handeryam coook güzel olmus
insallah bütün yaslari böle mutluu gecerr
handerya abla cok güzelll fotolar, allah uzun ömürler versinnn
aylincim ellerine sağlık güzelim yalnız benim hedefimi 75 yaparsan sevinirim böyele gözüm korkuyor hele bi 75 düşekte 65 kolay :jeyyar::1rolleyes:
evet arkadaslar, handerya ablamizin vakti olmadigi icin, listeyi ben yapmaya karar verdim.
umarim kimseyi unutmamisimdir eklemeye. Yeni gelen arkadaslara simdiden basarilar dilerim. Bir yanlis yaptiysam lütfen söyleyin, listeyi tekrar güncelleyebilirim, veya birini unutuysam eklemeye, baksaniza kac kisi olmusuz, masallah, umarim bozulmaz, ve SIK SIK girip paylasimlar yapariz.
BAHARNAZ ablamm, senin nikine neden !!! yaptim diyim istersenlmaz:, 2 hafta boyunca vermemissin, aslinda listeden cikarilicaktin ama UYARIYIM dedim önce, herkes iyi okusun kaydirigubbakcemile3 , baska kim vermedi 2 hafta boyunca bilmiyorum, demek istedigim, 2 hafta vermeyen cikarilcak.
NESLIHAN :hooray: seni tebrik ederizzz, ilk haftan ve cok iyi vermissin, ama dikkat et her hafta olmasin bu, sagliksiz olur ablam.
Ve SEVVA, senide tebrik ederim, 2000gr vermissin, güzell, devam böyle.
Bu haftaki Listeyi cok beyendim, 0 li olanlar yeni gelenler cogunlukla, basarilar dilerim.
KI$$$ KI$$$$ edin $u KiLoLarii........
:lepi: alkisalkisalkis
Neslihancım tebrik ederim canım süper vermişsin ama ilk hafta şişkinliği gitti sanırsam,tebrik ederim..
Bu arada ne kadar çok kişi olmuş listede umarım herkes devamlı girer..
Valla canımcın nerde paylasmısınız bunları okumamısım.Kısacası anlatırmısın sabah oglen aksam genelde ne yememız gereklı?DrGunay napiyorsun sen?
hani sabah peynir zetin ekmek? yumurta nerde?
öglen sebze yemegi yogurt nerde?
aksam corba hafif yemek
sen sirf visne kiraz elma armut yiyon, olmaz böle
Valla canımcın nerde paylasmısınız bunları okumamısım.Kısacası anlatırmısın sabah oglen aksam genelde ne yememız gereklı?
Aylincim benözlem geçen hafta kilosunu 81,5 bildirdiği için öyle yazdım bazı arkadaşlar önceki haftaya göre yazmamışlar kilolarını ben listeye göre yazıyorum valla..gerekli düzeltmeleri yaparım
valla bi örnek veriyim sana
sabah mesela : 1 yumurta 2 kk peynir 4 zeytin, domates salatalik, belkii bir kepekli ekmek veya cornflakes
ara: ? kayisi?elma?
öglen: sebze yemegi 7-8 kasik, 1 kücük kagse yogurt?
ara?: meyve
aksam: yine corba veya yemek, 6-7 kasik, böle iste
ben ekmekj kullanmiyom yemeklerde, yiyenler oluyor
Tesekkür ederim canım.Cizelgeyi de yaptık.Bakalım ne olucak.Ben her cuma tartınıcam.Peki siz?Ben de sizinle aynı zamanda yapayım da listeye uyayım diyorum..
Tamam canımcım.Bilgilendirdiğin inin teşekkürler..zaten tartilma günü CUMA ablacim :))) gece 00 kadar kilonu bildirmen gerek. cuma günü.
Aminnnn canım benim,saolasın! sen bakma bizim yaşımıza teyzesi biz iri yarıyız valla yaşıtlarımız gibi değiliz bilginize :)handeryammmmm
nasıl güzel bir erkek o öyle azcık büyük olsa kızımı verirdim sana :):)
mutlu sağlıklı uzun hayırlı ömür versin rabbim...babasıyla seni yanından eksik etmesin hiççç
ok canım düzelttim onu bende farkettim,saolSEVVA 2000gr verdi dedi.
tmm sen isini bilirsin ablam :)
ozaman ben senin asistaninim :)
cumalari zaten 13 e kadar ben takip ediorum kilo bildirimlerini, eve gittigimdede takip ederim, not ederim, sonra verilen kilolari yazarim ben sana pm ile
hemeniccik yaparsin
Bayanlar benide gruba ekleyin lütfena.s.Bende diyetteyim :) Hergün yürüyüşümüde yapıyorum.Bende vereceğim. Aynaya baktığımda artık kendimi beğenmek istiyorum. Sevgilerhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?