valla ben kaynatmaya hazir nazir bekledim..erkenden herifi uyuttum:)) yok millet yoktu..özledim ya eski muhabbetleri.sen simdi antalyadamisin irem?kuzummm ben bu telaşdan 2 haftadır hürremi bile izlemiyorummmm sen düşün ne haldeeee olduğumuu? demin mustafanın çocuğu yazdığını gördüm anam dedimmmm şimdi kaynatmışlardırrr ama yokmuş alllahtannn :)))))))
bilmeyene zor gelir..ben 12.ayda baslamistim kk ya..3 günümü almisti bir cizelge yapmak.o zaman bu topikte degildim.diger topikte arkadas cizelge nasil yapilir diye topik adresi verdi..bende pek zeki sayilmazmisim.3 gün ugrastim ama basardim:)) insana bilmedigi zor gelir cok normal..canim sen herdefasinda yeniden yapacaksin cizelgeyi..baktin o hafta cizelge yapmaya halin yok o hafta kilo verme olsun bitsin saka saka..ama sen yapiyorsun cizelgeni..ben bildirim gününden bildirim gününe yapiyorum.ama artida olunda yapmiyorum...arkadaşlar bu kılo verdıkçe kılo çizelgesi nasıl ilerliyor bız mı ayarlıyoruz onu:)))yenıyım o yuzden böle size göre saçma ama bana göre çok zor sorular sorabılırm kusura bakmayın artıkım:)))
bilmeyene zor gelir..ben 12.ayda baslamistim kk ya..3 günümü almisti bir cizelge yapmak.o zaman bu topikte degildim.diger topikte arkadas cizelge nasil yapilir diye topik adresi verdi..bende pek zeki sayilmazmisim.3 gün ugrastim ama basardim:)) insana bilmedigi zor gelir cok normal..canim sen herdefasinda yeniden yapacaksin cizelgeyi..baktin o hafta cizelge yapmaya halin yok o hafta kilo verme olsun bitsin saka saka..ama sen yapiyorsun cizelgeni..ben bildirim gününden bildirim gününe yapiyorum.ama artida olunda yapmiyorum...
hay saolasın duyum valla bende çıldıracaktım çizelgeyı oluşturrurken çizelgeyı oluşturuyorum kk ya ekleyemıyorum sonradan farkettım kı kk ya eklenış şeklı degışmış ben öncekı ekleme şeklıne bakıyormuşum:))) bir de bı kaç arkdş tarıf edıyor ona ragmen bulamamıştım:))) neysekı başardım şimdide diyorum acaba hafta hafta kılo verme bıldırımlerımız oluyormuş o zamanlar kendılıgınden mı ayarlanıyor dedım sonradan düşününce oda saçma geldı aslında:)))) neyse şımdılık verdıgımız yok kıloyu yerımızde saymakla meşguluzde ınş bır gun olurda verırsem buyuk bır heyecanla oluşturacagımı düşünüyorum çizelgeyı:)))
naber millet..yarin benle beraber kac kisi canta yiyecek bakiiim:))
hiçççççççççççççççççç sorma canımmmm ee biraz da biz meşgul edelim senii ayyy ikizlerim olurmuş bi deeee:))))))) gelirsinz yardımaaa karışmammm ayyy ne diyeti kıss herkes ağzıma bisey tıkıştırıyooo şişiyorummmhadi yaaaaaaaa ay cok sevindim hadi bakalim insallah ikisi inatci cikar yapisir kalir sana:))) ikiz ikiz rezil olda göriiim seni:))) saka bir yana canim insallah hayirli sirin akilli bebislerin olur...aman diim dikkat et kandine..yat uzan ayaklarini havaya dik keyfini yap:)) diet falan sakin ha...kendini yorma..hadi bakalim..valla sorma ya nasil gececek 12 gün bende bilmiyorum..yahu sakin bir hafta gecireyim dedim bebisleri koydun gündeme..nasil gececek simdi bu haftalar.
4 nisandan beri antalyadayımm canım ii geldi aslında bilişyosun son dönem diyarbakırda çok çalışıp çok yorulmuştum ayın 26 sında dönüyorummvalla ben kaynatmaya hazir nazir bekledim..erkenden herifi uyuttum:)) yok millet yoktu..özledim ya eski muhabbetleri.sen simdi antalyadamisin irem?
bravo valla iyi kilo vermissin..aslinda yazin daha kolay kilo veriliyor..insan bol su icebiliyor yürüyüs falan...senin sartlarin nasil bilmiyorumda..belli bir yerden sonra kilo verimi durabiliyor..bünye o sartlara alisiyor cünkü ama vazgecme inatla devam et bir zaman sonra bedenin pes edecek ve sen kazanacaksin..bende bu 70 lerde takilacagim gibi geliyor ama yok caresi yok gidecek bu kilolar..yaza türkiyeye gidecegiz allah nasip edderse. bizimkilere hos bir süpriz yapmak istiyorum..o 84 kiloluk duyum gitmis 64 kiloluk duyum gelmis..ay hayali bile heyecanlandiriyor beni:))duyum aslında bende şubatın 7 sınden berı 10 kılo verdım 93 le başlamıştım dıyete vermek isteyınce verılıyor ama bu aralar durdum bakalım bırazda yaz geldı ya gezmeler çogaldı .ama artık kendımı kontrol etmem gerekecek benımde hedefım temmuza kdr75 olmk bklm olursm ıyı olck...
hiçççççççççççççççççç sorma canımmmm ee biraz da biz meşgul edelim senii ayyy ikizlerim olurmuş bi deeee:))))))) gelirsinz yardımaaa karışmammm ayyy ne diyeti kıss herkes ağzıma bisey tıkıştırıyooo şişiyorummm
4 nisandan beri antalyadayımm canım ii geldi aslında bilişyosun son dönem diyarbakırda çok çalışıp çok yorulmuştum ayın 26 sında dönüyorumm
bravo valla iyi kilo vermissin..aslinda yazin daha kolay kilo veriliyor..insan bol su icebiliyor yürüyüs falan...senin sartlarin nasil bilmiyorumda..belli bir yerden sonra kilo verimi durabiliyor..bünye o sartlara alisiyor cünkü ama vazgecme inatla devam et bir zaman sonra bedenin pes edecek ve sen kazanacaksin..bende bu 70 lerde takilacagim gibi geliyor ama yok caresi yok gidecek bu kilolar..yaza türkiyeye gidecegiz allah nasip edderse. bizimkilere hos bir süpriz yapmak istiyorum..o 84 kiloluk duyum gitmis 64 kiloluk duyum gelmis..ay hayali bile heyecanlandiriyor beni:))
teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))
zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
kk nın saaati mi bozulmuşşşş:44::44::44::44::44:
aman diim dikkat et kendine.antalyada sicaktir simdi.bizimkilerde antalyadalar ..ablam manavgatta yasiyor..onun yanindalar bu hafta sanirim..keske bende olsaydim banane bende istiyorum..bebek degil ama ha allahim yanlis anlamasin:))) sana bebek bana antalyada ailemin yaninda heyif cayi:)) geliriz tabi canim ne demek...gelemesekte elimiz kolumuz uzanir allahin izniyle..sen müjdeli haberi verde bize gerisini düsünme bile..vay be siir gibi konustum ha:)))))
ayyyy canımmm çok sevindim ne heyecanlı günler yaşıcaksın aman dikkat et kendine,yukarılara uzanma,hızlı hareket etme,birde bana ananas önermişlerdi 12 gün boyunca ananas yemiştim aklında olsun,rabbim güzel sonuçlar göstersin inş.
wallla sair gibisin süpersinnn hep benimle kalll:)
kizlar az önce nooldu biliyormusunuz ben leptop basinda sagda solda tembel tembel gezerken benim son numarasa sermis yere legolari oynuyordu.o sirada atv de hayat devam ediyorun reklamini veriyor..cuma günü saat bilmem kacta hayat devam ediyor dedi tv de..benim son numarada bagira bagira yanima geldi anneeeeeeeeee anneeeeeee hayat devam ediyormus biliyormusunvalla sorma kizim bende simdi ögrendim demek hayat devam ediyor allah allah dedim ya ya diye kafa sallayarak gittigeri oyununa
ayyyy canımmm çok sevindim ne heyecanlı günler yaşıcaksın aman dikkat et kendine,yukarılara uzanma,hızlı hareket etme,birde bana ananas önermişlerdi 12 gün boyunca ananas yemiştim aklında olsun,rabbim güzel sonuçlar göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?