cnm akşam haff gecr dengelersn o zaman bak bnm daha beter ikindiama akşam dengeledgimi düşnuorm olan oldu artık hiç sıkma canını oyle boyle gtck bu klolarrr
desteğin için teşekkür ederim canım,akşam bişey yemicem zaten belki biraz leblebi, seninde akşam hafif olmuş ikindide çok abartılı değil zaten güzel dengelemişsin,kontrollü gidiyorsun maş.
canım ya çok teşekkürler seni her okuduğumda gaza geliyrm tamam yapcam diyorum ama acıkınca her şey değişiyor emzirincemidir nedir bilmiyorum deli gibi acıkıyrm evet simit konusunda haklısın halletmeye çalışcam inş sabahları okula yanıma ekmek arası almaya başladım bugün aldım mesela ama işte acıkınca deliriyrm daha motive olsam eminim baş ederim ama motve olamyrm okuldada çooook yoruluyrm aç oluncada olmuyo tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunların hepsi bahane ama en kısa zamanda psikolojimi toparlayıp devam edicem asıl sorun aslında ben 60 ları göremem korkum bilmyrm uzuuuuuuuuuuun yıllardır hiç 6 lı rakamlar görmedim belki bu korku ondan bilmiyrm ama inş toparlıycam senin ve sizin desteğinizle inş tekrar devam deyip tam gaz devam bu geceyi sadece ve sadece motivasyona ayırıyorum yatana kadar bunu yapabilirsem çoooooook güzel başlarım inş dua edin ben bu löp löp yağları kendimde istemiyoruuuuuuumcnm iradeli olman şart. senin zayıflamak istediğini ben biliyorum. ilk aşamayı atlattın yani zayıflamayı istemekle. sen de gördüğüm yanlışları elimden geldiğince söylüyorum cnm. bana alınmayacağını tahmin ediyorum. sabahları simit olayını kesinlikle bırakmalısın. sabah ekmeği 2 dilimi geçme. bol bol salatalık domates yemeni tavsiye ederim. peynir ve zeytini tuzsuz ye ki gereksiz yere su tutmasın vücudunda. aburcubur isteğini kuru meyvelerle karşıla. kayısı müthiş tatlı aralarda ye muhakkak. öğle 1 dilim ekmek, akşam da 1 dilim ekmek şeklinde ye. yemeği kaçırıyorum dersen sebze ağırlıklı beslen bir süre. bak bunları yaparsan olacak. çevrendekileri uyar sağlığın için kilo vermeye çalıştığını ve sana yardımcı olmalarını söyle. ikramda bulunmasınlar ve sen de lütfen bisküvi, çikolata gibi sağlıksız besinler alma, olan yerden kaç. mesela dün ben sütlü nescafe içtim tüm iştahımı yok etti o kadar aç olmama rağmen. bu işi önce beyninde bitir cnm. yapılamayacak şeyler değil bunlar. ha birde su içemiyorsan(ben 1 günde 1 bardak ancak içerdim şimdi 3 lt oldu) küçük su şişeleri al ve elinden hiç düşürme. acıktıkça yudumla. etkisini göreceksin.
tatlı bişeyler yedikçe canın yine isteyecek.basit şekerler içeren hertürlü aburcubur hızla kan şekerini yükseltip hızla düşürdüklerinden kısa bir süre sonra yine açlık hissedersin yine tatlılara saldırırsın.ama kana daha yavaş karışan yiyecekler buna sebep olmaz.diyet çikolataları unut.çünkü az yemeyeceksin nasıl olsa diyet deyip hepsini yiyeceksin.çözüm değil.kuru kayısı incir-badem -ceviz-hurma-elma-süt gibi besinlerle ara öğün yap.bi süre sonra tatlıya da düşkünlüğünün azaldığını göreceksin.
canım güzel kilo veriyosun da akşamki menü ne.sadece yoğurt o da 3 kaşık. öğle desen oda öyle.bisüre sonra vücudun alarm verebilir.canını sıkmak için yazmıyorum yanlış anlama benzer uyarıları ben de çok aldım:))
ketcaba mayoneze çok düşkün değilsen kullanma.oradan alacağın kaloriyi başka şekilde alabilirsin.ben akşamları bol salata yapıyorum kendimi kandırmak için.onun dışında meyveyi dahil etmelisin menülere.
suyu artırmaya çalış biraz daha.metobolizma için önemli.bir tabak çekirdek ise çok fazla
J
menüyü dengeli buldum canım tebrikler...
oo baya çalışmışsın.öğleni tek çorbayla nasıl savuşturdun telaşeden mi yoksa:))
güzel bi menü olmuş canım.çeşit çok ama miktarlar sınırlı o yüzden problem yok gibi.
spor için tebrikler.tek dikkatimi çeken çubuk kraker.tuzlu krakerler vücutta su tutar fazladan
canım öğle başka seçeneğin olmadığı için şekerli yoğurt yiyorum demiştin yanılmıyosam o yüzden bişey diyemiyorum ama akşam niye yok.domates ve salatalıkla olmamalı bitek.
sen de benim gibi bisküvi ve keklerinden vazgeçemiyosun:))akşamki arada olmasaydı bari kek değil mi.
canım belirli bir diyeti uygulayanlar var aramızda ama diyetisyene gidiyorlar.onun dışında çoğunluğumuz gün içinde iş ve evde yediklerinin miktarlarını ve çeşitlerini kontrol ederek tüketmeye çalışan ara öğün yapmaya çalışan kişileriz.takip edersen menülerimizi fikir edinebilirsin.
6 ay uzun bir süre.bence de pişman olunacak bişey yok.yediklerimizden pişman olmamalıyız zaten.sadece çok yediğimiz zaman devam eden öğünlerde dengelemeyi ilke haline getirmeliyiz.bence afiyet olsun:))
bence güzel bi menü.meyve dahil edebilirdin o eksik.
nutellayı 2 kaşıkla bıraktıysan iyi:))onun dışında menüyü beğendim
evet canım ya hemen tartıya yansıması ne gıcık bi durum değil mi.insana nasıl dokunuyor.sporun var senin o güzel ama.diğer öğünlerin de güzel...
asıl bugün bildirim yap ki sen de hatalarını gör.çok kaçırdığımızda menülerimizi yazmamak yerine yazmayı tercih edelim ki çok daha kısa sürede toparlanabilelim.ben menülerimi yazarak direniyorum aşırıya kaçmamaya.bizler de kaşıkları hatta tabakları bile saymadan yiyen insanlardık yine de yapıyorum nadir de olsa ama onun dışında menüye yazarken miktarları belirtmek çok önemli.mesela pilav ve makarnalar 4 kaşık bir porsiyoro bunu aşmamaya çalışıyorum.bugünden itibaren miktarları da kontrol altına almaya çalış:))
canım ya çok teşekkürler seni her okuduğumda gaza geliyrm tamam yapcam diyorum ama acıkınca her şey değişiyor emzirincemidir nedir bilmiyorum deli gibi acıkıyrm evet simit konusunda haklısın halletmeye çalışcam inş sabahları okula yanıma ekmek arası almaya başladım bugün aldım mesela ama işte acıkınca deliriyrm daha motive olsam eminim baş ederim ama motve olamyrm okuldada çooook yoruluyrm aç oluncada olmuyo tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunların hepsi bahane ama en kısa zamanda psikolojimi toparlayıp devam edicem asıl sorun aslında ben 60 ları göremem korkum bilmyrm uzuuuuuuuuuuun yıllardır hiç 6 lı rakamlar görmedim belki bu korku ondan bilmiyrm ama inş toparlıycam senin ve sizin desteğinizle inş tekrar devam deyip tam gaz devam bu geceyi sadece ve sadece motivasyona ayırıyorum yatana kadar bunu yapabilirsem çoooooook güzel başlarım inş dua edin ben bu löp löp yağları kendimde istemiyoruuuuuuum
günaydın canım çok teşekkür ederim bıkıp usanmadan bana cevap yazıyosun bugün kahvaltımı adam gibi yaptım iki dilim ekmek peynir zeytin domates ve salatalık yoğurtla gece baya kararlı yattım devam edicem diye btki çayı içiyrm sabahtan beri inş haftaya gzel bi sonuç alırım verecem kurtulacam ben bu kilolardan senin sayende tekrar çoooooooooook teşkkür ederim canımcnm neden motive olmayasın. aslında motive olmamızı sağlayacak o kadar çok şey var ki. öncelikle sağlığımız için. düşünsene bu kilolarımızla hamile kaldığımızı sonuç faciaaaa.. ya da bir mağazaya gittiğimizde 42-44-... beden kıyafetleri denemek zorunda kaldığımızı, koyu renkli kıyafetlere mahkum olduğumuzu, hep vücudumuzu kapatacak kıyafetler giydiğimiz, dışardaki insanların iç güzellikten önce dış görünüşle bizleri yargıladığını,...... bunlar daha uzayıp gider cnm bunları düşünebilirsin. ve başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim. her gün 5 dk okusan yeterli. bu arada 60lı kilolar bana da hayal gibi gelirdi. en saon 8 yıl önce falan görmüştüm lisedeyken. ama azmedince oldu yine gördüm. ve senin 60lı kilolara gelmene çok az kaldı. 50 kilo verenleri düşünsene ne azimmiş. bizler altı üstü en fazla 20 kilo vermeye çalışıyoruz. onlarınkinin yanında çok az değil mi?? bak ne güzel simit yememişsin bunu hep yapabilirsin. simiti gördüğünde gözüne löp löp yağ olarak görünsün o zaman 1 kere daha düşünürsün yemek konusunda. yapabilirsin unutma cnm.
merhaba gerkese;
önce meslektaşımın kalbinden bıçaklanarak öldürdüğü vahim saldırıyı kınıyorum. zatn sinirlerim bozuktu sabahtandır aklımdan çıkmaz oldu bu durum. geçmişşlte benzer şeylere maruz kalıp saçımın teline zarar gelmemesine rağmen yaşadığı korkuyu atamayan bir hekim olarak meslektaşıma Allahtan rahmet,ailesine sabır ve toplumuzua sağduyu diliyorum.
tüm sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum günlerdir yapmıyorum ama...benden başka kimsye faydası yok...meünümü yazıp kaşçıyorum...
kızlar dün misafirlikteydim
sabah 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve cay
ara bi ısırımlık helva peynir ve cay
öylen 1 kase kırmızı mercimek ,5 kaşık etlı kuru fasülye i5 kaşık pilav yarım karnı yarık 1 dilim su böreyi ve haşlama et 1 kase cacık
akşam yine misafirlikteydim yarım kek ve cay
kızlar ben en iyisi misafirliye gitmiyim ipin ucu kacıyor gercekten
iremcim ya koskoca odada ikimiz kalmisiz nerde bu millet.aksamda hürrem boyunca burdaydim kimsecikler yoktu..eskiden ne güzel kaynatirdik..noldu bu millete ?
hadi yaaaaaaaa ay cok sevindim hadi bakalim insallah ikisi inatci cikar yapisir kalir sana:))) ikiz ikiz rezil olda göriiim seni:))) saka bir yana canim insallah hayirli sirin akilli bebislerin olur...aman diim dikkat et kandine..yat uzan ayaklarini havaya dik keyfini yap:)) diet falan sakin ha...kendini yorma..hadi bakalim..valla sorma ya nasil gececek 12 gün bende bilmiyorum..yahu sakin bir hafta gecireyim dedim bebisleri koydun gündeme..nasil gececek simdi bu haftalar.teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))
zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?