o kadayıf varya o kadayıf benı mahvettı...sabah kalktıgımda kılo almış görunuyodum 300 gr bıde akşam yedıkten sonra vıcdan azabı çekıp 25 dk bısıklete bındım en azından o kadayıfın yarısını götürsün diye ama((( ben tatlıya dayanamıyorum ya ne yapacam bılmıyorum...
ayrıca bugünkü menum sabah çeyregın yarısı kadar tost ve bir dilim peynır bır çay kaşıgı kadar sos...
ara ögun çok acıkmıştım...3 kaşık süütlü nesfit yedım
öğleyın yarım porsiyonla bir porsiyon arası yeşil mercimek yemeği
ara:1 tane eti cin
akşama da yine yeşil mercimek ve salata tüketmeyı düşünüyorum
cumaya alnmş bldrmsevndmm
merhaba arkadaşlar hafif bir diyet önerisi olan varmı? açlığa dayanamıyorum ve kan şekerim düşüyo....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
sonunda oldu ya dfün ben yine kaçırdım ben bu diyeti devam ettiremiyorum nedense nasıl toplanacam ya tartı zaten yerinden oynamıyo hiç üfya napcam ben
günaydın canlar ben bugün bildirim yapmayı düşünmüyorum dün çok kaçırdım regli öncesi ben hep böyle olurum. çok morelim ve sinirim bozuk. bildirimin cuma olması benim bu hafta açısından çok kötü oldu fazla çıkıcam sanırım. buradaki arkadaşlar gibi kaşık kaşık ne yediğimi bilsem. hayatım boyunca ne yediğimi ne kadar yediğimi bilmeden beslendim. o yüzden unutuyorum bilmeden yiyorum. aklıma yedikten sonra geliyo. sabah dayanabiliyorum öğlen dayanabiliyorum akşam yemeğinde de bir nebze dayanabiliyorum sonrası tutamıyorum kendimi. yine biraz tutarak hafta da bir kilo verdim.
ama benim daha fazla vermem ve kardeşimin düğününe kadar daha fit olmam lazım. sizden ricam ne olur beni eleştirin sonuna kadar beni yerin...13 kilo fazlam ve iki ayım var.............................
tatlı bişeyler yedikçe canın yine isteyecek.basit şekerler içeren hertürlü aburcubur hızla kan şekerini yükseltip hızla düşürdüklerinden kısa bir süre sonra yine açlık hissedersin yine tatlılara saldırırsın.ama kana daha yavaş karışan yiyecekler buna sebep olmaz.diyet çikolataları unut.çünkü az yemeyeceksin nasıl olsa diyet deyip hepsini yiyeceksin.çözüm değil.kuru kayısı incir-badem -ceviz-hurma-elma-süt gibi besinlerle ara öğün yap.bi süre sonra tatlıya da düşkünlüğünün azaldığını göreceksin.merhaba umuts bılıyorum çok hata yaptım yerken bunun bılıncındeyım ne yazıkkı ama tutamadım kendımı cok şeker ıhtıyacı duyuyorum cıkolata tarzı genellıkle ...ulkern dıyet cıkolataları satılıyor acaba onlardan mı alsam etkılı olurmu?meyveylede pek aram yok anck yenı yenı elma yemeye başladım kı hıc sevmezdım meyveyıdaha once kılo vermeye başladıgımda 85 kıloydum ve 1,5ayda 10kılo vererek 75ı gormuştum ...bunu nasılmı yaptım?cok sevdiğim bi arkadaşımın sayesınde o yuzden burada sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum...ozamanlar kalvaltıda 1 dılım kemek ekmegı az peynır salatalık domates ve acıktıkça sutlu ve şekerli nescafe,cola ıcıyordum..öğlen pek yemıyordum börek çörek yapardı arkadaşımın annesı bıtane bıle yedırtmezdı böylelıkle oyle kılo verdımkı ...ve bunun yanında yazı olması yuzmem ,akşamları yurumemızde (2km)cok etkılı oldu...keşke yıne zayıflayabılsem
canım güzel kilo veriyosun da akşamki menü ne.sadece yoğurt o da 3 kaşık. öğle desen oda öyle.bisüre sonra vücudun alarm verebilir.canını sıkmak için yazmıyorum yanlış anlama benzer uyarıları ben de çok aldım:))slm arkadaşlar. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık
öğle: 2 kaşık light yoğurt, 1 yumurta, salata
ara: 1 fincan sütlü şekersiz nescafe
akşam: 3 kaşık light yoğurt, salata
ara: 1 elma
3lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.
ketcaba mayoneze çok düşkün değilsen kullanma.oradan alacağın kaloriyi başka şekilde alabilirsin.ben akşamları bol salata yapıyorum kendimi kandırmak için.onun dışında meyveyi dahil etmelisin menülere.bugunkı menum
zar zor 2 bardak suyu zor ıctım
sabah kepek sandwıch ekmegıyle hazırlanmış lıght peynırlı sandwich salatalık domates ıcecek yok(ikeadakı hotdog ekmeklerı buyuklugunde)
öğlen yayla corbası bı kase
arada yarım sımıt
ve eti form
akşam kepek sanwıch ekmegı arasına konmus 4 ufak sosıs ustune bı kaşıktan az ketçap mayonez hardal
4 kaşık bruksel lahanası yemegı 1 bardak ayran
artık bişey yemıcem sadece su ve kahve içmeyı dusunuyorum
bırde bugun 20dkka yurudum 10kere mekık cektım ne buyuk ıs yaptım dımı((
suyu artırmaya çalış biraz daha.metobolizma için önemli.bir tabak çekirdek ise çok fazla
- menüm sabah bitki cayi iki bardak ve tost kasarli.biraz marmelede
- öglen ispanak yemegi.iki dilim ekmek .yogurt
- ikindi bir tabak cekirdak.iki dilim biskuvi
- aksam meyva .üzüm
- 1 litre su .onu bile zor icebiliyom.evde ne varsa onu yiyiorum.bugünlerde cok yogun ve yorgunum. iki saat de yürüdüm .
menüyü dengeli buldum canım tebrikler...herkese iyi akşamlar kızlar buünkü menüm;
sabah:2 dilim ç.ekmeği,1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,şekersiz çay
ara:5 badem,2 kayısı çağlası
öğle:1 küçük kase yoğurt çorbası,bir kaç haşlanmış kuşbaşı et,2 çeri domates
ara;3 çağla
akşam:6 yk etli patates yemeği,acılı ezme turşu,1 dilim ekmek
ara:leblebi ve maydonoz yemeyi düşünüyorum(şimdiden çok açıımmmmm
oo baya çalışmışsın.öğleni tek çorbayla nasıl savuşturdun telaşeden mi yoksa:))Bu gunku menüm
Sabah 2parça peksemet domates salatalık 5 bir yerde çay
Ara 1 elma
Öğlen 1 kase çorba
Ara yok
Akşam 1 dilim ekmek taze fasulye yoğurt
Ara kavun çilek badem hepsindende yedim
3 litre su 3 saat temizlik yaptim 10 mekik çektimne çok çekmişim demi
güzel bi menü olmuş canım.çeşit çok ama miktarlar sınırlı o yüzden problem yok gibi.herkese iyi akşamlaar. çayların yudumlandığı şu saatte püskevitlere çerezlere dikkat diyorum
bugünki menüm
sabah
bi tane tavada yumurta
bi dilim ekmek
biraz labne
acılı ezme
yeşil çay
ara
bi muz
ara
bi kaç çağla
öğlen
iki dilim ekmek
bi soda
labne
acılı ezme ekmeklerin üstüne
3 tan eti yulaflı form bisküvi
bi tane ufak çocuk yoğurtlarından.45 kalori
ara yok
akşam
iki kaşık domates soslu makarna
bi tabak zeytinyağlı pazı yeemeği.
ara yok yarım saat yürüdüm.
spor için tebrikler.tek dikkatimi çeken çubuk kraker.tuzlu krakerler vücutta su tutar fazladansabah : bir küçük kase müsli
ara : çeyrek simit bi şekersiz çay
öğle: yarım kase yayla çorbası
bir bucuk kabak dolması bi yk yogurt ve salata
bir fincan türk kahvesi
ara: yarım paket cubuk kıraker bir bardak kefir
akşam: yarım kase et suyu çorbası bir yk şakşuka
dört yk bakla,bir yk yogurt
ara: bir yeşil elma
yarım saat sonra : bir bardak süt
spor: 40 dk fitness
canım öğle başka seçeneğin olmadığı için şekerli yoğurt yiyorum demiştin yanılmıyosam o yüzden bişey diyemiyorum ama akşam niye yok.domates ve salatalıkla olmamalı bitek.iyi geceler güzeller,bugünkü menüm...
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:1 sandvic arasi hardalli hindi gögsü
ara:1 elma
ögle:meyve salatasi ve müsli karistirilmis sekerli yogurt
ara:1 kivi
aksam:salatalik ve domates tabagi
ara:2 erik
3 litre su,2 fincan yesil cay ve 1 fincan isirgan cayi
1 saat pilates
sen de benim gibi bisküvi ve keklerinden vazgeçemiyosun:))akşamki arada olmasaydı bari kek değil mi.herkese iyi akşamalaaaaar
bugünkü menüm
sabah9.00:3 dilim ekmek yumurta çay
ara:12.00:4 tane ikram(mecbur kaldım çok acıkmıştım) 1 elma
öğle16.00:3 dilim ekmek ve döner
akşam19.00atlıcan yemeği 3 kaşık salata 4-5 kaşık çorba
ara:1 dilim kek:26:
canım belirli bir diyeti uygulayanlar var aramızda ama diyetisyene gidiyorlar.onun dışında çoğunluğumuz gün içinde iş ve evde yediklerinin miktarlarını ve çeşitlerini kontrol ederek tüketmeye çalışan ara öğün yapmaya çalışan kişileriz.takip edersen menülerimizi fikir edinebilirsin.merhaba arkadaşlar hafif bir diyet önerisi olan varmı? açlığa dayanamıyorum ve kan şekerim düşüyo....
6 ay uzun bir süre.bence de pişman olunacak bişey yok.yediklerimizden pişman olmamalıyız zaten.sadece çok yediğimiz zaman devam eden öğünlerde dengelemeyi ilke haline getirmeliyiz.bence afiyet olsun:))menüm:sabah 2 kayısı bir bardak su
kahvalt:2 dililm ekmek 2 dilim salam bir peynirden tost
ara:bir burcak
çğle:tost ve ayran
ara:bir bisküvi
akşam:ev gezmesinde abartlı bir tabak...
içli köfte ve elmalı pasta dahil diyeyim..
6 aydır ilk defa konrrolsüz yedim...abartmadım ama aynı şeyden beş tane yemedim..pişman değilim sadec spor yapamadığım için üzgünüm..
bence güzel bi menü.meyve dahil edebilirdin o eksik.bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmeği 1 dilim b.peynir 1 domates 1 salatalık
ara yok
öğlen 4 nuget salata 1 bardak ayran
ara 2 ceviz
1 dilim küçük börek
akşam ton balıklı salata
2 lt su 1 fincan y.çay 1 saat yürüyüş yaptım
nutellayı 2 kaşıkla bıraktıysan iyi:))onun dışında menüyü beğendimsabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
domates yeşilbiber
ara
1 bardak süt
3 adet diet bisküvi
ara
1 hurma
2 ceviz
öğlen akşam birarada
sucuklu yumurta 2 köfte büyüklüğünde
1 kk peynir
4 zeytin
domates yeşil biber
2 dilim çavdar ekmeği
2 çatal nutelladayanamadım
ara
yarım portakal
ah arkadaşım bu tatlılar yok muuu...tartıda hemen kendini belli ediyor..ben de tatlıcıyım...dün davetteydim..börek yemedim ama pastayı yuttum
evet canım ya hemen tartıya yansıması ne gıcık bi durum değil mi.insana nasıl dokunuyor.sporun var senin o güzel ama.diğer öğünlerin de güzel...dünkü menüm
sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin
ara
kuru kayısı
öğlen
sebze yemeği
bol yağsız salata
yoğurt
ara
bir dilim pasta
kısır
akşam
çok az tavuk patates
salata
ara
meyve
SPOR: 30 DK
günaydın canlar ben bugün bildirim yapmayı düşünmüyorum dün çok kaçırdım regli öncesi ben hep böyle olurum. çok morelim ve sinirim bozuk. bildirimin cuma olması benim bu hafta açısından çok kötü oldu fazla çıkıcam sanırım. buradaki arkadaşlar gibi kaşık kaşık ne yediğimi bilsem. hayatım boyunca ne yediğimi ne kadar yediğimi bilmeden beslendim. o yüzden unutuyorum bilmeden yiyorum. aklıma yedikten sonra geliyo. sabah dayanabiliyorum öğlen dayanabiliyorum akşam yemeğinde de bir nebze dayanabiliyorum sonrası tutamıyorum kendimi. yine biraz tutarak hafta da bir kilo verdim.
ama benim daha fazla vermem ve kardeşimin düğününe kadar daha fit olmam lazım. sizden ricam ne olur beni eleştirin sonuna kadar beni yerin...13 kilo fazlam ve iki ayım var.............................
tatlı bişeyler yedikçe canın yine isteyecek.basit şekerler içeren hertürlü aburcubur hızla kan şekerini yükseltip hızla düşürdüklerinden kısa bir süre sonra yine açlık hissedersin yine tatlılara saldırırsın.ama kana daha yavaş karışan yiyecekler buna sebep olmaz.diyet çikolataları unut.çünkü az yemeyeceksin nasıl olsa diyet deyip hepsini yiyeceksin.çözüm değil.kuru kayısı incir-badem -ceviz-hurma-elma-süt gibi besinlerle ara öğün yap.bi süre sonra tatlıya da düşkünlüğünün azaldığını göreceksin.
canım güzel kilo veriyosun da akşamki menü ne.sadece yoğurt o da 3 kaşık. öğle desen oda öyle.bisüre sonra vücudun alarm verebilir.canını sıkmak için yazmıyorum yanlış anlama benzer uyarıları ben de çok aldım:))
ketcaba mayoneze çok düşkün değilsen kullanma.oradan alacağın kaloriyi başka şekilde alabilirsin.ben akşamları bol salata yapıyorum kendimi kandırmak için.onun dışında meyveyi dahil etmelisin menülere.
suyu artırmaya çalış biraz daha.metobolizma için önemli.bir tabak çekirdek ise çok fazla
menüyü dengeli buldum canım tebrikler...
oo baya çalışmışsın.öğleni tek çorbayla nasıl savuşturdun telaşeden mi yoksa:))
güzel bi menü olmuş canım.çeşit çok ama miktarlar sınırlı o yüzden problem yok gibi.
spor için tebrikler.tek dikkatimi çeken çubuk kraker.tuzlu krakerler vücutta su tutar fazladan
canım öğle başka seçeneğin olmadığı için şekerli yoğurt yiyorum demiştin yanılmıyosam o yüzden bişey diyemiyorum ama akşam niye yok.domates ve salatalıkla olmamalı bitek.
sen de benim gibi bisküvi ve keklerinden vazgeçemiyosun:))akşamki arada olmasaydı bari kek değil mi.
canım belirli bir diyeti uygulayanlar var aramızda ama diyetisyene gidiyorlar.onun dışında çoğunluğumuz gün içinde iş ve evde yediklerinin miktarlarını ve çeşitlerini kontrol ederek tüketmeye çalışan ara öğün yapmaya çalışan kişileriz.takip edersen menülerimizi fikir edinebilirsin.
6 ay uzun bir süre.bence de pişman olunacak bişey yok.yediklerimizden pişman olmamalıyız zaten.sadece çok yediğimiz zaman devam eden öğünlerde dengelemeyi ilke haline getirmeliyiz.bence afiyet olsun:))
bence güzel bi menü.meyve dahil edebilirdin o eksik.
nutellayı 2 kaşıkla bıraktıysan iyi:))onun dışında menüyü beğendim
evet canım ya hemen tartıya yansıması ne gıcık bi durum değil mi.insana nasıl dokunuyor.sporun var senin o güzel ama.diğer öğünlerin de güzel...
asıl bugün bildirim yap ki sen de hatalarını gör.çok kaçırdığımızda menülerimizi yazmamak yerine yazmayı tercih edelim ki çok daha kısa sürede toparlanabilelim.ben menülerimi yazarak direniyorum aşırıya kaçmamaya.bizler de kaşıkları hatta tabakları bile saymadan yiyen insanlardık yine de yapıyorum nadir de olsa ama onun dışında menüye yazarken miktarları belirtmek çok önemli.mesela pilav ve makarnalar 4 kaşık bir porsiyoro bunu aşmamaya çalışıyorum.bugünden itibaren miktarları da kontrol altına almaya çalış:))
dünkü menümü de yazayım
sabah:1 yumurta-2 kk peynir-2 zeytin-birz reçel-2 dilim ekmek-çay
öğle:yrm tabak yoğurtlu mantı-4 kaşık kadar barbunya-çorba
aakşam:1 kase sütlü çorba-1 tabak kıymalı karnıbahar-4 kaşık kadar ince bulgurdan salata-1 dilim ekmek
ara:birkaç lokma kek:)) b
dünkü menümü de yazayım
sabah:1 yumurta-2 kk peynir-2 zeytin-birz reçel-2 dilim ekmek-çay
öğle:yrm tabak yoğurtlu mantı-4 kaşık kadar barbunya-çorba
aakşam:1 kase sütlü çorba-1 tabak kıymalı karnıbahar-4 kaşık kadar ince bulgurdan salata-1 dilim ekmek
ara:birkaç lokma kek:)) b
günaydın cnm. yazda geliyor kilolar daha güzel gider artık. bence sen iş arkadaşlarına çok takılma yemek saatlerinde cnm. ilk aşaman bu olsun. 13 kilo verilmeyecek bir kilo değil. bence yerken hesap yapmayı öğrenmelisin. her aldığın besinin kalorisini bilmelisin. bi defter tut günlük ne yediğini yaz. o zaman gerçeklerle iyice yüzleşirsin ve yediklerini saymayı unutmazsın. tuzdan, şerden, yağdan, baldan, kaymaktan, ekmekten, hamur işlerinden uzak dur cnm. onlar anlık zevk veriyor sonu hüsran malesef. ve sana haftasonları hariç hergün yorum yapmaya çalışcam. ama sen de dikkat et lütfen.
menün iyi.ne güzel 90 lar dan 70 lere gelmissin.ne kadar zaman da oldu.menü yazmak cok iyi geldi bana .nere de hata yaptigim gördüm.ben bunlarimi yedim diyorum kendimi kendime gercekten yazmak ve burada yazilanlari okumak cok iyi motive ediyor. ben simdiye kadar coktan birakirdim.baya diyet moduna giriyorsunuz .gerci yazma yi da seven biri degil dim ama baya bir seyler karaliyorum
hehehe yaşasın kötülük şimdi ben eleştircem:)))) şaka bi yanada cnm su görmedim bi de aralar metabolizma için çok önemli, birde bulguru yemeseydin daha ii olurdu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?