bende 1 martta başladım diyete tok karnına gün içinde 90 falan oluyodu kilom, dehşete kapıldım tabi,işin garibi o zaman bile kendimi gayet güzel ve normal hissediyordum sonra anlıyosun tabi insanların karşılaştıklarında neden tuhaf bakışlar attığını.Şimdi bile dışardan ne şişko görünüyorum kimbilir,bende var eski resimlerim eğer istediğim kiloya düşersem bende eklerim, artık bu kaç seneyi bulur bu iradesizlikle onu bilemem ama:)
canim ya senin menünde bu haftaki benim menüme dönmüs.biraz kacirmissin tatlim dikkat etselamlar
bugünkü menüm
sabah
bi yumurta
iki dilim ekmek
labne
biraz bal kaymak
yeşil çay
ara
bi tane güllü lokum
öğlen
iki dilim fırında kabak mücver
yarım dilim kıymalı karadeniz pidesi
yeşil çay
ara
bi muz
akşam
tarhana çorbası
bi buçuk dilim fırında kabak mücver
bi tane çiçek ekmek diliminin içine salata
bi ufak dilim ekmek daha üzerine nutella sürdüm
ara
bi tane tadımca antep fıstıklı 150 kalori
yarım saat yürüdüm.
himm dur bir deneyeyim canimmesaj yazdığımız kısımın üstünde araç kutuları varya duyumcum ataç işareti var orda "eklentiler"adı oraya tıkla dosya ekle var sağ üstte ordan ekliceksin
ben en iyisi face e önce sonra yapayim ondan resim yükleyebiliyorum nasilsa..ama sosyeteye rezil olmakta var
sorma adasim ya..öncesonra yapmak istedim..pc bana iyikide 10 kilo vermissin onlada havami atacan yok öyle yavma der gibi inadina resmi yüklemiyor..bir hata olustu diyor..hatanin kendisi sensin diyecem bu seferde mesajlarimi yayinlamayacak..korkudan agamda sen pasamda sen diyorum:)))lan sabaha kadar herife yalakalik yaparim gene yayinlarim ben bu resimleri..onun teknolojik beyni yüksek calisiyor..böyle seylere karsi iste sorunda orda zaten:)) kendi basimada beceremeyecek gibiyim...dur bakim bir iki daha deneyeyimadaşımm foto mu yuklemeye çalşıosn bi kaç kez dene bakalm mutlaka olur eger fotoların gb si yuksekse olmuo da olablr bi kaç fotoyu dene bi...
senin face yokmu masmavi ?facedekini ben görememki amaaaa:2:
sorma adasim ya..öncesonra yapmak istedim..pc bana iyikide 10 kilo vermissin onlada havami atacan yok öyle yavma der gibi inadina resmi yüklemiyor..bir hata olustu diyor..hatanin kendisi sensin diyecem bu seferde mesajlarimi yayinlamayacak..korkudan agamda sen pasamda sen diyorum:)))lan sabaha kadar herife yalakalik yaparim gene yayinlarim ben bu resimleri..onun teknolojik beyni yüksek calisiyor..böyle seylere karsi iste sorunda orda zaten:)) kendi basimada beceremeyecek gibiyim...dur bakim bir iki daha deneyeyim
senin face yokmu masmavi ?
sorma adasim ya..öncesonra yapmak istedim..pc bana iyikide 10 kilo vermissin onlada havami atacan yok öyle yavma der gibi inadina resmi yüklemiyor..bir hata olustu diyor..hatanin kendisi sensin diyecem bu seferde mesajlarimi yayinlamayacak..korkudan agamda sen pasamda sen diyorum:)))lan sabaha kadar herife yalakalik yaparim gene yayinlarim ben bu resimleri..onun teknolojik beyni yüksek calisiyor..böyle seylere karsi iste sorunda orda zaten:)) kendi basimada beceremeyecek gibiyim...dur bakim bir iki daha deneyeyim
senin face yokmu masmavi ?
valla ben hicbirsey yapamiyorum..inatla dosyalari acmiyor..yani normalde aciyorda hatta yüzüde boyadimki herifle catismalayalim..ama gel görki hata olustu deyip duruyor..sorun ne anlayamadim..acaba dedigin gibi resmin büyüklügü falanmi sorun oluyor...yapablecegm bşey varsa yardmcı olrm ben de adaşım evt ya yükle mrk edyrm ben de farkı aslnda bnm de eski fotolardan bulrsam ben de yapcm bakalm bi gun ....
valla ben hicbirsey yapamiyorum..inatla dosyalari acmiyor..yani normalde aciyorda hatta yüzüde boyadimki herifle catismalayalim..ama gel görki hata olustu deyip duruyor..sorun ne anlayamadim..acaba dedigin gibi resmin büyüklügü falanmi sorun oluyor...
valla ben hicbirsey yapamiyorum..inatla dosyalari acmiyor..yani normalde aciyorda hatta yüzüde boyadimki herifle catismalayalim..ama gel görki hata olustu deyip duruyor..sorun ne anlayamadim..acaba dedigin gibi resmin büyüklügü falanmi sorun oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?