olsun canım kusura bakacak bişey değil zaten:))ayyy evet canım yaaa bi arkadaşa cevap yazdım sonra seninkii okudum 10 dak sonra dedi unuttum bende ksura bakma nolur
aynen katılıyorum.iremden güzel haberler duysak çok mutlu olucam onun adına.iremciğim...hep aklımdasın...demek bebekler yola çıktı...ben çok basit şeyler için bile acayip heyecanlanabilen ve bazen dakikalar bir tarafa saniyeleri bile saymakta zorlanablirim..benim ufak tefek heyecanlarımın yanında senin ne farklı ne güzel bir heyecanın var...insan olumsuzlukları kovalayamıyo maalesef kafasından...ama ne olursa olsun güçlü dirayetli ve umutlu olmalıyızki bebciklerin yolculuğu keyifli olsun rahat olsun...diyarbakırdan almanyadan istanbuldan ankaradan eskişehirden cennetten seni seven herkesin akılndasın...
kendim yapmistim. bir daha olmaz.gerci cok pisman oldumm .simdi midem de hepsi.son pismanlik fayda veemiyor
iremcim çok sevindim ya yumoşlara hadi bakalım elinde görmeyide nasip etsin Allah hep dualarımızdasın ne zaman net belli olcak hamile kaldığın
iremciğim...hep aklımdasın...demek bebekler yola çıktı...ben çok basit şeyler için bile acayip heyecanlanabilen ve bazen dakikalar bir tarafa saniyeleri bile saymakta zorlanablirim..benim ufak tefek heyecanlarımın yanında senin ne farklı ne güzel bir heyecanın var...insan olumsuzlukları kovalayamıyo maalesef kafasından...ama ne olursa olsun güçlü dirayetli ve umutlu olmalıyızki bebciklerin yolculuğu keyifli olsun rahat olsun...diyarbakırdan almanyadan istanbuldan ankaradan eskişehirden cennetten seni seven herkesin akılndasın...
olsun canım kusura bakacak bişey değil zaten:))
aynen katılıyorum.iremden güzel haberler duysak çok mutlu olucam onun adına.
ayrıca başınız sağolsun canım.öldürülen hekim meslektaşınız için yüreğim sızladı derinden.Allah ailesine sabır versin.kabul edilebilecek bir vahşet değil.
olsun canım kusura bakacak bişey değil zaten:))
aynen katılıyorum.iremden güzel haberler duysak çok mutlu olucam onun adına.
ayrıca başınız sağolsun canım.öldürülen hekim meslektaşınız için yüreğim sızladı derinden.Allah ailesine sabır versin.kabul edilebilecek bir vahşet değil.
teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))
zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
ben 104 lerden geldim iremcim..ama bu topige geleli 82.6 ydim..bundan önceki topikte eylülsenin topiginde 86 lardaydim..insallah 66 larida kutlayacagiz:)) 75 dedigime eminmisin kiz..bence 70 di ama olsun.ilk müsait zamanimda yapacagim önce ve sonra senimi kiracagim:))sen nerelerdin geldin kısss hem sen sanki önce sonraaa yapacaktın 75 de öyle değilmiydi kızlarrrrr
şimdi canım 2 hafta menülerini paylaştın sonra listeye girmeye hak kazanıyosun ya işte listeye girdiğin haftaların birinde eğer kilo almış olarak bana bildirimde bulunursan ben senin adının yanınabu veletleri koyuyorum umarım hiç bi zaman yemezsin çanta:)
cok haklisin canim ya..yürekten destekliyorum..bazi insanlar malesef hayata at gözlügüyle bakiyorlar..dünyalari o kadar kücük ve acimasizki..saniyorlarki dünyanin merkezi tam kendilerinin durdugu zaman düsünce mekan...hayatta cahil ve kaybedecek birseyi olmayan insanlardan korktugum kadar kimseden korkmadim..cahil derken illede okumaktan eli kalem tutmaktan degil kastim...kendini gelistirememis ayni kesin acimasiz yargilarla adim atan dogruyu yanlisi ayyirt edemeyecek kadar önyargili zihniyetlerden bahsediyorum..cok üzgünüm gercektenSENDİKALI OLSAM DA SAĞLIKTA İŞ BIRAKMA ylemlerine karşıyım aslında...ama yürüdük kalabalıktık çoktuk..öyle çoktuk ki türküyenin heryerinde..keşke yaşanmasaydı da olmasaydık...benzer şeylere maruz kalmıştık..içimiz acımıştı..yanmışttı..onun yerinde olablirdik...belki olacağız da...ne doktor ne öğretmen ne mühendis meselesi..bir can gitti..annesin oğlu eşinin biriciği doğmamış bir çocuğun babası...pnömotorakstan ölebilev,cek bir hastanın ilk müdahale edeni...bir insan herşeyden öce..hekime bayana çocuğa şiddetin her türlüsüne karşı el birliği ile mücadele edelim..
canlarım sağolun destekleriiz için yanımda olduğunuzu da biliyorummm arkadaşlarım benimmmmmm:)))
30 nisan büyük günnnn
selamlar
kaptancıım hadi hayırlısı olsun yaa. iş olur bu sefer. :)
bugünkü menüm
sabah
üç dilim ekmek
haşlanmış yumurta
yeşil çay
biraz labne
ara
iki tane minik hobi
iki lokma poça
öğlen
makarna
bi kaç çatal pazı yemeği
bi tane tadımca
ara
bi muz
akşam
balık ekmek
kola zero
ara yok
yarım sat yürüdüm.
arkadaşım eğer pirinç pilavı yediysen hem ekmeğe göre çok daha kalorili hem de kan şekerini çabuk yükseltip düşürdüğü için çabuk acıktırır..sabah: 3 dilim ekmek
bir haslanmis yumurta
birkac catal beyaz peynir
bir sigara böregi dünden kalmisti
ögle:bir tabak tavada hamsi
ara:bir portakal
aksam:8-9 kasik pilav koca bir tabak salata
azönce:yarim dilim peynir ekmek(icim siyrildi dayanamadim:)
arkadaşlar uzun bir süre foruma uğrayamadım bazı sorunlardan dolayı. Ama süper bir moral ile aranıza döndüm :) kilom aynı şekilde duruyordu taki 1.5 hafta önceye kadar :) 1.5 haftada 6 kilo verdim ve şuan 79 kiloyum :) süper bişey ya :)
tebrik ederim! devamı gelir inş
ben de dunki menumu yazayım
sabah kocaman bir kase salata ve süt
arada tarçınlı muzlu yoğurt
akşam bir tabak barbunya yemeği ve yoğurtlu semizotu salatası
akşam misafirim geldi, kek ve puaça yaptım bir dilim bile yemedim bu benim için büyüüüüüüük bir adım :)
bu sabah ise,
akşamdan gözüme kesdtirdiğim bir dilim kek ve 2 mini puaçayı yedim :)
arada semizotlu salata
öğlen sebze yemeği
akşama da lahana kapuska ve 1 dilim et yanında da bol salata
bugunku menum(((
sabah 1.5 kk peynır 3 yeşıl zeytın domates salatalık 1.5 çavdar ekmegi
öğleyın:8 kaşıklık bir nesfit sütlü
ara: süt dilim
akşam:2 lahmacun salata
2.5 litre su
30 dk kondisyon bısıkletı 30 mekik
yarın kafasına çanta yiyecek masivamın bugünkü menüsü:)
sabah:az yağda pişmiş 2 yumurta,biraz labne ,2 dilim ç.ekmeği,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 az yağga pişmiş yumurta,1 kase yoğurt,1 dilim ç.ekmeği
ara;5 çağla
akşam:1 haşlanmış tavuk baget(bu gece gıdaklamazsam iyidir),bir kaç kaşık yoğurt,domates,salatalık
ara:acıkırsam ki hiç şüphem yok:)biraz leblebi ya da 5-6 badem yerim heralde
selamlar
işyerinde internet yok.evdeki de gidip geliyor.dünkü lodosta hatlar zarar görmüş.
iremcim yarın bildirim yapamazssam kilomu 77.9 yani aynı geçersin.eğer girebilirsem de sabahki kiloya göre düzgün bildirim yaparım.bu arada kucağın bebişlerle dolsun inş:)) dikkatini çeksin diye özel yazacaktım ama dün de yazmıştım bi mesaj görmedin heralde:)) ben de buraya yazıverdim.aşağıda gördüm seni.
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-2 zeytin-az reçel-çay
öğle:3 kaşık pilav-4 kaşık etli fasülye-cacık-salata
ara:elma
akşam:4 kaşık makarna-çorba-tavuk pirzola
bugün
sabah:1 yumurta-2 kk peynir-bal-çay
ara:1 light süt
öğle:4 izmir kçfte-çorba-5 kaşık makarna
akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak-çorba-1 kaşık makarna-2 kaşık yoğurt
ara:6-7 leblebi
bugünkü menüm
sabah6.30:2 dilim ekmek peynir 6zeytin yarım kaseden az yoğurt domates 2 salatalık
ara9.30-10.30:2 tane kepekli bisküvi
öğle:12.30:salata 2 tane kızarmış eti form ekmeği 1 portakal
ara:17.00:2 salatalık
akşam:2 tane but 1 kase çorba salata 2 dilim ekmek
3 b bitki çayı 1 b form çayı 2 b yeşilçay
sonunda oldu akşamki 1 dilim fazladan ekmek dışında nasıl menüm topladım dimi
cnm faciaaaaaaaaaaa gene. yazık vücudumuza o bize hep sinyal veriyor yapma böyle diyor ama biz kulak tıkıyoruz. bi ye bi yeme deforme oluyor vücudumuz sağlığımızda bence kötü etkileniyor. sabah kahvaltısını alışkanlık haline getirmelisin. sadece diyet yaparken değil tüm hayatın boyurnca. hadi kendin yaptın nefistir çeker. ama 1 tane salata ayranla yeseydin keşke.. bence biraz irade cnm. ama sabah kahvaltısını kesinlikle yapmalısın. böle bisküvi falanla geçiştirmemelisin.
- menüm iki tas kahve yaninda biskuvi
- öglen tavuk yahni ,salata,yogurt
- ikindi 4 tane lahmacun ayran.salata
- türk kahvesi.su
- aksam yok meyva
- 1.5 litre su
Bu gunku menüm
sabah yarım dilim ekmek zeytin domates
Ara yok
ÖGLEN yok
Ara 1 küçük kase sütlü tatli
Akşam 1 dilim börek bollll salata 1 bardak ayran
3 litre su misafirler vardı akşama kadar ayaktaydım çok dengesiz bir menü oldu biliyorum yarin çanta yiyicem kesin kızlar :18::18:
selamlar
kaptancıım hadi hayırlısı olsun yaa. iş olur bu sefer. :)
bugünkü menüm
sabah
üç dilim ekmek
haşlanmış yumurta
yeşil çay
biraz labne
ara
iki tane minik hobi
iki lokma poça
öğlen
makarna
bi kaç çatal pazı yemeği
bi tane tadımca
ara
bi muz
akşam
balık ekmek
kola zero
ara yok
yarım sat yürüdüm.
sabah: 3 dilim ekmek
bir haslanmis yumurta
birkac catal beyaz peynir
bir sigara böregi dünden kalmisti
ögle:bir tabak tavada hamsi
ara:bir portakal
aksam:8-9 kasik pilav koca bir tabak salata
azönce:yarim dilim peynir ekmek(icim siyrildi dayanamadim:)
sabah: beyaz peynirli kepekli tost bir bardak süt üç zeytin
ara : üç adet form biskuvi bir ayran
öğle :iki galeta iki yk yogurt
ara: bir activia içine bi kaç parça ceviz
bir bardak çay
akşam : bir yk ciger sote beş yk enginar yemeği , altı yedi çatal piyaz
ara: üç tatlı kaşıgı sütlaç
yeşilçay
spor: bir saat yürüyüş
arkadaşlar dün ve bugünkü menümü yazıp çıkıyorum ben..bu akşam tatlı kaçırdım yine yarın tartıda gösterir kendiniregl yaklaştı sanırım ondan
..birde kaçamakları olan arkadaşlar menülerini yazsınlar mutlaka..motivasyonunuz iyice düşer yoksaa
şimdiden hayırlı geceleerrr... yarın bildirim günüü..
dünkü menüm
sabah
omlet
2 d.ekmek
zeytin
gevrek
domates
azıcık bal
ara
kahve
öğle
kuru baklagil
bol salata
2 d.ekmek
ara
meyve
akşam
kuru baklagil
salata
bir d.ekmek
2 kaşık pilav
spor: 30 dk
bugün
sabah
melemen
2 d.ekmek
zeytin
ara
süt meyve
öğle
kuru baklagil
2 d.ekmek
ara
kuru erik bir form bisküvi
akşam
balık
4-5 tane yaprak sarma
tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?