80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu nasil ödül canim ya bana daha cok ceza gibi geldi

benim de canim sikiliyo hep dikkat ediyorum valla.ne böyle bu yaa.ben de ekim ayin da gidecegimm.arabayla mim yoksa ucakli mi gidiyosun duyum hanim.gerci esim bugün boydan kazak elbisemi giymistim .sen kilo mi verdin dedi.

vaaaay esinde farkettiyse demekki bir gelisme var.benim esimin gözüne soksan farketmez valla:)) capraz sokagimizda yasli bir adam var..konusmayyi cok seven bir tip..onu disarda gördümmü görmemezlikten geldigim oluyor valla yalan yok.bir selam verdimmi 40 dakkika hemü diyerek dinledigim oluyor yemin ederim..birde almanca konusuyor.yarisini anliyorsam yarisinida hic anlamiyorum..sap gibi kaliyorum adama yakalandigim zaman.neyse dün aksam üstü esimle söyle evin etrafinda bir tur atalim dedik..birde baktim amcam camda.aman dedim esime..bizimki camda sakin kafayi kaldirma:)) esimde giciklasacak ya adama bakip selam verdi..senmisin selam veren adam basladi anlatmaya.yemin ediyorum 30 dak.enaz öyle havaya bakarak kaldik.adam üst katta oturdugundan..tam bye bye dedik adam demezmi yanindaki senin karinmi:)))))) esim evet dedi..adam birden bagira bagira inanamiyorum ne kadar kilo vermis cok degismis..dünden beri bakiyorum taniyamadim...allahim 5 dak .öncesine kadar sussada gitsek diye dua eden ben simdide bir mutlu oldum anlatamam adami konusturmak icin hadi yaaa gercektenmi inanamiyorum sagol falan tepkileri dizboyu bende:))))))9 eve döndük dedim bak bak elin 80 yasinda adami bile farketti bir sende tepki yok
evet canim arabayla gidecegiz..gecen senede arabayla gitmistik.önceki senede..bakalim bu efer nasil bir yolculuk olacak

senin kadar azimli yok. sen de öglen söyle bir kebab falan yeseydin.daha iyi olurdu

:))) cnm demekki ben kilolarımı takıntı yaptım. korkumdan yiyemedim herhalde ya da midem normal insan midesine döndü:)) baya genişletmiştim çünkü:)
aslini ararsan en güzel ödül bol salatadir..bol tatli kalorili gidalar ödülden cok ceza..ama gel görki beyne anlatamiyoruz bunu..ama varya esimi ikna etsem ödül olarak kendime söyle uzun uzun masaj yaptirmak istiyorum...ay ne hos olurdu..söyle cicek kokulu yaglarla usta bir elden..esime söyleyecek oldum kiyameti kopardi..ya dedim hanimlarin gittigi yer olsun hanim yapsin noolcak yok adam kesin kati hayir diyor baska birsey demiyor..dedim yanimda sende gel..adamin gözleri parladi:)))))))alacan bunlarin hepsini kör derin dondurucuya atican valla ..caresi yok

tavsiye edermisin arabayla kolaymi zormu oluyo.gümrükler falan nasill .hangi istikameti takip ediyosunuz .iki yol falan varmis .bazi arkadaslarimiz gidiyo .memnun kalan var kalmayan var tereddütte kaliyorum.bu sene bizde düsünüyoruz .rahat araba aldik.esime avrupayi geze geze gideriz diyom .o da cocuklugun da cok gitmis .otaban görüyon falan diyo.bi de uykusuzluk.ben cok özeniyorum.nasip se .

senin kadar azimli yok. sen de öglen söyle bir kebab falan yeseydin.daha iyi olurdu

teşekkür ederim cnm. kendimi ii motive ettim sanırım. artık kebap da sonraya kalsın:) aslında korkuyorum et yemekten. daha öncede söyledim benim 2 zayıf noktam(yemek içmek konusunda) et ve kola. bi yersem bırakamam die korkuyorum yani:))

ayyyy cnm istedi valla çok ballı anlattın duyum:)) o zaman eşin kendi yapsın:)) bi de ewt hepsi aynı

canim ben uzun yolculugu cok seviyorum..esimde seviyor..dört cocuga ragmen biz zevk aliyoruz:) ama bir iki ülke haric esinin dedigi gibi hep otobandasin..yanlis hatirlamiyorsan slowenyada sehir icinden cok gectik..gez dünyayi gör konyayi misali bence almanyadan daha düzenli ülke yok.bulgaristan cok tehlikeli..kesinlikli gündüze getireceksin bulgaristani..gecen sene büyük bir beladan zor siyrildik biz..bizden sonrada cok vukaat olmus gazeteler yazdi.tatil olur olmaz gidersen gümrüklerde rezil olursun..ehliyetin varmi ...esine günrüklerde destek olabilirsin ...ben gecen sene almanyanin cikisina kadar sürdüm yaklasik 9 saat sürmüstü..aslinda iki araba gitmek hem en güvenlisi hemde en eglencelisi..yollarda melemen falan yapmis yemistik..bulgaristanda köprü yapimi vardi ..bunu firsat bilen dolandiricilar art niyetli insanlara karsi uyanik olacaksiniz..biz navigasyona göre gittik tabi navide köprünün kapali oldugu görünmüyor..tam o kisimda gece yarisi büyük bir sebekenin eline düsüyorduk azdaha...belgienden geciyorsun evet iki yok ar.biri bulgarisstandan giriyorsun türkiyeye digeride yunanistandan..yunanistan bize 400 km daha uzun geliyor bu yüzden bulgari tercih ettik..esim bu sene tek cikariz yola diyor..biraz endiselerim var acikcasi ..ama hakkimizda hayirlisi diyelim

aman diiim onun olsun masaji falan.birkere yapayim dedi bende ne kemik kaldi ne kas..cürümüs mefta gibi oldum:)) adamin elinin ayari yokki..yok yok isi uzmanina yaptirmakta fayda var..valla sorma canim benimde canim bayagidir cekiyor ama dedigim gibi herifte takinti var..kendisinde bel agrisi vardi nerdeyse 2 ay gittti masaja..üstelikte hatun hemsireler yapti ben sesimi cikarmadim..saglik bu dedim:)) ama adam bayan yerine bile izi vermiyor..belki 10 seneye kadar bakis acisi degisir olaylara...allahtan umut kesilmez ne diiim

cnm benim eşimde kıyamet kopsa gene izin vermez öle masaja falan. ben yaparım der ama dediğin gibi yaparsa henüz tecrübe etmedim yapmasa daha ii olur herhalde:))

cnm benim eşimde kıyamet kopsa gene izin vermez öle masaja falan. ben yaparım der ama dediğin gibi yaparsa henüz tecrübe etmedim yapmasa daha ii olur herhalde:))
seninde benim gibi ilk 10 sene icin umudun yoksa bir sansini dene esine yaptir:) belki bizimki kadar kabiliyetsiz degildir:))bulmusa gecersin valla:_)))) ama unutma her 10 senede fikirleri düsünceleri dünyaya bakislari degisiyor insanlarin..belki 10 sene sonra ooo babanin usagimi var sana zit pirt masaj yapsin git salona yaptir ugrasamam senle falan der:))) bizimki evliligimizin ilk yillari beyaz tisörte bile itiraz ediyoedu.kafamdaki tokaya kadar dudagimdaki ruja kadar..ay ben evlenene kadar pek havali süslü bir hatundum bu adam beni resmen kocaltti ya... ama simdi öyle tisörtüme falan karismiyor.arada günesgözlügüne bile konustugu oluyor ama yeriiiiiiiii baska derdinmi yok senin diyorum:)) dedigim gibi bu on yil onun icin geciyorsa benim icinde geciyor..itiraz etmeyi ögrendim mesela..iyiki daha 10 yil dolmamis dolsa nasil olurduk acaba:44:

kıskanılmak güzel bir duygu ama işi abartırsa bu olmaz iştee... döverim elimde kalır sonra genede şansımı denerim bakalım nasıl olacak:)

kıskanılmak güzel bir duygu ama işi abartırsa bu olmaz iştee... döverim elimde kalır sonra genede şansımı denerim bakalım nasıl olacak:)
bunlarin ortasi yokki zaten..ya cok kiskanclar yada hic kiskanmazlar.ben ilk yillarda cok kiskanirdim..ilk esimi hic öyle kiskanmadim..bunu cokk kiskandim ama yillar olaylar tecrübeler akillandiriyor insani..bende amma cok cekistirdim bugün degilmi..cuma cuma carpilacam simdi:)))) biz iyisimi kilo muhabbetinden devam edelim daha fazla günaha girmeden...

ewt ewt cuma cuma ii olmadı. artık daha müsait bi durum da yaparız dedikodumuzu:)) zayıflamalıyız zayıflamalıyız ben de onu diorum işte

ewt ewt cuma cuma ii olmadı. artık daha müsait bi durum da yaparız dedikodumuzu:)) zayıflamalıyız zayıflamalıyız ben de onu diorum işte

ne güzel kivirdik demi:)) evet zayiflamaliyiz..ben tam yürüyüse cikacaktim esim geldi..ya bak iste cuma muma laf dönüp dolasip bu herife geliyor:))) yemegini yiyp yatti.simdi yürüyüse ciksam cocuklar evde gürültü patirti yapacaklar gelince mizmizlanacak..mecbur evde kaldim.simdi yaptim besibiryerde sallama cayimi...ama ya bu cayda acayip agir kokuyor..ama bence faydasi oluyor.gecen hafta hergün ictim..ama gün asiri yürüdümde bir kilodan fazla verdim.bagirsaklarida yumusatiyor.bu hafta hic icmedim yemek cok yedim ama..bakalim bu hafta en azindan 1 kilo gitmeli..herif kalksin yürüyüsümede gidecegim..bana öyle geliyorki bu yürüyüs bugün sallanacak gibi ama dur bakalim:)

kaşınıyorlar yani:)) benimkide yanıma geliyor bugün izinliydi..:) iç iç bitki çayı ii geliyor. ben de yeşilçay içerim hergün. spor da çok faydalı ben spor yapmayınca kilo kaybım olmuyor o yüzden hergün yapıyorum evde bişeyler. neyse cnm ben çıkıyorum artık 10 gün sonra görüşürüz geldiğimde en a 1 kg veriyorsun:)

tamam canim kendine iyi bakk..söz geldiginde 1 kilo vermis olacam..ay heyecanla bekleyecegim geri döndügün günü..bakalim sözümü tutabilmis olacakmiyim:)

2 ayda cnm. ama benim bünyem ii kilo verir ii de alır. ha bir de hiç kaçamak yapmadım 1 defa bile. ve sporumuda her gün yaptım cnm..

2 ayda 16 kilo cok iyi gercekten.benimde önümde iki ayim var..12 kilo verebilecekmiyim bakalim..ay benim cenem bitmez..hadi sen isine dön.10 gün sonra görüsürüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…