hoşgeldin aramızaslm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.
cok gecmiş olsun duyum ekmekn türü şeyler yesen migdeni bastırırdünkü menümü veriyorum
sabah:2 dilim ekmek-6-7 minik parca köy peyniri
ögle:bir tabak patlican yemegi 2 dilim ekmek
aksam:5 tane minik göfret bir yemek ksigi dondurma
cok garip bir menü degilmi..dün cok fenaydim antibiyotik etkisimidir nedir ciddi bir bulantim vardi.ne yedimse kustum..midemde kalabilenleri yazdim aslinda aksam yemegim yarim tavuktu.hazir pismislerinden..sonra ögle birsürü sey yedim ama arasi yarim saat gecmiyordu kusuyordum..esim tatli birseyler yemeyi dene dedi..midem bulana bulana gofret yedim.dondurmaya batirarak..cok ilginc ama kusmam kesildi ondan sonra...yalniz birde ishal var 24 saattir cekiyorum.perisan oldum bu hafta yarengim mezardan cikmisim gibi bembeyaz ....hic degilse ayagi kalkabiliyorum..neydi bu hafta böyle geldi basina...
sagool canım ebur cabur diyetten önce cok yerdim şimdilik ara verdik diyebilirm karnım doymadıgı içiinde corbaya yükleniyorum bende azaltmam lazım aslındasaol cnm. elimden geldiğince yorum yapmaya çalışcam. senin menülerin her daim istikrarlı zaten. şimdiye kadar abarttığını görmedim. ama çorba 2 tabak olsa ii olurdu :)) diğer tabağı arada ya da öğlen tüketebilirsin cnm. bir de aburcubur alışkanlığın yok bu çok güzel. tabi ekmeği de az tüketiyorsun bu da güzel. beğendim menünü:) ewt akşamları az yiyorum ben. çünkü benimde kilo vermem yavaşladı. gündüz kısmıyorum. çünkü işe yoğunlaşamıyorum. ben de akşamları baya kıstım.
hoşgeldin nerelerdeydin coktandır yoktunSelam arkadaşlarrrr :)
maşşallahınız var hepiniz güzel kilolar vermişsiniz 3 haftadır gelemiyorum okadar yoğun bi iş temposuna girdikki siteyi açıyorum ama sadece açmakla kalıyorum değil yazmak okuyamadım bile yazdıklarınızı bile okuyamadım. ama neyse sonunda oteli açtık yarın diğer otelde açılıyor benim işler birazcıkta olsa sakinler sanırım... hepinizi çokk ama çokkkkkkk özledim bu arada 3 haftada sadece 1 kilo vermişim almadım ama şükürler olsunyarın sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizinle birlikte kilo vermeye
Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan bakıyorum sizlere katılayım diye aklımdan geçirmemle vazgeçmem bir oluyor, nedeni ise her hafta kg bildirimi yapılıyor ya o beni çok kasıyor.. Ama kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza bu sefer kararlıyım :) Kilom 82, hedef kilom 65 ama ilk etapta 70 görsem yeter sonrası allah kerim diyorum..
günaydınlar canım nasılsın bakalımherkesi günaydınn... mutlu birgün diliyorummmmm...
amin canım seninde güzel geçsin günün inşGününüzün güzel geçmesidileğiyle
geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine akşam çorba falan içseydin bulantıyı tuzlu şeyler geçirir diye biliyrmdünkü menümü veriyorum
cok garip bir menü degilmi..dün cok fenaydim antibiyotik etkisimidir nedir ciddi bir bulantim vardi.ne yedimse kustum..midemde kalabilenleri yazdim aslinda aksam yemegim yarim tavuktu.hazir pismislerinden..sonra ögle birsürü sey yedim ama arasi yarim saat gecmiyordu kusuyordum..esim tatli birseyler yemeyi dene dedi..midem bulana bulana gofret yedim.dondurmaya batirarak..cok ilginc ama kusmam kesildi ondan sonra...yalniz birde ishal var 24 saattir cekiyorum.perisan oldum bu hafta yarengim mezardan cikmisim gibi bembeyaz ....hic degilse ayagi kalkabiliyorum..neydi bu hafta böyle geldi basina...
sabahki poğaça yerine kepek ekmeği yeseydin bide akşam 3 dilim ekmek yemişsin dikkat 3 dilim diyrm çünlü bi kase çorba 1 dilim ekmek demektirgünaydınlar herkese
dünki menüm
sabah baya kaçırdım yine işyeri kahvaltıları peyniri, zeytini, ballı tereyağını, poğaçasını yedim
öğlen bir kase çorba, bir tane but, yoğurtlu semizotu
akşam iki tabak çorba, biraz patlıcan yemeği ve salata, ayran, bir dilim ekmek
8 gibi yarım elma ve iki tane kayısı
2 lt su
hoşgeldin canım aramızaa bence temmuzdan önce 70 leri bulursun sen iyi vermişsin çünküslm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.
hayuırlı cumalar canım pek görünmüyon nerelerdesin sen bide menü sanki çok az geldi bana ya neen böyle yapmayı tercih ediyosun metabolizma şaşırtması falan yoksa tabiALLAHIM cumamızı mübarek dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
kızlar dünkü menüm
sabah 1 incir
kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay
öyle 1 bardak incir suyu
akşam 2 tabak yogurtlu şehriye corbası 1 kaser yogurt ve kıvırcık salata
evet canım tiroitle zor gişder asma kararlı olursan kesin gider hoşgeldin aramızaslm kizlar bende bu kilolarla basir derte boy 155 kilom 82.5 ;40 yasindayim 3 cocuk var fransada yasiyorum
yaza kadar 70 olsam iyi sonra hedefim ideyali 60 olmak 1mart diyete basladim yediklerime dikkat ediyom abur cubur kestim
5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum deniyecemmm pazartesi bakalim ne olcak ;kizlar benide araniza alin motive edin arkadaslar
ve tiriod az calisiyor ilac kulaniyom kilolar daha zor gidiyormus
tşk canım ya bugün gayet düzenli gidiyr menüm senin sayende bu hafta belki treni kaçırdık ama haftaya kesin eksideyim inş tabi akşam köye gdyrz annem ve kayınvalidem faktörlerine dayanmak koşuluylasaol cnm sizler süpersiniz. neden olmasın ki 60lı rakamlar. sen bunu yapabilecek iradeye sahipsin. 2 haftasonra 60lı rakamlarını görcez inş çizelgende:)
sabah öğle arası sanki yoğun olmuş ama zarar etmez erken saatler olduğu için onun dışında güzelGünaydin güzel hanimlar,hayirli cumalar...dünkü menüm
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:2 kepekli tost ekmegi arasi tavuk gögsü
ara:1 wasa sandic ve 1 erik
ögle:meyve ve musli karistirilmis sekerli yogurt
ara:1 elma
aksam:2 kase lahana corbasi ve 1 portakal
2 litre su ve yesil cay
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kahveyle falan oturduğuna göre keyifler yerinde hegünaydin hepinize kahve mi icerken sizlere de bakayim dedim .nasil siniz bakalimm .
dünkü menümü veriyorum
dünkü menümü veriyorum
günaydınlar herkese
dünki menüm
sabah baya kaçırdım yine işyeri kahvaltıları peyniri, zeytini, ballı tereyağını, poğaçasını yedim
öğlen bir kase çorba, bir tane but, yoğurtlu semizotu
akşam iki tabak çorba, biraz patlıcan yemeği ve salata, ayran, bir dilim ekmek
8 gibi yarım elma ve iki tane kayısı
2 lt su
dünkü menümü veriyorum
slm arkadaşlar ben uzun süredır takıp edıyorum yazılanları ama bugun bende sohbete katılmak istedım...2.5 aydır dıyetteyım az çok dıyette olanların yazıalrını okudukça motıve olmaya çalıştım...2ayda tam 8 kılo verdım ama son 15 gundur kılo vermem durdugu için metobolızmayı kandırmak adına isveç dıyetıne başladım.bugun 5. gunum ve 2 kılo daha verdım yanı 2.5 ayda toplam 10 kılo vermış bulunmaktayım.93 kılodan 82.5 ındım.Bu çok guzel bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin.:Benim açımdan durmak yok yola devam hedef temmuza kadar 75 olmak inş olurum.
ALLAHIM cumamızı mübarek dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
kızlar dünkü menüm
sabah 1 incir
kahvaltı 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay
öyle 1 bardak incir suyu
akşam 2 tabak yogurtlu şehriye corbası 1 kaser yogurt ve kıvırcık salata
günaydınlar canım nasılsın bakalım
amin canım seninde güzel geçsin günün inş
geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine akşam çorba falan içseydin bulantıyı tuzlu şeyler geçirir diye biliyrm
sabahki poğaça yerine kepek ekmeği yeseydin bide akşam 3 dilim ekmek yemişsin dikkat 3 dilim diyrm çünlü bi kase çorba 1 dilim ekmek demektir
hoşgeldin canım aramızaa bence temmuzdan önce 70 leri bulursun sen iyi vermişsin çünkü
hayuırlı cumalar canım pek görünmüyon nerelerdesin sen bide menü sanki çok az geldi bana ya neen böyle yapmayı tercih ediyosun metabolizma şaşırtması falan yoksa tabi
evet canım tiroitle zor gişder asma kararlı olursan kesin gider hoşgeldin aramıza
tşk canım ya bugün gayet düzenli gidiyr menüm senin sayende bu hafta belki treni kaçırdık ama haftaya kesin eksideyim inş tabi akşam köye gdyrz annem ve kayınvalidem faktörlerine dayanmak koşuluyla
sabah öğle arası sanki yoğun olmuş ama zarar etmez erken saatler olduğu için onun dışında güzel
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kahveyle falan oturduğuna göre keyifler yerinde he
[QUOTE yok yok üzme kendini kızmaz diyetisyen. menün abartı değil cnm. mesela hiç kaçamak yok(aburcubur,hamurişi,vs..)
kızlar ben akşama köye gidebilirim o yüzden şimdiden menümü yazayım
sabah6.15:2 dilim ekmek peynir 2 slatalık 1 elma
ara:8.80ila 11.30 arası:1 avuç escape kraker1 tane çaykeyfi
öğle12.25:1 tabak salata 1 elma 1 portakal 1 dilim kepek ekmeği
akşam:kayınvalidem ne yapar bilmyrm ama ağır bişeyler yaparsa salata ve yoğurt yerim bolca
canım sağolasın.bu mesajımı bi sen atlamamışsın:))yeşil evet benimde durdu cok yavaş veriyorum herşeyide yapıyorum ama takıldım kaldım bende sporu fazlalaştırcaz galiba
duyumn sagol canım sende cok tatlı bi hatunsun yoklugun hemen belli oluyor
normal hayatta cok heyecanlı sabırsız biriydim ama tüp bebek yaptırdım tutmayınca cok deyiştim diyebilirim daha sakin herşeye daha uyumlu bakmaya calışıyorum artık ama bazen birgün patlıycam diye korkuyorum
hayat zamnla insana herşeyi ögretiyor
iremcim kaynamış suya 7,8 tane incir atıyorum 5 tane falanda yiyorumdur
hani yumurtladıgında yumurta akı kıvamında bi akıntı olurya o bu ay benden gelmedi kistmi oldu bende acaba ya
adetlerim düzenlidir 28 günde falan olurum ya 2,3 gün önce oldugumda olmuştur
yeşil cok güzel bi listeymiş 1. listeyi tuttum bana uyar sagol paylaştıgın için
bebeyin hayırlı olsun ALLAHIM olmayanlarada nasib etsin İNŞALLAH ve aramıza hoşgeldin canım
canım ya akşamları cok az yiyorsun acıkmıyomusun bide menü yorumlarını cok beyeniyorum devamlı yaparsan seviniriz
sanada günaydın dilaracım
umutcum işin zor grecekten ALLAHIM yardımcın olsun peki sen calışan bi bayansın şuan kim bakıyor cocuga servise versen okula giderken kolay olur ama tabi evin içini sen daha iyi bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun canım
merhabalar
menüleri yazayım önce
dün:
sabah:yumurta+2 dilim ekmek-az reçel-peynir-çay
araortakla
öğle:çorba-2 kadınbudu köfte-yrm tabak spagetti-domates
ara:elma
akşam:çorba-3 kaşık yoğurtlu bakla-7-8 adet sulu köftenin köfteleri-2 dilim ekmek
ara:biraz meyve-birkaç parça bisküvi ve çikolata
bugün
saba:3 dilim ekmek-peynir-az reçel-2 zeytin-çay
ara:avuç içi kadar gözleme-arkadaş ikramı:))
öğle:4 kaşık nohut-4 kaşık pilav-cacık-1 dilim ekmek
akşam-çorba-bakla-yoğurt-muz-kivi olacak:))
menüleri tozuttum ben.ekmeği kaçırıyorum.bi de akşamları ucundan atıştırıyorum.dün de yazmıştım ya.hayatımda bazı stresler var.işte çok bunalınca hırsımı yiyeceklerden çıkarasım geliyor.yine kendimi bu kadar frenleyebildiğime şükrediyorum.kilom takıldı ama fazla üzülmüyorum.şu dönem ipin ucunu kaçırmamam bile mucize.evde gergin oluyorum çünkü.ev satma-taşınma konuları tartışma mevzumuz:))
slm canlarmm size ii hberlerm varrrbugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....
slm canlarmm size ii hberlerm varrrbugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?