öncelikle sizleri tebrik ediyorum.
Bende diyet yapmak istiyorum hatta sağlık yönünden şart ama daha önce geçirdiğim diyetlerden dolayı yapmak istemiyordum. Şimdi ise hamilelik için tedavi görüyorum. Aranızda hamileyken diyet yapan var mı? yada bana tavsiye edebileceğiniz bir dr. bende sizlerin arasına katılmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada 82 kiloyum.
bu arada aylin fatoş yeni oldugu için listeyi sen yapıyorsun sandı
ben ona söyledim okdir canım
ben resimlerle çerçevelerle çok ilgileniyorum çok güzel siteler var
rahatıkla resimlerinize çerçeve yapabileceginiz
hatta photoshopla resimlerine renk katabilirsiniz zayıf bi vücuda
resmini koyarak zayıflayınca nasıl olacagınıza bakabilirsin:)))) ben çok seviyorum egerki isteyen olursa
sitelerin adresini verebilirim
slm jasmin tedavinin sonuçunu yarın öğreneceğim.Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. ama biran önce diyete başlamak için iyi bir dr.bulmam şart.kendi kafama göre diyet yapmak istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
bu arada aylin fatoş yeni oldugu için listeyi sen yapıyorsun sandı
ben ona söyledim okdir canım
ben resimlerle çerçevelerle çok ilgileniyorum çok güzel siteler var
rahatıkla resimlerinize çerçeve yapabileceginiz
hatta photoshopla resimlerine renk katabilirsiniz zayıf bi vücuda
resmini koyarak zayıflayınca nasıl olacagınıza bakabilirsin:)))) ben çok seviyorum egerki isteyen olursa
sitelerin adresini verebilirim
slm jasmin tedavinin sonuçunu yarın öğreneceğim.Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. ama biran önce diyete başlamak için iyi bir dr.bulmam şart.kendi kafama göre diyet yapmak istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
neslihan bencede spora başla derim vücudunun istedigi gibi olması içinSlm kızlarr Öncelİkle tebrİklerİnİz İÇİn teŞekkÜr ederİm...
handeryacıĞımm aylİncİĞİmmm ellerİnİze saĞlık....
handeryacımm oĞlunun doĞum gÜnÜ kutlu olsun resİmlere baktım hepsİ Çok gÜsell rabbİm sİzlere bİr ÖmÜr boyu saĞlıklı mutlu huzur dolu bİr yaŞam versİn..
Bu arada ben holl.dİyetİne bugÜn yİne baŞladım gİbİ bİŞİ oldu.. ÇÜnkÜ kİlomu gÖstermİyorum Çok sert ve dİrİ bİr vÜcudum var Önce yumuŞatmam lazımm buhaftada bunu yapım haftaya normale ve spora baŞlayark 6 ÖĞÜnlÜk dİyetİsyenİmİn verdİĞİ 3 tane lİstem var ona baŞlayacaĞım...
aylİncİĞİmm 90 60 90 lık ÖlÇÜme uyarım dİĞerİne sÖz veremİyorumm...resİm Çektİrmeyİ pek sevmedİĞİm İÇİn....
BugÜn ÖĞle meyva suyu
ara 10 beyaz leblebİİ ve 5 fındık ve hayıt Çayım...
ÖĞle meyva suyu
ara cİvanperÇemİ Çayım
akŞam meyva suyu
ÖĞlen 40 dk. YÜrÜyÜŞ ve 3 lt su İÇtİmm...
drgunay canım sağol hamilelik için dr.la aynı semtteymiş. Bilgi için teşekkürler, Yarın kontrol sonrası uğramaya çalışıcağım.
Bu arada mesleğin dr. olarak belirtmişsin bölüm nedir bende 5 seneden sağlık sektörümdeyim de.
Branşım onkoloji canım.Çocuk onkoloğuyum ..Eee senin jinekoloğun kim canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?