80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm akşam haff gecr dengelersn o zaman bak bnm daha beter ikindi ama akşam dengeledgimi düşnuorm olan oldu artık hiç sıkma canını oyle boyle gtck bu klolarrr

desteğin için teşekkür ederim canım,akşam bişey yemicem zaten belki biraz leblebi, seninde akşam hafif olmuş ikindide çok abartılı değil zaten güzel dengelemişsin,kontrollü gidiyorsun maş.

desteğin için teşekkür ederim canım,akşam bişey yemicem zaten belki biraz leblebi, seninde akşam hafif olmuş ikindide çok abartılı değil zaten güzel dengelemişsin,kontrollü gidiyorsun maş.

ay çok saol cnm valla ii ki varsnz ben de rahatladm şimdi aslnda haklsn çünkü orda başka bi sürü çeşt vardı almadm ama eskden olsa ohoooo yerdm de yerdm hepmzde çok fark var ve bence takntılı olmamız da ii bu konuda eskden rahat davrandk da aldk kloları ama artık bi şeklde dengelıorz hepmzzz süperizzzz kıskananlar çatlasn (çevreden oluo illa ee dkkat çekıo gden klolar ).48:

canım ya çok teşekkürler seni her okuduğumda gaza geliyrm tamam yapcam diyorum ama acıkınca her şey değişiyor emzirincemidir nedir bilmiyorum deli gibi acıkıyrm evet simit konusunda haklısın halletmeye çalışcam inş sabahları okula yanıma ekmek arası almaya başladım bugün aldım mesela ama işte acıkınca deliriyrm daha motive olsam eminim baş ederim ama motve olamyrm okuldada çooook yoruluyrm aç oluncada olmuyo tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunların hepsi bahane ama en kısa zamanda psikolojimi toparlayıp devam edicem asıl sorun aslında ben 60 ları göremem korkum bilmyrm uzuuuuuuuuuuun yıllardır hiç 6 lı rakamlar görmedim belki bu korku ondan bilmiyrm ama inş toparlıycam senin ve sizin desteğinizle inş tekrar devam deyip tam gaz devam bu geceyi sadece ve sadece motivasyona ayırıyorum yatana kadar bunu yapabilirsem çoooooook güzel başlarım inş dua edin ben bu löp löp yağları kendimde istemiyoruuuuuuum

sabah:2 dilim ekmek
iki sahanda yumurta
2 dilim peynir
iki dilim salam(hepsi cifter cifter:)))
ögle: 2 tane kanat dünden kalmisti bir kase corba
ara:bir portakal
aksam:2 tane sigaraböregi(arkadasim gelmisti)
3-5 kasik cinlilerin :)) tavuklu falan yani

süper menü olmus degilmi cifter cifter börekler cörekler:)) tozuttum ben bu hafta valla..zaten artidayim...cumayya tam bir rezalet olacak gibi gibi

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir 4 zeytin 1 domates

ara 1 elma

öğle 1 tabak patates yemeği 3 ymk k.yoğurt

ara 3ceviz

akşam 1 tane z.y.enginar salata

2 lt su 1 fincan y.çay

Nerden anladin atlattigimi

Bu bugünkü menüm

Sabah 1 dilim ekmek salatalık peynir domates
Ara türk kahvesi 2 parca bitter
Öglen 3 kaşik nesfit
Ara yok
AKŞAM 1 dilim ekmek 1 küçük kase kuru fasulye salata yogurt
Ara yok

2.5 litre su akşama kadar ayaktaydım ikram yaptım malum yarın misafirim var yarin zıvitmamaliyim yoksa cuma tartı günü :18::18:

Günaydin güzellerim,gecmis yaptim cok güzel yorumlar var herkes birbirine ne güzel destek oluyor...önce dünkü menümü paylasayim
kalkis:2 fincan kahve
kahvaltirotein ekmegi arasi ajvar(protein ekmegi aciklamasini birazdan yapacagim)
ara:1 erik
ögle:meyve salatali müsli ile karistirilmis sekerli yogurt
ara:1 havuc
aksam:2 dilim kepekli ekmek arasi ajvar
ara:1 elma
2 litre su ve 2 fincan yesil cay
1 saat step aerobik

gnydn bayalar. güzel bir gün diliyorum hepimiz için.. dünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık
öğle: haşlanmış tavuk göğsü, salata
ara: elma
akşam: 3 kaşık light yoğurt, salata
ara: elma
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 3 şekersiz çay.

cnm neden motive olmayasın. aslında motive olmamızı sağlayacak o kadar çok şey var ki. öncelikle sağlığımız için. düşünsene bu kilolarımızla hamile kaldığımızı sonuç faciaaaa.. ya da bir mağazaya gittiğimizde 42-44-... beden kıyafetleri denemek zorunda kaldığımızı, koyu renkli kıyafetlere mahkum olduğumuzu, hep vücudumuzu kapatacak kıyafetler giydiğimiz, dışardaki insanların iç güzellikten önce dış görünüşle bizleri yargıladığını,...... bunlar daha uzayıp gider cnm bunları düşünebilirsin. ve başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim. her gün 5 dk okusan yeterli. bu arada 60lı kilolar bana da hayal gibi gelirdi. en saon 8 yıl önce falan görmüştüm lisedeyken. ama azmedince oldu yine gördüm. ve senin 60lı kilolara gelmene çok az kaldı. 50 kilo verenleri düşünsene ne azimmiş. bizler altı üstü en fazla 20 kilo vermeye çalışıyoruz. onlarınkinin yanında çok az değil mi?? bak ne güzel simit yememişsin bunu hep yapabilirsin. simiti gördüğünde gözüne löp löp yağ olarak görünsün o zaman 1 kere daha düşünürsün yemek konusunda. yapabilirsin unutma cnm.

günaydın canım çok teşekkür ederim bıkıp usanmadan bana cevap yazıyosun bugün kahvaltımı adam gibi yaptım iki dilim ekmek peynir zeytin domates ve salatalık yoğurtla gece baya kararlı yattım devam edicem diye btki çayı içiyrm sabahtan beri inş haftaya gzel bi sonuç alırım verecem kurtulacam ben bu kilolardan senin sayende tekrar çoooooooooook teşkkür ederim canım

irem bende bu durumu kınıyorum ölen dr ALLAH tan rahmet ailesine baş saglıgı diliyorum

kızlar dün misafirlikteydim

sabah 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve cay

ara bi ısırımlık helva peynir ve cay

öylen 1 kase kırmızı mercimek ,5 kaşık etlı kuru fasülye i5 kaşık pilav yarım karnı yarık 1 dilim su böreyi ve haşlama et 1 kase cacık

akşam yine misafirlikteydim yarım kek ve cay

kızlar ben en iyisi misafirliye gitmiyim ipin ucu kacıyor gercekten

valla aleynacim sen bu kekleri yiye yiye 69 oldun ya..kutlarim seni..bende arada kaciriyorum..bu haftaki gibi ama düz mantik yedikce kilo aliyorum..senin su aksam cay keyiflerin neredeyse hergün ama 69 görmüssün ya bravoo..varmi kiz isin bir sirri?

iremcim ya koskoca odada ikimiz kalmisiz nerde bu millet.aksamda hürrem boyunca burdaydim kimsecikler yoktu..eskiden ne güzel kaynatirdik..noldu bu millete ?

teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))

zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???

iremcim ya koskoca odada ikimiz kalmisiz nerde bu millet.aksamda hürrem boyunca burdaydim kimsecikler yoktu..eskiden ne güzel kaynatirdik..noldu bu millete ?

kuzummm ben bu telaşdan 2 haftadır hürremi bile izlemiyorummmm sen düşün ne haldeeee olduğumuu? demin mustafanın çocuğu yazdığını gördüm anam dedimmmm şimdi kaynatmışlardırrr ama yokmuş alllahtannn :)))))))

teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))

zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
hadi yaaaaaaaa ay cok sevindim hadi bakalim insallah ikisi inatci cikar yapisir kalir sana:))) ikiz ikiz rezil olda göriiim seni:))) saka bir yana canim insallah hayirli sirin akilli bebislerin olur...aman diim dikkat et kandine..yat uzan ayaklarini havaya dik keyfini yap:)) diet falan sakin ha...kendini yorma..hadi bakalim..valla sorma ya nasil gececek 12 gün bende bilmiyorum..yahu sakin bir hafta gecireyim dedim bebisleri koydun gündeme..nasil gececek simdi bu haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…