bildirimi yazarken toplam giden kiloyu yanlis yazmisim.düzeltiyorum:baslangic tarihicak 2012
baslangic kilo:82.6
gecen hafta:76.3
bu hafta:75.2
giden:1100 gr
toplam giden:6400 gr
spor:yok aksine tüm hafta yataktaydim
bildirimim kızlar çok mutluyum yaa 80lerden kurtuldum sonunda çok şükür rabbime
başlangıç: 86,4
geçen hafta: 80,4
bu hafta: 78,8
giden: 1600 gr
hedef: 65
toplam giden: 7,6
spor:yok bolca bahar temizliği:)
bu 80 lerden nasıl kurtuldun masivam bende şuan 83 um aslınad 2.5 aydır dıyetteyım bı 10 kılom gıttı ama 83 te takılı kaldım isveç diyetı yaptım 6 gun onda da 2 kılo gıttı ama daha gıdmeıyor...bı 70 leri göresem çok ıyı olacak motivemde artacak((
selam fıstıklar
nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış
benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))
şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)
umuts cuma
suesue cuma
burdan bunu kopyalayıp altına kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
selam fıstıklar
nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış
benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))
şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)
umuts cuma
suesue cuma
selam fıstıklar
umuts cuma
suesue cuma
günaydın :) sabret diyeti bırakma.eğer biraz kilo verdiysen vücut korumaya almıştır şuan.ben de 1 ay 78 de takılı kaldım.bi de karatay diyetine bak istersen.insülin direncini kırmak için.hiç şekerli bişi yemeyin dio.bi lokma bile yenmicek.
gelgelelim kilo bildirimineee :) ilk bildirimi ben yapıyorum sanırım hadi bismillah :)
başlangıç 84
geçen hafta 77
bu hafta 76
toplam giden 8
giden1 kg
spor 200 dk yürüyüş
- baslangic 90
- gecen hafta 89
- giden 500 gr
- 88.500
- giden yarim kilo
- toplam 1,5 kilo
baslangic tarihicak 2012
baslangic kilo:82.6
gecen hafta:76.3
bu hafta:75.2
giden:1100 gr
toplam giden:6400 gr
spor:yok aksine tüm hafta yataktaydim
bildirim..............
başlangıç: 89
geçen hafta: 75.5
bu jhafta: 74.8
giden: 700 gr
hedef: 67
toplam giden: 14.2
spor: 40 dk
boy: 1.70
bildirimim kızlar çok mutluyum yaa 80lerden kurtuldum sonunda çok şükür rabbime
başlangıç: 86,4
geçen hafta: 80,4
bu hafta: 78,8
giden: 1600 gr
hedef: 65
toplam giden: 7,6
spor:yok bolca bahar temizliği:)
canım bana ınanılmaz ugurlı geldın .cevabını okudum snr cvp yazdım dedımkı bı cıplak tartılım bakalım varmı bı gelısmeee :) gozlerıme ınanamadımm 82.300 kg cok mutluyumm bugun. ıns hep boylee devam ederrr .
bu 80 lerden nasıl kurtuldun masivam bende şuan 83 um aslınad 2.5 aydır dıyetteyım bı 10 kılom gıttı ama 83 te takılı kaldım isveç diyetı yaptım 6 gun onda da 2 kılo gıttı ama daha gıdmeıyor...bı 70 leri göresem çok ıyı olacak motivemde artacak((
selamlar kilo bildirimim:))
Baslangic tarihim:29.11.2011
Baslangic kilom:90.5
Gecen haftaki kilom:79.2
Bu haftaki kilom:77.9
Giden:1,3 kg
Toplam giden kilo:12,6
Hedef:75
oo canim süpersin ya yine 1,3 kilo gitmis gercekten cok iyi gidiyorsun.tbrklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?