80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr varyaa süpersinizz hakkınızı nasıl ödeyeceğimi bilmiyorummmm çok sağolunnnnn

iremcim yumurtaların toplanmış onlar sana hayırlı saglıklı velatlar olsun İNŞALLAH bizi habersiz bırakma olurmu seni cok merak ediyorum

dilaraaaaaaa bu kadar sitres yapma canım ya su akar yolunu bulur İNŞALLAH istediyin puanı alırsın

kızlar dünkü menüm cok oldu ya ama yinede yazıcam biraz verdim diye hemen şımardım

kahvaltı 2 dilim ekmek yumurta peynir ve cay

öyle kuranımız vardı 1 tabak tavuklu pilav 3 tane lokma tatlısı ve 2 bardak ayran

akşam 1 tabak makarna hemde mayonezli ve 1 kase yogurt

cok oldu kızlar makarna olmamalıydı

kızlar sanırım gunlukmenuler bıldırılıyor yenıyım ya öğrenıcem ınş...:)
benım bugunku menum:
sabah 5 kaşık nesfıt ve bır su bardagı sut
öğleyın 5 kaşık tavuk sote
ara:1 elma
akşama da PLANIM YOK NE YEMEK YAPARSAM ONDAN AZ MIKTAR YERIM SANIRIM:))
nasıl menum normalmı arkdşlr gerçi isveç dıyetıne 6 gun dayanmış bırı olarak bu menu çok zengın bana göre:)))

makarna demeyim de mayonez bir de tatlı kaçmış sanki:)) gene de moral bozmak yok kaldığın yerden devam.. gidecek bu kilolar cnm güveniyorum sana:)

ewt cnm günlük ne yediğimizi yazıyoruz. ya gün sonunda ya da 1 gün sonra. 1 lokmayı dahi yazıyoruz. birbirimizin kontrolu altında olduğumuzu bildiğimiz için daha dikkatli besleniyoruz. öğle biraz yoğurt tüketebilirsin metabolizmanı hızlandırmaya yardımcı olur. akşama sebze yiyebilirsin. isveç vb sağlıksız diyetlere karşıyız cnm. çünkü o tür diyetler sürekli uygulanabilecek beslenme tarzları değil. fakat biz burda diyetten ziyade hayatımızda genel olarak uygulabileceğimiz diyetleri yapmaya çalışıyoruz.

cnm menün kötü değil. ama simitle birlikte galetayı anlamadım:)) galeta yerine yoğurt, salata, peynir gibi şeyler yiyebilirdin. ama yumrukluk bir menü değil. ve pazar günü olmasına rağmen. moral bozmak yok. yeni hafta da çok sağlıklı menüler yapıp kilolarımızdan kurtulcaz hep birlikte inş..

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 14.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 250 dak [/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 7.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] bahar temizliği:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 7.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] surevan [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 16.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.2 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 40 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 120 dk fitness 20 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

Son düzenleme:
selamlar

dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek-biraz pastırma-bir yumurta-2 kk peynir-çay
öğle:1 ayran-1 pide
ara:biraz çilek-2 dilim kek
akşam:1 kase çorba-2 kaşık bakla-2 dilim ekmek
ara:elma biraz kraker

ben hala iyileşemedim.sinüzit dedi dr.sürünüyorum valla.kötü tutuldum.bu hava değişimlerine dikkat etmek lazım.

listede baya eksik var kızlarrr nerdesinizzzzz sonundaoldu iron elmaşekeriiii misafir1001 iyimisiniz kızlarrr

aa tesadüf oldu iremcim sen de listeyi yayınlamışsın sıcak sıcak.ellerine sağlık.sen napıyosun tedavinde durum ne canım.

iyiyim canım yumoşlarımı merkeze teslim ettim bekliyorummm orda bebişler büyümeye başladı teyzesiii::)

kaç tane olduğunun haberini alamadım henüz merak içerisindeyimmm

listede baya eksik var kızlarrr nerdesinizzzzz sonundaoldu iron elmaşekeriiii misafir1001 iyimisiniz kızlarrr

ya cnm ben sana cuma günü msj atmaya çalıştım bir türlü msj gitmedi. ama sayfada bildiririmi paylaştım cuma günü belki görürsün dedim ama sanırım gözünden kaçmış
bildirimim
başlangıç:82
bu hafta: 67,800
geçen hafta: 69,700
bu hafta giden:1900
toplam giden: 14,200
hedef:65
spor: 250dk plates, twist, ip atlama

senden önce hemen listeyi düzelttim bana önceden mesaj attığın aklıma geldi geçmiş yaptım canımmmm 1. oldun tebrikler artık bu hatadan sonra duyumdan 3. lüğü almadım waaalllaaa sallandırır beni:)))

teşekkür ederim saol:) kendini riske atmaman ii olmuş duyumu 3. yapmakla:)

sınavına var canım daha braz daha rahat olmalısın.şimdiden panik yapma.sakin ve düzenli bir çalışma programı uygularsan başarırsın bence.diyeti iyica askıya mı aldın.kilo bildirimi de yapmıyosun:))

iyiyim canım yumoşlarımı merkeze teslim ettim bekliyorummm orda bebişler büyümeye başladı teyzesiii::)

kaç tane olduğunun haberini alamadım henüz merak içerisindeyimmm

bu arada 2. lik için tebrik ederimmmmmm
canım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.teşekkür ederim bu arada:))benim diyet bi ileri iki geri oluyor biraz ama olsun:))

teşekkür ederim cnm çok saol:) kendini riske atmaman ii olmuş o zaman duyumu 3. yapmakla:))

tebrik ederim canım.spor da var.güzel gidiyor kilolar:))

saol cnm. elimden geldiğince evde spor yapıyorum. bu defa kararlıyım. bıktım vallahi kilolardan. gitsinler artık bu kadar samimiyet yetti de arttı:)

ben de bıktım ama çok sıkı diyet yapamıyorum.hele şimdi hayatımda bisürü stres var.ipin ucunu bi kaçırırsam kısa sürede 5 kilo alırım ben.o potansiyele sahibim.
oğlumun ilkokula başlaması evi taşıma zorunluluğ-ailerle arada geçen bazı olaylar vs. o kadar doluyum ki.cumartesi gece bi uyandım 2 gibi 5 e kadar oturdum ağladım işte bu streslerden dolayı.bugün işteyim ve inanırmısın sabahtan beri gözlerimden yaşlar akıyor.o kadar stres altındayım.yani aşırı yemeye elverişli bir psikolojim var.umarım sapıtmam.hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…