80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 74.5
Bu hafta:73.9
Giden:600
Toplam Giden: 10.1
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:80 dk fitness 60 dk yürüyüş

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 74.5
Bu hafta:73.9
Giden:600
Toplam Giden: 10.1
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:80 dk fitness 60 dk yürüyüş

kutlarim seni adasim benim.600 gr da az degl.üstelik tam bir haftada degil.of ya benden baska canta yiyecek yok herhalde bu hafta(

kutlarim seni adasim benim.600 gr da az degl.üstelik tam bir haftada degil.of ya benden baska canta yiyecek yok herhalde bu hafta(
saol adaşım evt bnm zaten çok vereym edeym die bi derdm yok yavaş yavaş gtsn saglam gtsn ... ama bugun ben de fena dagttm sabah kermes vardı oklda herşeyden de çeşt çeşt vardı yedm valla bugun allahtan sabah tartldm etklemedi bu blrdrmi :) spora gtcm brazdan eritmeye
adaşım bak sen de acele etme klo için on iki klo iki ayda fazla bi altı klo falan versn ki emnm şu halnle gelsn türkiyeye herkes ne kadar zayflmşsn diecek bayılcak az az gtsn saglam gtsn haftya duzelr klo vermen de ancak hastalgı atlattn cnm kolay gunler gecrmedn...

merhaba arkadaşlar, ben de size 1 haftalık diyet başlangıcımın neticelerini yazacağım..
sizleri okuyup diyete adapte oluyorum, diyet menuleri öğreniyorum çok iyi geldi bu başlık özellikle de kilo çizelgeleri acayip motive ediyor beni
emzirdiğim için sık sık acıkmalarım oluyor sık sık beyaz leblebi tüketiyorum ve 2 litreyi aşkın su içiyorum şimdilik bu kadar umarım devamı gelir
ve tablommmmmm :

Başlangıç tarihi: 12 Nisan 2012
Başlangıç: 83,7
Bu hafta:81,8
Giden: 1,900 gr
Hedef: 75 (ilk etap hedefi)
Boy: 160
Spor: evde kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum, sabahları trt3teki platesi takip etmeye çalışıyorum onun dışında bol bol karadeniz müziği eşliğinde tepinme

canim ya iyiki varsin ne güzel moral veriyorsun bana..ama benim yapi itibariyle aceleci bir yappim var.yani elime örgü alsam o gün bitecek..koskaca hirka kazak neyse bir günde bitermi yok ben bitirmeden birakamam..dikis yapiyorum koskoca perde yada ufakliga etek falan ne dikiyorsam yok aksama kadar heryer dagilir illede o makina acildi ya bitene kadar kapanmayacak..bir is yapilacaksa bitene kadar ..hic unutmuyorum bu eve yeni tasinmistik..bahcenim kapi tarafindaki toprak bölümü tas yapacaktik esimle.tam ise basladik bir telefon yemege davet ediyorlar.biraktik herseyi gittik..gece 12 de geldik eve..esiminde bu huyu tipki benimki gibi bir is varsa yatamayiz..gecenin yarisi biz dünyanin topragini kaziyip tasidik..kaldirim taslarini dizdik:)) gece bizi gören bunlar birini öldürdüde gömüyormu der elimizde seyyar lamba:))) bu kilo olayindada malesef istiyorumki bir an önce incecik olayim..biliyorum hem imkansiz hem sagliksiz..kende benim günlük normal beslenme sartlarimda nerden baksan 6 ay gececekki ulasayim ideal kiloma..ama sabirsizim iste..

canim cok güzel kutlarim seni..nerdeyse 2 kilo..süpeeeeeer.böyle devsm

kizlar gecmis yapamiyorum...2 saat sonra kismetse yola cikacagim.kilo bildirimi bugündü degil mi?
anaaaaa sen gidiyorsun degilmi.yolun acik olsun canim.iyice söyle dinlen fit ol gel..bizimkilerede selam söyle...sicaciktir simdi oralar...ay imrendim sana..bende bugün önüme gelene imreniyorum ya nedir bendeki bu memnuniyetsizlik kardesim..kenem kendime firca cekip geleyim ..nebu sükürsüzlük himmm

teşekkür ederim canım inş. böyle giderim/z
kilolu olmaktan ve bunun neden olduğu olduğu hastalıklardan çok korkuyorum.. bu yüzden bi an evvel toplanmam lazım..
aman diim canim sen benim gibi aceleci olma..siki adimlarla git..birden giden birden gelir...baslangicta haftalik 2 kilo gidebiliyor ama her hafta biraz daha azalacak giden kilo buna hazirlikli ol ve pes etme

anlıorm cnm ben de aceleceym ama bnm nazlı bebiş sabrı oyle bi ogretti kii sanrm bu ogutleri bu sayede vereblıorm büyüttü beni gelmeden bu bebiş yok cnm altı ay sürmez on klo en fazla üç üç bucuk ayda gder sen yne de sıkı tut işi hedefn de bu olsn degştrme on iki olmaz 10 gder 8 gder yani ideal klona daha da yaklşrsn anlatablıorm umarm sen spora yüklen bu ara oyle yaptgn zaman daha çabuk gdıo senn adaşım

sana nazli bebisin banada bu odun kocam ögretti valla sabri..yok kardesim ne kadar ugrasmiyayim cekistirmeyeyim desemde herlaf bu adama cikiyor bugün:))aslinda evede erken geldi pek gerginligimizde yok ben bu adama bu gün niye bukadar taktim bilmiyorumki:44::44::44: canim ya saha evlatlarin en hayyirlisi en sirini en sagliklisi gelicek ya kiymetli olsun diye nazlaniyor:)) allah herseyin hayirlisini versin..en uygun zaman ne zamansa allah ona programlamistir herseyi..sen canini SIKMA vede bu güzel sabrina devam et..benimkide simariklik olsun iste...hesapladimda tam 2,5 ayim var.temmuzun 8 de 65 olmak istiyorum..buda demektirki haftalik 1-5 kilo...himmm kirmizi kart haftalarini cikarsak yok olmuyor yetismiyor..neyse canim 68-69 da olur yeterki 70 ler bitmis olsun:)) gerisini izin dönüsü hallederiz demi ama:))

cnmm adaşımmm sen de bana moral verdn valla şu var gerçekten herşeyn hayırlısı bebişim klomu vermeme izin verdi resmen az kaldı inşş bakalm yolun sonuna :)
aynen oyle ben de oyle dıorm 69 falan olsan süper işte gersini gelnce verrsn ama yne de belli olmaz gidiverir de sen spora yuklen bu iki ay

Aleyküm Selam.cok tsk ederim canim.gidiyoruz bakalim insallah sicaktir...hepimiz bugünlerimize sükredelim gülüm.

başlangıç tarihi:24.02.2012
başlangıç:87
geçen hafta:77
bu hafta: 76
giden:1
hedef: 65
spor:1 gün step,1 gün pilates

aslinda tatile kadar hedefledigim kiloya ulastim sayilir.75 kilo diye hedef koymustum.75,5 gösteriyorum ben yine de 76 diyorum:) tatile dönüsü bakalim kac kilo alip dönecegim.

kizlar 3 hafta gibi burada olamayacagim.insallah firsat bulursam tatilde girmeye calisirim.geldigimde herkes kilocuklari vermis olsun:) 13 mayista dönecegim insallah.Allaha emanet olun.

kaçak arkadaşım yakaladım seni maşallah duygum gitmiş kilolar valla
Senin azmine hayranımm
Bende tam tersi homini gırtlak yiyorum yaa

mrb kızlr
kilo bildirimim
başlngç:80
geçen hafta:73.6
bu hafta:73.1
giden:500g
hedef:65
spor:yok

sonundaoldu çok teşk ederim 3 günde 500 nasılhaftaya en az 1 hedef

Son düzenleme:
Kilo bildirimi

Başlangıç 86.9
Geçen hafta 81
Bu hafta 80.4
Giden 600 gram
Toplam 6.5
Hedef 65

2 .5 litre su spor yok çantadan yırttım çok şükür :18::18:

Kızlar kızima dis teli takalicak herhalde akşama kadar yok film yok kontrol canım çıktı menü sarktı gene neyse bu hafta bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…