Slem. Bende 87.600 kiloyum. Bundan bir buçuk ay önce 96-97 arasında idim. Ve şimdi spor salonuna gidiyorum (hergün 1 ve 1,5 saat) 7 aylık bebegim var. Doğum sonrası kilolardan biran önce kurtulmam gerekiyo. Yani bende varımmmmmmmmmmmmm kızlar :))
valla canim benim sinirler zaten lacka..kilo vermemle ilgilimi bilmiyorum ama kilo verdikce sinirlenildigini duymustum.bende biraz tarcina yüklen.mutluluk verdigini duymustumSelam canlar nasılsınız nasıl gidiyor ????
Kızlar bişey sorucam ben kilo verdikçe sinirlerim iyice laçkalaştı sizdede bu durum varmı ??
Sinirlerim laçkalaştı ama yinede mutluyum geçtiğimiz pazar alışveriş merkezine gittim daha önce giremediğim sadece vitrinlerine bakabildiğim bütün mağazalara girip kıyafet denedim :) hatta bikaçbişeyde aldım kendimi ödüllendirmek için... Önceden hep büyük beden mağazaları arardım malum çoğu yerde bedenler 42 bedene kadar yada XL a kadar ....O yüzden diyorumki tüm bu çabalarımıza değer....
Sinirlerim laçkalaştı ama yinede mutluyum geçtiğimiz pazar alışveriş merkezine gittim daha önce giremediğim sadece vitrinlerine bakabildiğim bütün mağazalara girip kıyafet denedim :) hatta bikaçbişeyde aldım kendimi ödüllendirmek için... Önceden hep büyük beden mağazaları arardım malum çoğu yerde bedenler 42 bedene kadar yada XL a kadar ....O yüzden diyorumki tüm bu çabalarımıza değer....
dün akşam stardaki şu yeni hayat programına rastladım.hiç izlememiştim ucundan baktım biraz.23 yaşında genç bi çocuk programdan ayrıldı sanırım kendi isteğiyle.kilo 150 küsür. üzüldüm ya( o genç adam kiloları ve yıkılan umutları ile birlikte evden ayrılıyordu.ne zor bir hayat.umarıım dışarda devam eder diyetine.
programa reyting kazandırmak kadar kendine de yeni bir düşünce tarzı ve motivasyon kazandırabilmiştir umarım.
kızlar bugün sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım,aramı yaptım öğleye gelince 3 gibi açlıktan gözü dönmüş bir halde tavuk dürüm yedim yine yaa,ne olacak bu benim dürüm sevdam bilmiyorum ki, eve gelince 45 dk.bisiklet sürdüm ama hala pişmanım, akşam bişey yemicem.zaten tartıda fazla çıkıyodum birde bildirim cuma günü bu hafta offf.... çantaları yicem kafaya bu aptallığım yüzünden yine 80 leri bulmazsak iyidir,çooookkkk kızgınım kendime çooookkkk
olur bazen böle vakalar arkadaşım sıkma canını telafiye bak :))
teşekkür ederim canım tavsiyen için ama bende çok sık olmaya başladı bu durum malesef,belki haftada 2 defa yapıyorum böyle bu gidişle hedefim hayal olmaktan öteye geçemeyecek galiba,halbuki dikkat edince hızlı kilo verebiliyorum biraz tutabilsem şu boğazımı
merhaba gerkese;
önce meslektaşımın kalbinden bıçaklanarak öldürdüğü vahim saldırıyı kınıyorum. zatn sinirlerim bozuktu sabahtandır aklımdan çıkmaz oldu bu durum. geçmişşlte benzer şeylere maruz kalıp saçımın teline zarar gelmemesine rağmen yaşadığı korkuyu atamayan bir hekim olarak meslektaşıma Allahtan rahmet,ailesine sabır ve toplumuzua sağduyu diliyorum.
tüm sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum günlerdir yapmıyorum ama...benden başka kimsye faydası yok...meünümü yazıp kaşçıyorum...
kızlar bugün sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım,aramı yaptım öğleye gelince 3 gibi açlıktan gözü dönmüş bir halde tavuk dürüm yedim yine yaa,ne olacak bu benim dürüm sevdam bilmiyorum ki, eve gelince 45 dk.bisiklet sürdüm ama hala pişmanım, akşam bişey yemicem.zaten tartıda fazla çıkıyodum birde bildirim cuma günü bu hafta offf.... çantaları yicem kafaya bu aptallığım yüzünden yine 80 leri bulmazsak iyidir,çooookkkk kızgınım kendime çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?