amin amin..cümlemizin..bak ne diicem illede disarda yiyeceksen kendini simart paraya kiy güzel yagsiz salata söyle..ben genelde salataya extra para veremeye kiyamadigim icin pitimiyim neyim:))) birda tavuk düsünden sis söyle..iyi pisirsimler.yagi falan kalmiyor akip gidiyor..yanindaki lavasi hemen kocanin tabagina koy..tavuklarinda yarisini....nasil cigneyeceginede müdahale edeyimmi:)) menüyü belirledim ...esinle sana paylastirdim..cignemene ve yutmanada karisirsam artik yuh yani demi:)))) olsun ben haddimi asmisken yemek öncesi iki bardak su ic evden cikmadan hafif bir seyler atistirda diyeyimde tam olsun..bak göreceksin yarin bu saatler pek huzurlu gireceksin yataga:)))) basarabilirsen tabi...ha ne dersin basarabilirmisin...SIKIYORMU varmi sende o yürek..bende bayagi barttim ya...nerdeyse kapiya cikta dövüselim diyecem yanicnm adaşımm bnmm çok haklsnn aslnda yaaaa tmm denicem dışarda yeriz ama ızgara falan yicem başarablecegm kadar yapmaya çalşcam tmm cnmm bnm dogru ya hedefe de az kaldı salmamam lazm sonra toparlamam zor olur dogru dogru adaşım dank ettirdn valla kafamaen kritik zamanlarda kankamla sen nasl toparlıosnz beni yaaa ne desem boş valla o guzel yuregnze göre olsn herşey Allah herşeyi gönlnze göre versnnn
amin amin..cümlemizin..bak ne diicem illede disarda yiyeceksen kendini simart paraya kiy güzel yagsiz salata söyle..ben genelde salataya extra para veremeye kiyamadigim icin pitimiyim neyim:))) birda tavuk düsünden sis söyle..iyi pisirsimler.yagi falan kalmiyor akip gidiyor..yanindaki lavasi hemen kocanin tabagina koy..tavuklarinda yarisini....nasil cigneyeceginede müdahale edeyimmi:)) menüyü belirledim ...esinle sana paylastirdim..cignemene ve yutmanada karisirsam artik yuh yani demi:)))) olsun ben haddimi asmisken yemek öncesi iki bardak su ic evden cikmadan hafif bir seyler atistirda diyeyimde tam olsun..bak göreceksin yarin bu saatler pek huzurlu gireceksin yataga:)))) basarabilirsen tabi...ha ne dersin basarabilirmisin...SIKIYORMU varmi sende o yürek..bende bayagi barttim ya...nerdeyse kapiya cikta dövüselim diyecem yani
aynen öyle..seni pisman ederim..burnundan fitil fitil getiririm..anandan ictigin sütü yok yok o kadarda degil..ictigin kefirleri burnundan getiririm:))) bilirsin taktimmiydi cenemi kimse kesemez..sor demirbaslara söylesin yani..o kadar rezil edepsiz cenesizim yani...buradanda elmasekerime mesaj vereyim:görüyorsun sekerim ben adami sismanlatmam zayiflatirim..bu sayedede ispatlamis oluyorum.... ay bazen cok cene yapip biktirmakta ise yariyormus..bak yiyip te yemedim diyen saklayan yalan yanlis menü veren 10 kilo ödem toplasin..poposu sirtina gelsin...baldirlarindali selülütlerin sürtünmesinden yürüyemesin..benim gibi bir sey olsun...hah ye yimdi yiyebiliyorsan..SIKIYORSADA yalan menü yaz..hatta cik kapiya dögüselimtmm lavaşları koyayım ama bnm eşim tavuk şiş falan yemez sevmez bi kedi falan bulmam lazmtmm su işini ve atştrma işini yapcm valla yarın kaçş yok mecbur paşa paşa dyete dvm yoksa bi hafta kurtulamamam vala dilindenn
oy oy bal damliyor agzindan..bu ne güzel hitapti...bagen yerine bayil yazsalardi tiklayacaktim valla...canim benim citir kismi haric geri kalanin hepsi dogru dermisim..ukalaligin sinirlarini zorlarmisim:)))))) saka saka...iyi geceler adasim...yarin iyi haberlerini bekliyorum...kendine iyi bak..kocana selam söyle..sana psikolojik baski yapsin yedirmesin..parada cebine kalircnm kankam ben baya yorlmşm bugn ya gezdk ettk de yatayım artık benn opyrmm seni yarın hep sag yanmdan senn soyledklerin gelck kulagmasol yanmı hiçç dlnemicemm saol bnm adaşım sevgülü meleğimmm çıtır arkdaşımmm sefıommm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne kadar icten dogru.•BİR kadin GİTTİĞİNDE........
Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur.
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler,özenle saklanmış küçülmüş giysiler,
dolap diplerindeki kurdeleler...
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.
Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.
O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz
Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının.
Balkon artık sessizdir , Koridor kimsesiz.
Bir kadın gittiğinde...
Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;
Bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci...
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde...
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır.
Kapı eşiğindeki "Dikkat et..." duyulmaz,
Annesi gitmiştir "geç kalma"nın.
kadınlar,arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler.
Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında
Ve bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında.
Hayatınızdaki kadını yitirmemeniz dileğiyle
•BİR kadin GİTTİĞİNDE........
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler,özenle saklanmış küçülmüş giysiler,
Bir kadın gittiğinde...
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır.
aynen öyle..seni pisman ederim..burnundan fitil fitil getiririm..anandan ictigin sütü yok yok o kadarda degil..ictigin kefirleri burnundan getiririm:))) bilirsin taktimmiydi cenemi kimse kesemez..sor demirbaslara söylesin yani..o kadar rezil edepsiz cenesizim yani...buradanda elmasekerime mesaj vereyim:görüyorsun sekerim ben adami sismanlatmam zayiflatirim..bu sayedede ispatlamis oluyorum.... ay bazen cok cene yapip biktirmakta ise yariyormus..bak yiyip te yemedim diyen saklayan yalan yanlis menü veren 10 kilo ödem toplasin..poposu sirtina gelsin...baldirlarindali selülütlerin sürtünmesinden yürüyemesin..benim gibi bir sey olsun...hah ye yimdi yiyebiliyorsan..SIKIYORSADA yalan menü yaz..hatta cik kapiya dögüselim
BİR kadin GİTTİĞİNDE........
Bir kadın gittiğinde...
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
bilir bilir...allah herseyin hayirlisini verir..bende o kadar etkilenmisimki siirden esim cocuklarim ailem ben gittikten sonra ne kadar yetim kalir diye düsünmekten alamadim kendimi...esimin isine yararda:)))))))) cocuklarim ve ailemin acisinin hayaline bile tahammül edemedim..rüyamda büyük kizimi bir dövüyordumki..sert tokat atmak istiyorum elimi hizla kaldiriyorum..tam yüzüne degecegi zaman birden yavasliyor..ya sunun suratina sert bir tokat atayim dedikce elimin hizi kesiliyor..cok ilgincti ya..hayyirlara olsun diyelim...Anam lokmaya kadar yazicam bi daha nasil bir bedduadir bu ya :18:
İnsanin yanindaykey kıymetini bilmediği şeydir kadın ben evlenmeden önce hıç bilememiştim kızımda benim kıymetimi bilemiycek
bencede dikkat et..aksam cabuk oluyor::)) benim herifte evde büyük ihtimalle bizde cikariz disari..dur bakalim.insanlah iyi bir menü cikaririmDünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek biraz sucuk domates salatalik
Ara 3 form bisküvi
Aksam yarim dilim ekmek mangalda tavuk kelebek 12 tane salata yogurt!
Ara dondurma
3 litre su 15 dk kosu bandi tam terlemeye başlamiştim eltim geldi isi varmis bebegini birakti benim spor yalan oldu
Kızlar bugün gezmeye gidicem aksama herseyi yazarim dikkat etmeliyim :18::18:
bende valla..acayip hosuma gitti..gercektende erkek gitse biraz yetimlik oluyor ama kadin giderse tam bir yetimliksüpermişşşşş bayıldımmmmmmm
MAŞALLAHHHH KIZLAR..[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] sonundaoldu
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 67.8
[/TD]
[TD] 66.7
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 15.3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 250 dak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] gulselda
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 77
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 11
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 1gün step 1gün aerobik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] yeşil034
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 79.3
[/TD]
[TD] 78.6
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 6.4
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 120 dk yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 74.5
[/TD]
[TD] 73.9
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 10.1
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] 80dk fitness 60 dak yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] devran_26
[/TD]
[TD] 86.9
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 80.4
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 73.6
[/TD]
[TD] 73.1
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 6.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] masivam
[/TD]
[TD] 86.4
[/TD]
[TD] 78.8
[/TD]
[TD] 78.6
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 7.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 60 dk eliptik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] blackroseimmortal
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] 75.8
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 8.2
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 150 dak yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] aleyna84
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 69.1
[/TD]
[TD] 68.9
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 16.9
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 74.8
[/TD]
[TD] 74.6
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 14.4
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] saymamış:)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] aycaa35
[/TD]
[TD] 90
[/TD]
[TD] 88.5
[/TD]
[TD] 88.3
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 1.7
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] umuts76
[/TD]
[TD] 90.5
[/TD]
[TD] 77.9
[/TD]
[TD] 77.9
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 12.6
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] irongirl
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 71.8
[/TD]
[TD] 71.8
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 15.4
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 14
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 75.2
[/TD]
[TD] 76.1
[/TD]
[TD] +0.9
[/TD]
[TD] 7.4
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
•BİR kadin GİTTİĞİNDE........
Bir kadın gittiğinde...
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
üzülmekten cok kendime kiziyorum..ama cok sükür 300 gr gitmis gibi gibi..bakalim cumaya kadar hic degilse bir kilo gitsin diye cabaliyorum ama görecegiz daha cok erken ama artida olmadigim kesin:))MAŞALLAHHHH KIZLAR..
yine süperiz...duyum üzülme bu hafta güzel sonuç alırsın inş.
naaptin sen canim ya gercektende..hadi bir ögün kacirsan neyse sen 3 ögünüde kacirmisin canim ya..en az 3 gününe bedel haberin olsun.aman diim bundan sonrasina dikkat et..gerci ben kahvaltilarimi genelde kaciriyorum ama kahvaltimi iyi yapmazsam öglene gözüm doymuyor daha beter yiyorum..selam kızlar nasılsınız??
valla ben dün haddimi çook aştım menümü yazayım görürsünüz
dün sabah
patatesli yumurta
2 d.ekmek
zeytin peynir
ara
cips
öğle
2 d.kek
akşam
pizza
ara
şerbetli tatlı
nedeseniz haklısınız..
dün gece küçük kızımdan dolayı sabaha kadar uyumadım..ama uykusuzda olsam sabah 30 dk yürüdüm..bugün toparlandım yani..regl zamanım dengeler şaşıyor..pişman değilim sonradan dengelediğim için.
söyle koltuguna uzan..kahveni yanina al...bende yarim saat burdayim.yarim saat sonra yürüyüse cikacagim..sohpet ederizmrb kızlar 23 nisanı kutladık geldik ölüyoruuuuuuuuum yorgunluktaaaaaaaaaaaan
ne güzel 23 nisani kutlamissiniz.bizim cocuklarin bundan haberi bile yok .tv falan izliyorlar ama yasamak lazim bazi seyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?