kizlar cocuklar anne lahmacun yapsa na dediler . ve yapiyorum.üc tanesi ni yedimmm..cok büyük kacamak oldu benim icin yarin arti cikarsa hic sasirmamm..of yaa mis gibi de koktu pisirirken .napacam benn:18:
yarın kafasına çanta yiyecek masivamın bugünkü menüsü:)
sabah:az yağda pişmiş 2 yumurta,biraz labne ,2 dilim ç.ekmeği,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 az yağga pişmiş yumurta,1 kase yoğurt,1 dilim ç.ekmeği
ara;5 çağla
akşam:1 haşlanmış tavuk baget(bu gece gıdaklamazsam iyidir),bir kaç kaşık yoğurt,domates,salatalık
ara:acıkırsam ki hiç şüphem yok:)biraz leblebi ya da 5-6 badem yerim heralde
:))) çanta yemek demek ne deemk oluyor bu kk da:)))) bende yicekmıyım yemeyecekmıyım ona karar verecegım de:)))
sen nerelerdin geldin kısss hem sen sanki önce sonraaa yapacaktın 75 de öyle değilmiydi kızlarrrrraman dikkat et ..insallah senin su hedefime ramak kaldi cümleni birgün bende kullanirim.ay kulaga ne hos geliyor..benim hedefimede ramak kaldi 10-11 kilo sonra hedefteyim:)) cok az kalmis demi
:))) çanta yemek demek ne deemk oluyor bu kk da:)))) bende yicekmıyım yemeyecekmıyım ona karar verecegım de:)))
sen nerelerdin geldin kısss hem sen sanki önce sonraaa yapacaktın 75 de öyle değilmiydi kızlarrrrr
şimdi canım 2 hafta menülerini paylaştın sonra listeye girmeye hak kazanıyosun ya işte listeye girdiğin haftaların birinde eğer kilo almış olarak bana bildirimde bulunursan ben senin adının yanınabu veletleri koyuyorum umarım hiç bi zaman yemezsin çanta:)
hahahy bu çok güzel bi cezaymış yafff sankı ben bundan çok yıyecekmışım gıbıme gelıyor ama hadı bakalım hayırlısı ama çok hoşuma gıttı:)))))
selamlar
işyerinde internet yok.evdeki de gidip geliyor.dünkü lodosta hatlar zarar görmüş.
iremcim yarın bildirim yapamazssam kilomu 77.9 yani aynı geçersin.eğer girebilirsem de sabahki kiloya göre düzgün bildirim yaparım.bu arada kucağın bebişlerle dolsun inş:)) dikkatini çeksin diye özel yazacaktım ama dün de yazmıştım bi mesaj görmedin heralde:)) ben de buraya yazıverdim.aşağıda gördüm seni.
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-2 zeytin-az reçel-çay
öğle:3 kaşık pilav-4 kaşık etli fasülye-cacık-salata
ara:elma
akşam:4 kaşık makarna-çorba-tavuk pirzola
bugün
sabah:1 yumurta-2 kk peynir-bal-çay
ara:1 light süt
öğle:4 izmir kçfte-çorba-5 kaşık makarna
akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak-çorba-1 kaşık makarna-2 kaşık yoğurt
ara:6-7 leblebi
ben 1.5 haftada altı kilo versem dha ne isterimarkadaşlar uzun bir süre foruma uğrayamadım bazı sorunlardan dolayı. Ama süper bir moral ile aranıza döndüm :) kilom aynı şekilde duruyordu taki 1.5 hafta önceye kadar :) 1.5 haftada 6 kilo verdim ve şuan 79 kiloyum :) süper bişey ya :)
ya elma sirkesinin enerji verdiğine katılıyrm bende denedim uyku yorgunluk işlemiyordu ama sadece elma mideyi mahvetmezmi zaten asitli ama denemeyi düşünmüyorum dsem yalan olur 2 haftada 6 kilo versem ne isterim ya hedefe 2 haftada ulaşırım ben oooooooohcanım yemeği ekmeği kestim hayli. sabah kalkınca ılık bir kupa suya elma sirkesi katıp içiyorum sonrada bol su içiyorum tekrar. hafif kahvaltı yapıyorum. öğlen ikindi ara akşam filan sadece elma yiyorum. mekik ve şınav çekiyorum. yürüyüş yapıyorum 10 dk filan. hiçde halsiz değilim. bu elma sirkesi büyük enerji veriyor ve dinnç tutuyor beni...
- menüm iki tas kahve yaninda biskuvi
- öglen tavuk yahni ,salata,yogurt
- ikindi 4 tane lahmacun ayran.salata
- türk kahvesi.su
- aksam yok meyva
- 1.5 litre su
4 tane lahmacuuuuuuuuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?