ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaydi öp öppppp,biz buralardayız sen nerdesin elma şekerim:)
kuzum diyete bir reklam arası verdim de geldim :))))) evet ya bayağı yoğun çalıştım ama bugün tatil verdim kendime :)mrb kızlar nasılsınız bakalım şekerim ben geldim seni bu aralar pek göremyrm sıkı çalışıyon galiba aman iyi dur üstünede kazan şu sınavı tekrar tekrar aynı stresi yaşamak mahveder insanı
kız öznur maşallah ne kadar fark etmiş ya süper olmuşsun bu fazlalıkları daha fazla taşımamak lazım bir an önce atmalıyız nasıl gidiyo diyet haftasonu zorluyo beni şuanda bulaşıklarımı yıkayıp çayımı demleyip kızıda uyutmuşken sohbete geliyrum toplanın bakem öznuuuuuuuuur nerelerdesin
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)))) kısa bir aradan sonra sizlerleyimmm canım benim :)
kuzum diyete bir reklam arası verdim de geldim :))))) evet ya bayağı yoğun çalıştım ama bugün tatil verdim kendime :)
güzel ama canım ya vala ben doyamam bunlarlaherkese iyi haftasonlarııııııı bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 yumurta,bir kaç patates kızartması1 dilim çavdar ekmek,biraz labne,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt
akşam:1 küçük peynirli sac böreği,1 bardak ayran
ara:badem ya da leblebi yerim heralde:)
kısır çok olmuş diyecem ama akşm dengelemişsin bravo ama çkirdeeeeeeeek
- menüm sabah ,kahve .üc dilim kasar peyniri .marmelade,iki dilim ekmek
- öglen iki tabak kisir .ayran
- ikindi bir tabak cekirdek
- aksam bir armut ve meyvali yogurt
- 1 litre su
anım sıkma kendini sen işine bak biz beklerz çok önemli değil biz kendi sırmızı tahmin edyrz zatencanlarr ya beni bekliyosunuz liste için biliyorum ama sabahtan beri liste formatı arıyorum bendeki liste gümledi kusura bakmayınnnn
kolay gelsin bu kpss sinavlari ne kadar zor bir sey.benim yegenim var iki sene den beri hem okuyo hem calisiyo kpss yede calisiyo .hemde acik ögretim okumaya calisiyo . biraz kolaylastirsinlar bu kpss yi cok zorlaniyo insanllar
kolay gelsin bu kpss sinavlari ne kadar zor bir sey.benim yegenim var iki sene den beri hem okuyo hem calisiyo kpss yede calisiyo .hemde acik ögretim okumaya calisiyo . biraz kolaylastirsinlar bu kpss yi cok zorlaniyo insanllar
diloş merakt etmiştim seni iyi olmana sevindim..tahmin ettim ders .çalışıyorsur diye..
güzel ama canım ya vala ben doyamam bunlarla
senin doymaman normal canım sen bebek emziriyosun:))
anam bir 10 kilo daha verirsim toplamda 38 kilo edecek..e birak okadarda nazim olsun demi ama:))) olacak ama...dur 2 ay sonra birdaha yapicam öncesi sonrasi..bu seferki daha etkileyici olacak.bulabilirsem 104 kilo oldugum halimi bulacagim..10 kiloda verirsem 66 arada 42 kilo fark bakalim resimde nasil görünecek..ay bu resim olayi beni cok motive etti ya..ellerine saglik ADASIIIIIIIM sayende acayip motive oldum valla:))eyvahhhhh 10 kilo daha gidersee yandıkk demektirrr :))))) daha nazından havandan çekilmezsinPPPP ahh ahhhh ablam kpss zedelendim :))))
canin sagolsun ya ben nasilsa canta yiyecegimden hic beklemiyorum desem yeeridir:))))))canlarr ya beni bekliyosunuz liste için biliyorum ama sabahtan beri liste formatı arıyorum bendeki liste gümledi kusura bakmayınnnn
sagol canim.darisi size olsunOy oy ne cok değismissin canın masallah
durdugun kabahat elmasekerim benim durdugun kabahat:))kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
sagol canim ya.saclarimi nacizane ben fönledim..acemi acemi o kadar oluyor:)) ama suda gercek insan kilo verdikce hantalliktan kurtuluyor...hayat sevinci geliyor(kocasina ve cocuklarina ragmen:)))) ruhende fizikende güclü oluyorsun...masalllh on kilo nasil da fark ediyo .nasil da havali kadinsin .saclar baslar yapik galiba fistik gibisin
haklisin canim.tesekkür ederim.ben buralardayimda sen nerelerdesin..hadi millet kaynatma zamani..gelin bakiiiiiiiiiiimmrb kızlar nasılsınız bakalım şekerim ben geldim seni bu aralar pek göremyrm sıkı çalışıyon galiba aman iyi dur üstünede kazan şu sınavı tekrar tekrar aynı stresi yaşamak mahveder insanı
kız öznur maşallah ne kadar fark etmiş ya süper olmuşsun bu fazlalıkları daha fazla taşımamak lazım bir an önce atmalıyız nasıl gidiyo diyet haftasonu zorluyo beni şuanda bulaşıklarımı yıkayıp çayımı demleyip kızıda uyutmuşken sohbete geliyrum toplanın bakem öznuuuuuuuuur nerelerdesin
sagol iremcim...insanllah daha iyisi olacak.darisi basina diim:)öznurcum süpersin..
ben 1 haftadır lahana çorbası içiyorum.arada da kaçamaklar yapıyorum.bugün kendime pantolon almaya gittim ve gözlerime inanamadım.32 beden giyerken 31 oldu,mağazada 30u yoktu.olsaydı sanırım o da olacaktı.tartıda 3 kilo kadar bir kaybım var fakat sonuç cidden süper
merhaba,
bu siteyi ne kadar uzun zamandan beri gizlice takip ediyorum ah bi bilseniz en depresif zamanimda bana umut verdi. tartiya ciktigimda 95 kg gordugumde sanki basmdan asagiya soguk sular dokulmustu o hirsla nete girip zayiflamayayla ilgili seyler aramaya basladim ve siklikla bu site cikiyordu onume. butun basari oykulerini, beraber zayiflamaniizi kendimce takip ediyordum. herneysede sizin sayenizde 95kg dan 81e dustum ama daha yolum uzun yani siz bilmeseniz bile ben bu site sayesinde motive oldum:) simdide bari uye olayim bende onlarin zayiflama gurubuna katilayim dedim. katilim icin ne yapmam gerekiyor bana biri bilgi verebilirmi?
simdiden tskler.
anam bir 10 kilo daha verirsim toplamda 38 kilo edecek..e birak okadarda nazim olsun demi ama:))) olacak ama...dur 2 ay sonra birdaha yapicam öncesi sonrasi..bu seferki daha etkileyici olacak.bulabilirsem 104 kilo oldugum halimi bulacagim..10 kiloda verirsem 66 arada 42 kilo fark bakalim resimde nasil görünecek..ay bu resim olayi beni cok motive etti ya..ellerine saglik ADASIIIIIIIM sayende acayip motive oldum valla:))
canin sagolsun ya ben nasilsa canta yiyecegimden hic beklemiyorum desem yeeridir:))))))
sagol canim.darisi size olsun
durdugun kabahat elmasekerim benim durdugun kabahat:))
sagol canim ya.saclarimi nacizane ben fönledim..acemi acemi o kadar oluyor:)) ama suda gercek insan kilo verdikce hantalliktan kurtuluyor...hayat sevinci geliyor(kocasina ve cocuklarina ragmen:)))) ruhende fizikende güclü oluyorsun...
haklisin canim.tesekkür ederim.ben buralardayimda sen nerelerdesin..hadi millet kaynatma zamani..gelin bakiiiiiiiiiiim
sagol iremcim...insanllah daha iyisi olacak.darisi basina diim:)
ne güzel duygu.kutlarim seni...bazen kilo az gidiyor ama vucut SIKILASIYOR sanirim bir kilo bazen bir beden farkediyorr
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?