80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu kılo çizelgesi oluşturma işşini beceremıyorum çizelgeyı oluşturdum ama kk ya ekleme işini yapamıyorum varmı bana yardım edecek...

tabi canim seve seve..bak cizelgeyi bitirdikten sonra orada html adresi varya.http ile baslayan ..png yazan yere kadarini copy ediyorsun..png de olacak copy ettigin yerde..buraya kadarini anladinsa profil ayarla ya gireceksin.orada cizelge yazan yere yapistiracaksin..degisiklikleri kaydeti tiklayacaksin

ewt yenı başladım aslında kılo verdım ama kk da kılo vermeye bu kılo ile başlıyorum...o yuzden öle görunuyor...2.5 ayda 10 kılo verdım ama daha fazlasını veremedım kaldım öle burdan destek almak benım için ıyı olcak ınş...

insallah..benimde aynisi..aslinda ben 104 ile basladim kilo vermeye..ama her sene 10 kilo verebildim..80 lerde iki sene kaldim ama cok sükür 80lerdende kurtuldum..topikte arkadaslar bikmistir benim bu kilo muhabbetimden belkide ama 104 ten gelince biktirmak pahasina her firsatta yaziyorum..hem beni cok güzel motive ediyor hemde bunu okuyani..tekrar tekrar okuyanlarida sinir ediyordur ama aflarina siginiyorum artik:) 2.5 ayda 10 kilo cok iyi ama durmasida normal...azmi elden birakma...pes eden beynin degil bedenin olsun

baslngic 86

gecen hafta 69.900

bu hafta 69 .100

giden 800

bede n 42

boy. ..1.65

spor yuruyus

tbrkler canim cok güzel kilo veriyorsun.toplamda 17 kiloya yakin verilmis...azminin zaferi insallah bizler de nasip olur.

sana aynen katiliyorum canim yavas yavas verilen kilolar en sagliklisi hem yeme düzenimiz oturuyor hem bikmadan veriyoruz kilolarimizi.

insallah vereceksin kilolarini canim aynen devam.

bugünkü menüm
kalkis:1 fincan kahve
kahvalti ve ögle(saat 12 de) 3 dilim ekmek üstüne hardal ve tavuk salami,1 yumurta,5-6 zeytin,domates, salatalik ve cok az beyaz peynir
saat 16 da:2 sandvic arasi beyaz peynir
aksam yok gec oldugu icin 1 elma ve 1 kivi

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar 2 gündür kilo bildiriminde bulunmuyorum. bazı arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi olsun demişler bencede iyi olur.evde int. var ama vakit bulupta giremiyorum.

dünki menüm baya baya fazla hiç olmaması gerekenden fazla
sabah güzel bir katmer
öğlenden sonra 3-4 tane kalbura bastı tatlısı
akşam ise bir tabak kuru fasulye ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
çok az su

kilo bildirimini bugün yapıcam
başlangıç 87
geçen hafta 84
bu hafta 83
giden 1
hedef 70
spor yok

günaydın kızlar yorgunum uykusuzum beynim sulanmış durumda bu hale geleceğimi bilseydim 5 ay önce başlardım çalışmaya yetişemeyecem korkusu çok fena yaaa son günler de de sürekli gelip dert yanıp gidiyorum farkındayım kızlar kusurııma bakmayın lütfen cuma pazar muhabbeti olmuşşş kızlarrrr onu hem kaptanımız girsin hemde hafta sonu kaçamağı olmasın fikriyle yapmıştık umutcuğum oylamaya sun demişsin amaaa herkess fikrini söylemiş zaten DDD benim için de fark etmezz zaten bu aralar hafta içi hafta sonu demeden kaçamak halindeyimmmm ders çalışlırken de saatler iyice oynuyorrrrr gece çalışmaları olduğu için geç vakitlerde acıkıyorummmmm offfff yaaaaa bu gidişlee karşıma iki seçenek çıkacak sanırım ya kpss ya diyet ((

gnydn kızlar. geçmişi okudum. hepiniz harikasınız çok güzel kilolar verilmiş ben bunları gördükçe çok mutlu oluyorum ve motivasyonum artıyor. sanırım artıda olan yoktu. hepiniz tebrik ederim. ben bugün artıda görünüodum sabah. ama çok üzülmedim regl haftamdayım. eskiden 80leri görürdüm hem de +2 olurdum. şimdi 60lı kiloları görüyorum ve +500 gr gibi bişeydi. pek fazla bişeyde yemiyorum. kaçamaklarım falan olsa kendim kilo aldım derdim ama olmadığı için regldendir diyebiliyorum. dünkü menümü yazayım:
sabah-öğlen karıştı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1,5 kaşık lor
ara: 1 elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, 1 dilim kızarmış ekmek
ara: 1 elma
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay.

bu arada bildirim gününü oylamaya sunmuşsunuz. ben CUMA olsun diyorum. zaten ben cumaları bildirim yapıyordum.

cnm yazık değil mi sana eziyet ediyorsun kendine. bu kadar stresle bişey kazanamazsın. önünde çok çok uzun zaman var. hemde evdesin. bu sınavı kazanmaya çok yakınsın. bak ben kpss çalışırken işe gidiyordum. akşam gelip sadece 2 saat çalışıyordum ve kendime göre büyük problemlerim vardı ama oldu. sen daha güzel çalışabiliyorsun neden olmasın. yalnızca strese girme. yemeğini düzenli ye kilo vermesen de almamaya çalış. nasıl olsa dengeli beslenmeyi öğrendin çok kolay kilo verebilirsin. spor yapmandan yanayım hem stresini yok eder hem de kilo vermeni sağlar. ama öncelikle sen kendini yatıştırmaya çalış.

bak canım benim geçenlerde de söylemiştim yazık etme kendine. fit olucam diye gelecekteki mesleğinden olma. bende o yolları geçtim gider marketten alırdım ne istiyorsam 68 le kpss başlamıştım 78 le işe başladım:) ha iyimi yaptım evet iyi yaptım işe başladıktan sonra 68 ze düştüm. şimdi biraz boğazımı tutsaydım yine almazdım kiloları.hoş bitanede doğum geçirdim.
diyeti falan bırakıyorsun. karnın açken adapte olamazsın. sana yalvarıyorum yazık etme geleceğine. o kadar da stres yapman gerekmiyor. daha çok eylülde değilmi kpss. daha altı ay var sen niye bu kadar kendini strese soktun ki.
ben kpss 3 ay vardı hazırlanmaya başladım. girdim çıktım gerçekten çok kötü geçtiydi ama 90 aldım ve ilk ikibindeydim. sana tavsiyem çalışırken aklın hiçbirşeyde olmıycak sadece derse odaklan.derse odaklanman da biraz karın tokluğundan geçiyor. bağırsaklar ne kadar iyi çalışırsa beyinde o kadar iyi çalışırmış biliyomusun. hayal kurmaya başladığında ara ver hayalini kur sonra yine ders. benim türkçe ve tarihten 7 şer yanlışım vardı. tarihi her hafta tekrar etmeme rağmen . türkçeye hiç çalışmadım ama. diğerlerinden birer tane. çözmediğin matematik sorusu kalmasın. benim her denemede bir tane ipli soru çıkardı işte yarısını kesmişler orta noktası neresi filan diye. hiç çözmezdim. sınavda zınk diye kaldım aynı soru çıkmıştı çünki şimdi kpssye girecek olan arkadaşlarım hala ararlar sen nasıl çalıştın diye.
sen merak etme sınavı gir çık ben hala burda olurum benim sürekli kilo problemim olur.

Son düzenleme:

yumoşlar gitmiş işn zor kısmı geçmiş canım inşallah topiğimizin ilk hamişi sen olursun canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim narkoz şahane bişey bencede 1 sene önce bende tüp bebek tedavisi yaptırmıştım hemen söylemişlerdi kaç tane topladıklarını 2 gün sonra kaçının döllendiğini kalitesini zaten 3.gün transferim olmuştu hayırlısı olsun canım

bende cuma olması taraftarıyım çünkü 1 hafta dikkat ediyoruz ama hafta sonu benim kızda evde oluyor anne şunu yap bunu yap ucundan bakınca tartı haliyle hemen anlıyor

dünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
ara yok
öğlen yarım simit 1 galate
ara badem
akşam 1 küçük kase çorba 4 kaşık pilav 1 porsiyon köfte
ara dondurma

3 litre su 1 saat yürüyüş süper menü demi sırf karbonhitrat offfff pazarları böyle oluyobu yumraklar bana

mrb kılar nasılsınız bakalım
ben önce geçmiş menüleren başlayayım

cumartesi

sabah:yarım katmer peynir çay

öğle:ıspanak yoğurt 3 dilim ekmek

ara:2 elma

akşam:3 kaşık pilav üstü et yoğurt

pazar

sabah:1 çörek çay

öğle:3 tane ızgara tavuk 2 dilim ekmek

ara:2 elma 4 kaşık sütlaç

akşam:4 kaşık bulgur pilavı bolca yeşillik yoğurt

kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta73.4
bu hafta:73.6
gelen:200g
hedef:65
top giden:6.4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…