ben bu kılo çizelgesi oluşturma işşini beceremıyorum çizelgeyı oluşturdum ama kk ya ekleme işini yapamıyorum varmı bana yardım edecek...
rica ederim ama olmamis gibi..yani verilen kilo flan görünmüyor.yeni baskadigin icinmi ..yoksa bir hatami varsanırım oldu teşekkur ederım..........................
rica ederim ne demek..insallah görürsün:) ben gördümse herkes görür merak etme:)çok teşekkur ederım yardım için inş.çizelgenın hareket ettiğini de görürürm:))
rica ederim ne demek..insallah görürsün:) ben gördümse herkes görür merak etme:)
ewt yenı başladım aslında kılo verdım ama kk da kılo vermeye bu kılo ile başlıyorum...o yuzden öle görunuyor...2.5 ayda 10 kılo verdım ama daha fazlasını veremedım kaldım öle burdan destek almak benım için ıyı olcak ınş...
iyi geceler canim bende cikiyorumınş bakalım hepımız görürüz ınş ya benım çıkmam lazım tekrar görüşmek üzere duyum ii geceler.
baslngic 86
gecen hafta 69.900
bu hafta 69 .100
giden 800
bede n 42
boy. ..1.65
spor yuruyus
bldirimlerimden göruosnz bi kaç haftadır gıdım gıdım gdıo bnm klolar adetakaçamak yapıorm evt ama bu kaçamaklar da mutlu edıo beni sanki onlar olmazsa pes etckmşm gibi gelıo bi de bu klolarn yavaş gtmesi daha çok hoşma gtmeye başladı cunku bi bakmşm ki hedefe kalmş iki bucuk klo aralık sonu gibi başladm üç bucuk ay oldu ayda 3 kloya yakın vermşm eskden dört klo gderdi ayda ama hoop geri alıverirdim bu sefer saglam gdıo klolar geri de gelmicek inş ( hamilelik dışında onnları da verecgme inanıorm )
kayınpedermden ble afern aldm yaburaya yazmştm sen veremezsn annen şişman baban şişman demşti bana bugunnn dıo ki bravo duyguya çok saglmmş iradesi dıo işte bnm felsefem yne işe yaradı biri bşey soluosa sana zamana bırak tepki gösterme bekle gör de
herkese slm
arkadaşlar çok güzel kilolar verilmiş bu hafta maalesef ben bu hafta sabit kaldım
başlangıç tarihi 27.02.2012
başlangıç kilo 85
geçen hafta 79,3
bu hafta 79,3
gelen/giden 0 kg
toplamda 5,7 kg
spor yok
inşallah bu hafta güzel kilo veririm
günaydın kızlar yorgunum uykusuzum beynim sulanmış durumda bu hale geleceğimi bilseydim 5 ay önce başlardım çalışmaya yetişemeyecem korkusu çok fena yaaa son günler de de sürekli gelip dert yanıp gidiyorum farkındayım kızlar kusurııma bakmayın lütfen cuma pazar muhabbeti olmuşşş kızlarrrr onu hem kaptanımız girsin hemde hafta sonu kaçamağı olmasın fikriyle yapmıştık umutcuğum oylamaya sun demişsin amaaa herkess fikrini söylemiş zatenDDD benim için de fark etmezz zaten bu aralar hafta içi hafta sonu demeden kaçamak halindeyimmmm ders çalışlırken de saatler iyice oynuyorrrrr gece çalışmaları olduğu için geç vakitlerde acıkıyorummmmm offfff yaaaaa bu gidişlee karşıma iki seçenek çıkacak sanırım ya kpss ya diyet ((
günaydın kızlar yorgunum uykusuzum beynim sulanmış durumda bu hale geleceğimi bilseydim 5 ay önce başlardım çalışmaya yetişemeyecem korkusu çok fena yaaa son günler de de sürekli gelip dert yanıp gidiyorum farkındayım kızlar kusurııma bakmayın lütfen cuma pazar muhabbeti olmuşşş kızlarrrr onu hem kaptanımız girsin hemde hafta sonu kaçamağı olmasın fikriyle yapmıştık umutcuğum oylamaya sun demişsin amaaa herkess fikrini söylemiş zatenDDD benim için de fark etmezz zaten bu aralar hafta içi hafta sonu demeden kaçamak halindeyimmmm ders çalışlırken de saatler iyice oynuyorrrrr gece çalışmaları olduğu için geç vakitlerde acıkıyorummmmm offfff yaaaaa bu gidişlee karşıma iki seçenek çıkacak sanırım ya kpss ya diyet ((
selam fıstıklar
nasılsınız bildirim günümüz bile zayıf geçiyor anlaşılan 4-5 kişi bildirim yapmış
benim bugün yumoşlar toplandı ama sayıları ve kaliteleri hakkında herhangi bi bilgi vermediler en geç 2 gün sonra haber verecekler 3 tane transfer edilecek toplama işleminden önce narkoz verdiler bana etki etmedi önce anestezi uzmanı kalktı gözlerime baktı tersten bende uyuşmaya başladım hafiften gidiyorum şimdi dedim güldüler ve gittim bu narkoz süper bişe y yaaaa:)))
şimdi gelelim topikle ilgili konulara umuts arkadaşımız cuma günü bildirim olması konusunda bi talebi olmuş bunu değerlendirelimmm:)
umuts cuma
suesue cuma
burdan bunu kopyalayıp altına kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?