80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nooldu duygucum yapabildinmi:)) ay kiz neymis benim o halim..önce sonraya pek benzemedi ama :)))))))

kiz fotolarda hile var..kucagina cocuk aldinmiydi kilonun yarisi saklanior:)) bedeninin yarisi kamufle olunca haliyle incecik görünüyorsun:)) gördünmü tombis resmimide..ablamla beraber cekinmistim.kucaginda bebek olan ablam..öteki hortlak görmüs gibi bakanda benim

hortlak görmüş gibi ha onu gördümde bence 24 eylül albümünde bir düğünde çekilmiş fotoların var ya ağzım açık kaldı resmen alsana bir önceki fotosu, şimdiki halinin iki katıymışsın maşallah şimdi fıstık gibisin:)

kiz bana diorsun ama sen daha hos hatunmussun:)) pek alimli görünüyorsun..ben bu önce sonra yapicam derdinden yeni bakabildim resmine..valla sende hic göstermiorsun kilonu:))maasallah tü tü(bu hafif yollu tükürme efekti olacakti ama küfür gibi oldu..masallahin halk arasindaki versiyonu yani:))

teşekkür ederim ne alımı öznurcum bu kiloyla:)benimde hiç boy fotom yok dikkat ettiysen peki nedennnnnnn?

evet teyzesi ikiz kuzularım var
allah bagislasin canim..allah kötü günlerini gstermesin..sana hayirli dürüst gurur yasatacak evlat olsunlar..ay kendimi dilenci gibi hissettim :)) bir beslikte atta tam olsun:))) saka bir yana allah kimseye evlat acisi yasatmasin..allahim herkesin kuzusunu sahibine bagisla..

kiz cocuklarin yaslari denk gibi gel besik kertmesi yapalim:)) ortalikta besik falanda kalmadi ama :)) kk kertmesi olsun buda yeni moda:))

dün cevap yazamadim.cocuklar geldi .özel dersleri ne götürdüm.1.5 saat te carsida gezdim. evet duydum yazilan haberleri. benim de var ehliyetim coktan beri kullaniyom.rüsvet falan aliyorlarmis cok yollarda.gecen sene bir arkadamiz gitmis ti . arabanin arkasina kucuk anhanger varmis.her yerde alt üst edip kontrol edip bozmuslar .bi de gümrük parasi .corba parasi .cok cok pisman olmuslar.bakalim hep arastirma icersideyiz nasil daha iyi olur .zaten navigasyon var bizde .ona göre gidicez.

• dünkü menüm iki dilim ekmek .kasar peyniri yanin da .zeytin klasik
  • öglen lahmacun bir tane .ayran salata yanin da
    • ara iki dilim kek
    • aksam bir tabak kuru fasulye ,salata,bir dilim ekmek.
    • 1.5 saat yürüyüs .1 litre su
    • bugünler de fazla oldu ama bugün dengeleyecegimm.fazla yemiyecegimm

adaşımın yani duyumn bir yıl onceki fotosu
dun yukleyemedk bugun kırptım yaptım ettm umarm olmştur bu sefer adaşım anlatr bu fotoyu size sanrm 90lardymş o zaman...

günaydınlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz çıtırlarımmmmmmmm ben çok iyiyimmmmm merak eden olursa eğer :))) bugün den itibaren düzenli menü bildirimine devam edeceğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…