- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bak canım benim geçenlerde de söylemiştim yazık etme kendine. fit olucam diye gelecekteki mesleğinden olma. bende o yolları geçtim gider marketten alırdım ne istiyorsam 68 le kpss başlamıştım 78 le işe başladım:) ha iyimi yaptım evet iyi yaptım işe başladıktan sonra 68 ze düştüm. şimdi biraz boğazımı tutsaydım yine almazdım kiloları.hoş bitanede doğum geçirdim.
diyeti falan bırakıyorsun. karnın açken adapte olamazsın. sana yalvarıyorum yazık etme geleceğine. o kadar da stres yapman gerekmiyor. daha çok eylülde değilmi kpss. daha altı ay var sen niye bu kadar kendini strese soktun ki.
ben kpss 3 ay vardı hazırlanmaya başladım. girdim çıktım gerçekten çok kötü geçtiydi ama 90 aldım ve ilk ikibindeydim. sana tavsiyem çalışırken aklın hiçbirşeyde olmıycak sadece derse odaklan.derse odaklanman da biraz karın tokluğundan geçiyor. bağırsaklar ne kadar iyi çalışırsa beyinde o kadar iyi çalışırmış biliyomusun.hayal kurmaya başladığında ara ver hayalini kur sonra yine ders. benim türkçe ve tarihten 7 şer yanlışım vardı. tarihi her hafta tekrar etmeme rağmen . türkçeye hiç çalışmadım ama. diğerlerinden birer tane. çözmediğin matematik sorusu kalmasın. benim her denemede bir tane ipli soru çıkardı işte yarısını kesmişler orta noktası neresi filan diye. hiç çözmezdim. sınavda zınk diye kaldım aynı soru çıkmıştı çünki şimdi kpssye girecek olan arkadaşlarım hala ararlar sen nasıl çalıştın diye.
sen merak etme sınavı gir çık ben hala burda olurumbenim sürekli kilo problemim olur.
cnm yazık değil mi sana eziyet ediyorsun kendine. bu kadar stresle bişey kazanamazsın. önünde çok çok uzun zaman var. hemde evdesin. bu sınavı kazanmaya çok yakınsın. bak ben kpss çalışırken işe gidiyordum. akşam gelip sadece 2 saat çalışıyordum ve kendime göre büyük problemlerim vardı ama oldu. sen daha güzel çalışabiliyorsun neden olmasın. yalnızca strese girme. yemeğini düzenli ye kilo vermesen de almamaya çalış. nasıl olsa dengeli beslenmeyi öğrendin çok kolay kilo verebilirsin. spor yapmandan yanayım hem stresini yok eder hem de kilo vermeni sağlar. ama öncelikle sen kendini yatıştırmaya çalış.
iremcim yumurtaların toplanmış onlar sana hayırlı saglıklı velatlar olsun İNŞALLAH bizi habersiz bırakma olurmu seni cok merak ediyorum
dilaraaaaaaa bu kadar sitres yapma canım ya su akar yolunu bulur İNŞALLAH istediyin puanı alırsın
kızlar dünkü menüm cok oldu ya ama yinede yazıcam biraz verdim diye hemen şımardım
kahvaltı 2 dilim ekmek yumurta peynir ve cay
öyle kuranımız vardı 1 tabak tavuklu pilav 3 tane lokma tatlısı ve 2 bardak ayran
akşam 1 tabak makarna hemde mayonezli ve 1 kase yogurt
cok oldu kızlar makarna olmamalıydı
kızlar sanırım gunlukmenuler bıldırılıyor yenıyım ya öğrenıcem ınş...:)
benım bugunku menum:
sabah 5 kaşık nesfıt ve bır su bardagı sut
öğleyın 5 kaşık tavuk sote
ara:1 elma
akşama da PLANIM YOK NE YEMEK YAPARSAM ONDAN AZ MIKTAR YERIM SANIRIM:))
nasıl menum normalmı arkdşlr gerçi isveç dıyetıne 6 gun dayanmış bırı olarak bu menu çok zengın bana göre:)))
dünkü menümüde yazayım unutmadan
sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
ara yok
öğlen yarım simit 1 galate
ara badem
akşam 1 küçük kase çorba 4 kaşık pilav 1 porsiyon köfte
ara dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş süper menü demi sırf karbonhitrat offfff pazarları böyle oluyobu yumraklar bana
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 7.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] bahar temizliği:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 7.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] surevan[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 16.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.2 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 40 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 120 dk fitness 20 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
listede baya eksik var kızlarrr nerdesinizzzzz sonundaoldu iron elmaşekeriiii misafir1001 iyimisiniz kızlarrr
senden önce hemen listeyi düzelttim bana önceden mesaj attığın aklıma geldi geçmiş yaptım canımmmm 1. oldun tebrikler artık bu hatadan sonra duyumdan 3. lüğü almadım waaalllaaa sallandırır beni:)))
sınavına var canım daha braz daha rahat olmalısın.şimdiden panik yapma.sakin ve düzenli bir çalışma programı uygularsan başarırsın bence.diyeti iyica askıya mı aldın.kilo bildirimi de yapmıyosun:))günaydın kızlar yorgunum uykusuzum beynim sulanmış durumda bu hale geleceğimi bilseydim 5 ay önce başlardım çalışmaya yetişemeyecem korkusu çok fena yaaa son günler de de sürekli gelip dert yanıp gidiyorum farkındayım kızlar kusurııma bakmayın lütfen cuma pazar muhabbeti olmuşşş kızlarrrr onu hem kaptanımız girsin hemde hafta sonu kaçamağı olmasın fikriyle yapmıştık umutcuğum oylamaya sun demişsin amaaa herkess fikrini söylemiş zatenDDD benim için de fark etmezz zaten bu aralar hafta içi hafta sonu demeden kaçamak halindeyimmmm ders çalışlırken de saatler iyice oynuyorrrrr gece çalışmaları olduğu için geç vakitlerde acıkıyorummmmm offfff yaaaaa bu gidişlee karşıma iki seçenek çıkacak sanırım ya kpss ya diyet ((
iyiyim canım yumoşlarımı merkeze teslim ettim bekliyorummm orda bebişler büyümeye başladı teyzesiii::)
kaç tane olduğunun haberini alamadım henüz merak içerisindeyimmm
canım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.teşekkür ederim bu arada:))benim diyet bi ileri iki geri oluyor biraz ama olsun:))bu arada 2. lik için tebrik ederimmmmmm
senden önce hemen listeyi düzelttim bana önceden mesaj attığın aklıma geldi geçmiş yaptım canımmmm 1. oldun tebrikler artık bu hatadan sonra duyumdan 3. lüğü almadım waaalllaaa sallandırır beni:)))
ya cnm ben sana cuma günü msj atmaya çalıştım bir türlü msj gitmedi. ama sayfada bildiririmi paylaştım cuma günü belki görürsün dedim ama sanırım gözünden kaçmış
bildirimim
başlangıç:82
bu hafta: 67,800
geçen hafta: 69,700
bu hafta giden:1900
toplam giden: 14,200
hedef:65
spor: 250dk plates, twist, ip atlama
tebrik ederim canım.spor da var.güzel gidiyor kilolar:))
saol cnm. elimden geldiğince evde spor yapıyorum. bu defa kararlıyım. bıktım vallahi kilolardan. gitsinler artık bu kadar samimiyet yetti de arttı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?