80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız özledik seni nerelerdesin şükür kavuşturana

bende sizleri çok özledim canım hemde bişeyi öğrenmiş oldum ben sizsiz diyet yapamıyorum :)

kıyamam canım sana ben giderkende hastaydın geldim yine hastasın dikkat et canım kendine ya

hoşgeldin nerelerdeydin coktandır yoktun

hoşbuldum canım benim işlerden kafamı kaldırıp hiç bişeye bakamadım acaip bi yoğunluk vardı ama geldim işte artık gitmem kolay kolay :)))

Sabah gayet masum bir kahvaltı yaptım, peynir zeytin 1 d. ekmek, ama öğlen simit herşeyi bozdu malum 280 kaloricik.. Şimdi akşam ne yapsam bilemiyorum :S

can arkadaşlarımmmm benimmm nasılsınızzzz sizden uzak kalmak zorunda olmak bi garip yaaaa umarımmm herkess iyidirrr

coğrafyadannn dan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
yakın olsaydm çalştrrdm seni yaparsn kankam ya cografyann belli mantıgı var tarih kadar ezber degldr ...
can arkadaşlarımmmm benimmm nasılsınızzzz sizden uzak kalmak zorunda olmak bi garip yaaaa umarımmm herkess iyidirrr

kaptanmmm çok ozledm seni neoldu yapldı mı transfer dualarm hep sennleeeee

kaptancıım güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah :)

dilara'cım valla ben de sevmezdim.sevilcek bişi deil merak etme :)) ama mecbur napçan

bugünki menümü de yazim

sabah
bi dilim ekmek
üstüne biraz labne ve acılı ezme
patatesli yumurta
yeşil çay

ara yok

öğlen
biraz yoğurtlu semizotu cevizli mevizli
bi kaç dilim fırında yağsız patates

ara
bi tane tadımca antep fıstıklı 150 kalori

ara
bi tane muz

akşam
biraz tavada tavuk
iki üç kaşık pilav
biraz fırında yağsız patates
yarım bardak kola akşam biraz fazla kaçtı.babam geldi de yedik hep beraber

ara yeşil çay

40 dk yürüyüş yaptım

sabah: bir kase müsli
ara : bir türk kahvesi
üç kuru kayısı
ogle : üç yk plav iki köfte bi kaç çatal patates püresi
ara : yok
akşam : ızgara balık salata yogurtlu şevketibostan
ara: btki çayları
spor : 50 dk fitness

arkadaşlar bir kaç gündür net bağlantımda sorun vardı menü bildirimi yapamadım..önce dünkü menümü yazayım

sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin

öğlen
c.flakes

akşam
etli mantar
salata
yoğurt

ara
meyve

SPOR: 25 DK

bugün
sabah
patates
2 d.ekmek
peynir zeytin
azıcık bal

öğlen
yarım çörek

akşam
yoğurt
makarna
yarım dilim tatlı

ara
meyve

spor: 15 dk

arkadaşlar çok mutluyum..artık hayatımda spor var..çünkü artık koşu bandım var..darısı diğer isteyenlerin başına..
menülerim pek güzel değil..dışarıdaydım..araları atladım..

slm canlarmm size ii hberlerm varrr bugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....

valla tebrikler arkadaşım..sıkı spor yapıyorsun sanırım..anlamadığım nokta 4 kg da 42 santim nasıl inceliyorsun?plates mi yapıyorsun?
:44:

kılzra hesapta olmayan işler çıktı nöbetler değişti falan gelemedim geçmiş yapamadım menülerimi yazayım
dün
sabah su ve kayısı
2 dilim ekmek bir peynir
ara:yok
öğle:karışık tost
akşam:taze fasulye bir dilim ekmek
ara:elma
geceeynir bir dilim ekmek çok az teryağı
nöbet günü..

sabah:bir ekmek bir peynir 2 zeytin
ara:süt
öğle:karşık tost
ara:tadelle(tüm meyve haklarım yerine)
akşam:4 porsyon kadar et 2 ğorsyon kadar ekmek 2 kaşık yoğurt ve bol salata
su :2 lt spor:yokı

Aleynacım bugün bir arkadaş dediki insan sabrderse Allah herşeyi gösterirmiş...düşündüm de ne kadar doğru...hayattan istediklerimiz beklediklerimiz hayallerimiz tutkularımız...ne çok şey var yaşamın içinde...kimine sahip kimine değiliz kimine yakın kimine ise uzak...ama sabır herşeye ilaç..en olmaz en uzak dediklermiz bile Allahın takdşri ile oluveriyor...bu yüzden hepimiz için bir kere daha diyorum rabbim gönlümüzdekini bahtımıza bahtımıza hayırlısını nasip etsin...;

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir ceviz yeşil çay
Ara armut
Öglen 1 tavada yumurta 1 dilim ekmek
Ara nesfit
Aksam 1 kase çorba 2 küçük köfte 6 tane fırın patates bol salata 2 kaşık yoğurt
Ara çilek

2.litre su 2saat tempolu yürüyüş

• sabah kahve,bir brotchen,iki dilim kasar peyniri,dometes
  • ara yok
  • öglen yogutrlu biber iki dilim ekmek,salata
  • corba ve biraz tursu
  • bir saat yürüyüs.

herkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah:1 sahanda yumurta,2 dilim kepekli ekmek,biraz krem peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase bulgurlu sulu köfte,6 yk yoğurt
akşam:fırında patatesle pişmiş 2 tavuk baget-patates,2 yk bulgur pilavı,salata,1 bardak ayran

slm bayanlar bugun doktora gitim topugumda topuk tikeni var zorlaniyorum yurumeye baya aci veriyor ammma mecuren baska cagrem yok yinede 1 saat yuruyus yapiyorum ;birazda simadim kilo kaybetimi gorunce 80 ve81 arasiydi 80.5 diyelim demin dondurma yedim buu saate hafta sonuda geldi fazla dikkat edemiyoz bu sayfa baya kalabalik ne guzel birbirimizi motive ederiz beni okuyupcvp verenlere tsk ederimm pazartesi ski bir diye 5 gunde 5 kilo diyet yapcammm

valla tebrikler arkadaşım..sıkı spor yapıyorsun sanırım..anlamadığım nokta 4 kg da 42 santim nasıl inceliyorsun?plates mi yapıyorsun?
:44:

cnm hidrolik fitness die bi sistem bu aralarda stepler de var bip sesiyle bir spor aleti bi step olarak hocayla çalşıosn ve aletlerin her biri ayrı bölge için ... once spora başlamadan olucuern alnıo bi ay sonra tkrar alnıo işte mesela bacaklar göbek kalça hepsi ayrı olculuo ve ne kadar verdiysen toplanıo bnm de boyle 42.5 cm çıktı ...gecen ayın birncisi 68 cm incelmişti genel ortlama 30 40 cm çünkü bi duvar tamamen kmin ne kadar klo verdgine ve kaç cm inceldgne ayrlmş hepmzn kartondan yıldızları var dün bnm de oldu ...B fit adı bu gttigm yerin ve Türkiyenn çogyu yernde var şubeleri senn yaşadgn yerde de varsa kesnlkle tavsye ederm ben sevdm çalşma şekillerini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…