80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim aramiza..insanlar istedigimiz kilolara ulasirizda cevremize bak irade nasil olurmus deriz:)) ha bu arada nickin istahimi kabartior..söyle ekmege tereagi üzerinede seni süresim geliyor

Selam canlar nasılsınız nasıl gidiyor ????

Kızlar bişey sorucam ben kilo verdikçe sinirlerim iyice laçkalaştı sizdede bu durum varmı ??

Selam canlar nasılsınız nasıl gidiyor ????

Kızlar bişey sorucam ben kilo verdikçe sinirlerim iyice laçkalaştı sizdede bu durum varmı ??
valla canim benim sinirler zaten lacka..kilo vermemle ilgilimi bilmiyorum ama kilo verdikce sinirlenildigini duymustum.bende biraz tarcina yüklen.mutluluk verdigini duymustum

Sinirlerim laçkalaştı ama yinede mutluyum geçtiğimiz pazar alışveriş merkezine gittim daha önce giremediğim sadece vitrinlerine bakabildiğim bütün mağazalara girip kıyafet denedim :) hatta bikaçbişeyde aldım kendimi ödüllendirmek için... Önceden hep büyük beden mağazaları arardım malum çoğu yerde bedenler 42 bedene kadar yada XL a kadar ....O yüzden diyorumki tüm bu çabalarımıza değer....

benim sinirlerim de bozuluyor çünkü kolay değil kilo vermeyi sürdürebilmek.motivasyonun kaybedebiliyosun sık sık.dağıt toparla dağıt toparla derken geriliyor insan.
ama şu ara hayatımdaki başka şeylere takık olduğumdan kiloyla ilgili takıntım azıcık ger planda kaldı:))aslında verilecek dünya kilo var ama düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.
ama küçük bedenli kıyafetlere sığabildiğimizi görmek büyük mutluluk.yaşıtlarımızla denk görünebilmek te öyle.kilo insanı kaç yaş yaşlı gösteriyor valla.

kutlarin seni ne kadsar güzel.bende 6 ay önce kotpantolon almistim.ama esimin hadi hadi baskilarindan üstüme denemeden almistim.o günkü bedenim 46-48 arasidi.gözüme bol göründü 46 sini almistim.ama evde bacagimdan bile gecmemisti..götürüp degiseyim dedim..sonradanda kilo verecegim verdigim zaman nasilsa kiyafet ihtiyacim oacak deyip geri vermedim.ama iki pantolonada 50 euro ya yakin para vermistim..gecen hafta bir deneyeyim nasilsa son alti ayda yaklasik 10 kilo verdim diye..ay bir denedim cup diye oturdu..ne dar ne bol harika oldu..cok sevindim.aslinda bedeni 46 ama cok darmis..42 gibi birsey..ama biliyorum su anda 44 bana bol geliyor..cok bol degil ama:)) insallah bu pantolonlarda bol gelir..65 olunca zil takip oynayacagim..ama bacaklarimdaki selülitler hic azalmadi ya.sarkma oldu ama kat kat selülit kaldi..ne yapacagim bilmiyorum

dün akşam stardaki şu yeni hayat programına rastladım.hiç izlememiştim ucundan baktım biraz.23 yaşında genç bi çocuk programdan ayrıldı sanırım kendi isteğiyle.kilo 150 küsür. üzüldüm ya( o genç adam kiloları ve yıkılan umutları ile birlikte evden ayrılıyordu.ne zor bir hayat.umarıım dışarda devam eder diyetine.
programa reyting kazandırmak kadar kendine de yeni bir düşünce tarzı ve motivasyon kazandırabilmiştir umarım.

hic sanmiyorum.o motivasyonu kazanabilmis olsaydi o yarismayi terketmezdi..bence tam tersi motivasyonu bitmis..ben izliyorum onlari.en cokta dokunulmazlik oyunlari hosuma gidiyor.ne kadar yersen o kadar dokunulmaz:)) normalde cok inatciyim yemem dersem yemem.ama o kadar yemegin icine girseydim yemem diyebilirmidim bilmiyorum.yok diyemezdim.benim favorim ayhan:)) aman kocam duymasin adam o kadar rahatki..yiyecem dedimi 3000 kalorilik yiyor kalkiyor.gözlri parliyor. yüzüne baktigimda adam ekrandan elini uzatip bogazimdan tutup beni yutacak saniyorum..cok ilginc bir yüzü var..ama adam iradeli ..yemem derse yemiyor.yerim dersede allah muhafaza:))alkisliyorum buradan onu.

merhaba hanımlar ben de size dünkü menumu yazacağım,
sabah 2 bardak su kocaman bi kase dolusu salata
aralarda leblebi ve kayısı
öğlen ot yemeği+yoğurt
aralarda leblebi salatalık
akşam 1 tabak barbunya+2 kaşık pilav ve bol salata

bu diyette acıkmıyorum nedense atıştırmalarımı da kestim çok şükür bakalım cuma günü tartı ne diyecek :)

kızlar bugün sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım,aramı yaptım öğleye gelince 3 gibi açlıktan gözü dönmüş bir halde tavuk dürüm yedim yine yaa,ne olacak bu benim dürüm sevdam bilmiyorum ki, eve gelince 45 dk.bisiklet sürdüm ama hala pişmanım, akşam bişey yemicem.zaten tartıda fazla çıkıyodum birde bildirim cuma günü bu hafta offf.... çantaları yicem kafaya bu aptallığım yüzünden yine 80 leri bulmazsak iyidir,çooookkkk kızgınım kendime çooookkkk

bugunku menu
sabah 6 kaşık nesfıt sütlü
ara 1 rondo(arkadaşın ısrarı üzerıne aldım yoksa oda olmayacaktı:) )
öğleyın yarım porsiyon yeşil mercimek
ara sütlü şekersız nescafe
ara:ıkı tane diyet bisküvi
akşam:çokkkkk sevdiğim fellah köfte var menude ama ne kadar yıyecegıme karar veremedım daha söz abartmayacam:))))

2.5 lıtre su hareket ise okulda çocuklarla yakan top oynadım o sayılır mı:))) birde akşam mısafırlıkteyım gelınce erken olursa yarım saat kondısyon bısıkletı düşünüyorum...

olur bazen böle vakalar arkadaşım sıkma canını telafiye bak :))

olur bazen böle vakalar arkadaşım sıkma canını telafiye bak :))

teşekkür ederim canım tavsiyen için ama bende çok sık olmaya başladı bu durum malesef,belki haftada 2 defa yapıyorum böyle bu gidişle hedefim hayal olmaktan öteye geçemeyecek galiba,halbuki dikkat edince hızlı kilo verebiliyorum biraz tutabilsem şu boğazımı

bende de oluyor helekı arkadaş çevresıyle bırlıkteyken ama hiç bir zaman can sıkmaya gelemz çunku can sıktıgın an başlıyorsun yemeye...umutlara devam...

merhaba gerkese;

önce meslektaşımın kalbinden bıçaklanarak öldürdüğü vahim saldırıyı kınıyorum. zatn sinirlerim bozuktu sabahtandır aklımdan çıkmaz oldu bu durum. geçmişşlte benzer şeylere maruz kalıp saçımın teline zarar gelmemesine rağmen yaşadığı korkuyu atamayan bir hekim olarak meslektaşıma Allahtan rahmet,ailesine sabır ve toplumuzua sağduyu diliyorum.

tüm sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum günlerdir yapmıyorum ama...benden başka kimsye faydası yok...meünümü yazıp kaşçıyorum...

Son düzenleme:
sabah:1 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 dilim ekmek 2dilim hindi salan bir dilim peynir az zaytin ezmesi
ara:Çbir burcak
öğle:karışık tost ve ayran
sekersiz kahve ve bir parça çikolata
akşam:sucukulu yumurta ve bir dilim ekmek
2 ceviz yiyeceğim ve meyve hakkımın çikolata ya sayıp dengelemeye calışacağım umaruım böle kalır..
spor ne gezer su 1.5 lt...

ben de kınıyorumm sonuna kadarrrr çok üzüldümm lanet olsun şu cehalete

sabah : bir dilim kepekli ekmek bir kk peynir üç zeytin
ara: bir dilim kepekli biskuvi bir bardak süt
öğle: üç adet form biskuvi bir ayran
ikindi ( gezmekte ) bir yk soslu patlıcan salatası , bir yk patates salatası, bir dilim börek
üç şekersiz çay
vee bir dilim browni
akşam : sadece bir yk yogurt iki tane küçük salatalık
ara : bir yeşil elma
yeşilçay

cnm akşam haff gecr dengelersn o zaman bak bnm daha beter ikindi ama akşam dengeledgimi düşnuorm olan oldu artık hiç sıkma canını oyle boyle gtck bu klolarrr

Son düzenleme:
  • menüm sabah kahve üc dilim biskuvi
  • ara dört kucuk dilim kasar peyniri,dometes
  • öglen bir tabak bamya,bulgur,salata
  • ikindi elma ve yine bir tabak cekirdek yedim
  • aksam meyva olabilir ve türk kahvesi
  • 1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…