalidem faktörlerine dayanmak koşuluyla

sabah öğle arası sanki yoğun olmuş ama zarar etmez erken saatler olduğu için onun dışında güzel

günaydin hepinize kahve mi icerken sizlere de bakayim dedim .nasil siniz bakalimm .
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kahveyle falan oturduğuna göre keyifler yerinde he

Cok geçmiş olsun canım Rabbim daha büyük dert vermesin kendine çooook iyi bak

{QUOTE=zelisim42;24086688]slm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.[/QUOTE]

Aramiza hoşgeldin cnm çok güzel kilolar vermişsin

Cok geçmiş olsun canım Rabbim daha büyük dert vermesin kendine çooook iyi bak

{QUOTE=zelisim42;24086688]slm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.[/QUOTE]

Aramiza hoşgeldin cnm çok güzel kilolar vermişsin

kızlar ben akşama köye gidebilirim o yüzden şimdiden menümü yazayım

sabah6.15:2 dilim ekmek peynir 2 slatalık 1 elma

ara:8.80ila 11.30 arası:1 avuç escape kraker1 tane çaykeyfi

öğle12.25:1 tabak salata 1 elma 1 portakal 1 dilim kepek ekmeği

akşam:kayınvalidem ne yapar bilmyrm ama ağır bişeyler yaparsa salata ve yoğurt yerim bolca

cnm işyerindekileri suçlamak yok. suçlu sensin. iradeli olman gerek. diyet=irade. zaten irademize sahip olabilseydik şimdi böle çabalamazdık. diyete başlarken irademize söz geçirebilmemiz gerektiğini bilmeliyiz. tereyağına mı kızayım, bala mı yoksa poğaçalara mı?? bilemedim. iş yerindekileri uyarman gerek. öncelikle sağlığın için kilo vermen gerektiğini onlarında bu duruma destek vermeleri gerektiğini kibarca söle. olmadı sert bir dille. çünkü bu hayat senin sen kendin için savaşmazsan kimse yapmaz bunu. belki biraz sert konuştum cnm kusuruma bakma. üzülüyorum çünkü( öğlen akşam çok güzel. sabahı güzel beslenseydin eksilecekti kilolar. biraz daha dikkat cnm.

geçmiş olsun cnm. az yediğin için antibiyotikler bünyeni sarsmış olabilir. diyet şeklinde değilde biraz daha fazla gıda tüket. abartmazsın zaten. tekrar geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inş cnm.

cnm bence hedefine istediğin sürede ulaşırsın belki de daha yakın zamanda. çünkü ii kilo vermişsin ve bu seni motive etmeye yeter. inş dilediğin bir vücuda kavuşursun. hoş geldin aramıza.

İnşallah cnm cümlemiz.. cnm menün güzel ama eksiklikler var(ben de öle yapıyorum malesef) bence öğleni hafif bi sebze yemeği yeyip incir suyunu araya alsaydın güzel olurdu. bi de akşama ara bi meyve ekleyebilirsin. ben az yesemde bunu yapmaya çalışıyorum. gecede çalışsın metabolizmamız:)

teşekkür ederim cnm bugün acaip bi mutluluk var içimde:)) dilerim hepizin hergünü böle olur:) sen nasılsın bakalım cnm?

[QUOTE yok yok üzme kendini kızmaz diyetisyen. menün abartı değil cnm. mesela hiç kaçamak yok(aburcubur,hamurişi,vs..)

Canim sen benim geçen haftaki menüyü okumadin sanirsam pasta kızartma hepsi vardı canim [/QUOTE]

cnm geçen haftayı unut gitsin ama hatalarını unutma tabi tecrübe olsun. önemli olan yolundan dönmemen. bundan sonra daha dikkat edip telafi edersin. sıkma canını.

yine biraz aburcubur var ama yemekler dengeli neyse:)) ekmekte azalmış hadi bakalım. toparladın baya cnm:)) ben sana güvenmiştim zaten.

merhabalar
menüleri yazayım önce

dün:
sabah:yumurta+2 dilim ekmek-az reçel-peynir-çay
araortakla
öğle:çorba-2 kadınbudu köfte-yrm tabak spagetti-domates
ara:elma
akşam:çorba-3 kaşık yoğurtlu bakla-7-8 adet sulu köftenin köfteleri-2 dilim ekmek
ara:biraz meyve-birkaç parça bisküvi ve çikolata

bugün
saba:3 dilim ekmek-peynir-az reçel-2 zeytin-çay
ara:avuç içi kadar gözleme-arkadaş ikramı:))
öğle:4 kaşık nohut-4 kaşık pilav-cacık-1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam-çorba-bakla-yoğurt-muz-kivi olacak:))

menüleri tozuttum ben.ekmeği kaçırıyorum.bi de akşamları ucundan atıştırıyorum.dün de yazmıştım ya.hayatımda bazı stresler var.işte çok bunalınca hırsımı yiyeceklerden çıkarasım geliyor.yine kendimi bu kadar frenleyebildiğime şükrediyorum.kilom takıldı ama fazla üzülmüyorum.şu dönem ipin ucunu kaçırmamam bile mucize.evde gergin oluyorum çünkü.ev satma-taşınma konuları tartışma mevzumuz:))

canım sağolasın.bu mesajımı bi sen atlamamışsın:))
şimdi kreşe gidiyor tam gün işe giderken veriyorum akşam alıyorum kapıdan.hakkımızda hayırlısı olsun ben de böyle dua ediyorum.

cnm menün genel olarak güzel. ama benim sana söliceğim bir iki bişi var. kadınbudu köftenin kalorisinin yüksek olduğunu okumuştum 1 tane olsa ii olurdu. bi de ikramlara hayır demesini öğrenelim. bu şimdilik değilde her daim böle olsun. bize zararı olan yağ olarak dönecek gıdalara hayır demek ii olur. kendine bi hobi edinebilirsin cnm. can sıkıntısına birebir yemekten de daha faydalı. mesela benim hiç el becerim olmamasına rağmen ahşap boyamaya çalıştım. hem kafam dağıldı hem de keyif aldım. tavsiye ederim. internetten video izleyerek boyamayı öğrendim bu arada:)

kilo bidirimimi yapayım. malum haftasonu evdeyim ve net yok.
bildirim
başlangıç:82
geçen hafta: 69.700
bu hafta: 67.800
bu hafta giden: 1900
toplam giden: 14,200
hedef: 65
spor: 250dk plates, twist, ip atlama

slm canlarmm size ii hberlerm varrr bugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....

gece gec saatte uykudan kalkip direk mutfaga gidip 2 kasik nutella yedim itiraf ediyorummm ( ilk gunler cok zorr ( cok kizdim kendime (

ben süreklı yazamıyorum arkadaşlar k.b...Cvp yazan arkadaşlara tşkrlr.
bugun sabah havuç rendesiyedım bı bardakta şekersız çay
öğleyın 100 gr Biftek ve salata yenilecek:))) bugun şukur kaçamak yok.
Burda yazılanlara baktıkça bu kadar az şeyle nasıl doyulur derdım hep ama şuan ben bunlarla doyuyorum:)))

slm canlarmm size ii hberlerm varrr bugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....

çok sevindim kuzummmmmm yaa süpersinnnnn kankam benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm cnm. böyle güzel paylaşımları okuyunca çok mutlu oluyorum:)) tebrik ederim..

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: 1 kase haşlanmış makarna, 3 kaşık light yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, salata
ara: 1 elma
3lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 2 şekersiz çay.
herkese iyi tatiller. sakın kaçamak yapmayalım...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…