80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy evet canım yaaa bi arkadaşa cevap yazdım sonra seninkii okudum 10 dak sonra dedi unuttum bende ksura bakma nolur
olsun canım kusura bakacak bişey değil zaten:))

aynen katılıyorum.iremden güzel haberler duysak çok mutlu olucam onun adına.

ayrıca başınız sağolsun canım.öldürülen hekim meslektaşınız için yüreğim sızladı derinden.Allah ailesine sabır versin.kabul edilebilecek bir vahşet değil.

kendim yapmistim. bir daha olmaz.gerci cok pisman oldumm .simdi midem de hepsi.son pismanlik fayda veemiyor

fazla olmuş gerçekten ama en azından bunun farkındasın.bi daha sefere bu kadar yemeyeceğinden eminim.çok üzülme ya zaman zaman hepimiz abartıyoruz:))

iremcim çok sevindim ya yumoşlara hadi bakalım elinde görmeyide nasip etsin Allah hep dualarımızdasın ne zaman net belli olcak hamile kaldığın

canlarım sağolun destekleriiz için yanımda olduğunuzu da biliyorummm arkadaşlarım benimmmmmm:)))
30 nisan büyük günnnn

SENDİKALI OLSAM DA SAĞLIKTA İŞ BIRAKMA ylemlerine karşıyım aslında...ama yürüdük kalabalıktık çoktuk..öyle çoktuk ki türküyenin heryerinde..keşke yaşanmasaydı da olmasaydık...benzer şeylere maruz kalmıştık..içimiz acımıştı..yanmışttı..onun yerinde olablirdik...belki olacağız da...ne doktor ne öğretmen ne mühendis meselesi..bir can gitti..annesin oğlu eşinin biriciği doğmamış bir çocuğun babası...pnömotorakstan ölebilev,cek bir hastanın ilk müdahale edeni...bir insan herşeyden öce..hekime bayana çocuğa şiddetin her türlüsüne karşı el birliği ile mücadele edelim..

Bu gunku menüm
sabah yarım dilim ekmek zeytin domates
Ara yok
ÖGLEN yok
Ara 1 küçük kase sütlü tatli
Akşam 1 dilim börek bollll salata 1 bardak ayran

3 litre su misafirler vardı akşama kadar ayaktaydım çok dengesiz bir menü oldu biliyorum yarin çanta yiyicem kesin kızlar :18::18:

sabah:2 kayısı ve su
kahvalt:2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates biber 4-54 zeytin
ara:bir tutku
öğle:2porsyon kırmızı et ve salata ve ayran
ara:biraz patates kızartması(ekmeklere saydım)
akşam:akdeniz salata ve tavuk parçaları
az dondurma
dengesiz ve kurallara uygun değil...
spor yok..su 1.5 lt

selamlar
kaptancıım hadi hayırlısı olsun yaa. iş olur bu sefer. :)

bugünkü menüm

sabah
üç dilim ekmek
haşlanmış yumurta
yeşil çay
biraz labne

ara
iki tane minik hobi
iki lokma poça

öğlen
makarna
bi kaç çatal pazı yemeği
bi tane tadımca

ara
bi muz

akşam
balık ekmek
kola zero

ara yok

yarım sat yürüdüm.

ben 104 lerden geldim iremcim..ama bu topige geleli 82.6 ydim..bundan önceki topikte eylülsenin topiginde 86 lardaydim..insallah 66 larida kutlayacagiz:)) 75 dedigime eminmisin kiz..bence 70 di ama olsun.ilk müsait zamanimda yapacagim önce ve sonra senimi kiracagim:))

cok haklisin canim ya..yürekten destekliyorum..bazi insanlar malesef hayata at gözlügüyle bakiyorlar..dünyalari o kadar kücük ve acimasizki..saniyorlarki dünyanin merkezi tam kendilerinin durdugu zaman düsünce mekan...hayatta cahil ve kaybedecek birseyi olmayan insanlardan korktugum kadar kimseden korkmadim..cahil derken illede okumaktan eli kalem tutmaktan degil kastim...kendini gelistirememis ayni kesin acimasiz yargilarla adim atan dogruyu yanlisi ayyirt edemeyecek kadar önyargili zihniyetlerden bahsediyorum..cok üzgünüm gercekten

sabah: 3 dilim ekmek
bir haslanmis yumurta
birkac catal beyaz peynir
bir sigara böregi dünden kalmisti
ögle:bir tabak tavada hamsi
ara:bir portakal
aksam:8-9 kasik pilav koca bir tabak salata
azönce:yarim dilim peynir ekmek(icim siyrildi dayanamadim:)

cnmm kaptanmmm butun kalbm dualarm sennleeee herşey çok çok ii olcak inşşşş ikizlermzzz yolda o zamannn inşşş sımsıkı tutuncaklar annişlerneee hadi arkandan da ben gelcm inşşş bz de aşılama düşnuorz yaza gelsn bebişlermz çıtır annelerineee

sabah: beyaz peynirli kepekli tost bir bardak süt üç zeytin
ara : üç adet form biskuvi bir ayran
öğle :iki galeta iki yk yogurt
ara: bir activia içine bi kaç parça ceviz
bir bardak çay
akşam : bir yk ciger sote beş yk enginar yemeği , altı yedi çatal piyaz
ara: üç tatlı kaşıgı sütlaç
yeşilçay
spor: bir saat yürüyüş

DAHA NE OLSUN ARKADAŞIM YAA..yememen gerekenleri bir araya toplamışsın..en kısa zamanda sende toparlanırsın inş..

arkadaşım eğer pirinç pilavı yediysen hem ekmeğe göre çok daha kalorili hem de kan şekerini çabuk yükseltip düşürdüğü için çabuk acıktırır..ikindi de sütle meyveyi tercih edersen birazdaha tok tutar..akşam açlığına önerimi okumamışsın sanırım..yağsız tuzsuz patlamış mısır...tercih senin tabi..

arkadaşlar dün ve bugünkü menümü yazıp çıkıyorum ben..bu akşam tatlı kaçırdım yine yarın tartıda gösterir kendiniregl yaklaştı sanırım ondan
..birde kaçamakları olan arkadaşlar menülerini yazsınlar mutlaka..motivasyonunuz iyice düşer yoksaa
şimdiden hayırlı geceleerrr...yarın bildirim günüü..

dünkü menüm

sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin
gevrek
domates
azıcık bal

ara
kahve

öğle
kuru baklagil
bol salata
2 d.ekmek

ara
meyve

akşam
kuru baklagil
salata
bir d.ekmek
2 kaşık pilav

spor: 30 dk

bugün
sabah
melemen
2 d.ekmek
zeytin

ara
süt meyve

öğle
kuru baklagil
2 d.ekmek

ara
kuru erik bir form bisküvi

akşam
balık
4-5 tane yaprak sarma
tatlııı

Bil Ki

Denemekten, Çabalamaktan Yorulup

Cesaretin Kırıldığında,
...
Bil Ki... .

Allah Ne Kadar Uğraştığını Görüyor

Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında,

Bil Ki.... ....

Allah Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor,

Hayatın Durduğunu,

Zamanın Aleyhine işlediğini Düşündüğünde

Bil Ki.... ...

Allah Seni izliyor,

Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış

Ve Kendi Kendine

Neden Böyle Diye Soruyorsan Bil Ki....

Allah Cevabını Biliyor,

Hiç Neden Yokken içinde

Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde,

Bil Ki.... ..

Allah Sana Fısıldıyor,

Bütün işlerin Yolunda Gidiyor Ve

Teşekkür Etmek için

Her An Bir Neden Daha Oluyorsa,

Bil Ki....

Allah Seni Kolluyor,

Bütün Kalbinle Dilediğin şey

Sonunda Gerçek Olduysa,

Bil Ki....

Allah Sana Gülümsüyor,

Nerede Olursan ol,

Ne Düşünürsen Düşün,

Ne Yaparsan Yap,

Bil Ki.... ..

Allah Biliyor..

cnm şimdi sana keyif verebilir bu 1,5 haftada 6 kg verme ama ilerde ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsin. vitaminle çözülseydi bu iş herkes yapardı. önceliğin sağlılığın olmalı. ben çok hızlı kilo alıp veren bünyeye sahibim ama 1,5 hafta bişey yemesem yine veremem 6 kg. dikkat et kendine..

akşam yememişsin ii güzelde cnm sabah nedene yedinki?? böle evde hamur işi saklama dağıt gitsin. sabah yemen akşama göre avantaj ama kilo vermeye göre dezavantaj malesef. ama diğer öğünler güzel cnm..

cnm keşke bu lahmacunu öğlen salatayla falan 1 tane yeseydin. tartıda etkisini göstermez inş bugün. bi de 8 kaşık nesfit fazla gibi sen bunu 6 yap en iyisi.

menün güzel cnm. ama öğlen başka bişey tercih edebilme imkanın varsa değiştirebilirdin.. ayrıca ii düşünelim ii olsun çanta yemek yok kilo vermek varrrrrrr:)

menün güzel cnm acaip dengeli göründü gözüme gitsin bu kilolar bi daha da gelmesin inşşşşş:)

cnm seni canı gönülden tebrik ederimmmmmmmmmm harikasın ve sen busun. ben sana hep güvenmiştim zaten o yüzden peşini bırakmadım hiççç:) bak böle devam et tartı sana ne güzel şeyler söyleyecek:))

• menüm iki tas kahve yaninda biskuvi
  • öglen tavuk yahni ,salata,yogurt
  • ikindi 4 tane lahmacun ayran.salata
  • türk kahvesi.su
  • aksam yok meyva
  • 1.5 litre su
cnm faciaaaaaaaaaaa gene. yazık vücudumuza o bize hep sinyal veriyor yapma böyle diyor ama biz kulak tıkıyoruz. bi ye bi yeme deforme oluyor vücudumuz sağlığımızda bence kötü etkileniyor. sabah kahvaltısını alışkanlık haline getirmelisin. sadece diyet yaparken değil tüm hayatın boyurnca. hadi kendin yaptın nefistir çeker. ama 1 tane salata ayranla yeseydin keşke.. bence biraz irade cnm. ama sabah kahvaltısını kesinlikle yapmalısın. böle bisküvi falanla geçiştirmemelisin.

misafir olunca düzen gerçekten bozuluyor cnm. zaten çok kaçmamış günboyu bişi yememene rağmen saldırmamışsınn tebrik ederim:)

cnm sabah aran kötü olmuş. tadımcaya da anlam vermiş değilim. ikindi aranı daha hafif bi meyveyle yapsaydın keşke. ve son olarak kolayı bırakalım cnm. hem selülitte yapar hiç faydalı değil. hergün içen ve 2 aydan beri tek bir yudum içmeyen biri olarak söylüyorum..

cnm zaten sabah 3 dilim ekmek yemişsin börek hiççç olmamış. akşamda pilav 4 kaşık yeterliydi kaçmış baya. bi arkadaş pirincin acıktırdığını falan yazmış kesinlikle haklııııı.. ayrıca boş yere vücudunda su tutacak pirinç. illa pilav yiyeceksek bulguru tercih edelim..

menün çok değişik olmuş:)) süt ve sür ürünleriyle dolup taşmış. sağlıklı gıdalar ama her şeyin fazlası zarar cnm:) yorum yapamadım:)

cnm menün ii ama birkaç bişi sölemek isterim. 2 öğün kuru baklagil mideni yorar. o yüzden diğer öğünü sebze tercih edebilirdin. bi de yaprak sarma olmamış hem de akşam. başka bi topikte bi arkadaş yazmıştı 1 porsiyon sarma 720 kaloriymiş. 4 tanede de az değildir. bazen kalori hesabı yapsak ii olur bence..

teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))

zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???

ayyyy çok güzel heyecan bunlarrrrrr. cnm Rabbim sana başlangıç heyecanını yaşattı doğum heyecanını da yaşatır inş. dualım seninle. hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım inş..

günaydın hanımlar ilk bildirimi ben yapayım.
bildirim
başlangıç: 82
bu hafta: 66,700
bu hafta giden: 1,100
toplam giden: 15,300
hedef: 65
spor: 250 dk pilates, twist, ip atlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…