80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar ben de sizlerdenim :)
doğumdan sonra kilom aldı başını gidiyor, 83,7 oldum.. sizlerden feyz alarak ben de başladım bakalım idareli olabilecek miyim?
benim dezavantahım emzirdiğim için sık sık acıkıyorum ve bu sırada elime ne geçerse yiyiroum

hoşgeldn cnm aramıza duzenli paylş her gun menunu o bi kontrol mekanizması gelştrıo insanda dogal olrak... emzrmen bi avantaj aslnda çünkü çok daha fazla kalori harcıosn sıkve az ye ama ara ögünlerni ceviz kuru üzüm kayısı gibi besleyici ve yararlı şeyl erde secip bi de her gun süt yogurt tüketrsen hamur işini de az ütketmeye çalşrsan görceksn ki kendlgnden cabucak gtck klolar...

hay Allah ya bisürü bişey yazmışsım silindi.
neyse tekrar yazıyorum.
ben bildirim günlerimizin cuma olması için bir oylama yapalım istiyorum.çoğunluk ta benim gibi memun değilse tekrar cumaları bildirim yapalım.
kaptanımız şimdi yoğun günler yaşıyor.ilgilenemez doğal olarak ama elmaşekerim sen bunu bi oylamaya açarmısın lütfen.
pazar bildirimleri benim açımdan motive edici deil.kaçamak yapmamı da engellemiyor.haftasonlarımız var bi ailecek kahvaltı ediyoruz gezmeye gidiyoruz veya dışarda yiyoruz.ben çok sıkıntı çekiyorum.bilmiyorum belki aramızda benim gibi düşünenler vardır.
arkadaşlar okuyanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.atlamayın lütfennnnnnnnnnn:))
elmaşekerim sen de teklifimi değerlendirirsen mutlu olucam.

Son düzenleme:
dünkü :
sabah: ceyrek pide,5 adet köy peyniri,recel,bir iki kasik melemen,domates salatalik
ögle:kahvaltiyi gec yapinca arada kaynadi malesef
aksam: bir dilim pizza,bir tabak sebze kavurmasi(0 yag)
bir kase yogurt

su ve spor hic yok

bugün: sabah erkenden pazara gittik saat birdi pazardan ciktik..kahvalti öglen gene karisti malesef
sabah 9.00 bir dilim ekmek bir dilim kasar
ögle:bir döner
ara..bir iki catal makarna
aksam:6-7 kasik pilav 6-7 kasik salata..

bu hafta rahatsizligimdan dolayi ne spor ne dengeli beslenme hicbirsey yapamadim.yarin bildirim günü..yarindan sonra insallah toparlarim biraz.

herkese iyi haftasonları kızlaaaaarrr,bugünkü menüm;
sabah:2 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,bir kaç patates kızartması,biraz krem peynir,şekersiz çay
öğle ve iki ara ya saydım:3 z.yağlı yaprak sarma,1 fırında pişmiş hazır yufkadan sigara böreği,1 dilim muhallebili bisküvili tatlı
akşam:1 kepçe bulgurlu et yahni,salata
ara:4 yk yoğurt

cnm geçen haftayı unut gitsin ama hatalarını unutma tabi tecrübe olsun. önemli olan yolundan dönmemen. bundan sonra daha dikkat edip telafi edersin. sıkma canını.[/QUOTE]

canım sağolasın.bu mesajımı bi sen atlamamışsın:))
şimdi kreşe gidiyor tam gün işe giderken veriyorum akşam alıyorum kapıdan.hakkımızda hayırlısı olsun ben de böyle dua ediyorum.

kilo bidirimimi yapayım. malum haftasonu evdeyim ve net yok.
bildirim
başlangıç:82
geçen hafta: 69.700
bu hafta: 67.800
bu hafta giden: 1900
toplam giden: 14,200
hedef: 65
spor: 250dk plates, twist, ip atlama

iremcim cok sagol canim amin diyorum guzel duana

• menüm
  • sabah kahve
  • öglen yok
  • ikindi kekler ,kisirlar,börekler ,
  • aksam yok .bir litre su
  • bakiyorum da cok sagliksiz beslenmisim .gezmekteydim ,arkadaslar la bulustuk.bir saat yürüyüs yaptik .cok kosturdum bugün .iama bilemicem insallah arti cikmaz

umutcum ben senin fikrine katiliyorum bencede sakincasi yoksa cuma gunu olsun bildirrim gercekten hafta sonu diyet yapmak cok zor oluyor dilara sende musaitsen birgun bi oylama yapsaydin canim cogunluk kabul ederse sorun olmassa cok seviniriz

suesue cok sevindim baya incelmissin darisi basimiza canim benim kilo vermem durdu resmen takildim kaldim 70. de

kaptanim seni cok merak ediyorum son durumun ne oldu bahsetmemissin İNSALLAH ALLAHİM. yavrunu sagsaglim hamile kalip kucagina almak nasip eder İNSALLAH

selamlar

ben de cuma olmasından yanayım.çünkü haftasonu illaki bozuluo.ya da cumartesi de olabilir.cumartesi sabah.
bugünkü menüm

sabah
çavdarlı simit 1 taneden fazla yemişimdir.
iki ufak dilim pide
peynir
bi haşlanmış yumurta
bal kaymak biraz
bi iki çatal nutella

ara yok

öğlen

porsiyon döner.sade etlerini yedim.

ara yok
akşam
bi kaç tane lokum

başka da yemedim boşan da semerini yer dediğinizi duyuyorum

sabah 1 incir

kahvalti
2 dilim peynir 2 dilim cavdar ekmeyive yesil cay

oylen. 2 kase yogurlu sehriye corbasi

ara. 1 bardak incir suyu

aksam 2 tabak ispanak 1 kase yogurt

bugunku menum ;

kahalt 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir sucuklu yumurta ve cay

aksam 2 tabak ispanak 1 kase yogurt 1 tabak mercimek corbasi ve kivircik salata

cayin yanina esimin cok israr etmesi sonucu bir isirim islak kek yedim

sabah : iki dilim fırında peynirli sucuklu ekmek şekersiz çay beş zeytin
ara : yarım kase leblebi ve yaban mersini
öğle: yok
ara : iki tane kepekli biskuvi
bir incir
akşam : yüz gram kadar ızgara et salata sumaklı sogan ayran bi kaç çatal acılı ezme
bundan sonrası yazılcak gibi degl abur cubur fazla oldu bugun yarın çekicem acısını tartı bakalm nasl etkilencek uzun zamandır eşime uymayım dıordm bugun pek bi uydum sormayn
spor : yok

Son düzenleme:

ben de cuma olsn diyorum haftasonu ister istemez duzen bozluo cunku.....

Gunaydın arkadaslar..yardımınıza destegınıze ıhtıyacım var ..ben 83kg da takılı kaldım 7lı rakamları cok gormek ıstıyorum mayısın 5ıne kadar nasıl kurtulabılırım bu 5 kılodan ..

Gunaydın arkadaslar..yardımınıza destegınıze ıhtıyacım var ..ben 83kg da takılı kaldım 7lı rakamları cok gormek ıstıyorum mayısın 5ıne kadar nasıl kurtulabılırım bu 5 kılodan ..

günaydın :) sabret diyeti bırakma.eğer biraz kilo verdiysen vücut korumaya almıştır şuan.ben de 1 ay 78 de takılı kaldım.bi de karatay diyetine bak istersen.insülin direncini kırmak için.hiç şekerli bişi yemeyin dio.bi lokma bile yenmicek.

gelgelelim kilo bildirimineee :) ilk bildirimi ben yapıyorum sanırım hadi bismillah :)

başlangıç 84
geçen hafta 77
bu hafta 76
toplam giden 8
giden1 kg
spor 200 dk yürüyüş

tesekkurler cevabın ıcın..bende bı sure dukan yaptım sonucu guzel oldu..karatay dıyetınde meyve bıle yemıceksın dıyo gecen bı tv programında ızledım ..ben meyvesız duramıyorum hıc oyuzden dukan yapmayıda bıraktım..
Kılo bıldırımın harıka ıns hep eksılır bu sekılde..
Ah ahh bende gorebılırım ıns. :) :)

canım bana ınanılmaz ugurlı geldın .cevabını okudum snr cvp yazdım dedımkı bı cıplak tartılım bakalım varmı bı gelısmeee :) gozlerıme ınanamadımm 82.300 kg cok mutluyumm bugun. ıns hep boylee devam ederrr .

baslangic tarihicak 2012
baslangic kilo:82.6
gecen hafta:76.3
bu hafta:75.2
giden:1100 gr
toplam giden:6400 gr
spor:yok aksine tüm hafta yataktaydim

hayırlı sabahlar topiğin güzel bayanları...
öncelikle dünkü menümü yazayım

sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin

ara
bir dilim kek

öğle
sebze yemeği
salata

ara
süt
meyve

akşam
yarım dilim pide
ayran

bildirim..............

başlangıç: 89
geçen hafta: 75.5
bu jhafta: 74.8
giden: 700 gr
hedef: 67
toplam giden: 14.2
spor: 40 dk
boy: 1.70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…