kiz fotolarda hile var..kucagina cocuk aldinmiydi kilonun yarisi saklanior:)) bedeninin yarisi kamufle olunca haliyle incecik görünüyorsun:)) gördünmü tombis resmimide..ablamla beraber cekinmistim.kucaginda bebek olan ablam..öteki hortlak görmüs gibi bakanda benimanaaammmmmaşallahın var ya ne güzel bir hatunsun maş.duyumcum çok beğendim fotolarını hiç 7 li kiloları falanda göstermiyosun,fıstık gibi olursun istediğn kiloya indiğinde kim der 4 çocuğu var diyebu arada senin son numarada çok tatlı ve cadı bişey belli
kiz fotolarda hile var..kucagina cocuk aldinmiydi kilonun yarisi saklanior:)) bedeninin yarisi kamufle olunca haliyle incecik görünüyorsun:)) gördünmü tombis resmimide..ablamla beraber cekinmistim.kucaginda bebek olan ablam..öteki hortlak görmüs gibi bakanda benim
ay senin ikiz oglunmu var masmavi?
kiz bana diorsun ama sen daha hos hatunmussun:)) pek alimli görünüyorsun..ben bu önce sonra yapicam derdinden yeni bakabildim resmine..valla sende hic göstermiorsun kilonu:))maasallah tü tü(bu hafif yollu tükürme efekti olacakti ama küfür gibi oldu..masallahin halk arasindaki versiyonu yani:))
face bak iste..gecen seneki halimi koydum..son resmimde kucagimda kizimin oldugu dönerci dükkanindaki..2 hafta falan oldu..kafanda yan yana koy artik böyle idare edicez:)) duygucum halledek yarin..insallahÇok merak ettim fotolari
canim ya birak bende boy fotosunu o kilolarla kendimi ne sanmissam sahilde mayolu resmim bile varteşekkür ederim ne alımı öznurcum bu kiloyla:)benimde hiç boy fotom yok dikkat ettiysen peki nedennnnnnn?
allah bagislasin canim..allah kötü günlerini gstermesin..sana hayirli dürüst gurur yasatacak evlat olsunlar..ay kendimi dilenci gibi hissettim :)) bir beslikte atta tam olsun:))) saka bir yana allah kimseye evlat acisi yasatmasin..allahim herkesin kuzusunu sahibine bagisla..evet teyzesi ikiz kuzularım var
benden önce davrandin:)) hadi sanada iyi gecelerbizden başka kimse yok duyumcum,kuzular çoktan uyumuşken gidip bende yatayım,iyi gecelerrrrrr...
canim ben uzun yolculugu cok seviyorum..esimde seviyor..dört cocuga ragmen biz zevk aliyoruz:) ama bir iki ülke haric esinin dedigi gibi hep otobandasin..yanlis hatirlamiyorsan slowenyada sehir icinden cok gectik..gez dünyayi gör konyayi misali bence almanyadan daha düzenli ülke yok.bulgaristan cok tehlikeli..kesinlikli gündüze getireceksin bulgaristani..gecen sene büyük bir beladan zor siyrildik biz..bizden sonrada cok vukaat olmus gazeteler yazdi.tatil olur olmaz gidersen gümrüklerde rezil olursun..ehliyetin varmi ...esine günrüklerde destek olabilirsin ...ben gecen sene almanyanin cikisina kadar sürdüm yaklasik 9 saat sürmüstü..aslinda iki araba gitmek hem en güvenlisi hemde en eglencelisi..yollarda melemen falan yapmis yemistik..bulgaristanda köprü yapimi vardi ..bunu firsat bilen dolandiricilar art niyetli insanlara karsi uyanik olacaksiniz..biz navigasyona göre gittik tabi navide köprünün kapali oldugu görünmüyor..tam o kisimda gece yarisi büyük bir sebekenin eline düsüyorduk azdaha...belgienden geciyorsun evet iki yok ar.biri bulgarisstandan giriyorsun türkiyeye digeride yunanistandan..yunanistan bize 400 km daha uzun geliyor bu yüzden bulgari tercih ettik..esim bu sene tek cikariz yola diyor..biraz endiselerim var acikcasi ..ama hakkimizda hayirlisi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?