80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kankammmm ben seni mrk ettm hatta dun sorcaktm kızlara ama dedm çalşıodr dersss ondan uzak kalmştr çoook ozledm benn seniiiiiiiiiiiiiiiii

kankammmm ben seni mrk ettm hatta dun sorcaktm kızlara ama dedm çalşıodr dersss ondan uzak kalmştr çoook ozledm benn seniiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy sorma kuzum yaa baktım yeme düzeni gittiiii sürekli gerginim ona buna çatıp duruyorummmm annemn ne oluyıo dedi olmazsa olmasınnnn sen bi normale dön :))))) düşündüm haklı canımdan kıymetli değilyaaa dedimmm ilk iş olarakk buraya girdim eee nasılsın kankaların gülü?

Son düzenleyen: Moderatör:
kankammmmmmmmmmm nasılsınn gülümmmmm sizi çok özleidm yaaaaaaa

aynı anda yazmşz kalplermzz nasl karşııı cnmm cnmm bnmmmm iim kankam ya spora gtcm birazdan sonra da arkdşm gelck çocuklk arkdasm ankaradan geldi beni de görmeye gelckk kalck bi gece ....dun kermes vardı fena dagttm şimdi de arkdas gelck ne yapcm bakalm pazartesi ancak duzeltcm heralde sen ne yaptın kolayladn mı konuları ?

yok bebeğim kolaylanmıyorrr ne kADAR oyalanmışım ben öyle yaaaa yetişirim herhal de yaaaaaaa sağlık olsunnn üzülme kuzum ben bir aydırr neler yedim nelerrr ama kpss hazırlanıyordum PPP mazeretim vardıııı seninde mazeretin var misafir gelecek :)

aynen oyle vallaaaaaaaa yeştr kankam ya ne zamandı sınav eylul mu ? bnm kardesm de grck bakalm o sınava ....

canim rüsvet falan almadilar hic..bir ywerde 5 euro corba parasi istediler..esimde 2 euro vermisti..adam bu ne deyince esimde corba parasi biz bu kadara iciyoruz komsu demisti:)) gicik olduklarina yapiyorlar.biz giderken hic bakmadilar.gelirken bir kere arabanin üstündeki dachbox e actirmislardi..o konularda hic sorunumuz olmadi..sadece bulgaristanda cok oyalandik vede korktuk..ay sana anlatsam hem korkudan hem gülmekten rengin atar:)))

Eki Görüntüle 396873

adaşımın yani duyumn bir yıl onceki fotosu
dun yukleyemedk bugun kırptım yaptım ettm umarm olmştur bu sefer adaşım anlatr bu fotoyu size sanrm 90lardymş o zaman...
canim adasim ellerine saglik..benim beceremedigimi sen becerdin bravo valla:)) fotoda 96-94 kilolardaydim.o siyah bluzlü olan benim.bebeklide ablam.ablamda 80 lerdeydi.simdi 69-68 arasiymis..bu resimlerde olmasa hersey yalan olacak..
Eki Görüntüle 396878
adaşımınn (duyumun) şimdiki hali aradaki farka bakınızzz maşallahhhhhhh
ya bakin farka bakin..birazda hava atayim bari.kolay degil arada 17 kilo var.aslinda benim 104 oldugum resmimi koymam lazimdi ama bulamadim..herif sagolsun icabina bakmis..ama bulursam adasimin basina bir kez daha bela olucam:))

maşallahhh yaaaaaa ablam benimmmmmm yakındaaaaa mankenlik yarışmalarına da katılır buuuu bak ben söyleyeyim :)
ya bacim nerelerdesin sen.özledim valla senle söyle cekismeyi:)) yok kiz mankenlik kadar da degil..ama öncesine bakinca fark var.yoksa simdiki halim neticede 76 kilo...bir 10 kilo daha vereyimde bakin siz hava nasil oluyor:))

eyvahhhhh 10 kilo daha gidersee yandıkk demektirrr :))))) daha nazından havandan çekilmezsin PPPP ahh ahhhh ablam kpss zedelendim :))))

bugünkü menüm berbaattt
neyse gün sonunda yazarım..şimdi de kepekli makarna yiyeceğim..dışarıdan geldim çok yorgunum
görüşrüz

canlarr ya beni bekliyosunuz liste için biliyorum ama sabahtan beri liste formatı arıyorum bendeki liste gümledi kusura bakmayınnnn

ben de bildirim yapayım dün gelemedim...

başlangıç:25 eylül 2011 87.2
gecen hafta:71.8:
bu hafta:71.8
gelen giden yok
toplam giden:15.4
spor:yok
boy:172 cm
hedef:68
beden:40

sabah:6 aydır ilk defa kahvaltısız çıktım
öğlene doğru:mercimek çorbası 2 köfte kadar et
öğen:domates salatalık yumurta ve peynirde kahvaltı( 3 porsyonu dengelemeye calıştım)
3 dilim kadar ekmek
ara:şekersiz kahve
akşam:kavurma bol salata
2 kaşık kadar irmik helvasu
spo yok:1.5 lt su

herkese iyi haftasonlarııııııı bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 yumurta,bir kaç patates kızartması1 dilim çavdar ekmek,biraz labne,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt
akşam:1 küçük peynirli sac böreği,1 bardak ayran
ara:badem ya da leblebi yerim heralde:)

mrb kızlar nasılsınız bakalım şekerim ben geldim seni bu aralar pek göremyrm sıkı çalışıyon galiba aman iyi dur üstünede kazan şu sınavı tekrar tekrar aynı stresi yaşamak mahveder insanı

kız öznur maşallah ne kadar fark etmiş ya süper olmuşsun bu fazlalıkları daha fazla taşımamak lazım bir an önce atmalıyız nasıl gidiyo diyet haftasonu zorluyo beni şuanda bulaşıklarımı yıkayıp çayımı demleyip kızıda uyutmuşken sohbete geliyrum toplanın bakem öznuuuuuuuuur nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…