80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah9.30:simit çay

öğle12.00:salata ve 2 elma

akşam18.00:yağda yumurta ve 3 dilim ekmek boooooool yeşillik

çok dengesiz oldu galiba ama bgün böle oldu

Son düzenleme:
öznurcum sen güçlü bi kadınsın bununda üstesinden gelirsin bu evliiğide bitirmiş olsn bu seferde bu evlilikten olan kızın mağdur olacak sabret çocukarınıda teskin et olgunlukla karşılarlar inş oğlana kalbinde buğz bağlama sevmeye çalış biraz fazla ver gönlü vrazı olacaksa beyfendinin bakalım bide böyle dene inş düzelir brgün gelir onlar yuvayı terk eden kuşlar olur sen kalırsın yuvada eşinle bana dediğin gibi eşine karşı kalbini karartma bunu bıraksan herşey mükemmel olmaycak daha fazla sorunlar yaşayacaksın mutlu olmaya çalış onlarla sen bunu başarabilirsin eşnde birgün elbet anlayacak senin kıymetini

Kızlar bu haftayı es geçmek zorunda kaldım vakit ayıramadım buraya ama yazmıyorum diyede salmadım yani:))

sabah

1 elmalı tart
1 yeşil çay

ara

1 bardak süt

öğlen

2 dilim çavdar ekmeği
2 köfte kadar kırmızı et
1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran

ara

1 sütlü nescafe

akşam

2 adet ızgara kanat

ara

1 dondurma (kornet)

bende bu yayınlanan listede yer almak istiyorum...Arkadaşlar bu 8lılerden 60 lara düşen arkadaşlar ne kadar zamanda düştüler acaba ya bende görebılecekmıyım o günleri((

tesekkür ederiz sevgili wintersun emegine saglik...bu hafta cok güzel kilolar gitmis ben simdiden önümüzdeki haftalarda burada olamayacagim icin üzülüyorum

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmeği
1 dilim b.peynir 3 zeytin 1 domates

ara yok

öğle balık salata

ara 5 fındık

akşam z.yağlı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

canim benim allah sana kolaylik versin.biz de zaman zaman cocuk yüzünden birbirimize geriyoz .erkek cocuklari daha farkli oluyo.daha kavgaci ve yaramaz oluyo.kiz evladi annesinin dibinde duruyo.esin biraz sana güvenmeli.her seyi acikca konusmalisin .icinden geldigi gibi söylemelisin.yemek konusun da insanin cani bazen ekmek corba ister doyar bazende tavukla etle .illa da et yiyecek hali yok ya .benim cocuklar mangal yapariz.kizarmis ekmek salataya tav olurlar .bir tane etin ucundan almaz.bence esin gurur meselesi yapiyo.sen de gözünün önünde her zaman oglunun önüne doldur gözü doysun .cok gicik oldum ya .eminimki bu yemek konusundan daha zor durumlar yasiyosundur .allah sabir versin

öznurcugum canim benim ne kadar zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum.ama senin kalbinin güzelligi ile bu durumu atlatabilecegine inaniyorum.cocugun psikolojisini düsün yaziktir, annesi tarafindan terk edilmis bir cocuk düsünebiliyormusun icin icin ne kadar üzülebilecegini sen ona bir anne sefkati ile yaklasmaya calis...cocuktur insan kiyamaz...sen ne badireler atlatmis güclü bir bayansin eminim bunu da büyütüp sorun haline getirmezsin.esinin yaklasimini cok büyütme sanirim o da kendini bu sekilde rahatlatiyor.hic üzülme gülüm sabir et. sabirinin mükafatini Allahim sana en hayirlisindan gösterecektir.

bende bu yayınlanan listede yer almak istiyorum...Arkadaşlar bu 8lılerden 60 lara düşen arkadaşlar ne kadar zamanda düştüler acaba ya bende görebılecekmıyım o günleri((

canim yayinlanan listede yer alabilmek icin baslangicta 2 hafta boyunca her gün menülerini paylasman gerekiyor.sonra haftalik kilo bildirim yapiyorsun listeye giriyorsun.ben 87 kilo ile basladim subatin 24 de su an 77 kiloyum...insallah sende sabirla diyetine devam edersen bir kac ay icinde istedigin kiloya ulasabilirsin buradan ayrilmadigin sürece sürekli kontrollu olursun.

çok teşşekkur ederım valla bakalım bayadır ugraşıyorum ve başarılıda oldum verdım bı 10 kılo ama daha hedefıme ulaşmama 15 kılo daha var.Tabi ben adım adım ilerlemek istiyorum şuankı ılk hedefım temmuza kadar bı en az 75 düşebılmek dah da düşersem tabı ıyı olur....Ama insan gerçekten burda kontrol altında hissedıyor kendını ve kendı gıbı dıyette olanları görunce motıve oluyor.Hele birde çevresındekı ınsanlar süreklı yıyen ınsanlarsa(( ama saglık olsun ınş ulaşırız hedefe...

menu:
sabah 5 kaşık sütlü nesfit
öğle:5 kaşık tavuk sote
ara:1 elma
akşam:tavuk kanat ızgara 5 adet,salata,1 dilimde kadayıf tatlı
gece:1 bardak nescafe

kizlar malum tatil telasi pek fazla buralarda olamayacagim ama menülerimi paylasayim.
bugünkü menüm
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:1 sandvic arasi hindi gögsü ve 1 kivi
ara:1 elma ve 1 havuc
ögle:1 kücük kase sebzeli tavuk corbasi,3 kasik püre ve kavrulmus lahana tursusu
ara:1 havuc,3 cubuk kraker ve kücük bir parca cikolata
aksam:kirmizi lahana salatasi
ara:1 kivi
2,5 litre su,2 fincan yesil cay

Son düzenleme:
bak iste 10 kilo vermissin bence cok güzel gidiyorsun burada oldugun sürece kalan kilolarinda gider bence temmuzdan önce 75 kiloya ulasirsin ama düzenli gir ve menülerini paylas arada kacamaklarin olsa da yine paylas ve pes etme hepimiz birbirimize destek oluyoruz.sende yorumlarda bulun ve destek olmaya calis.

menu:

kadayif olmamis bence kalorisi cok olan yiyecegi gün icinde tüketmeye calis mesela ögle ye...onun haricinde menün fena görünmüyor.

• menüm sabah kahve
  • öglen yarim pizza,salata
  • ikindi diger yarisi,meyva
  • aksam yok nane cayi.meyva
1 litre su

canimm benim ne diyeyim aslinda kilo verirken hamur islerini hayatimizdan cikarmamiz gerekiyor.ama arada kacamaklar oluyor. 1 pizza ile günü gecirmissin dengesiz olmus biraz insallah ilerleyen zamanlarda menünü daha renklendirirsin.meyveler ve sebzeler agirlikta olmali diye düsünüyorum. birde su diyorum bol bol su icmeye calis.yavas yavas aklina geldikce su ic 2 litre olsun bari.

marullu labne hic fena fikir degil deneyecegim:) keske yulafli biskui yerine bir meyve olsaymis..

off canim ya sende bendensin sabahlari bayilirim pasta,cörek,turta ya da tart türü seylerle kahvalti yapmaya:)) türkiyeye bir geleyim ilk isin sicak simitle kahvalti yapmak olacak...aksam ki kornet olmus mu?

ahh benim canimm hep diyorum nasil doyuyorsun sen bunlarla:)) gülüm valla seni gipta ile takip ediyor ve paylasimlarini her okudugumda gercekten ne kadar azimli oldugunu görüyorum.insallah hep böyle azimli ol canim

iyiyim canım yumoşlarımı merkeze teslim ettim bekliyorummm orda bebişler büyümeye başladı teyzesiii::)

kaç tane olduğunun haberini alamadım henüz merak içerisindeyimmm

bizlerde inan en az senin kadar merak ediyoruz canimcim insallah tatil dönüsü müjdeli haberini alirim:)

saol cnm. elimden geldiğince evde spor yapıyorum. bu defa kararlıyım. bıktım vallahi kilolardan. gitsinler artık bu kadar samimiyet yetti de arttı:)

seni her sekilde destekliyorum canim sanki samimi olacak baska birsey bulamamis gibi yillardir kilolarla yüz göz olduk yani...

duygusal insanlar maalesef herseyi iclerinde yasarlar ve gözyaslari her an akmaya hazirdir...herkes yasadiklarini bilir tabiki gülüm ama Allahim kimseye caresiz dert vermesin senin sIkIntilarinda asilmayacak sIkIntilar degildir insallah...yazik degil mi senin o gözyaslarina.

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm. desteğinin üzerimde olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. ben de senin destekçinim her daim gelelim menümle doyuyor muyum?? akşama kadar hatta geceye kadar ewt. ama gece baya acıkıyorum zorlanıyorum. sonra tartıyı ve hızla gelen yazı düşünüyorum. bu yaz her zamankinden farklı olsun istiyorum kilo olarak azimlenip açlığımı unutuyorum cnm. inş böle devam edebilirim. bi de 50 kilo ve üstü kadar kilo verenleri düşünüyorum. sen altı üstü 20 kg vereceksin iradene sahip çık falan die kendimi motive ediyorum tabi bi de siz benim motive kaynağımsınız.. teşekkür ederim..

günaydın bayanlar hayırlı ve mutlu birgün olsun inş.. dünkü menüm
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor peyniri
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü birkaç parça, salata
akşam: salata, 3 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay.

günaydın kızlar hiçelim varmıyor bugün yazmaya çünki acayip bir şekilde yemem gerekenden 5 kat fazla yedim dün.migrenim tuttu regli öncesi nerdeyse bir hafta önce başlar benim migrenim ve iştahımda öyle bir açılır ki....
sabah klasik kahvaltımı ettim zeytin, peynir, domates, marul, iki dilim ekmek
öğlen bir tabak çorba, bir tabak taze fasulye, yoğurt
saat 3 te bir tabak makarna
sonra 8 de babam geldi onunla beraber karnıyarık ve yanında ekmek
bitti mi bitmedi tatlı ihtiyacım varya 4-5 kadar kremalı bisküvi
başımın ağrısı geçtimi hayır geçmedi

cnm ben henüz yarı evli sayılırım. o yüzden çok tecrübeli değilim. ama kocana olan hırsını çocuktan çıkarma. yazıktır anne baba sevgisini yaşayamayan bir çocuk gibi geldi bana. kızların seni anlayacaktır onlarla konuş. oğlana biraz ayrıcalıklı davran. yuvanı yıkma. yıkmak kolay yapmak zor. sanırım insan bi saatten sonra kendi için değil de çocukları için yaşıyor. onlar için sabret Allah büyükk. muhakkak sana da bi kapı açacaktır. dualarım seninle..

kızlar 85 kg.yim, kendi topicimi açtım ama bir türlü kg. veremiyorum, bana yardımcı olup, beni aranıza alır mısınız? (

cnm kilo veremiyorsan sanırım biraz iradene sahip çıkamıyorsun. öncelikle kendinle olan savaşını kazanmalısın. kilo vermek mi istiyorsun böle kalmak ve daha da kilo almak mı?? bu sorunun cevabını beyninde bitir. sonra bizle devam etmek istiyorsan burda ki herkes sana sonuna kadar yardımcı olacaktır kuşkun olmasın

cnm sen diyetisyen eşliğinde zayıflıyorsun. o yüzden menülerine yorum yapmayım. seni tebrik edeyim:)

cnm boyun uzun az bi kilo versen bile sana yetecektir. biraz azimli olursan istediğin kiloya bizimle ulaşabilirsin..

• menüm sabah kahve
  • öglen yarim pizza,salata
  • ikindi diger yarisi,meyva
  • aksam yok nane cayi.meyva
1 litre su

cnm menün çok fenaaaaaaaaaaaaaaaaaa. acaip dengesiz olmuş. pizza yemesek çok çok ii olur ama nefis can çekebilir. o zaman keşke öğlen 1 dilim yeseydin. sabah kahvaltı yok. ara hiççççççççç yok. keşke 1 tane ara olsaydı. bence sen hatalarını biliyorsundur. ama sana diyeceğim tek şey kahvaltıyı atlama hiçbir zaman. bugün güzel olur inş..

merhaba bende 85 kiloyum ama bi türlü zayıflayamıyorum doğumdan kalma kilolar var bende bu arada ben yeni katılıyorum aranıza eğer kabul ederseniz

cnm zayıflayamıyorum diye bişey yok bence. irademize sahip olamıyoruz sadece(çeşitli hastalıklar dışında). eğer iradeli olursan elbette zayıflarsın. bu topik isteyen herkese açıktır. hoşgeldin.

cnm öncelikle sabah kahvaltındaki ceviz ve yeşilçayı araya koysaydın. çünkü amacımız doymak değil metabolizmamızı sürekli çalıştırmak. cnm lavaşta olmamış. zaten köfte bulgur karbonhidrat lavaş da öyle. bi de kepekli bisküvi tüketirken paket olark değil de taneyle tüketelim 2 tane yeterdi. son olarak garnitür olmasaymış ii olurmuş. akşam metabolizma yavaş zaten bu kadar yüklenmeyelim. biraz fazla eleştirdim sanırım. ama en azından aklına yatan bi eleştirimi değiştirirsen belki faydalı olur cnm.

bugünkü menüm

sabah9.30:simit çay

öğle12.00:salata ve 2 elma

akşam18.00:yağda yumurta ve 3 dilim ekmek boooooool yeşillik

çok dengesiz oldu galiba ama bgün böle oldu

cnm aburcuburu hallettiik sanırım. sıra simitte. durduk yere 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun. sabah doğal kahvaltı etmenden yanayım. bi de en azından gün içinde 1 tane ara koyarsan ii olur..

cnm sabah neden elmalı tart tercih ediyorsun anlamadım. bi de keşke daha mahsum bi dondurma seçseydin. cornet ağır olmuş. onun dışında menün gayet güzel. ha bi de akşam salata yiyebilirdin.

cnm listeye girmen için sanırım 2 hafta düzenli paylaşım yapman gerekiyordu. öyle hatırlıyorum. bi de ben 60lı kiloya 2 ayda geldim. ama 1 gün bile kaçamak yapmadım. hep sıktım kendimi. doğru mu yaptım bilmiyorum. ama kilo vermeyi başardım bu çok güzel.. sen de dikkat edersen iradene sahip çıkarsan neden olmasın.

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmeği
1 dilim b.peynir 3 zeytin 1 domates

ara yok

öğle balık salata

ara 5 fındık

akşam z.yağlı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
süperrrrrrrrrr çok beğendim cnm. hiç kaçamak yok. harikasın..
menu:

kadayıf çok fena olmuş şerbetli tatlı. hiç asum bi tatlı değil cnm. bi de akşam olmuş günü batırmış. biraz dikkat et. yazık değil mi sana. günboyu tutmuşsun kendini bir tatlı yok etmiş emeğini..

cnm menün değişik olmuş. kahvaltıda meyve yemeseydin ii olurdu. 1 günde 3 porsiyon meyve iyidir senin 5 olmuş:) ilk arada 1 elma yeterdi cnm. öğle çok güzel. ikinci arada çikolata fazla olmuş. bu kadarrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…