- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
arkadaslar
bız aylınle karar verdık buraya canlandıralım dıyoruz..degısık yarısmalar yapalım kendı aramızda ..
rahat 30 kişi varız..ıllla rejımle alakalı olması sart degıl..degısık bırseyler yapabılırız..bu konuda sızınde yorumlarınızı beklıyoruz..
ben zayıf halka değilim tamam mı mafoldumben:gitme::sinifsinif:benneyaptımki
bir fikir daha ürettim simdi kaydirigubbakcemile3
vücudumuzu ölcelim ne dersiniz
karin bel kalca vss........... 90 60 90 neden olmiyalim :kedi:yerimseniben
herkes ölcsün ve liste uygulansin
cok merak ediyorum acikcasiii!!!!!!!!!
bu fikir çok güzel canım ama resim içini ben yapamam canım ya
EVEET HANIMLAAR DIKKAT DIKKAT yarisma düzenliyoruuz, haftanin rüküsünü, güzeller güzelini secicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz eylenceli olsun renk katalim topigimize dimi ama :lepi:
her CUMA?? (gün secelim) herkes güzel giyinip RESIM eklicek, ve nidam veya ben, liste uygulicaz, herkes bana veya nidam ablaya özel mesaj aticak, bizde ona göre 10 üzerinden puan vericez, böylelikle haftanin rüküsünü güzelini secmis olucaz.........
opuyorumnanaktan
FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZZ
EVEET HANIMLAAR DIKKAT DIKKAT yarisma düzenliyoruuz, haftanin rüküsünü, güzeller güzelini secicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz eylenceli olsun renk katalim topigimize dimi ama :lepi:
her CUMA?? (gün secelim) herkes güzel giyinip RESIM eklicek, ve nidam veya ben, liste uygulicaz, herkes bana veya nidam ablaya özel mesaj aticak, bizde ona göre 10 üzerinden puan vericez, böylelikle haftanin rüküsünü güzelini secmis olucaz.........
opuyorumnanaktan
FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZZ
AYLİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN bu 3. yazışım cicimm hedefimi 75 yap gülom asabım bozuluyor 65 i görünce okursun inşallahh bu sefer mafoldumben
hemmen yediklerime geçeyim
sabah---------2 dilim ekmek, h yumurta, kk peynir,bir fincan çay domates salatalık maydanoz ve yarım sivri biber
ara--------bir tabak karpuz
öğlen--------- 3 dilim ekmek domates
akşam -------- iki kaşık kıymalı soğan yemeği ayran iki dilim ekmek
35 dk koşu 2 lt su
ayrıca sevgiden aldığım zayıflama iksiri tadı berbat olsa bile içtim öğüre öğüre mafoldumbenmafoldumben
kaçamaksız bir gün oldu umarım akşam için de geçerli olur zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?