80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm kilo çizelgen harika görünüyor. bence iraden de harika ki çizelgene yansımış. tabi herkesin kendince sıkıntıları var ama emin ol Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez. demekki sen bu dertlerin hepsiyle baş edebilecek kadar güçlüsün. Rabbim tez zamanda ferahlık versin sana inş. sen bu kadar güçlüyken o yemekler sana hükmetmemeli sen onlara hükmetmelisin. zaten dertlerine çare önce Rabbimde sonra sen de. o yemekler hiçbir işe yaramaz kilo almaktan başka. bunları düşün ve yeme isteğine dur de. sen bunu yapabilirsin. bu arada benim bünyem de hızlı kilo verir ama çok çok hızlı alır. 1 gün de 1 kilo alınır mı?? ewt ben alırım malesef. baktım böyle gidişatın sonu yok. ben de dur bakalım buraya kadar yeter diyebildim. sen de demişsin ne güzel. şimdi bu iradeni sürekli koru cnm. biz dertlerini tam bilmesekte her daim yanındayız dualarımızla. sıkma canını. hepsi geçiyor.

sağolasın canım.hassas bir insanım.annemin vefatından sonra daha da hassas oldum.herşey geliyor geçiyor tabi.ama bazı dönemler oluyor çok doluyorsun.sanki dünya yıkıldı altında kaldım.yemek konusuna gelince bugün hiç iştahım yok hastayım ya çok az yedim gün boyu.diyetten kopmak en son istediğim şey.o yüzden menüleri yazmaya özen gösteriyorum kendimi kontrol altında tutayım diye:))stres altındayken aburcuburdan çıkartırım ben hıncımı malesef.
ama şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum 77 yi ucundan da olsa gördüm moral oldu.75 e ulaşmaya bişey kalmadı 75 ten sonra hedefi düşürücem:))

Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun annenin. seni üzmek istemem aman hasta olmayasın dikkat et beslenmene aç kalıp bünyeni sarsma. inş hedefine tez zaman da ulaşırsın cnm..

bak bu cok hosuma gitti...vermem 3.lügümü banane banane:_)))))))) hosgörün icin tesekkür ederim..canim irencim...

ellerine saglik..ücüncülükte pek yakismis bana:)) haftaya nasilsa yerlerde sürünürüm gibi..malum kirmizi kart haftasina girdik malesef

dünkü menümü veriyorum:
sabah herzamanki gibi kahvalti..asiriya giden bir durum olmadi
ögle:bir sosis bir dilim ekmek
aksam:koca bir tabak salata

gece iki bisküvi..tatli krizim tuttu zor atlattim valla

benim ikinci evliligim bu.esiminde.ilk evliligimden 2 kizim var.esiminde ilk evliliginden bir oglu var..birde ortak 2,5 yasinda kizimiz var...evlenirken normalde oglan annesinde kalacak iki haftada bir bize gelecek diye konusmustuk..ama bunu ben sart kosmadim tabi..durum öyleydi...6 senelik evliligim var bu adamla..6 sene beni 60 yas cökertti.ama yuvamin yikilmamasi icin hep savas verdim.esim hep oglan icin ayrimci oldu..genellikle ama.o erkektir fazla yer o erkektir fazla harcar ne bileyim iste..erkekte erkek diye diye kalbimi karartti oglana karsi..derken bir sene önce annesi cocugu istemedi..bakiyorsan bak yoksa esirgeme kurumuna verecegim dedi..aslinda biz yeni barismistik..fazladan sitreslere hic hazir degildim..aslinda oglani istemiyordumda.ama yurtlarda büyümesine gönlüm razi olmadi.anasi atiyordu ama bir babasi vardi...istemeseydim esim illede gelecek demezdi..hatta hak bile verirdi ..ama ben yok demedim..ha pismanmiyim..zaman zaman evet. sirtimda kambur gibi oldu..bir senedir esir hayati yasiyor gibiyim evde..oglan yaramaz suca yatkin...evde tek birakamiyorum..ne bir arkadasima ne bir dostuma gidemiyorum..alisverise bile giderken ya yanimda götürüyorum yada esimin evde oldugu zamanlara denk getirmeye calisiyorum.oglan yokken arada bir sinemaya falan giderdik..artik hepsi bitti..sorun degil.ben bir anneyim seve seve tasirim sirtimda ama karsiligindada esimden hosgörü anlayis bekliyorum..sadece hosgörü anlayis..sadece sevgi..ne is güt ne extra birsey.allah biliyor...ama esim hep seytani hep kötü fikirler icinde oldu..hep elestirdi beni haksizlik yapiyormusum falan filan..esimin kalbi malesef yüzü kadar masum degil..bunu son zamanlarda o kadar net görüyorumki...her hareketimde her anneligimde beni hep hayinca düsünmekle sucladi.allaha havale ettim..ama yüregimde cok sogudu..ne eski sevgim var ne eski düskünlügüm.bugün ortanca kizim okuldan geldi..ona etmedigini birakmadi bu 6 yilda..genede yuvam dedim katlandim..cocuga güzelce hal hatir yapti.ne yedin okulda dedi.kizimda tavuk vardi dedi..orada ögle yemegi yiyor ya.birden döndü bana sen evde yemek verirken pay ediyormusun dedi. dedim pilav corba sulu yemegi pay etmiyorum doyana kadar yiyorlar..köfte falan yaptimsa azsa pay ediorum..denizede kizlara verdigin kadarmi veriyorsun dedi.evet dedim..onlara ikiser koydumsa onada 2 koyuyorum..ama doymazsa fazladan pilav corba salata yiyor doymadan kalkmiyor dedim.yok o erkekmis ona pay yaparken fazla koyacakmisim...cok zoruma gitti..bir senedir ben bakiyorum yemesi icmesi giyinmesi herseyiyle bir evladim olarak ilgileniyorum ama nasil ayrim yapayim ben simdi..kizlar kismanmayacakmi..nioye ona fazla diye icin icin icerlemeyeceklermi....bende patladim..ben kendi elimle kendimi sikintiya sitrese soktum.ben hayir desedim bu cocugu kabul etmeseydim bu sitreslerin hicbirini yasamayacaktim..hala istemiyorum diyebilirsin diyor bana ya..deli olacam.ben dedim senin icin istemedim allah icin istedim..oda bir evladimiz..bu yuvada onunda yasama hakki var diye istedim..ama bir senedir burnumdan geldi dedim..neymis :et yaptigimda ona fazla vermiyormusum ötekilerle aynisini veriyormusum..üstelik kizlar okulda yiyorlarmis yemeklerini onun hakki varmis fazlasina...ondanda oglandanda nefret ettim bu laflari duydugumda.cocuk aslinda bana karsi saygili ne desem yapaiyor..esim evde yokken cok mutluyuz.ama esimin kafasindaki bu seytanlar varya bu kötülük düsünceleri hayinliklari ..fesat düsünceleri..cok sogudum ben esimdende yuvamdanda..seytana lanet dedim...sen iyi ol hayin olma dedim kendime..nolmus fazlasini istiyorsa koy tabagina fazlasini yedir icir..hersey yiyip icmek degil ya...kizlarlada konus öznur.iknaedici bahaneler bul..kiskanmalarini engelle..ama ben adaletli bir kadinim.hayatimin her alaninda adalatli oldum..ne kizlarimi ezdirdim nede oglani ezdirdim..sevgim tabiki esit olmadi olamazda.ama oglani bu evde asla ezmedim dislamadim haksizlik yapmadim...ama benim kocamin beyni kalbi o kadar hayinki ikiside ciksin gitsin hayatimdan diye dua ettigim oldu yalanmi söleyeyim..ama yuvami dagitmak istemiyorum..büyüyecekler hepsi kendi hayatina gidecek..ne geregi var asil o zaman lazimiz birbirimize diye...seytana lanet dedim ve geri esimin yanina gittim..derdin denizin kizlardan fazla yemesimi dedim...tamam kizlara iki veriorsam ona dört veririm sorun degil..bunlari proplem yapmaya gerek yok dedim..bana direk bakti tamam dedi.sanki bir savas kazanmis.ama ben nefret ettim kendindende oglundanda.cocugun hic sucu yok aslinda..ama adamin bu tutumlari beni cocuktan soguttukca soguttu...bu evliligi cekemiyorum artik.bana akil verin..

selam herkese...
hiç geçmiş yapmadan hemen bildirim yaptım ama muhtemelen listeyi kaçırmışımdır...nete giremediğim için kaldı bildirimim...umarım herkse iyidir...sevgiler...

öznurcum ben evli olmadığım için bilgim olmayan konularda ahkam kesmek istemedim canım...ama sana dua edeceğimi söylemek istedim..içinde 2 ucu keskin bir bıçakla yaşıyor gibisin...seni anlamaya çalışmak beile ne kadar içinin acıdığını kavramama yetiyor...Allah yardımcın olsun kuzum...

sagol canim..simdi belki elestri alacagim hicmi büyügü yok danisacak niye burada fikir ariyor diye ama aileler zaten tarafli olacak..kendi ailemi üzemem bu konulari hissettiripte..elleri yetmez gözleri görmez beni.birde kafalarina takacaklar anlayacaklar mutsuzken mutluluk numarasi yaptigimi..esimin ailesi zaten bana yasattigi büyük acilara dayanamayipta onu terkettigim zaman belli ettiler tüm yüzlerini düsüncelerini..zarari olur faydasi olmaz..bazen hayatinin icinde olmayan 3.göz daha dogrusunu bilir diye yazdim..beni hissettigini hissediyorum buda bana yetiyor canim sagol

kızlar 85 kg.yim, kendi topicimi açtım ama bir türlü kg. veremiyorum, bana yardımcı olup, beni aranıza alır mısınız? (

dünkü menüm:
sabah:2 bardak su ve kayısı 2 adet
kahvalt:karışık tost ve çiğ sebze
ara:dondurma
öpğle:2-3 porsyon tavuk ve çorba ile bir dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
akşam:2 ekmek 3 sucuktan tost
1.5 lt su spor yok

sabah:2 bardak su ve 2 kayısı
kahvaltı:2 ekmek ve kahvaltılık ezme
ara:yok
öğle:mercimek çorba 2 porsyon tavuk eti ve bir dilim ekmek ve salata
ara:2 bisküvi
ara:2 ekmek 1 peynirden yağsız tost
akşam:sucuklu yumurta ve bir dilim ekmek domates
2 ceviz ve 3 meyvem kaldı
1.5 lt su
2 kupa yeşil çay spor yok..

merhaba arkadaslar bende sızlerle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum...2,5 hafta once 89.9 kıloydum bugun tartıldım ve 86.4 kıloyum ...boyum 1.78 yaşım 22 ...bı cocuk annesıyım sezeryanla dogum yaptım...suanda sadece ogunlerımı kıstım az yaglı ve zeytınyaglı yemek yıyorum ve acıktıkça lıght sutle hazırlanmış nescafe ıcıyorum ...fırsat buldukça yuruyorum..ab shaper mekık aletını almayı dusunuyorum...bacaklarımda ve basenımde kılo yok sadece karın ve omuz kol...neler yapmalıyım dusuncelerınız benım ıcın cok önemli....

öznurcum ne denirki eşin çok saçmalamış doğrusu erkek olunca ne oluyormuş babamda yapardı canım biz hasta oldukmu bisey yok ama oğlu olunca bi şey canın istiyormu ne alıyım bizde çok üzülürdük ne yapıcan canım üzülme Rabbim sana bol bol sabır versın

herkese iyi akşamlar kızlar,eline sağlık kaptanım,2.olmuşum çok güzel bir duygu bu afferim bana ammma velakin bugünkü rezil menümü paylaşmıcam

Son düzenleme:
merhaba bende 85 kiloyum ama bi türlü zayıflayamıyorum doğumdan kalma kilolar var bende bu arada ben yeni katılıyorum aranıza eğer kabul ederseniz

selamlaar

bugünkü menüm

sabah
bi dilim ekmek
bi kaç marulun üstüne labne ve ezme sürdüm çok güzel oluo ekmeğe alternatif marulu buldum tavisye ederim :)
bi haşlanmış yumurta
bi kaç ceviz parçası
yeşil çay

ara yok

öğlen
bi kaç sıkım çiğ köfte marulla gene
bi tane lavaş

ara
bi paket eti form yulaflı bisküvi bundan pişmanım ama kalorisi az allahtan

akşam
iki kepçe mercimek çorbası
bi tane enginar üstüne garnitürlü tavuk sote
bi dilim ekmek
salata
bi bardak kola zero

ara yeşil çay

40 dk yürüyüş artı mekik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…