cnm ben henüz yarı evli sayılırım. o yüzden çok tecrübeli değilim. ama kocana olan hırsını çocuktan çıkarma. yazıktır anne baba sevgisini yaşayamayan bir çocuk gibi geldi bana. kızların seni anlayacaktır onlarla konuş. oğlana biraz ayrıcalıklı davran. yuvanı yıkma. yıkmak kolay yapmak zor. sanırım insan bi saatten sonra kendi için değil de çocukları için yaşıyor. onlar için sabret Allah büyükk. muhakkak sana da bi kapı açacaktır. dualarım seninle..
cnm kilo veremiyorsan sanırım biraz iradene sahip çıkamıyorsun. öncelikle kendinle olan savaşını kazanmalısın. kilo vermek mi istiyorsun böle kalmak ve daha da kilo almak mı?? bu sorunun cevabını beyninde bitir. sonra bizle devam etmek istiyorsan burda ki herkes sana sonuna kadar yardımcı olacaktır kuşkun olmasın
cnm sen diyetisyen eşliğinde zayıflıyorsun. o yüzden menülerine yorum yapmayım. seni tebrik edeyim:)
cnm boyun uzun az bi kilo versen bile sana yetecektir. biraz azimli olursan istediğin kiloya bizimle ulaşabilirsin..
cnm menün çok fenaaaaaaaaaaaaaaaaaa. acaip dengesiz olmuş. pizza yemesek çok çok ii olur ama nefis can çekebilir. o zaman keşke öğlen 1 dilim yeseydin. sabah kahvaltı yok. ara hiççççççççç yok. keşke 1 tane ara olsaydı. bence sen hatalarını biliyorsundur. ama sana diyeceğim tek şey kahvaltıyı atlama hiçbir zaman. bugün güzel olur inş..
cnm zayıflayamıyorum diye bişey yok bence. irademize sahip olamıyoruz sadece(çeşitli hastalıklar dışında). eğer iradeli olursan elbette zayıflarsın. bu topik isteyen herkese açıktır. hoşgeldin.
cnm öncelikle sabah kahvaltındaki ceviz ve yeşilçayı araya koysaydın. çünkü amacımız doymak değil metabolizmamızı sürekli çalıştırmak. cnm lavaşta olmamış. zaten köfte bulgur karbonhidrat lavaş da öyle. bi de kepekli bisküvi tüketirken paket olark değil de taneyle tüketelim 2 tane yeterdi. son olarak garnitür olmasaymış ii olurmuş. akşam metabolizma yavaş zaten bu kadar yüklenmeyelim. biraz fazla eleştirdim sanırım. ama en azından aklına yatan bi eleştirimi değiştirirsen belki faydalı olur cnm.
cnm aburcuburu hallettiik sanırım. sıra simitte. durduk yere 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun. sabah doğal kahvaltı etmenden yanayım. bi de en azından gün içinde 1 tane ara koyarsan ii olur..
cnm sabah neden elmalı tart tercih ediyorsun anlamadım. bi de keşke daha mahsum bi dondurma seçseydin. cornet ağır olmuş. onun dışında menün gayet güzel. ha bi de akşam salata yiyebilirdin.
cnm listeye girmen için sanırım 2 hafta düzenli paylaşım yapman gerekiyordu. öyle hatırlıyorum. bi de ben 60lı kiloya 2 ayda geldim. ama 1 gün bile kaçamak yapmadım. hep sıktım kendimi. doğru mu yaptım bilmiyorum. ama kilo vermeyi başardım bu çok güzel.. sen de dikkat edersen iradene sahip çıkarsan neden olmasın.
süperrrrrrrrrr çok beğendim cnm. hiç kaçamak yok. harikasın..
kadayıf çok fena olmuş şerbetli tatlı. hiç asum bi tatlı değil cnm. bi de akşam olmuş günü batırmış. biraz dikkat et. yazık değil mi sana. günboyu tutmuşsun kendini bir tatlı yok etmiş emeğini..
cnm menün değişik olmuş. kahvaltıda meyve yemeseydin ii olurdu. 1 günde 3 porsiyon meyve iyidir senin 5 olmuş:) ilk arada 1 elma yeterdi cnm. öğle çok güzel. ikinci arada çikolata fazla olmuş. bu kadarrrr:)))
devrancım be nolsam ütüyü kesinlikle sayardımmmm:))) en zor ve en sevmediğim iş Allah tan kocişe yıktımda sadece kendi tişörtlerimi ve de nevresim ütülüyorum o da zaten 3 haftada bir:))))
herkese iyi akşamlar kızlar buünkü menüm;
sabah:2 dilim ç.ekmeği,1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,şekersiz çay
ara:5 badem,2 kayısı çağlası
öğle:1 küçük kase yoğurt çorbası,bir kaç haşlanmış kuşbaşı et,2 çeri domates
ara;3 çağla
akşam:6 yk etli patates yemeği,acılı ezme turşu,1 dilim ekmek
ara:leblebi ve maydonoz yemeyi düşünüyorum(şimdiden çok açıımmmmm
kızlar bildirim çoğunluğun isteği üzerine cumaya alınmıştırrrr duyrulurrrrrrr
- Günde üç ana, üç de ara öğün yiyin.
- Aynı saatlerde yiyin.
- Evde aynı yerde oturarak yiyin.
-Yediğiniz yiyeceğe konsantre olun.
-Yemek yerken gazete okumayın, televizyon seyretmeyin.
-Porsiyonlar ve tabaklar ufak olsun.
-Az miktarda yemek pişirin.
-Her lokmadan sonra çatalı veya kaşığı masaya bırakın, böylece yavaşlamış olursunuz.
-İki lokma arasında su için.
-Acıkınca tatlı yerine meyve yiyin.
-Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
-Mutlaka kahvaltı yapın, çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın
-Kahvaltıda mutlaka taze meyve suyu içmeye ve meyve yemeye özen gösterin.
-Kızartmalardan uzak durun.
-Kola veya gazoz içmeyin, onun yerine su tercih edin.
-Bol sebze ve meyve yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla tüketmeyin. Değişik renklerde meyve ve sebze yiyin.
-Süt içemiyorsanız brokoli tüketin.
-Yemeklerde sos kullanmayın.
-Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?