kız özledik seni nerelerdesin şükür kavuşturana
dünkü menümü veriyorum
sabah:2 dilim ekmek-6-7 minik parca köy peyniri
ögle:bir tabak patlican yemegi 2 dilim ekmek
aksam:5 tane minik göfret bir yemek ksigi dondurma
cok garip bir menü degilmi..dün cok fenaydim antibiyotik etkisimidir nedir ciddi bir bulantim vardi.ne yedimse kustum..midemde kalabilenleri yazdim aslinda aksam yemegim yarim tavuktu.hazir pismislerinden..sonra ögle birsürü sey yedim ama arasi yarim saat gecmiyordu kusuyordum..esim tatli birseyler yemeyi dene dedi..midem bulana bulana gofret yedim.dondurmaya batirarak..cok ilginc ama kusmam kesildi ondan sonra...yalniz birde ishal var 24 saattir cekiyorum.perisan oldum bu hafta yarengim mezardan cikmisim gibi bembeyaz ....hic degilse ayagi kalkabiliyorum..neydi bu hafta böyle geldi basina...
hoşgeldin nerelerdeydin coktandır yoktun
çokk teşekkurlerrr cnmmmm kankammmmm bnmmmçok sevindim kuzummmmmm yaa süpersinnnnn kankam benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok çok saol cnm bnmslm cnm. böyle güzel paylaşımları okuyunca çok mutlu oluyorum:)) tebrik ederim..
yakın olsaydm çalştrrdm seni yaparsn kankam ya cografyann belli mantıgı var tarih kadar ezber degldr ...coğrafyadannn dan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
can arkadaşlarımmmm benimmm nasılsınızzzz sizden uzak kalmak zorunda olmak bi garip yaaaa umarımmm herkess iyidirrr
neden nefret ediyorsun arkadaşım? nefret insanın kendisine zarardır..coğrafyadannn dan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
slm canlarmm size ii hberlerm varrrbugun sporda ölçümlerm yapldı toplam 42.5 incelmişim spora başlayalı ( tam bir ay oldu) dört klo da vermişimmm pek bi sevndm sizinle de paylaşayım dedmmmm ....
valla tebrikler arkadaşım..sıkı spor yapıyorsun sanırım..anlamadığım nokta 4 kg da 42 santim nasıl inceliyorsun?plates mi yapıyorsun?
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?