ay canim ben senden heyecanliyim valla:)) bütün samimiyetim ictenligimle iyi haberlerini bekliyorum..bebek isteyen diger arkadaslar icinde insallah allah o evlat kokusunu birdaha yitirmemek kaydiyla bir ömür yasatir.. benim icin farketmez bildirimin cuma olmasi..ama haftasonu esim hep evde oldugu icin bildirimi yapmam biraz zorlasiyor bazen kahvalti davetleri oluyor evden bir ciktikmi gece geldigimiz oluyor..aslinda bende cumaya bu sebeple daha sicak bakiyorum..selam fıstıklar
nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış
benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))
şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)
umuts cuma
suesue cuma
burdan bunu kopyalayıp altına kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
waaauuuuv adasim benim 74 lerde pek yakismis:)) 64 lerede özümüz alisir insallah:)kızlar bldrmleri yaparken fikrnizi de belrtn e mi cuma mı olsn blrdm pazar mı olsn die oylamaya sunuldu...
waaauuuuv adasim benim 74 lerde pek yakismis:)) 64 lerede özümüz alisir insallah:)
ay kiz az önce kirmizi kart grdüm.normalde bunu görecegim zaman bir iki kilo fazla cikar tartida..acaba diyorum daha cok kilo vermis olabilirmiyim..baksama arti 1-2 kilo fazla olacagina bir kilo eksik cikti..iki gün sonra anlariz en kötü durumda:)
amaaaan nasil olucam bakimsiz tarzan gibi dolasiyorum..cok sükür biraz toparladim ama hastalik geldimiydi emrah misali ben yetiiiiiiiiiiiiim ben öksüzeeeeeeeeeeem diye bagira bagira aglayasim geliyor:)) hergün bir önceki günden iyi olacagim insallah allahin izniyle..yaza türkiye yollari görünüyor söyle fit olayim..bir 10 kilodaha gittimiydi degme keyfime valla:)adaşımmm nberrr nasl oldnn cnmmm
selam fıstıklar
nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış
benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))
şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)
umuts cuma
suesue cuma
burdan bunu kopyalayıp altına kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
adaşım oyle olablr cunku biz sennle aynı gdıodk hemen hemen hatta sen bi iki yuz gram fazlaydn benden ..bnm de cuma 74.2 çıkmştı cumartesi fena kaçrdm hooop üçyüz gram fazla çıktı bldrm gunu ben de ondan cuma olsa ii olur diorm bakalm ne çıkcak oylamada...
amaaaan nasil olucam bakimsiz tarzan gibi dolasiyorum..cok sükür biraz toparladim ama hastalik geldimiydi emrah misali ben yetiiiiiiiiiiiiim ben öksüzeeeeeeeeeeem diye bagira bagira aglayasim geliyor:)) hergün bir önceki günden iyi olacagim insallah allahin izniyle..yaza türkiye yollari görünüyor söyle fit olayim..bir 10 kilodaha gittimiydi degme keyfime valla:)
iremcciiiiiiiim yumoşların şimdiden hayırlı olsun üresinler bol bol bakalım hepsini şimdiden öpelim inş tez zamanda gelirler
öznurum geçmiş olsun ya iyileş artık ya bu ne böle iyice yuvasızlara döndün küçük emrah modundan topçu popçu repçi modundaki emraha dön yavrum ya olmuyo böle yakışmıyo sanaaaaaaa
heeeeee bu arada bu cuma pazar muhabbeti iremcim için yapılmıştı diyetisyeni pazar diye ama ben her ikisinede uyarım değişebilir iremde zaten yumoş telaşına düştü diyetsyen durumu ne olur devam edermi blmyrm onun bi fikrini alalım isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?