80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar, sonundaoldu çok teşekkür ederim canım yorumun için gerçekten insan kendini ontrol eden birilerine ihtiyaç duyuyor en azından ben öyleyim,zahmet olmazsa hep yorumla menülerimi olur mu:)

herkese günaydın kızlar, sonundaoldu çok teşekkür ederim canım yorumun için gerçekten insan kendini ontrol eden birilerine ihtiyaç duyuyor en azından ben öyleyim,zahmet olmazsa hep yorumla menülerimi olur mu:)

rica ederim cnm. ne zahmeti estağfurullah elimden geldiğince yorumlayacağım. ama bu hafta seminerim var 1 hafta yokum. gelince tam gaz devam. ayrıca ben gelene kadar herkesin 1 kg verdiğini görmek istiyorum. inş olur. tabi ben de almadan gelirsem ii olacak:)

günaydın kaç gündür yoktum yani vardım da bu topiğe girmedim çünkü utandım yediklerimden...ve bir kilo aldım. öyle bir yedimki sanki kıtlıktan çıkmış gibi karnım tok olmasına rağmen yedim.
bu gün tekrardan başlıyorum inşallah. kilo bildirimimi haftaya vericem. ama inşallah güzel sonuçlarla dönücem.

arkadaşlar hani diyet yaparken kaçamaklar yapıp kilo alıyoruz sonra tekarra diyete dönüp hızlı kilo veriyoruz son kilolar vücuda tam oturmadığı için. bakın bu yaptığımız hatanın bazı yan etkileri.

Sık kilo alıp vermek ciltte çatlaklara neden olmaktadır. Vücutta oluşan çatlaklar çoğu kadın için sinir bozucu bir durumdur. Cildin aşırı gerilmesi sonucu elastik dokunun kırılması ile oluşan çatlaklar sık kilo alıp vermenin sonucunda meydana gelir. Bu olay çoğu kadında sıkça rastlanan bir durumdur. Karın, göğüs ve bacaklarda oluşan çatlakları önlemek için vücudu esnemeye alıştırmak gerekir. Bunun için çeşitli losyonlar ve yağlar cildin esnemesine yardımcı olur. Ayrıca masaj yapmak da çatlaklara karşı koruyucu olabilir. Bunların yanı sıra egzersiz yapmakta önemli bir faktördür. Düzenli ve dengeli beslenmek, bol su içmek, egzersizi yapmak çatlakların oluşumunu engelleyen faktörlerdir.

Uzmanlar sık kilo alıp vermenin bağışıklık sistemini zayıflattığını ve metabolizmayı yavaşlattığını söylemektedir. Bağışıklık sisteminin zayıflaması sonucu kişi daha çabuk hasta olabiliyor ve vücut enfeksiyonlara karşı direnç gösteremiyor. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle hızlı kilo vermek isteyen kişiler bu hatayı daha çok yapmaktadır. Sık kilo alıp vermek kalıcı ve sağlıklı kilo vermenin önüne geçerek diyet programını olumsuz etkilemektedir. Hızla kilo verdiğinizde sevinirsiniz ancak iki üç gün sonra aynı kiloyu geri alırsınız. Bu da sizde hayal kırıklığı yaratabilir

herkese günaydın
kilo bildirimi

başlangıç: 85
geçen hafta 79.3 kg
bu hafta 78.6 kg
giden 0,700 gr
toplamda giden 6,4 kg
beden 42-44
spor 120 dk yürüyüş

bugun PEYGAMBERİMİZİN DOGUM GÜNÜ 20 NİSAN kutlu dogum bugun ALLAHIM bu güzel bu mutlu günümüz hürmetine dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

kilo bildirimi

başlangış 86

gecen hafta 69.100

bu hafta 68.900

giden 200 gr

beden 42 40

boy 1.65

yok kız bi sıırrı mesala ama su var o kek cok buyuktu ama ben yarısını yedim öylen cok yediyimdede akşam az yiyorum dengelemeye calışıyorum yani
teyzeleriiiiiiiiiiiii bebişlerimi aldım içeriiiii :))))))))))))))

zor bekleyiş başladı tam ve koskoca 12 gün geçer miiiiiiiiiiiii???
iremcim cok sevindim ALLAHIM sana sıkı sıkı tutunmalarını nasib etsin İNŞALLAH ALLAHIM bu mutlu günümüzde seni beni tüm evladı oolmasını isteyenleri bu ay sevindirsin İNŞALLAH AMİN
irem neden 26 dönüyosun 4 gün daha kal ya 30 da müjdeyi al öyle gidersin yola cıkma böyle

inanki okurken gözümden yaş geldi cok güzel bi yazı sagol canım paylaştıgın için

kızlar dünkü menüm

sabah 1 bucuk dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve siyah cay

öyen kuran vardı tavuklu pilav dagıtdılar 1 tabak 3 tane kücük tulumba 1 ayran

akşam 3 tabak acılı domates corbası ama sulu olmuştu o yüzden 3 tabak ,1 kase yogurt yarım haşlanmış yumurta ve kıvırcık salata

haklisin canim haklisinda alacagin yok.bu hafta ben resmen tozuttum..arada bana oluyor böylr seyler.inanllah bu gün daha dengeli baslayacagim..güzel menüler cikaracagim size:))umarim:)))

sagl canim yorumun icin..esasini ararsan zaten abartilmis bir aksam yemegi oldu ama pilava dayanamiyorum.övünmek gibi olmasin benim pilavda pek meshurdur..hergün pisirsen yok demez ev ahalisi...bu seferkide pek güzel olmustu dayanamadim.aslinda cok haklisin ama deli gönül iste...pisbogaz gönül

baslangic tarihi:subat 2012
baslangic:82.6
gecen hafta:75.2
bu hafta:76.1
gelen:900 gr.az bile gelmis valla
spor:yok..tüm hafta sadece yedimde yedim...

bugun tartıldım ben kılo veremeyecegımı düşünürken bır baktım 82.600 olmuşum:))) ne güzel bır durum ya halbuki bu hafta .çok kaçamak yaptıgımı düşünüyordum neyse çok sevındım...

arkadaşlar şu kılo çizelgesinde verdıgım kıloları nasıl eklıyorum yanı bu çızelgeyı nasıl ilerletecegım ben beceremedım yıne ya((

baslangic:86,4
gecen hafta:78,8
bu hafta:78,6
giden:200 gr ( bu kadarcıkta olsa beni çanta yemekten kurtardı ama motivasyon sıfır(
spor:60 dk eliptik bisiklet

CUMAMIZ VE KUTLU DOĞUM HAFTAMIZ MÜBAREK OLSUN..DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç: 89
geçen hafta: 74.8
bu hafta: 74.6
giden: 200 gr
hedef: 67
boy: 1.70
toplam spor:saymadım:44:

kesin kilo aldım derken 200 gr vermek bile beni nasıl mutlu etti anlatamam

cnm aralar eksik mesela sabahla öğle arası bişeyler yeseydin öğlen dikkat ederdin. öğlen tulumba kaçmış sanki, çorbayı da açıklamışsın cnm zaten.. onun dışında güzellll..

cnm aralar eksik mesela sabahla öğle arası bişeyler yeseydin öğlen dikkat ederdin. öğlen tulumba kaçmış sanki, çorbayı da açıklamışsın cnm zaten.. onun dışında güzellll..

kutlarim seni canim..sen genede kacamaklardan uzak dur herzaman veremeyebilirsin...

baslangic:86,4
gecen hafta:78,8
bu hafta:78,6
giden:200 gr ( bu kadarcıkta olsa beni çanta yemekten kurtardı ama motivasyon sıfır(
spor:60 dk eliptik bisiklet

valla bende 1 kilo artis var ama motivasyon tam) keske bendede giden 200 gr bile olsaydi ..üstüne arti gelince daha beter oluyor vallahi.birazdan yürüyüse cikacagim..günde bir saat yürümüyi düsünüyorum.gecen hafta agir grip olmustum..basdönmesinden birak yürüyüsü bir odadan digerine gecemiyordum..ama bir yerden baslamam lazim..dur bakalim birazdan gidecegim.carsi buradan 25 dak.sürüyor.olmazsa carsiya giderim.oradan geri eve gelirim.50 dak.hicte fena degil baslangic icin degilmi..of ya topu topu 10-11 kilo kaldi vermek istedigim ne kadar zor geliyor songünlerde bunu vermek zor mor gidecek ama söyle derin bir nefes alacagim 65 i gördügüm zaman. 7.ayin 8 ne türkiye yollari basliyor..vermeliyim banane banane zayif fit olmaliyim..

• baslangic 90
  • gecen hafta 88 .500
  • bu hafta 88 .300
  • giden 200 gr
  • toplam 1.700gr
  • hedef 80
  • lahmacunlara ragmen giden olmus . gram grammi vericem bilemiyorum.

• baslangic 90
  • gecen hafta 88 .500
  • bu hafta 88 .300
  • giden 200 gr
  • toplam 1.700gr
  • hedef 80
  • lahmacunlara ragmen giden olmus . gram grammi vericem bilemiyorum.
ben sana dedim..iki gün sonra belli ediyor fazlaligini yediklerimiz..merak etme yarin sabah 100-200 gr fala cikarsin tartida..ama keske yemeseydin demi en azindan yarim kilo gitmis olurdu....bak ben bundan sonra cok istikrarli gidecem..ben öyle siki diet falan yapamam ama haftada 1 kilo garantilemeliyim..nasilsa kirmizi kart haftasi gecti.besinciayin 13 ne kadar sorun yok..hadi bakalim

bugün son menümü yazayım 10 güne kadar bi daha yazamıcam malesef.. bugün kendimi ödüllendireyim dedim eşimle öğle arası yemeğe çıktık ama pek ödül olmadı sanırım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
ara: yarım elma
öğlen: yarım kase buğday çorbası(bitiremedim tuzlu geldi), salata (bu öğün ödül verdim güya:))
akşam: salata, 3 kaşık light yoğurt
ara: yarım elma
3 lt su, 2 kupa limonlu yeşil çay, 2 şekersiz çay.

benim de canim sikiliyo hep dikkat ediyorum valla.ne böyle bu yaa.ben de ekim ayin da gidecegimm.arabayla mim yoksa ucakli mi gidiyosun duyum hanim.gerci esim bugün boydan kazak elbisemi giymistim .sen kilo mi verdin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…