hadi öp ama kocam duymasın tmm aramzdairem çizelgeyle uğraşıyo sanırım aşagıda ama sesi yok neyse nasıl gidiyor canım günler nasıl geçiyo irem tatlı bir bekleyiş içindesindir şimdik sen bende seni öpeyim canım çevir yanaklarını bakayım
iremim burda değildim ama sana hep dua ettim kuzummm gelişmelerden de haberim yok açıkcası inşallahhh iyi gidiyordurrrrrrrrrrrr
iyiyim canım beklemedeyim 4. gün bugün 12 gün bekliycez çok zor bu belli bekleme süresi:)))
ayy değil miiii ama güzell ve teselli edici birr sözümüzz var sayılı gün çabuk geçerr kuzummmm ha birdeee amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır varrr :)))) kucağınaa aldığındaa fıstığımızıhepsini unutacaksınnn ayy niyeyse hep ağzıma kız geliyorrrr
işlalllah canım bakalım umarım ööle çabucak geçiverir evimi özledim diyarbakırı özledimmm arkadaşlarımı düzenimiiii özledim işte hepsini:)))
canım ya Allah kolaylık versin hep dualarımdasın çabucak geçiversin bekleme süresi inş hamileliğin tdını çıkarırsın ondan sonra
yok anam yok.benden kilo alindigi görülmemis.benden iyi kilo veriliyor..deli ediyorum adami sinir ediyorum..sitresten kilo verdiriyorum:))))yada cok yemege baslayanin kafasinin etini yiyorum yedigine yedirdigine pisman ediyorum..cok fenayim cok ..bilirsin sen beni.ama korkma doya doya öp..kilo almazsin:))bende seni kocamaaaaaaaaaaaa öpüyorumbizz seni çekeriiizzz kuzum en doğalll hakkın ama fazla abartma olan var olmayan varPPPPPPP ummahhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhhh ayy biraz fazla kaçırdım tattlıyı ( o sen oluyorsun :) kilo yaparmı ki
kirmizi bana cok yakisiyorrrrrrr[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 15.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 250 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80dk fitness 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 7.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 60 dk eliptik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 16.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 14.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] saymamış:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.4 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 7.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
sagol canim.darisi basina olsun..bizde bakalim senin resimlerineduyumcum fotoğraflar muhteşem değişim süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?