sorma ya bazen o kadar komik laflar cikiyorki agzindan hayretler icinde kaliyoruz:)demek hayat devam ediyomuş ha ha ha:)) çok tatlı
gec gördün ama hizli davranmissin :)))ayy canım sağol geç gördüm yazdıklarını şu an elimde bi tabak anans var:)
ayy canım sağol geç gördüm yazdıklarını şu an elimde bi tabak anans var:)
ay masmavi sen kaptana tavsiylerde bulunuyorsun ya onu o kadar benimsemisimki tavsiyelerini üzerime alinir oldum.birden kendimi hamile hissettim..dünyam karardi:)))müslüm ferdi ne varda indirdim internetten beyaz peynir masada zaten raki kavunda 15 sene sonra gelir acilarin cocugu olarak ...ay kendimi kaybettim birden hamile hayali bana hic iyi gelmedi..ya iremcim seni öyle icten hissetmekte hic iyi olmuyormus yani...ne yani ben smdi 9 ay 10 gün bulanti cekip tosbagi gibimi yürüyecegim..aramiza sinir koyalim lütfen bu adam beni zaten bitirdi birde sipalari ohooooooooooo süper o zaman,sen zaten biliyormuşsun bir de en önemli tavsiyeyi yazmayı unutmuşum pozitif düşünce,doktorum transfer anında bile bana öyle demişti kendini hamile farzet ve ona göre kendini motive et, sende devamlı ben hamileyim diye düşün ve aklına olumsuz hiçbişey getirme tamam mı canım:13:
sağol canım benim tavsiyelerin içinnnnn çok istiyorum tabiiki olmasını ama kırgınlıklarada o kadar alıştım kiii hiççç aklıma düşsün istemiyorum kötü fikirlerrroooo süper o zaman,sen zaten biliyormuşsun bir de en önemli tavsiyeyi yazmayı unutmuşum pozitif düşünce,doktorum transfer anında bile bana öyle demişti kendini hamile farzet ve ona göre kendini motive et, sende devamlı ben hamileyim diye düşün ve aklına olumsuz hiçbişey getirme tamam mı canım:13:
yani bir alem olmusum bugun..birak bana gelen mesajlari yanitlamayi millete giden mesajlarada burnumu soktuguma göre yüksek ölcüde canSIKINTIM var demektir...aslinda popoyu kaldirip evi bir temizlesem aksam yemegini pisirsem iyi olacak ama bu günde hic canim istemiyor yaaaaaa....idare edin beni böyle aranizda bugun
sağol canım benim tavsiyelerin içinnnnn çok istiyorum tabiiki olmasını ama kırgınlıklarada o kadar alıştım kiii hiççç aklıma düşsün istemiyorum kötü fikirlerrr
kısss içimi karartma tosbaaa filannn:)))) şaka bi yana o bile güzel geliyo bana 20 kilo alsamda umrumda değil dönüp dolaşıp gelirim kürkçü dükkanıma veririm kilolarımııı:))
arkadaşlar uzun bir süre foruma uğrayamadım bazı sorunlardan dolayı. Ama süper bir moral ile aranıza döndüm :) kilom aynı şekilde duruyordu taki 1.5 hafta önceye kadar :) 1.5 haftada 6 kilo verdim ve şuan 79 kiloyum :) süper bişey ya :)
kutlarim seni ama merakta etmedim desem yalan.nasil becerdin 1.5 haftada 6 kiloyu? 10 günde 6 kilo gibi birsey..ben o 6 kiloyu 2 ayda ancak verebildim..özel yaptigin birsey varmi..birazda sok düsüs gibi.umarim sagligini tehlikeye atacak durum olmamistirarkadaşlar uzun bir süre foruma uğrayamadım bazı sorunlardan dolayı. Ama süper bir moral ile aranıza döndüm :) kilom aynı şekilde duruyordu taki 1.5 hafta önceye kadar :) 1.5 haftada 6 kilo verdim ve şuan 79 kiloyum :) süper bişey ya :)
kutlarim seni ama merakta etmedim desem yalan.nasil becerdin 1.5 haftada 6 kiloyu? 10 günde 6 kilo gibi birsey..ben o 6 kiloyu 2 ayda ancak verebildim..özel yaptigin birsey varmi..birazda sok düsüs gibi.umarim sagligini tehlikeye atacak durum olmamistir
canim yanlismi anladim yoksa sen sadece elmami yedigini söyledim.yani hafif kahvaltinin vede elmanin haricinde birsey yemiyormusuncanım yemeği ekmeği kestim hayli. sabah kalkınca ılık bir kupa suya elma sirkesi katıp içiyorum sonrada bol su içiyorum tekrar. hafif kahvaltı yapıyorum. öğlen ikindi ara akşam filan sadece elma yiyorum. mekik ve şınav çekiyorum. yürüyüş yapıyorum 10 dk filan. hiçde halsiz değilim. bu elma sirkesi büyük enerji veriyor ve dinnç tutuyor beni...
canim yanlismi anladim yoksa sen sadece elmami yedigini söyledim.yani hafif kahvaltinin vede elmanin haricinde birsey yemiyormusun
dur bekledigin cevabi vereyim hemen:))) canim bana pek saglikli gelmedi.tek yönlü beslenmeye karsiyim ben.ama daha öncede yaptigini hic rahatsizlanmadigini vede kilonu korudugunu söyledigine göre senin icin sakincasi yok gibi görünüyor.ama o dieti ben yapacacak olsam tansiyon,sinir gerilmeleri,halsizlik cökme her halt olur bende:)) yinede tavsiyem bu kadar siki diet yapma..varsin gec gitsin kilolar.elbette sen daha iyisini bilirsin..1.5 ayda 6 kilo kulaga hos geliyor elbet.ama yöntemin biraz yipratici gibi..spor falanda yapiyormusunyani senin dedigin hesapta ayda 18 kilo vereceksin demektir ama vucudunun diger vitamin ve minarellerede ihtiyaci var.bu dieti doktor tavsiyesiylemi yapiyorsun yoksa kendi deneme yanilmalarinlami?evet aynen öyle canım. bazen ufak kaçamak yapıyorum tabi ama pekde başka birşey aramıyorum. öncedende bu şekilde 1 ayda 10 kilo vermiştim ve 1 yıl o kilomu korumustum. hiçbir rahatsızlıkta çekmemiştim yine.
dur bekledigin cevabi vereyim hemen:))) canim bana pek saglikli gelmedi.tek yönlü beslenmeye karsiyim ben.ama daha öncede yaptigini hic rahatsizlanmadigini vede kilonu korudugunu söyledigine göre senin icin sakincasi yok gibi görünüyor.ama o dieti ben yapacacak olsam tansiyon,sinir gerilmeleri,halsizlik cökme her halt olur bende:)) yinede tavsiyem bu kadar siki diet yapma..varsin gec gitsin kilolar.elbette sen daha iyisini bilirsin..1.5 ayda 6 kilo kulaga hos geliyor elbet.ama yöntemin biraz yipratici gibi..spor falanda yapiyormusunyani senin dedigin hesapta ayda 18 kilo vereceksin demektir ama vucudunun diger vitamin ve minarellerede ihtiyaci var.bu dieti doktor tavsiyesiylemi yapiyorsun yoksa kendi deneme yanilmalarinlami?
benim sirkeyle aram hi9c iyi degil canim ya..birde ben aliskanliklarimin disina cikamiyorum malesef..yani sabah cayim peynirim yumurtam olmadan kahvalti yapamam..birakac karna sirkeli birseyler icmeyi su bile icemem.tipik bir cay tiryakisiyim...ben ancak ekmegi azaltirsam popoyu kaldirirsam kilo verebilirim .aslinda bu haftaya kadar cok iyi gidiyordum..ama bu hafta kirmizi kart haftasi oldu hastaliktan vede sitresten irademinin zayifladigi durumlara denk geldim ve kitliktan cikmis gibi yedim.haliylede hooop gelsin bir kilo...ama haftaya insallah telafi edecegim..ben yemeden ayakta duramam ..yani günlük ne pisirdimse coluk cocuk oturacagim onlarla yiyecegim yemezsen sonra daha cok yiyorum...normal hayatimin gerektirdiklerine göre kilo vermeye calisiyorum..malum bu sartlarda kilo vermek zor oluyor AMA OLSUN " YIL SONRA (= LERDENDE KURTULDUM YA gerisi gelir insallah.ay bilmeden büyük yazmisim afedersincanim dediğin gibi vitamin eksikliklerini filan kapsüller ve keten tohumu ile filan kapatıyorum. doktor tavsiyesi değil ama benide etkilemiyor. şöyle diyim bir gün sirke içmedim kötü hissettim kendimi ama içinde bütün enerjim geri geldi. sirkeyi bir denemeni öneririm. 1 ayda 20 kilo verip hedefime ulaşır isem şuraya yazıyorum bir daha kilo almamaya çalışacağım :))
aman dikkat et ..insallah senin su hedefime ramak kaldi cümleni birgün bende kullanirim.ay kulaga ne hos geliyor..benim hedefimede ramak kaldi 10-11 kilo sonra hedefteyim:)) cok az kalmis demislm bayanlar. haftaya aranızda olamayacağım malesefseminerim çıktı. inş diyetimi bozmam ya da kilo almadan dönerim. hedefime ramak kala ii olmaz çünkü. bugün menü:
sabah: yok (uyuyakaldım işe ancak yetiştim)
öğlen: 1 kase makarna (haşlanmış yağsız tuzsuz), salata, 1,5 kaşık lor
ara: yarım elma
akşam: 3 kaşık yoğurt, salata
ara: yarım elma
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşilçay, 1 şekersiz çay
aman dikkat et ..insallah senin su hedefime ramak kaldi cümleni birgün bende kullanirim.ay kulaga ne hos geliyor..benim hedefimede ramak kaldi 10-11 kilo sonra hedefteyim:)) cok az kalmis demi
sagol canim ya bunlari duymaya ihtiyacim vardir..uzun zamandir gaz veren yoktu:)))))) bu haftada zaten havaya gitti..veririm demi..veririm veririm..yaza incecik citir oluruz:)) bu yaz istedigim gibi giyinmek istiyorum popomu göbegimi saklamak icin annemin mosadinda olmak istemiyorum...yasimdan büyük seyler giyinmekten ruhumuda cökerttim valla.nerdeyse kaynanama kaynanalik yapicam yani:))))saol cnm. inş dikkat edebilirim. deneyeceğim en azından. kendine haksızlık etme sen çok uzak kilolardan geldin buralara 10 kilo senin için hayal değil cnm. ben ulaşacağına eminim. hem de 4 çocukla bunu başardıysan geriside muhakkak gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?