80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah ,kahve .üc dilim kasar peyniri .marmelade,iki dilim ekmek
  • öglen iki tabak kisir .ayran
  • ikindi bir tabak cekirdek
  • aksam bir armut ve meyvali yogurt
  • 1 litre su

haydi öp öppppp,biz buralardayız sen nerdesin elma şekerim:)
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))) kısa bir aradan sonra sizlerleyimmm canım benim :)

kuzum diyete bir reklam arası verdim de geldim :))))) evet ya bayağı yoğun çalıştım ama bugün tatil verdim kendime :)

ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))) kısa bir aradan sonra sizlerleyimmm canım benim :)

kuzum diyete bir reklam arası verdim de geldim :))))) evet ya bayağı yoğun çalıştım ama bugün tatil verdim kendime :)

kolay gelsin bu kpss sinavlari ne kadar zor bir sey.benim yegenim var iki sene den beri hem okuyo hem calisiyo kpss yede calisiyo .hemde acik ögretim okumaya calisiyo . biraz kolaylastirsinlar bu kpss yi cok zorlaniyo insanllar

güzel ama canım ya vala ben doyamam bunlarla

• menüm sabah ,kahve .üc dilim kasar peyniri .marmelade,iki dilim ekmek
  • öglen iki tabak kisir .ayran
  • ikindi bir tabak cekirdek
  • aksam bir armut ve meyvali yogurt
  • 1 litre su
kısır çok olmuş diyecem ama akşm dengelemişsin bravo ama çkirdeeeeeeeek
canlarr ya beni bekliyosunuz liste için biliyorum ama sabahtan beri liste formatı arıyorum bendeki liste gümledi kusura bakmayınnnn
anım sıkma kendini sen işine bak biz beklerz çok önemli değil biz kendi sırmızı tahmin edyrz zaten

kolay gelsin bu kpss sinavlari ne kadar zor bir sey.benim yegenim var iki sene den beri hem okuyo hem calisiyo kpss yede calisiyo .hemde acik ögretim okumaya calisiyo . biraz kolaylastirsinlar bu kpss yi cok zorlaniyo insanllar

hadi ya onun işi daha zormuş allah yardımcısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

hadi ya onun işi daha zormuş allah yardımcısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

ben 1 haftadır lahana çorbası içiyorum.arada da kaçamaklar yapıyorum.bugün kendime pantolon almaya gittim ve gözlerime inanamadım.32 beden giyerken 31 oldu,mağazada 30u yoktu.olsaydı sanırım o da olacaktı.tartıda 3 kilo kadar bir kaybım var fakat sonuç cidden süper

eyvahhhhh 10 kilo daha gidersee yandıkk demektirrr :))))) daha nazından havandan çekilmezsin PPPP ahh ahhhh ablam kpss zedelendim :))))
anam bir 10 kilo daha verirsim toplamda 38 kilo edecek..e birak okadarda nazim olsun demi ama:))) olacak ama...dur 2 ay sonra birdaha yapicam öncesi sonrasi..bu seferki daha etkileyici olacak.bulabilirsem 104 kilo oldugum halimi bulacagim..10 kiloda verirsem 66 arada 42 kilo fark bakalim resimde nasil görünecek..ay bu resim olayi beni cok motive etti ya..ellerine saglik ADASIIIIIIIM sayende acayip motive oldum valla:))

canlarr ya beni bekliyosunuz liste için biliyorum ama sabahtan beri liste formatı arıyorum bendeki liste gümledi kusura bakmayınnnn
canin sagolsun ya ben nasilsa canta yiyecegimden hic beklemiyorum desem yeeridir:))))))
Oy oy ne cok değismissin canın masallah
sagol canim.darisi size olsun

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
durdugun kabahat elmasekerim benim durdugun kabahat:))

masalllh on kilo nasil da fark ediyo .nasil da havali kadinsin .saclar baslar yapik galiba fistik gibisin
sagol canim ya.saclarimi nacizane ben fönledim..acemi acemi o kadar oluyor:)) ama suda gercek insan kilo verdikce hantalliktan kurtuluyor...hayat sevinci geliyor(kocasina ve cocuklarina ragmen:)))) ruhende fizikende güclü oluyorsun...

haklisin canim.tesekkür ederim.ben buralardayimda sen nerelerdesin..hadi millet kaynatma zamani..gelin bakiiiiiiiiiiim

öznurcum süpersin..
sagol iremcim...insanllah daha iyisi olacak.darisi basina diim:)

ne güzel duygu.kutlarim seni...bazen kilo az gidiyor ama vucut SIKILASIYOR sanirim bir kilo bazen bir beden farkediyorr

sabah:yarim kase melemen
3 dilim ekmek
bir iki catal beyaz peynir
bir catal recel
ara:1 aktivia yogurt
ögle:5-6 catal makarna(yagsiz)
bir kase salata
aksam:bir koca tabak salata
4-5 calat döner
yarim dilim ekmek
(aksam dönerciye gittik..esim tabak döner söyledi..cocuklarda ekmek arasi..ben zavallida koca bir tabak salata söyledim:)) o 4-5 catal döneride esimin tabagindan yürüttüm.ama catallar öyle dolu dolu degildi.ucundan acicik:))
veeeeeeeeeeeeeeee:45 dak yürüyüs
1 lt su
allaha sükür normala döndüm ya.adasim sagolsun..su resim olayi beni kendime getirdi.hirs yaptim yeniden valla..hem az yedim hemde yürüdüm..menüye bakan yuh buda az yemekmi diicek ama gecen haftaki menüme bakan bilir:))

merhaba,
bu siteyi ne kadar uzun zamandan beri gizlice takip ediyorum ah bi bilseniz en depresif zamanimda bana umut verdi. tartiya ciktigimda 95 kg gordugumde sanki basmdan asagiya soguk sular dokulmustu o hirsla nete girip zayiflamayayla ilgili seyler aramaya basladim ve siklikla bu site cikiyordu onume. butun basari oykulerini, beraber zayiflamaniizi kendimce takip ediyordum. herneysede sizin sayenizde 95kg dan 81e dustum ama daha yolum uzun yani siz bilmeseniz bile ben bu site sayesinde motive oldum:) simdide bari uye olayim bende onlarin zayiflama gurubuna katilayim dedim. katilim icin ne yapmam gerekiyor bana biri bilgi verebilirmi?
simdiden tskler.

selamlar
kilo bildirimi
başlangıç 84
geçen hafta 76
bu hafta 75.8
toplam giden 8.2
bu hafta giden.0.2
spor 150 dk yürüyüş yaa artık nie böyle yavaş gidio anlamıorum yaa

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM şimdi 2 hafta düzenli hergün menü paylaşımı yapıyorsun sonra kilo bildirimi yapıcaksın canım cumaları tartı günü böyle canım sen baya bi yol almışsın hadi kolay gelsin

dünkü menümü yazayım canlar

sabah öğle karıştı 1 dilim börek nihayet bitti zeytin domates salatalık
ara yok
akşam 1 küçük kase kuru fasulye 5 kaşık pilav bol salata
ara 5 tane hoşbeş yedim dayanamadım

2 litre su 3 saat yürüyüş tempolu değil 15 dk bisiklet

bizz seni çekeriiizzz kuzum en doğalll hakkın ama fazla abartma olan var olmayan var PPPPPPP ummahhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhhh ayy biraz fazla kaçırdım tattlıyı ( o sen oluyorsun :) kilo yaparmı ki

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzz

hadi öp ama kocam duymasın tmm aramzda irem çizelgeyle uğraşıyo sanırım aşagıda ama sesi yok neyse nasıl gidiyor canım günler nasıl geçiyo irem tatlı bir bekleyiş içindesindir şimdik sen bende seni öpeyim canım çevir yanaklarını bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…