80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ecem hoşgeldin bende tedavi öncesi kilo verip öyle tedaviye geçmek isteyenlerdenim sen hamile degilsin degilmi hamile olup diyet yapan varmı diye sormuşsunda CADIARZU

bu arada hemen hemen hepimiz bi çok kez diyete başlayıp bırakmışızdır kararlı olup önündeki 15-20 günü sabırla geçirisen hiçbi sıkıntı kalmıyor yaşam şeklin oluyor diyetle sınırlanmamalı diye düşünüyorum saglıklı yaşama diyelim yerimseniben

bu arada aylin fatoş yeni oldugu için listeyi sen yapıyorsun sandı
ben ona söyledim okdir canım
ben resimlerle çerçevelerle çok ilgileniyorum çok güzel siteler var
rahatıkla resimlerinize çerçeve yapabileceginiz
hatta photoshopla resimlerine renk katabilirsiniz zayıf bi vücuda
resmini koyarak zayıflayınca nasıl olacagınıza bakabilirsin:)))) ben çok seviyorum egerki isteyen olursa
sitelerin adresini verebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
slm jasmin tedavinin sonuçunu yarın öğreneceğim.Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. ama biran önce diyete başlamak için iyi bir dr.bulmam şart.kendi kafama göre diyet yapmak istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Adresi bana gönderebilirmisin?

Canım eğer İstanbuldaysan bildiyim bir doktor var.Murat Berksoy.Bahçeci kliniğinde çalışıyor...Bir kaç arkadaşım onunla zayıfladı.Malesef ben İstanbul dışınsayım ona gidemiyorum..

Ben de adresi İstiyorummmm..

Slm kızlarr Öncelıkle tebrıklerınız ıÇın teŞekkÜr ederım...

handeryacıĞımm aylıncıĞımmm ellerınıze saĞlık....

handeryacımm oĞlunun doĞum gÜnÜ kutlu olsun resımlere baktım hepsı Çok gÜsell rabbım sızlere bır ÖmÜr boyu saĞlıklı mutlu huzur dolu bır yaŞam versın..

Bu arada ben holl.dıyetıne bugÜn yıne baŞladım gıbı bıŞı oldu.. ÇÜnkÜ kılomu gÖstermıyorum Çok sert ve dırı bır vÜcudum var Önce yumuŞatmam lazımm buhaftada bunu yapım haftaya normale ve spora baŞlayark 6 ÖĞÜnlÜk dıyetısyenımın verdıĞı 3 tane lıstem var ona baŞlayacaĞım...

aylıncıĞımm
90 60 90 lık ÖlÇÜme uyarım dıĞerıne sÖz veremıyorumm...resım Çektırmeyı pek sevmedıĞım ıÇın....

BugÜn ÖĞle meyva suyu

ara 10 beyaz leblebıı ve 5 fındık ve hayıt Çayım...

ÖĞle meyva suyu

ara cıvanperÇemı Çayım

akŞam meyva suyu

ÖĞlen 40 dk. YÜrÜyÜŞ ve 3 lt su ıÇtımm...

inşallah hamilesindir kendin diyet yapıp kilo vermeyecegini düşünüyorsan
git derim doktor kontrolünden daha ii olcaktır tahlilerin felan yapılır yanlış bişey yapmamış olursun spor şart kesinlikle adresleride hemen kopyalıyorum canım

drgunay canım sağol hamilelik için dr.la aynı semtteymiş. Bilgi için teşekkürler, Yarın kontrol sonrası uğramaya çalışıcağım.

Bu arada mesleğin dr. olarak belirtmişsin bölüm nedir bende 5 seneden sağlık sektörümdeyim de.

neslihan bencede spora başla derim vücudunun istedigi gibi olması için
bu diyeti duyunca bende inceledim mutlaka kilo verdiriyordur ama dikkat et fazla fazla alma yerimseniben

kızlar bildiğim bir kaç şeyi sizinle paylamşak istiyorumm.. bir ödem çayı varr DOĞA NIN PHYTO SLIM DıYE BıR ÇAYY GÜNDE 2 KERE ıÇMENıZı TAVSıYE EDERııM..ıÇıNDE Kı ÇAYLAR DıREK ÖDEM ATTIRICI BEN KULLANDIMM HATTA HALA ARADA KULLANIYORUMM... BıRDE YEŞıL ÇAY GÜNDE 1 KERE ıÇıLMELı.... DR. DEMıŞTı..

DıYETıSYENıM VERDıĞı BAZI BıLGıLERDE ŞÖYLE:

GÜNDE EN AZ 200 ML YANı 2 SU BARDAĞI YOĞURT LIGHT OLMAK ZORUNDA DEĞıL DEMıŞTı..

VE ıÇıLEBıLıYORSA GÜNDE 1 SU BARDAĞI SÜT...

ARALARDA YANı GÜNDE TOPLAM 3 PORSıYON MEYVA VERMıŞTı..

VE KESıNLıKLE ARLALARDA YENıLEN MEYVA VE ıÇıLEN SÜTÜN ARDINDAN 1 KEPEKLı GRıSSıNı VERMıŞTı...ACIKTIRMIYORR TOK TUTUYORR...MEYVANIN VERDıĞı AÇLIK HıSSıNı GÖTÜRÜYORMUŞ.

AYRICA EKMEK OLARAK TA KEPEKLı DEĞıL ÇAVDAR LI VEYA TAM BUĞDAY EKMEĞıNı YEMEMıZ GERREKıYORMUŞ...DAHA SAĞLIKLI OLDUĞU ıÇıN..

AYRICA HAFTADA 1 KERRE ODA ıKıNDı ARASINDA TATLI YıYEBıLıMıŞıZZZ....DıYETıSYENıM DıYOO...:):):)

neslihan bilgiler için teşekkürler bende meyva yedigimde mutlaka süt ayran yada yogurt yiyorum
meyvanın şekerini kana karışmasını engeleldigi için bende tavsiye ederim

DoĞru dıyorsun jasmıncıĞımmm dedıĞım gıbı ben Şuanda hıÇ aÇ deĞılım....

Evet yoĞurt yıyenlerle yemeyenlerın yaĞtıĞı dıyette bayaĞı fark oluyormuŞ kılo vermenın dıyetısyenler oyÜzden gÜnde 2 ÖĞÜn yoĞurt verıyoo...

Branşım onkoloji canım.Çocuk onkoloğuyum ..Eee senin jinekoloğun kim canım?

2 sene önce bende gittim diyetisyene verdigi listeyi tamamını yiyemiyordum bile
ara ögünleri atamamak lazım ögünlerde agır yememek için diyabet hastalarınada meyva yanında mutlaka süt ver ürünlerinin içilmesini öneriyor

Bırde bır kaÇ hareket vermıŞtı...

1. Hareket ıkı kolu (nasıl anlatsam bılmıyorum) Öne doĞru dÜmdÜz uzatıp kolunuzu dırsekten yuk. Kaldırıp ıkısını baŞınızın ÖnÜnde 50 kere aÇıp kapayınn acayıp farkedıyoo....

Ayrıca saĞda ve solda yatarak 50 Şer kere Şunu yapınn hergÜnn buda bayaĞı ıŞe yarıyoo;

dÜm dÜz saĞa yatıp veya sola kolunuzun ÜstÜne bacaĞı makas 50 kere saĞdan 50 kere soldan... Bunları bana dıyetısyenım verdı...bende bel fıtıĞı olduĞu ıÇın her hareket bana gelmez mıŞ...Öyle demıŞtı..bunları yapsan gÜnde 1 saatte yÜrÜsemm yetermıŞ...

Canlar ben Çıkyorumm bır sÜrÜ ÜtÜm varr onları yapımm ...

Sızı ÖpÜyorumm hay. AkŞamlar...

Artık gÜndÜzlerı gıremeyebılırm akŞamları evden gıreceĞımm...ıŞyerınde ıŞlerım bu aralar yoĞun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…