80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : bir kase müsli
bir incir
ara: bir acitivia
öğle: bir kepekli sucuklu tost bi çay bardagı gazoz .dört yk patates salatası
ara : bir bardak kefir
bi kaç dilim elma ve portakal
akşam : bir kase salata bir dilim kepekli ekmek
ara : yeşilçay
limon suyla soda
spor : yarım saat plates

bldirimlerimden göruosnz bi kaç haftadır gıdım gıdım gdıo bnm klolar adeta kaçamak yapıorm evt ama bu kaçamaklar da mutlu edıo beni sanki onlar olmazsa pes etckmşm gibi gelıo bi de bu klolarn yavaş gtmesi daha çok hoşma gtmeye başladı cunku bi bakmşm ki hedefe kalmş iki bucuk klo aralık sonu gibi başladm üç bucuk ay oldu ayda 3 kloya yakın vermşm eskden dört klo gderdi ayda ama hoop geri alıverirdim bu sefer saglam gdıo klolar geri de gelmicek inş ( hamilelik dışında onnları da verecgme inanıorm )
kayınpedermden ble afern aldm ya buraya yazmştm sen veremezsn annen şişman baban şişman demşti bana bugunnn dıo ki bravo duyguya çok saglmmş iradesi dıo işte bnm felsefem yne işe yaradı biri bşey soluosa sana zamana bırak tepki gösterme bekle gör de

Son düzenleme:
  • menüm sabah kahve
  • öglen pirasali dometesli menemen.bir kücük ekmek.salata
  • ikindi. iki tane seftali,caylar
  • aksam canim bir sey istemedi.o yüzden bir sey yiyemedim
  • bir litre su
  • bazen yazim hatalari m oluyo.kucuk bilgisayardan yazdigim dan kaynaklaniyor. iyi pazarlar hepinze

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 simit,biraz labne peynir,bir kaç çatal menemen,şekersiz çay
öğle;1 kase tarhana çorbası,6 yk yoğurt
akşam:1 küçük tabak tavuklu mantar sote,1 dilim kepek ekmek,1 bardak ayran
ara:1 avuç sarı leblebi

ay canim ben senden heyecanliyim valla:)) bütün samimiyetim ictenligimle iyi haberlerini bekliyorum..bebek isteyen diger arkadaslar icinde insallah allah o evlat kokusunu birdaha yitirmemek kaydiyla bir ömür yasatir.. benim icin farketmez bildirimin cuma olmasi..ama haftasonu esim hep evde oldugu icin bildirimi yapmam biraz zorlasiyor bazen kahvalti davetleri oluyor evden bir ciktikmi gece geldigimiz oluyor..aslinda bende cumaya bu sebeple daha sicak bakiyorum..

kızlar bldrmleri yaparken fikrnizi de belrtn e mi cuma mı olsn blrdm pazar mı olsn die oylamaya sunuldu...

kızlar bldrmleri yaparken fikrnizi de belrtn e mi cuma mı olsn blrdm pazar mı olsn die oylamaya sunuldu...
waaauuuuv adasim benim 74 lerde pek yakismis:)) 64 lerede özümüz alisir insallah:)
ay kiz az önce kirmizi kart grdüm.normalde bunu görecegim zaman bir iki kilo fazla cikar tartida..acaba diyorum daha cok kilo vermis olabilirmiyim..baksama arti 1-2 kilo fazla olacagina bir kilo eksik cikti..iki gün sonra anlariz en kötü durumda:)

adaşım oyle olablr cunku biz sennle aynı gdıodk hemen hemen hatta sen bi iki yuz gram fazlaydn benden ..bnm de cuma 74.2 çıkmştı cumartesi fena kaçrdm hooop üçyüz gram fazla çıktı bldrm gunu ben de ondan cuma olsa ii olur diorm bakalm ne çıkcak oylamada...

adaşımmm nberrr nasl oldnn cnmmm
amaaaan nasil olucam bakimsiz tarzan gibi dolasiyorum..cok sükür biraz toparladim ama hastalik geldimiydi emrah misali ben yetiiiiiiiiiiiiim ben öksüzeeeeeeeeeeem diye bagira bagira aglayasim geliyor:)) hergün bir önceki günden iyi olacagim insallah allahin izniyle..yaza türkiye yollari görünüyor söyle fit olayim..bir 10 kilodaha gittimiydi degme keyfime valla:)

selam kaptanım Rabbim sana hayırlı evlatlar versin inşallah evladı olmayan herkese bu sevinci yaşatsın en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız umarım
bu arada bende cuma günü yapılmasından yanayım haftasonu dışarda olunca bildirim yapmak zorlaşıyor

herkese slm
arkadaşlar çok güzel kilolar verilmiş bu hafta maalesef ben bu hafta sabit kaldım

başlangıç tarihi 27.02.2012
başlangıç kilo 85
geçen hafta 79,3
bu hafta 79,3
gelen/giden 0 kg
toplamda 5,7 kg
spor yok
inşallah bu hafta güzel kilo veririm

bence geneli cuma isteyecek.cünkü calisanlar evde interneti olmayanlar hafta sonu ziyarete gidenler ..cuna daha iyi olur..eger bir aksilik olmazsa ve böyle azimle giderse 5.ayin sonunda 70 lerden kurtulacagim..sanki sevgilimle bulusacam valla o bicim heyecanlaniyorum o hallerimi görmek icin:)

ah cnmm adaşımm bnmmma çok şükür toparlamşsn sevndmm verrsn adaşım ya hele temmuzda gelrsenz ohoooo çok rahat verrsn bence...

dünkü menüm

sabah 1 kepekli tost

ara yok

öğle 1 dolma 2 sarma salata

ara yok

akşam dışarıdaydık çok fazla şey yedim çok kaçamaklarım oldu

bugünkü menüm
sabah 2 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 domates

ara yok

akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt

ara 1 dilim kek maalesef

su 1 lt

bu hafta süper olacak kendime çeki düzen vereceğim ve yürüyüş de yapacağım

herkese iyi akşamlaaaaaaaaaaaar köyden yeni geldik sabah tartılamadım şimdide afaki bir rakam çıkıyor o yüzden yarın sabaha kadar liste olmazsa yarın sabah tartılır yazarım
çok güzel klolar verilmiş ben yine yerimde sayacam galiba birazcık tartı öle gösteriyo sabaha kadar ne olur bilmiyrm ama bu hafta sonundaoldu sayesinde daha istikrarlı geçecek nş geçen haftanın yarısından sonrası kar etmedi yani inş bu hafta verebilirm şu kiloları
hadi imdi herkese iyi geceler ben gidip işlerimi bitireyimde yatayım yarın sabah okul var hızlı bir maraton başlıyor yine

iremcciiiiiiiim yumoşların şimdiden hayırlı olsun üresinler bol bol bakalım hepsini şimdiden öpelim inş tez zamanda gelirler
öznurum geçmiş olsun ya iyileş artık ya bu ne böle iyice yuvasızlara döndün küçük emrah modundan topçu popçu repçi modundaki emraha dön yavrum ya olmuyo böle yakışmıyo sanaaaaaaa
heeeeee bu arada bu cuma pazar muhabbeti iremcim için yapılmıştı diyetisyeni pazar diye ama ben her ikisinede uyarım değişebilir iremde zaten yumoş telaşına düştü diyetsyen durumu ne olur devam edermi blmyrm onun bi fikrini alalım isterseniz

benim leptop gene kafayi yedi valla.sabahtan beri 10 kere mesaj yazdim.herdefasinda sifre istedi benden..aa benden iyi tarkanda olur bu kilolarla bülent ersoyda:)))her moda uyarim ben:)

cok sükür gelebildim geri..meger benim herif diger leptoptan birseyler indiriyormus..her baglantiyi yenilemede benim hat gidiyormus..sinir oldum yaaaa..ben geldimde millet gitmis maalesef

ben bu kılo çizelgesi oluşturma işşini beceremıyorum çizelgeyı oluşturdum ama kk ya ekleme işini yapamıyorum varmı bana yardım edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…