80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben kaynatmaya hazir nazir bekledim..erkenden herifi uyuttum:)) yok millet yoktu..özledim ya eski muhabbetleri.sen simdi antalyadamisin irem?

arkadaşlar bu kılo verdıkçe kılo çizelgesi nasıl ilerliyor bız mı ayarlıyoruz onu:)))yenıyım o yuzden böle size göre saçma ama bana göre çok zor sorular sorabılırm kusura bakmayın artıkım:)))

bilmeyene zor gelir..ben 12.ayda baslamistim kk ya..3 günümü almisti bir cizelge yapmak.o zaman bu topikte degildim.diger topikte arkadas cizelge nasil yapilir diye topik adresi verdi..bende pek zeki sayilmazmisim.3 gün ugrastim ama basardim:)) insana bilmedigi zor gelir cok normal..canim sen herdefasinda yeniden yapacaksin cizelgeyi..baktin o hafta cizelge yapmaya halin yok o hafta kilo verme olsun bitsin saka saka..ama sen yapiyorsun cizelgeni..ben bildirim gününden bildirim gününe yapiyorum.ama artida olunda yapmiyorum...

hay saolasın duyum valla bende çıldıracaktım çizelgeyı oluşturrurken çizelgeyı oluşturuyorum kk ya ekleyemıyorum sonradan farkettım kı kk ya eklenış şeklı degışmış ben öncekı ekleme şeklıne bakıyormuşum:))) bir de bı kaç arkdş tarıf edıyor ona ragmen bulamamıştım:))) neysekı başardım şimdide diyorum acaba hafta hafta kılo verme bıldırımlerımız oluyormuş o zamanlar kendılıgınden mı ayarlanıyor dedım sonradan düşününce oda saçma geldı aslında:)))) neyse şımdılık verdıgımız yok kıloyu yerımızde saymakla meşguluzde ınş bır gun olurda verırsem buyuk bır heyecanla oluşturacagımı düşünüyorum çizelgeyı:)))

verirsin canim niye veremeyesin.veremesem ben veremezdim.2 sene 80-86 larda kaldim..yanilmiyorsam 2.ayda bu topige takilmaya basladim..6-7 kilo verdim bu haftaya kadar.hersey insanin kendinde bitiyor..bu hafta cok SIKINTILI bir hafta geirdim kendimi saldim..nerdeyse 1 kilo artidayim..haftaya daha cok yorulup daha dikkatli diet yapmam gerekecekti telafi edeyim..hedefim haftada 1 kilo aslinda ama böyle haftalari kacirdim malesef.kacirmasaydim kesin 5 kilo daha vermistim...ama inadim inat 2 ayim var daha insallah 70 lerdende hepberaber kurtulacagiz

duyum aslında bende şubatın 7 sınden berı 10 kılo verdım 93 le başlamıştım dıyete vermek isteyınce verılıyor ama bu aralar durdum bakalım bırazda yaz geldı ya gezmeler çogaldı .ama artık kendımı kontrol etmem gerekecek benımde hedefım temmuza kdr75 olmk bklm olursm ıyı olck...

hiçççççççççççççççççç sorma canımmmm ee biraz da biz meşgul edelim senii ayyy ikizlerim olurmuş bi deeee:))))))) gelirsinz yardımaaa karışmammm ayyy ne diyeti kıss herkes ağzıma bisey tıkıştırıyooo şişiyorummm
valla ben kaynatmaya hazir nazir bekledim..erkenden herifi uyuttum:)) yok millet yoktu..özledim ya eski muhabbetleri.sen simdi antalyadamisin irem?
4 nisandan beri antalyadayımm canım ii geldi aslında bilişyosun son dönem diyarbakırda çok çalışıp çok yorulmuştum ayın 26 sında dönüyorumm

bravo valla iyi kilo vermissin..aslinda yazin daha kolay kilo veriliyor..insan bol su icebiliyor yürüyüs falan...senin sartlarin nasil bilmiyorumda..belli bir yerden sonra kilo verimi durabiliyor..bünye o sartlara alisiyor cünkü ama vazgecme inatla devam et bir zaman sonra bedenin pes edecek ve sen kazanacaksin..bende bu 70 lerde takilacagim gibi geliyor ama yok caresi yok gidecek bu kilolar..yaza türkiyeye gidecegiz allah nasip edderse. bizimkilere hos bir süpriz yapmak istiyorum..o 84 kiloluk duyum gitmis 64 kiloluk duyum gelmis..ay hayali bile heyecanlandiriyor beni:))

aman diim dikkat et kendine.antalyada sicaktir simdi.bizimkilerde antalyadalar ..ablam manavgatta yasiyor..onun yanindalar bu hafta sanirim..keske bende olsaydim banane bende istiyorum..bebek degil ama ha allahim yanlis anlamasin:))) sana bebek bana antalyada ailemin yaninda heyif cayi:)) geliriz tabi canim ne demek...gelemesekte elimiz kolumuz uzanir allahin izniyle..sen müjdeli haberi verde bize gerisini düsünme bile..vay be siir gibi konustum ha:)))))

:))) benım şartlarım bıraz stres durumları fazla o yuzden aslında butun yemelerım ben siirtte çalışıyorum...öle spor yapma ımkanımda yok ama evde yürüyüş bandım var onunla bir şeyler yapmaya çalışıyorum...şukur su tükjetme problemım yok yaz kış en az 2 lt gıder:)))bende aslında yurt dışında gıbı bır şeyım memleketımden 16 saatlık bır mesafedeyım o yuzden şayet tatıle 75 kılo ile gıdersem benım açımdanda çok surprız olacak mıllete o mılletın yuzunu görmek istiyorum çunku ben iradesız deılım ve bu kılolar gıdecek başka yolu yok:)

teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))

zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???

ayyyy canımmm çok sevindim ne heyecanlı günler yaşıcaksın aman dikkat et kendine,yukarılara uzanma,hızlı hareket etme,birde bana ananas önermişlerdi 12 gün boyunca ananas yemiştim aklında olsun,rabbim güzel sonuçlar göstersin inş.

wallla sair gibisin süpersinnn hep benimle kalll:)

anaaaaaaaam ananasmi ay ben onu cok yedim...ama hergece hapida yuttum naber:))) 4 cocuk yeterde artar bile..allahim bebek kokusuyla yanan tutusan canlara nasip etsin bende kontenjan doldu:))) ay o degilde bende migren cikti..d.k.hapi migreni tetikliyormus..icmeyin diyorlar..dedim coluk cocuk koca derdi migreni daha cok tetikliyor

wallla sair gibisin süpersinnn hep benimle kalll:)

gibisi fazla anam..eski sairlerden kimler kalmis..tabiki kalirim hep senle.bende demir atacakliman ariyordum dermisim..yahu ben istesem sen istemezsin...ordu gibiyiz biz masaallah..gittigimiz kapiyi kuruturuz:))) sen birdaha düsün bence hep seninle kalimmi kalmiiimmi:)) bak 4 cocuk..hepside maasallah cöp ögütme makinasi gibi ne koysan önüne silip süpürüyor...razimisin ha ha sonra pisman olup kafani duvarlara vurmayasin? ama bak camasir bulasik tuvalet iyi is gelir elimden.cok güzel sinirkrizleri gecirir ve gecirtirim..övünmek gibi olmasin yani

kizlar az önce nooldu biliyormusunuz ben leptop basinda sagda solda tembel tembel gezerken benim son numarasa sermis yere legolari oynuyordu.o sirada atv de hayat devam ediyorun reklamini veriyor..cuma günü saat bilmem kacta hayat devam ediyor dedi tv de..benim son numarada bagira bagira yanima geldi anneeeeeeeeee anneeeeeee hayat devam ediyormus biliyormusunvalla sorma kizim bende simdi ögrendim demek hayat devam ediyor allah allah dedim ya ya diye kafa sallayarak gittigeri oyununa

demek hayat devam ediyomuş ha ha ha:)) çok tatlı

ayy canım sağol geç gördüm yazdıklarını şu an elimde bi tabak anans var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…