herkese günaydın kızlar, sonundaoldu çok teşekkür ederim canım yorumun için gerçekten insan kendini ontrol eden birilerine ihtiyaç duyuyor en azından ben öyleyim,zahmet olmazsa hep yorumla menülerimi olur mu:)
yok kız bi sıırrı mesala ama su var o kek cok buyuktu ama ben yarısını yedim öylen cok yediyimdede akşam az yiyorum dengelemeye calışıyorum yanivalla aleynacim sen bu kekleri yiye yiye 69 oldun ya..kutlarim seni..bende arada kaciriyorum..bu haftaki gibi ama düz mantik yedikce kilo aliyorum..senin su aksam cay keyiflerin neredeyse hergün ama 69 görmüssün ya bravoo..varmi kiz isin bir sirri?
iremcim cok sevindim ALLAHIM sana sıkı sıkı tutunmalarını nasib etsin İNŞALLAH ALLAHIM bu mutlu günümüzde seni beni tüm evladı oolmasını isteyenleri bu ay sevindirsin İNŞALLAH AMİNteyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))
zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
irem neden 26 dönüyosun 4 gün daha kal ya 30 da müjdeyi al öyle gidersin yola cıkma böylehiçççççççççççççççççç sorma canımmmm ee biraz da biz meşgul edelim senii ayyy ikizlerim olurmuş bi deeee:))))))) gelirsinz yardımaaa karışmammm ayyy ne diyeti kıss herkes ağzıma bisey tıkıştırıyooo şişiyorummm
4 nisandan beri antalyadayımm canım ii geldi aslında bilişyosun son dönem diyarbakırda çok çalışıp çok yorulmuştum ayın 26 sında dönüyorumm
Bil Ki
Denemekten, Çabalamaktan Yorulup
Cesaretin Kırıldığında,
...
Bil Ki... .
Allah Ne Kadar Uğraştığını Görüyor
Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında,
Bil Ki.... ....
Allah Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor,
Hayatın Durduğunu,
Zamanın Aleyhine işlediğini Düşündüğünde
Bil Ki.... ...
Allah Seni izliyor,
Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış
Ve Kendi Kendine
Neden Böyle Diye Soruyorsan Bil Ki....
Allah Cevabını Biliyor,
Hiç Neden Yokken içinde
Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde,
Bil Ki.... ..
Allah Sana Fısıldıyor,
Bütün işlerin Yolunda Gidiyor Ve
Teşekkür Etmek için
Her An Bir Neden Daha Oluyorsa,
Bil Ki....
Allah Seni Kolluyor,
Bütün Kalbinle Dilediğin şey
Sonunda Gerçek Olduysa,
Bil Ki....
Allah Sana Gülümsüyor,
Nerede Olursan ol,
Ne Düşünürsen Düşün,
Ne Yaparsan Yap,
Bil Ki.... ..
Allah Biliyor..
haklisin canim haklisinda alacagin yok.bu hafta ben resmen tozuttum..arada bana oluyor böylr seyler.inanllah bu gün daha dengeli baslayacagim..güzel menüler cikaracagim size:))umarim:)))cnm şimdi sana keyif verebilir bu 1,5 haftada 6 kg verme ama ilerde ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsin. vitaminle çözülseydi bu iş herkes yapardı. önceliğin sağlılığın olmalı. ben çok hızlı kilo alıp veren bünyeye sahibim ama 1,5 hafta bişey yemesem yine veremem 6 kg. dikkat et kendine..
akşam yememişsin ii güzelde cnm sabah nedene yedinki?? böle evde hamur işi saklama dağıt gitsin. sabah yemen akşama göre avantaj ama kilo vermeye göre dezavantaj malesef. ama diğer öğünler güzel cnm..
cnm keşke bu lahmacunu öğlen salatayla falan 1 tane yeseydin. tartıda etkisini göstermez inş bugün. bi de 8 kaşık nesfit fazla gibi sen bunu 6 yap en iyisi.
menün güzel cnm. ama öğlen başka bişey tercih edebilme imkanın varsa değiştirebilirdin.. ayrıca ii düşünelim ii olsun çanta yemek yok kilo vermek varrrrrrr:)
menün güzel cnm acaip dengeli göründü gözüme gitsin bu kilolar bi daha da gelmesin inşşşşş:)
cnm seni canı gönülden tebrik ederimmmmmmmmmm harikasın ve sen busun. ben sana hep güvenmiştim zaten o yüzden peşini bırakmadım hiççç:) bak böle devam et tartı sana ne güzel şeyler söyleyecek:))
cnm faciaaaaaaaaaaa gene. yazık vücudumuza o bize hep sinyal veriyor yapma böyle diyor ama biz kulak tıkıyoruz. bi ye bi yeme deforme oluyor vücudumuz sağlığımızda bence kötü etkileniyor. sabah kahvaltısını alışkanlık haline getirmelisin. sadece diyet yaparken değil tüm hayatın boyurnca. hadi kendin yaptın nefistir çeker. ama 1 tane salata ayranla yeseydin keşke.. bence biraz irade cnm. ama sabah kahvaltısını kesinlikle yapmalısın. böle bisküvi falanla geçiştirmemelisin.
misafir olunca düzen gerçekten bozuluyor cnm. zaten çok kaçmamış günboyu bişi yememene rağmen saldırmamışsınn tebrik ederim:)
cnm sabah aran kötü olmuş. tadımcaya da anlam vermiş değilim. ikindi aranı daha hafif bi meyveyle yapsaydın keşke. ve son olarak kolayı bırakalım cnm. hem selülitte yapar hiç faydalı değil. hergün içen ve 2 aydan beri tek bir yudum içmeyen biri olarak söylüyorum..
cnm zaten sabah 3 dilim ekmek yemişsin börek hiççç olmamış. akşamda pilav 4 kaşık yeterliydi kaçmış baya. bi arkadaş pirincin acıktırdığını falan yazmış kesinlikle haklııııı.. ayrıca boş yere vücudunda su tutacak pirinç. illa pilav yiyeceksek bulguru tercih edelim..
menün çok değişik olmuş:)) süt ve sür ürünleriyle dolup taşmış. sağlıklı gıdalar ama her şeyin fazlası zarar cnm:) yorum yapamadım:)
cnm menün ii ama birkaç bişi sölemek isterim. 2 öğün kuru baklagil mideni yorar. o yüzden diğer öğünü sebze tercih edebilirdin. bi de yaprak sarma olmamış hem de akşam. başka bi topikte bi arkadaş yazmıştı 1 porsiyon sarma 720 kaloriymiş. 4 tanede de az değildir. bazen kalori hesabı yapsak ii olur bence..
ayyyy çok güzel heyecan bunlarrrrrr. cnm Rabbim sana başlangıç heyecanını yaşattı doğum heyecanını da yaşatır inş. dualım seninle. hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım inş..
sagl canim yorumun icin..esasini ararsan zaten abartilmis bir aksam yemegi oldu ama pilava dayanamiyorum.övünmek gibi olmasin benim pilavda pek meshurdur..hergün pisirsen yok demez ev ahalisi...bu seferkide pek güzel olmustu dayanamadim.aslinda cok haklisin ama deli gönül iste...pisbogaz gönülarkadaşım eğer pirinç pilavı yediysen hem ekmeğe göre çok daha kalorili hem de kan şekerini çabuk yükseltip düşürdüğü için çabuk acıktırır..ikindi de sütle meyveyi tercih edersen birazdaha tok tutar..akşam açlığına önerimi okumamışsın sanırım..yağsız tuzsuz patlamış mısır...tercih senin tabi..
yok kız bi sıırrı mesala ama su var o kek cok buyuktu ama ben yarısını yedim öylen cok yediyimdede akşam az yiyorum dengelemeye calışıyorum yani
iremcim cok sevindim ALLAHIM sana sıkı sıkı tutunmalarını nasib etsin İNŞALLAH ALLAHIM bu mutlu günümüzde seni beni tüm evladı oolmasını isteyenleri bu ay sevindirsin İNŞALLAH AMİN
irem neden 26 dönüyosun 4 gün daha kal ya 30 da müjdeyi al öyle gidersin yola cıkma böyle
inanki okurken gözümden yaş geldi cok güzel bi yazı sagol canım paylaştıgın için
kızlar dünkü menüm
sabah 1 bucuk dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve siyah cay
öyen kuran vardı tavuklu pilav dagıtdılar 1 tabak 3 tane kücük tulumba 1 ayran
akşam 3 tabak acılı domates corbası ama sulu olmuştu o yüzden 3 tabak ,1 kase yogurt yarım haşlanmış yumurta ve kıvırcık salata
yok kız bi sıırrı mesala ama su var o kek cok buyuktu ama ben yarısını yedim öylen cok yediyimdede akşam az yiyorum dengelemeye calışıyorum yani
iremcim cok sevindim ALLAHIM sana sıkı sıkı tutunmalarını nasib etsin İNŞALLAH ALLAHIM bu mutlu günümüzde seni beni tüm evladı oolmasını isteyenleri bu ay sevindirsin İNŞALLAH AMİN
irem neden 26 dönüyosun 4 gün daha kal ya 30 da müjdeyi al öyle gidersin yola cıkma böyle
inanki okurken gözümden yaş geldi cok güzel bi yazı sagol canım paylaştıgın için
kızlar dünkü menüm
sabah 1 bucuk dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve siyah cay
öyen kuran vardı tavuklu pilav dagıtdılar 1 tabak 3 tane kücük tulumba 1 ayran
akşam 3 tabak acılı domates corbası ama sulu olmuştu o yüzden 3 tabak ,1 kase yogurt yarım haşlanmış yumurta ve kıvırcık salata
bugun tartıldım ben kılo veremeyecegımı düşünürken bır baktım 82.600 olmuşum:))) ne güzel bır durum ya halbuki bu hafta .çok kaçamak yaptıgımı düşünüyordum neyse çok sevındım...
baslangic:86,4
gecen hafta:78,8
bu hafta:78,6
giden:200 gr( bu kadarcıkta olsa beni çanta yemekten kurtardı ama motivasyon sıfır (
spor:60 dk eliptik bisiklet
ben sana dedim..iki gün sonra belli ediyor fazlaligini yediklerimiz..merak etme yarin sabah 100-200 gr fala cikarsin tartida..ama keske yemeseydin demi en azindan yarim kilo gitmis olurdu....bak ben bundan sonra cok istikrarli gidecem..ben öyle siki diet falan yapamam ama haftada 1 kilo garantilemeliyim..nasilsa kirmizi kart haftasi gecti.besinciayin 13 ne kadar sorun yok..hadi bakalim
- baslangic 90
- gecen hafta 88 .500
- bu hafta 88 .300
- giden 200 gr
- toplam 1.700gr
- hedef 80
- lahmacunlara ragmen giden olmus . gram grammi vericem bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?