80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirimim kızlar çok mutluyum yaa 80lerden kurtuldum sonunda çok şükür rabbime

başlangıç: 86,4
geçen hafta: 80,4
bu hafta: 78,8
giden: 1600 gr
hedef: 65
toplam giden: 7,6
spor:yok bolca bahar temizliği:)

bu 80 lerden nasıl kurtuldun masivam bende şuan 83 um aslınad 2.5 aydır dıyetteyım bı 10 kılom gıttı ama 83 te takılı kaldım isveç diyetı yaptım 6 gun onda da 2 kılo gıttı ama daha gıdmeıyor...bı 70 leri göresem çok ıyı olacak motivemde artacak((

canım normalde spor yapıyorum eliptik bisiklet ama bu hafta bahar temizliği yaptığım için bütün gün ayaktaydım zaten sanırım spor etkisi gösterdi oda.ben akşamları 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ve bol bitki çayları tabi ,bende geçen 2 hafta çok az verdim reglinde etkisi vardı ama bu hafta iyi gitti şükür.moralini bozmadan aynen diyete devam etmek işin sırrı galiba canım.umarım en kısa zamanda sende görürsün 7 li rakamları...

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 74.9
Bu hafta:74.5
Giden:400
Toplam Giden: 9.5
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:120 dk fitness 20 dk yürüyüş

Kilo bildirimi
Başlangıç 86.9
Geçen hafta 81
Bu hafta 81
Giden 0
Gelen 0
Toplam 5.9
Hedef 65

2 litre su spor yok eee bu hafta iyice zıvıtmıştım haftaya daha iyi olucam söz veriyorum kendime:26:

selam fıstıklar

nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış

benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))

şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)

umuts cuma
suesue cuma

burdan bunu kopyalayıp altına kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar

çok kaliteli yomuşlar olsn onlar inşşş kaptanmm herşey gayet yolnda gdıo yazdgndan anladgm sonu da ii olcakk inşşşşşşşşşşşşşşşş
evt ben de cuma olsn istıorm bldrm hem haftasonu bi yerlerde oluorz bldrmleri toplmak da zor olu hem de herşey hafta içi daha duzenli oluo...

canim haklisin hepimiz de bir gevseklik var sanirim bahardan...yumoslarinin en güzeli ev kalitelilerinden olur insallah müjdeli haberlerini bekliyoruz.

haftaya cumadan itibaren 3 hafta buralarda olmayacagim insallah tatil dönüsü diyete kaldigim yerden devam edebilirim.cuma bildirim yapilmasi iyi fikir ben katiliyorum gercekten bütün hafta verilen kilolar haftasonu geri aliniyor bildirim yaparken motivasyon düsüyor.
umuts ve suesue arkadaslarimla hemfikirim.

bu arada menülerimi paylasayim
cuma
sabah:2 kepekli tost ekmegi arasi tavuk gögsü ve marul
ara:1 kiwi
ögle:1 kase bol tavuklu sebze corbasi ve kavrulmus mantar
ara:1 elma
aksam:kara lahana corbasi ve 5-6 sarma.izgara hamsi ve 3-4 köfte(yine annem saolsun)
cayin yaninda atismaliklar cikolata ve biskui
2 litre su ve yesil cay
cumartesi
kalkis:2 fincan kahve
sabah ve öglen:2 kepekli tost ekmegi arasi kasar peyniri
ara:1 elma
aksam:4 kasik pilav yaninda 3 kasik tavuklu sebze yemegi
aksam otururken 1 paket cikolatali biskui:) güldügüme bakmayin bu hafta tatlilara karsi asiri zaaf gösterdim ve dayanamadim.

hakkında hayırlısı olsun canım bende aynı süreçlerden geçerek sahip oldum evlatlarıma,inş.sende çok güzel sonuçlar alırsın narkoz konusunda sana katılıyorum nasıl tatlı bir uyku hali o öyle değilmi:)))transfer sırasında narkoz yok ama artık doğumda alırsın bidahakini, uyandığındada bebeğini kucağına inş.:))
bende cuma konusuna katılıyorum haftasonları isteri stemez kaçırıyoruz ipin ucunu çünkü(

cok güzel canim kilolar yavas yavas gidiyor.

• baslangic 90
  • gecen hafta 89
  • giden 500 gr
  • 88.500
  • giden yarim kilo
  • toplam 1,5 kilo

yavas yavas gidiyor insallah sürekli olur canim..tbrkler

baslangic tarihicak 2012
baslangic kilo:82.6
gecen hafta:76.3
bu hafta:75.2
giden:1100 gr
toplam giden:6400 gr
spor:yok aksine tüm hafta yataktaydim

oo hemsom masallah cok iyi gidiyorsun seni tebrik etmeliyim süpersin.

bildirim..............

başlangıç: 89
geçen hafta: 75.5
bu jhafta: 74.8
giden: 700 gr
hedef: 67
toplam giden: 14.2
spor: 40 dk
boy: 1.70

89 dan 74 e düsmüssün toplamda 15 kilo tbrkler canim.

masallah canim cok güzel gidiyor kilolarin...hepimiz böyle devam etmeliyiz.

canim aramiza hos geldin buradan ayrilmadigin sürece o kilolar gider.insallah hep aramizda olursun.

sende aramiza hos geldin zelisim.sürekli dedigim gibi burada olmak en güzel motivasyon.inan ben simdiye kadar yaptigim dietlerde bu kadar kolay ve istikrarli kilo vermemistim.buraya geldim geleli sürekli paylasimlar yaparak ve arkadaslarimizin yorumlarini dikkatte alarak kilo vermeye basladim hemde hic zorlanmadan.

Kilo Bildirimi
Baslangic tarihim:24.02.2012
Baslangic kilom:87
Gecen haftaki kilom:78
Bu haftaki kilom:77
Toplam giden kilo:10
Hedef:65
Spor: sali pilates-carsamba step aerobik​

haftaya bildirimde burada olmayacagim hedefim en az kilo ile geri gelebilmek:)

Son düzenleme:
selamlar kilo bildirimim:))

Baslangic tarihim:29.11.2011
Baslangic kilom:90.5
Gecen haftaki kilom:79.2
Bu haftaki kilom:77.9
Giden:1,3 kg
Toplam giden kilo:12,6
Hedef:75​

oo canim süpersin ya yine 1,3 kilo gitmis gercekten cok iyi gidiyorsun.tbrklerr

teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim toparladın ve güzel kilo veriyosun.benim başlangıç tarihime bakarsan eski ama ben kendimi çok sıkmadan kilo verdim sayılır yani kaçırıyorum sıklıkla.ama sen bizlere göre hızlısın:))

Son düzenleme:
masallah canim cok güzel gidiyor kilolarin...hepimiz böyle devam etmeliyiz.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım sende çokistikrarlısın maş.ülkemizde olacaksın sanırım önümüzdeki hafta bol bol gez dolaş hasret gider çok abartmadan da ye iç tabi döndüğünde çok daha moral yüklü ve motive bir şekilde devam edersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…