80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar

bız aylınle karar verdık buraya canlandıralım dıyoruz..degısık yarısmalar yapalım kendı aramızda ..
rahat 30 kişi varız..ıllla rejımle alakalı olması sart degıl..degısık bırseyler yapabılırız..bu konuda sızınde yorumlarınızı beklıyoruz..

selam kızlar bugun kü yediklerimi yazayım sabah bir avuç fındık ve üzüm öglen cacık pilav ara kiraz şimdi kek çay ve bir avuç leblebi yedim

EVEET HANIMLAAR DIKKAT DIKKAT yarisma düzenliyoruuz, haftanin rüküsünü, güzeller güzelini secicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz eylenceli olsun renk katalim topigimize dimi ama :lepi:
her CUMA?? (gün secelim) herkes güzel giyinip RESIM eklicek, ve nidam veya ben, liste uygulicaz, herkes bana veya nidam ablaya özel mesaj aticak, bizde ona göre 10 üzerinden puan vericez, böylelikle haftanin rüküsünü güzelini secmis olucaz.........

opuyorumnanaktan

FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZZ

bir fikir daha ürettim simdi kaydirigubbakcemile3
vücudumuzu ölcelim ne dersiniz
karin bel kalca vss........... 90 60 90 neden olmiyalim :kedi:yerimseniben

herkes ölcsün ve liste uygulansin
cok merak ediyorum acikcasiii!!!!!!!!!

bugünkü yediklerim

sabah: 1 dilim peynirli ekmek
ara: 1 kücük dilim peynirli ekmek
Öglen: 1 dilim salamli ekmek
ara: 2 salatalik
Aksam: 2 tabak bulgur pilavi, 5 kasik yogurt

2 tabak fazla oldu biliyorum ama tutamadim kendimi..... off noluyor bana nazar decek det aylin
Yarin carsamba persembe MECBURSUN fitnesse gitmeye oyarim güzünü :)

Vay erkekler vayyyy.Hadi bakalım alın her hafta yeni yeni elbiseler falan.HAhahahahhaaa.
Acıkcası güzel fikir ama şu anki durumumla herkezten kilolu benimm.Acaba bir az kilo vereyim sonramı lmaz:

slm kızlarr... geçmişi okumaya vaktim yok... listemi yazıp çıkıcam...

sabah--------- 1 dilim k.ekmek,domates,peynir,şekersiz çay
ara------------ çilekli yoğurt,
öğlen---------- 2 kurabiye :)
ara------------ 1 dilim baklava (ayy nasıl liste olmuş demi ama :)
akşam--------- fırında patetes,kabak ograten ,salata
ara------------ -

2,5 lt. su.. 30 dk yürüyüş..

Vay erkekler vayyyy.Hadi bakalım alın her hafta yeni yeni elbiseler falan.HAhahahahhaaa.
Acıkcası güzel fikir ama şu anki durumumla herkezten kilolu benimm.Acaba bir az kilo vereyim sonramı lmaz:

AYLıııııııııııııııııNNN bu 3. yazışım cicimm hedefimi 75 yap gülom asabım bozuluyor 65 i görünce okursun inşallahh bu sefer mafoldumben
hemmen yediklerime geçeyim
sabah---------2 dilim ekmek, h yumurta, kk peynir,bir fincan çay domates salatalık maydanoz ve yarım sivri biber
ara--------bir tabak karpuz
öğlen--------- 3 dilim ekmek domates
akşam -------- iki kaşık kıymalı soğan yemeği ayran iki dilim ekmek
35 dk koşu 2 lt su
ayrıca sevgiden aldığım zayıflama iksiri tadı berbat olsa bile içtim öğüre öğüre mafoldumbenmafoldumben
kaçamaksız bir gün oldu umarım akşam için de geçerli olur zemuszemuszemuszemus

handeryacım ellerine saglık canım listeye girdigim gün 82.800 göstermiştim ama hemen sonra tartıldıgımda 83 düm ve hiç inmedim bende 83 kabul ettim hemen sayfayada yazdım ama sen meşguldün görmedin sorun degil benim için bi daha ugraşma başka bi düzeltme yaparsan degişitebilirmisin 300 gr görünce moralim bozuluyo mafoldumben

öncelikle sizleri tebrik ediyorum.
Bende diyet yapmak istiyorum hatta sağlık yönünden şart ama daha önce geçirdiğim diyetlerden dolayı yapmak istemiyordum. Şimdi ise hamilelik için tedavi görüyorum. Aranızda hamileyken diyet yapan var mı? yada bana tavsiye edebileceğiniz bir dr. bende sizlerin arasına katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada 82 kiloyum.

ablam listeyi handery aabla tamamladi, güncellemicem daha
haftaya yapar

kizlarrrrrrrrr
dövmeyin beni yaaa
2 tabak bulgur pilavin ardinden SIMDI bide 2 kanat, ve 1 kasik daha bulgur pilavi yedim mafoldumbenmafoldumben dövmeyin....... offff
ne bu yaa........ yeter aylin... cumaya kadar ac kalicam vallaa, ve SPORRRR

aylin sundugun fikir hoş olmuş çogunluk ok derse ben varım ikisinedeyerimseniben
bugün yediklerimi yazayım
sabah:1 dilim k.ekmegi yarım domates
1 salatalık az peynir
2 zeytin, çay
ara:şeftali 5 dk sonra 1 bardak süt
öglen yemedim kahvaltımı geç yaptıgım için
akşam:2 kaşık pilav 2 kaşıkda fasulye yogurt
kaçamak yok gibi degilmi sadece geç yedigim için öglen yiyemedim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…