80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zaten gizli öpücülerdenim kızzzzzzz hayalett gibi gizliden gelir öper kaçarımmm koclardan gizli öpülürrrr arayın öpelimmmmm :)))))) ummahhhhhhhhhhhhhhh

iremim burda değildim ama sana hep dua ettim kuzummm gelişmelerden de haberim yok açıkcası inşallahhh iyi gidiyordurrrrrrrrrrrr

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 15.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 250 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80dk fitness 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 60 dk eliptik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 16.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 14.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] saymamış:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.4 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 7.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

iyiyim canım beklemedeyim 4. gün bugün 12 gün bekliycez çok zor bu belli bekleme süresi:)))

ayy değil miiii ama güzell ve teselli edici birr sözümüzz var sayılı gün çabuk geçerr kuzummmm ha birdeee amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır varrr :)))) kucağınaa aldığındaa fıstığımızıhepsini unutacaksınnn ayy niyeyse hep ağzıma kız geliyorrrr

işlalllah canım bakalım umarım ööle çabucak geçiverir evimi özledim diyarbakırı özledimmm arkadaşlarımı düzenimiiii özledim işte hepsini:)))

işlalllah canım bakalım umarım ööle çabucak geçiverir evimi özledim diyarbakırı özledimmm arkadaşlarımı düzenimiiii özledim işte hepsini:)))

canım ya Allah kolaylık versin hep dualarımdasın çabucak geçiversin bekleme süresi inş hamileliğin tdını çıkarırsın ondan sonra

ıkı gundur ınternet baglantım yoktu yazamadım
dünkü menum
sabah 1 dılım peynır 3 zeytın1.5 dılım çavdar ekmegı bıraz omlet
öğle:hiç bişey
akşam yaklaşık saat 5 gıbı yedım dışarda oldugum için 2 tane lahmacun salata ve ıvır zıvır:)
ara bır elma 8-10 tane tuzlu crax çubuk kraker
yaklaşık 2 lıtre su

bugunku menum
sabah: peynır bır tatlı kaşıgı bal 3 zeytın bıraz menemen
öğle:1.5 avuç kadar karışık çerez
akşam:1 tane ızgara balık 1 dılım ekmek
yaklaşık 2 lıtre su
spor olarak bol bol kızımın peşınde koşturmak parkta:))) bırazta top oynadım...

ıkı gundur ınternet baglantım yoktu yazamadım
dünkü menum
sabah 1 dılım peynır 3 zeytın1.5 dılım çavdar ekmegı bıraz omlet
öğle:hiç bişey
akşam yaklaşık saat 5 gıbı yedım dışarda oldugum için 2 tane lahmacun salata ve ıvır zıvır:)
ara bır elma 8-10 tane tuzlu crax çubuk kraker
yaklaşık 2 lıtre su

bugunku menum
sabah: peynır bır tatlı kaşıgı bal 3 zeytın bıraz menemen
öğle:1.5 avuç kadar karışık çerez
akşam:1 tane ızgara balık 1 dılım ekmek

salata
yaklaşık 2 lıtre su
spor olarak bol bol kızımın peşınde koşturmak parkta:))) bırazta top oynadım...

• sabah yarim kucuk ekmek.iki dilim peynir .biraz recel,cay
  • öglen izgara tavuk ,sosis.et,diyet cola,salata
  • aksam yok .meyva ve biraz cerez

kimsecikler yok yine,tipik haftasonu durumu,umarım herkesin keyfi yerindedir kızlar,bugünkü menüm;
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz menemen,1 simit
ara:5 badem
öğle yok kahvaltıyı çok geç yapınca
akşam daha doğrusu öğleden sonra:4 yk bulgur pilavı,2 köfte-biraz patatesli fırında köfte patates,bir kaç kaşık yoğurtlu kırmızı biber salatası
ara yok;mangum mini bademliyle bakışıyoruz umarım yemem:)))

bugünkü menüm

sabah 3 dilim ekmek peynir 4 zeytin domates salatalık

ara yok

öğle yok sabah geç kahvaltı olduğu için

akşam döner ekmeksiz salata 1 bardak ayran

dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatlı k.bal

ara yok

öğle ton balıklı salata 1 dilim ekmek

ara 1 muz

akşam 1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu bakla

ara 10 tane badem

2 lt su

dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatlı k.bal

ara yok

öğle ton balıklı salata 1 dilim ekmek

ara 1 muz

akşam 1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu bakla

ara 10 tane badem

2 lt su

bizz seni çekeriiizzz kuzum en doğalll hakkın ama fazla abartma olan var olmayan var PPPPPPP ummahhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhhh ayy biraz fazla kaçırdım tattlıyı ( o sen oluyorsun :) kilo yaparmı ki
yok anam yok.benden kilo alindigi görülmemis.benden iyi kilo veriliyor..deli ediyorum adami sinir ediyorum..sitresten kilo verdiriyorum:))))yada cok yemege baslayanin kafasinin etini yiyorum yedigine yedirdigine pisman ediyorum..cok fenayim cok ..bilirsin sen beni.ama korkma doya doya öp..kilo almazsin:))bende seni kocamaaaaaaaaaaaa öpüyorum

kirmizi bana cok yakisiyorrrrrrr yahu hem önce sonra yapip hava atiyorum bir gün sonrada canta yiyorum..yokmu bunun bir ortasi ya

duyumcum fotoğraflar muhteşem değişim süper
sagol canim.darisi basina olsun..bizde bakalim senin resimlerine

sabah:sucuklu melemen
2 dilim ekmek
peynir
ögle:bir tvuk kanadi(yagliydi ama bu yüzden bir tane yedim)
bir kase yogut
ara:bir elma
aksam:2 yemek kasigi kabak cekirdegi
2 petibör bisküvi
4 cips

ara:yarim dilim ekmek yarim kase yogurt

bu kadar berbat anlamsiz menü gördünüzmü hic?valla tam aksam üstü saat 3 te misafir geldi..ille yemek hazirlayayim dedim ..ama onlar benden inat cikti sadece cay dediler aksamda 6.30 du gittiler.ya tam yemek saati yemeksiz misafir yollamak acayip ters geldi bana..ama o kadar israrima ragmen kabul etmedilermaalesef.bende cayin yanina ne buldumsa koydum..haliyle yuhardaki kadarida kacti.acliktan ölüyorduk valla.esimde bende abandik ivirzivira:))) ama bu kadarla yaklasik 3 saat gecirdim ya genede kutluyorum kendimi.o acliga tam kapaklanirim dedim keklere cipslere pastaya ama yemediiiim.
aksam saati ivirzivir yiyince yemege gec kalmis oldum saat 7 olmustu..bir saatte yürüdüm.birgüzel yagmuruda yedim:)))) ama yemek yemedim..baktim icim siyriliyor yarim dilim ekmek ve yogurtla kandirdim midemi..nasiiiil? sartlar bunu gerektirdi ben masumum vallaaaaaa

Kendini gereksiz yere,
Gereksiz zamanlarda,
Gereksiz insanlar için yoruyorsan;
En gerekli zamanda, en değerlinin sadece kendin olduğunu
Çok gereksiz bir acıyla anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…