merhaba hanımlar ben de sizlerdenim :)
doğumdan sonra kilom aldı başını gidiyor, 83,7 oldum.. sizlerden feyz alarak ben de başladım bakalım idareli olabilecek miyim?
benim dezavantahım emzirdiğim için sık sık acıkıyorum ve bu sırada elime ne geçerse yiyiroum
günaydınlar canım nasılsın bakalım
amin canım seninde güzel geçsin günün inş
geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine akşam çorba falan içseydin bulantıyı tuzlu şeyler geçirir diye biliyrm
sabahki poğaça yerine kepek ekmeği yeseydin bide akşam 3 dilim ekmek yemişsin dikkat 3 dilim diyrm çünlü bi kase çorba 1 dilim ekmek demektir
hoşgeldin canım aramızaa bence temmuzdan önce 70 leri bulursun sen iyi vermişsin çünkü
hayuırlı cumalar canım pek görünmüyon nerelerdesin sen bide menü sanki çok az geldi bana ya neen böyle yapmayı tercih ediyosun metabolizma şaşırtması falan yoksa tabi
evet canım tiroitle zor gişder asma kararlı olursan kesin gider hoşgeldin aramıza
tşk canım ya bugün gayet düzenli gidiyr menüm senin sayende bu hafta belki treni kaçırdık ama haftaya kesin eksideyim inş tabi akşam köye gdyrz annem ve kayınvalidem faktörlerine dayanmak koşuluyla
sabah öğle arası sanki yoğun olmuş ama zarar etmez erken saatler olduğu için onun dışında güzel
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kahveyle falan oturduğuna göre keyifler yerinde he
cnm işyerindekileri suçlamak yok. suçlu sensin. iradeli olman gerek. diyet=irade. zaten irademize sahip olabilseydik şimdi böle çabalamazdık. diyete başlarken irademize söz geçirebilmemiz gerektiğini bilmeliyiz. tereyağına mı kızayım, bala mı yoksa poğaçalara mı?? bilemedim. iş yerindekileri uyarman gerek. öncelikle sağlığın için kilo vermen gerektiğini onlarında bu duruma destek vermeleri gerektiğini kibarca söle. olmadı sert bir dille. çünkü bu hayat senin sen kendin için savaşmazsan kimse yapmaz bunu. belki biraz sert konuştum cnm kusuruma bakma. üzülüyorum çünkü( öğlen akşam çok güzel. sabahı güzel beslenseydin eksilecekti kilolar. biraz daha dikkat cnm.
geçmiş olsun cnm. az yediğin için antibiyotikler bünyeni sarsmış olabilir. diyet şeklinde değilde biraz daha fazla gıda tüket. abartmazsın zaten. tekrar geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inş cnm.
cnm bence hedefine istediğin sürede ulaşırsın belki de daha yakın zamanda. çünkü ii kilo vermişsin ve bu seni motive etmeye yeter. inş dilediğin bir vücuda kavuşursun. hoş geldin aramıza.
İnşallah cnm cümlemiz.. cnm menün güzel ama eksiklikler var(ben de öle yapıyorum malesef) bence öğleni hafif bi sebze yemeği yeyip incir suyunu araya alsaydın güzel olurdu. bi de akşama ara bi meyve ekleyebilirsin. ben az yesemde bunu yapmaya çalışıyorum. gecede çalışsın metabolizmamız:)
teşekkür ederim cnm bugün acaip bi mutluluk var içimde:)) dilerim hepizin hergünü böle olur:) sen nasılsın bakalım cnm?
Canim sen benim geçen haftaki menüyü okumadin sanirsam pasta kızartma hepsi vardı canim
canım sağolasın.bu mesajımı bi sen atlamamışsın:))
şimdi kreşe gidiyor tam gün işe giderken veriyorum akşam alıyorum kapıdan.hakkımızda hayırlısı olsun ben de böyle dua ediyorum.
kilo bidirimimi yapayım. malum haftasonu evdeyim ve net yok.
bildirim
başlangıç:82
geçen hafta: 69.700
bu hafta: 67.800
bu hafta giden: 1900
toplam giden: 14,200
hedef: 65
spor: 250dk plates, twist, ip atlama
iremcim cok sagol canim amin diyorum guzel duanaAleynacım bugün bir arkadaş dediki insan sabrderse Allah herşeyi gösterirmiş...düşündüm de ne kadar doğru...hayattan istediklerimiz beklediklerimiz hayallerimiz tutkularımız...ne çok şey var yaşamın içinde...kimine sahip kimine değiliz kimine yakın kimine ise uzak...ama sabır herşeye ilaç..en olmaz en uzak dediklermiz bile Allahın takdşri ile oluveriyor...bu yüzden hepimiz için bir kere daha diyorum rabbim gönlümüzdekini bahtımıza bahtımıza hayırlısını nasip etsin...;
hay Allah ya bisürü bişey yazmışsım silindi.
neyse tekrar yazıyorum.
ben bildirim günlerimizin cuma olması için bir oylama yapalım istiyorum.çoğunluk ta benim gibi memun değilse tekrar cumaları bildirim yapalım.
kaptanımız şimdi yoğun günler yaşıyor.ilgilenemez doğal olarak ama elmaşekerim sen bunu bi oylamaya açarmısın lütfen.
pazar bildirimleri benim açımdan motive edici deil.kaçamak yapmamı da engellemiyor.haftasonlarımız var bi ailecek kahvaltı ediyoruz gezmeye gidiyoruz veya dışarda yiyoruz.ben çok sıkıntı çekiyorum.bilmiyorum belki aramızda benim gibi düşünenler vardır.
arkadaşlar okuyanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.atlamayın lütfennnnnnnnnnn:))
elmaşekerim sen de teklifimi değerlendirirsen mutlu olucam.
Gunaydın arkadaslar..yardımınıza destegınıze ıhtıyacım var..ben 83kg da takılı kaldım 7lı rakamları cok gormek ıstıyorum mayısın 5ıne kadar nasıl kurtulabılırım bu 5 kılodan ..
günaydın :) sabret diyeti bırakma.eğer biraz kilo verdiysen vücut korumaya almıştır şuan.ben de 1 ay 78 de takılı kaldım.bi de karatay diyetine bak istersen.insülin direncini kırmak için.hiç şekerli bişi yemeyin dio.bi lokma bile yenmicek.
gelgelelim kilo bildirimineee :) ilk bildirimi ben yapıyorum sanırım hadi bismillah :)
başlangıç 84
geçen hafta 77
bu hafta 76
toplam giden 8
giden1 kg
spor 200 dk yürüyüş
günaydın :) sabret diyeti bırakma.eğer biraz kilo verdiysen vücut korumaya almıştır şuan.ben de 1 ay 78 de takılı kaldım.bi de karatay diyetine bak istersen.insülin direncini kırmak için.hiç şekerli bişi yemeyin dio.bi lokma bile yenmicek.
gelgelelim kilo bildirimineee :) ilk bildirimi ben yapıyorum sanırım hadi bismillah :)
başlangıç 84
geçen hafta 77
bu hafta 76
toplam giden 8
giden1 kg
spor 200 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?