elmasekeri ve gökcen nerde bilen varmi kac göndür sekeri kac haftadirda gökceni göremiyorum
iyi akşamlar bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir 3 zeytin 1 domates
ara 1 top dondurma
öğle bol salata ve 2 k.yoğurt
ara 1 muz
akşam 2 köfte bol salata 1 bardak ayran
2 lt su
1 saat yürüyüş
kiza siki calis dedikte bu kadarda degil ya hic göremez olduk valla...neyse önemli olan basarili olmasi..insallah basarir.sagol canimmerhaba canım elmasekeri kpss ye hazırlanıyor o yüzden fazla giremiyordur ama diğer arkadaştan haberim yok
canim ya menün bana cok az gibi geldi.toplasan 500 kalori edermi bilmem..köftelerden belki yoksa hicbirsey yok..ben senin bu menüyle diet yapsam tavada yag gibi eririm:)))
kiza siki calis dedikte bu kadarda degil ya hic göremez olduk valla...neyse önemli olan basarili olmasi..insallah basarir.sagol canim
canım ben dün çok kaçırmıştım o yüzden bugün dengelemek için az yedim dünü görseydin pastalar börekler çörekler cozuttum yine :))
bişeydeğil canım
canim bence gayet iyi.tam benim menü dengem:)) gerci ben son zamanlarda 2 dilim ekmekle doymuyorum mutlaka 3üncüye daliyorum amaherkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah:1,5 dilim ç.ekmeği,1 haşlanmış yumurta,biraz labne,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase sebze çorbası,1 kase yoğurt,domates,salatalık,1 dilim ekmek
ara:5 badem
akşam:3-4 fırında pişmiş tavuk,2 dilim ç.ekmeği,1 bardak ayran
ara:çayın yanında 1 hurma
ne çok şey yemişim ya bak yine yerken değil yazarken anladım bunu
canim bence gayet iyi.tam benim menü dengem:)) gerci ben son zamanlarda 2 dilim ekmekle doymuyorum mutlaka 3üncüye daliyorum ama
en azindan 200 gramda olsa giden kilon var.benim gibi olsa noolurdu:) bende bugün dönüp dolasip konuyu herife bagliyorum ya...demek takinca oluyormus...ya yürüyüsümü yapamadim bugün.suyuda 1 lt icebildim ama önceki günlere göre kiyasla gene basarili sayilir:))teşekkür ederim canım umarım dengelidir sen naptın nasılsın?bugün doymak bilmedim ya ne olduysa bana, yoksa normalde bu kadar çok ekmek yemiyordum ,bu ara yiyorum yiyorum sonrada sadece 200 gr gitmiş diye dövünüyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bak yine yemeğe bağladım sonunu
en azindan 200 gramda olsa giden kilon var.benim gibi olsa noolurdu:) bende bugün dönüp dolasip konuyu herife bagliyorum ya...demek takinca oluyormus...ya yürüyüsümü yapamadim bugün.suyuda 1 lt icebildim ama önceki günlere göre kiyasla gene basarili sayilir:))
sen 104 den düşmüşsün ama canım maşallah valla,senin şimdiki halini bile gören şaşırıyodur eminim 104 nerede 7li rakamlar nerede,sporsuz mu verdin bu kadar kiloyu canım?
kabus gibiydi o günler..aslinda iki sene sürdü..hatta 2.5 kimi zaman sporla iki ayda 10 kilo verdigim oldu..kimi zaman sadece diet..yani düzenli bir programim olmadi..sadece verdiklerimi geri almamak adina düzenli caba gösterdim.ama ben kendimi taniyorum..ekmegi kesip yagli yiyecekleri azaltip bol su ve sporla aslinda mutlaka veriyorum..biraz tembellik irade zayifligindan ideal kiloma ulasamadim..ama 2 ileri bir geri devam ediyorum iste:))) dur resimlerimi bulayim öncesi sonrasi yapacagim
aa yapsana çok merak ettim:)
eski resimlerimi bulamiyorumki..benim gözükörolmayasica kocam nereye yüklemisse doguk sonrasi o 104 98 kilolu hallerimi ...nerde dedim bilmiyorum dedi salladi beni..aslinda biliyor adim gibi eminim..biliyordu öncesi sonrasi yapacagimi resimleri saklamis.karsi ya internette resim yüklemeye..ay yüzümü karartir kordum noolcak..dur ama bu gün yarin bulurum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?