80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar cocuklar anne lahmacun yapsa na dediler . ve yapiyorum.üc tanesi ni yedimmm..cok büyük kacamak oldu benim icin yarin arti cikarsa hic sasirmamm..of yaa mis gibi de koktu pisirirken .napacam benn:18:

kizlar cocuklar anne lahmacun yapsa na dediler . ve yapiyorum.üc tanesi ni yedimmm..cok büyük kacamak oldu benim icin yarin arti cikarsa hic sasirmamm..of yaa mis gibi de koktu pisirirken .napacam benn:18:

valla üzülme canim evinde tazecik lahmacun yapipta yemeyecek yürek tanimiyorum:)) ama iki gün sonra tartiya yansiyormus..yarini atlattin sayilir:)) hem yarin ben her durumda cantayi yiyecegim sende bana yoldas olursun..hani zayif not getiren cocuk derya sinifta herkes zayif aldi ama diye..bende derim bak acada canta yedi sadece benmi:)))

evet canim disar da olsa bu kadar yemezdim,icinde ne oldu gu belli degil disardákinlerin. elma diyeti bende yepmistim.bes kilo falan vermistim galiba .ama elma yemekten elma agaci cikmisti.simdi bile kimse bana para bile verse elma yediremez ..

bugunku menum(((
sabah 1.5 kk peynır 3 yeşıl zeytın domates salatalık 1.5 çavdar ekmegi
öğleyın:8 kaşıklık bir nesfit sütlü
ara: süt dilim
akşam:2 lahmacun salata

2.5 litre su
30 dk kondisyon bısıkletı 30 mekik

yarın kafasına çanta yiyecek masivamın bugünkü menüsü:)
sabah:az yağda pişmiş 2 yumurta,biraz labne ,2 dilim ç.ekmeği,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 az yağga pişmiş yumurta,1 kase yoğurt,1 dilim ç.ekmeği
ara;5 çağla
akşam:1 haşlanmış tavuk baget(bu gece gıdaklamazsam iyidir),bir kaç kaşık yoğurt,domates,salatalık
ara:acıkırsam ki hiç şüphem yok:)biraz leblebi ya da 5-6 badem yerim heralde

:))) çanta yemek demek ne deemk oluyor bu kk da:)))) bende yicekmıyım yemeyecekmıyım ona karar verecegım de:)))

aman dikkat et ..insallah senin su hedefime ramak kaldi cümleni birgün bende kullanirim.ay kulaga ne hos geliyor..benim hedefimede ramak kaldi 10-11 kilo sonra hedefteyim:)) cok az kalmis demi
sen nerelerdin geldin kısss hem sen sanki önce sonraaa yapacaktın 75 de öyle değilmiydi kızlarrrrr
:))) çanta yemek demek ne deemk oluyor bu kk da:)))) bende yicekmıyım yemeyecekmıyım ona karar verecegım de:)))

şimdi canım 2 hafta menülerini paylaştın sonra listeye girmeye hak kazanıyosun ya işte listeye girdiğin haftaların birinde eğer kilo almış olarak bana bildirimde bulunursan ben senin adının yanına bu veletleri koyuyorum umarım hiç bi zaman yemezsin çanta:)

hahahy bu çok güzel bi cezaymış yafff sankı ben bundan çok yıyecekmışım gıbıme gelıyor ama hadı bakalım hayırlısı ama çok hoşuma gıttı:)))))

hahahy bu çok güzel bi cezaymış yafff sankı ben bundan çok yıyecekmışım gıbıme gelıyor ama hadı bakalım hayırlısı ama çok hoşuma gıttı:)))))

şu gelmiş olan baharda arkadaşların mis gibi çiçekleri alırken ben niye çanta yedim diye kendini yiyip bitireceksin öbür haftaya zayıf gireceksinn:))

selamlar
işyerinde internet yok.evdeki de gidip geliyor.dünkü lodosta hatlar zarar görmüş.
iremcim yarın bildirim yapamazssam kilomu 77.9 yani aynı geçersin.eğer girebilirsem de sabahki kiloya göre düzgün bildirim yaparım.bu arada kucağın bebişlerle dolsun inş:)) dikkatini çeksin diye özel yazacaktım ama dün de yazmıştım bi mesaj görmedin heralde:)) ben de buraya yazıverdim.aşağıda gördüm seni.

dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-2 zeytin-az reçel-çay
öğle:3 kaşık pilav-4 kaşık etli fasülye-cacık-salata
ara:elma
akşam:4 kaşık makarna-çorba-tavuk pirzola

bugün
sabah:1 yumurta-2 kk peynir-bal-çay
ara:1 light süt
öğle:4 izmir kçfte-çorba-5 kaşık makarna
akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak-çorba-1 kaşık makarna-2 kaşık yoğurt
ara:6-7 leblebi

Son düzenleme:

ayyy evet canım yaaa bi arkadaşa cevap yazdım sonra seninkii okudum 10 dak sonra dedi unuttum bende ksura bakma nolur

iremciğim...hep aklımdasın...demek bebekler yola çıktı...ben çok basit şeyler için bile acayip heyecanlanabilen ve bazen dakikalar bir tarafa saniyeleri bile saymakta zorlanablirim..benim ufak tefek heyecanlarımın yanında senin ne farklı ne güzel bir heyecanın var...insan olumsuzlukları kovalayamıyo maalesef kafasından...ama ne olursa olsun güçlü dirayetli ve umutlu olmalıyızki bebciklerin yolculuğu keyifli olsun rahat olsun...diyarbakırdan almanyadan istanbuldan ankaradan eskişehirden cennetten seni seven herkesin akılndasın...

iremcim çok sevindim ya yumoşlara hadi bakalım elinde görmeyide nasip etsin Allah hep dualarımızdasın ne zaman net belli olcak hamile kaldığın

iremciğim...hep aklımdasın...demek bebekler yola çıktı...ben çok basit şeyler için bile acayip heyecanlanabilen ve bazen dakikalar bir tarafa saniyeleri bile saymakta zorlanablirim..benim ufak tefek heyecanlarımın yanında senin ne farklı ne güzel bir heyecanın var...insan olumsuzlukları kovalayamıyo maalesef kafasından...ama ne olursa olsun güçlü dirayetli ve umutlu olmalıyızki bebciklerin yolculuğu keyifli olsun rahat olsun...diyarbakırdan almanyadan istanbuldan ankaradan eskişehirden cennetten seni seven herkesin akılndasın...

bugünkü menüm

sabah6.30:2 dilim ekmek peynir 6zeytin yarım kaseden az yoğurt domates 2 salatalık

ara9.30-10.30:2 tane kepekli bisküvi

öğle:12.30:salata 2 tane kızarmış eti form ekmeği 1 portakal

ara:17.00:2 salatalık

akşam:2 tane but 1 kase çorba salata 2 dilim ekmek

3 b bitki çayı 1 b form çayı 2 b yeşilçay

sonunda oldu akşamki 1 dilim fazladan ekmek dışında nasıl menüm topladım dimi

• menüm iki tas kahve yaninda biskuvi
  • öglen tavuk yahni ,salata,yogurt
  • ikindi 4 tane lahmacun ayran.salata
  • türk kahvesi.su
  • aksam yok meyva
  • 1.5 litre su

ben 1.5 haftada altı kilo versem dha ne isterim
ya elma sirkesinin enerji verdiğine katılıyrm bende denedim uyku yorgunluk işlemiyordu ama sadece elma mideyi mahvetmezmi zaten asitli ama denemeyi düşünmüyorum dsem yalan olur 2 haftada 6 kilo versem ne isterim ya hedefe 2 haftada ulaşırım ben oooooooohama ben bunu yapamamkiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…