80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak sende 90 lardan gelmissin üstelikte kisa bir sürede..aferin sana..bence dahada incelecek ve kötü aniilarin kalacak sana bu kilolardan geriye..bak ne diicem ben 104 hallerimi degilde 86 hallerimin resmini buldum..nasil aktaricam simdi buraya bir fikrin varmi

selamlar
bugünkü menüm
sabah
bi yumurta
iki dilim ekmek
labne
biraz bal kaymak
yeşil çay

ara
bi tane güllü lokum

öğlen
iki dilim fırında kabak mücver
yarım dilim kıymalı karadeniz pidesi
yeşil çay

ara
bi muz

akşam
tarhana çorbası
bi buçuk dilim fırında kabak mücver
bi tane çiçek ekmek diliminin içine salata
bi ufak dilim ekmek daha üzerine nutella sürdüm

ara
bi tane tadımca antep fıstıklı 150 kalori

yarım saat yürüdüm.

canim ya senin menünde bu haftaki benim menüme dönmüs.biraz kacirmissin tatlim dikkat et

mesaj yazdığımız kısımın üstünde araç kutuları varya duyumcum ataç işareti var orda "eklentiler"adı oraya tıkla dosya ekle var sağ üstte ordan ekliceksin

hata olustu deyip duruyor ya,....leptop bile o hallerimi görmek istemiyor:)))) son halimle denesemmi acaba:))

ben en iyisi face e önce sonra yapayim ondan resim yükleyebiliyorum nasilsa..ama sosyeteye rezil olmakta var

adaşımm foto mu yuklemeye çalşıosn bi kaç kez dene bakalm mutlaka olur eger fotoların gb si yuksekse olmuo da olablr bi kaç fotoyu dene bi...

adaşımm foto mu yuklemeye çalşıosn bi kaç kez dene bakalm mutlaka olur eger fotoların gb si yuksekse olmuo da olablr bi kaç fotoyu dene bi...
sorma adasim ya..öncesonra yapmak istedim..pc bana iyikide 10 kilo vermissin onlada havami atacan yok öyle yavma der gibi inadina resmi yüklemiyor..bir hata olustu diyor..hatanin kendisi sensin diyecem bu seferde mesajlarimi yayinlamayacak..korkudan agamda sen pasamda sen diyorum:)))lan sabaha kadar herife yalakalik yaparim gene yayinlarim ben bu resimleri..onun teknolojik beyni yüksek calisiyor..böyle seylere karsi iste sorunda orda zaten:)) kendi basimada beceremeyecek gibiyim...dur bakim bir iki daha deneyeyim

facedekini ben görememki amaaaa:2:
senin face yokmu masmavi ?

yapablecegm bşey varsa yardmcı olrm ben de adaşım evt ya yükle mrk edyrm ben de farkı aslnda bnm de eski fotolardan bulrsam ben de yapcm bakalm bi gun ....

var canım özelden yazayım

yapablecegm bşey varsa yardmcı olrm ben de adaşım evt ya yükle mrk edyrm ben de farkı aslnda bnm de eski fotolardan bulrsam ben de yapcm bakalm bi gun ....
valla ben hicbirsey yapamiyorum..inatla dosyalari acmiyor..yani normalde aciyorda hatta yüzüde boyadimki herifle catismalayalim..ama gel görki hata olustu deyip duruyor..sorun ne anlayamadim..acaba dedigin gibi resmin büyüklügü falanmi sorun oluyor...

resmi koysana bi facee ordan ben de bi deneym istersn ...

Unutmadan menümü yazayım

Sabah 1 dilim börek salatalik domates
Ara 1 tane form bisküvi
Ara 4 kaşık nesfit yarım yağlı sütle
Akşam 2 fırında pişmiş tavuk bacak yağsız 1 kırmızı biber dolması bol salata yogurt
ara 5 çilek türk kahvesi

2.5 litre su spor aksama kadar kosturdum ona saydim

anaaammmmmaşallahın var ya ne güzel bir hatunsun maş.duyumcum çok beğendim fotolarını hiç 7 li kiloları falanda göstermiyosun,fıstık gibi olursun istediğn kiloya indiğinde kim der 4 çocuğu var diyebu arada senin son numarada çok tatlı ve cadı bişey belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…