sabah:2 ekmek 2 peynirden yağsız tost
ara:çilekli süt
öğle:6yk kadar etli patatsli yemek ve ayran yarım dilim kadar ekmek
ara:yarım kase mercimek çorbası
akşam:ekmek-köfte(tüm haklarımı geçmemeiştir umarım)
akşam:şekersiz kahve ve az çikolata(meyveler yerine)
spor yok nöbet su 1 lt bile olmayablir...
tamam dene bakalimtamam canım tekrar deneyim
menn gayet basarili görünüyor canim tebrik ederim.demek sende corbayla yogurt yiyebilenlerdensin:))ben degilim maalesefherkese iyi akşamlar bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
2 zeytin
1 domates
ara 1 portakal
öğlen 1 kase çorba
1 kase yoğurt
5 ymk k.pırasa 1 dilim ekmek
ara 1 armut 10 badem
akşam 5 ymk k.pırasa
3 ymk k.bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 lt su 2 fincan y.çay
1 saat yürüyüş
duyum cum buldum seni kucuk tatli bir kiz var o senmisin
- menüm sabah bir tas kahve
- öglen pirasa ve yogurt
- aksam iki tavuk kanadi izgara salata ve bolca salata
- ve yesil cayyy
ben o yaslari geceli 33 sene oldu:)) ama benim kizim olabilir
canim ya kahvalti yapmaman bence cok sakincali..kahvaltiya agirlik vermelisin..ben kahvaltiyi biraz kacirsamda iyi yaparim..öglen normal aksam az...bazen uyamasamda
himm sen genede sartlarini zorla..en azindan sabahlari evden cikarken bir dilim peynir ekmek gibi hafifte olsa atistir..arabadada yrsin:)) ne is yapiyorsun canimsabah vaktim olmuyo . ise gidiyom ve ortada kayniyo .isvec diyeti yapayim dedim. gönderdim istek ama kizin mi bilemiyecegim..
tamam dene bakalim
yok basaramamissin canim..kilo degerlerini dogru vermemissin...bence cizelgeyi yeni bastan yap..canım sağol sanırım başardım
yok basaramamissin canim..kilo degerlerini dogru vermemissin...bence cizelgeyi yeni bastan yap..
tekrardan mrb kızlar ben bikaç gündür menü yazamyrm çünkü çoooook düzensiz yiyorum ne yazıkki okuldada tam bi düzen yoktu 23 nisan muhabbeti falan şöyle böyle atlattım yarın evdeyinm ve taaaaaaaam anlamıyla dikkat edicem hep yarın diyorum ama en azından devam etme isteğim var şimdi elma sirkesine başlyrm akşam yatmadan içecem bitki çayları ile destek yapıcam yarın bolca elma alıp bi iki gün elma diyet yapıp metabolizmamı şaşırtsam nasıl olurki acaba belki fayda eder ne dersiniz
menn gayet basarili görünüyor canim tebrik ederim.demek sende corbayla yogurt yiyebilenlerdensin:))ben degilim maalesef
cnm elma sirkesi işe yarıomş evt ama ben içemedm mideme dokunur gibi oldu ben de bıraktm
şok diyetlern ben faydası oldgnu düşnmuorm cnm sen yeşlçaydan destek al dger btki çaylarını da iç duzeni de yne saglaynca yne gtmeye başlar klolar sıkma hiç canını...
liste için ellerine sağlık canım.özlersin tabi herkesin kendi evi düzeni.inşallah sevinçli haberlerle uça uça dönersin evine:))işlalllah canım bakalım umarım ööle çabucak geçiverir evimi özledim diyarbakırı özledimmm arkadaşlarımı düzenimiiii özledim işte hepsini:)))
"Çocukları küçük kurşunlarla öldürürler değil mi anne"
(Bosnalı bir kız çocuğunun annesine sorduğu bir sorudur bu, delerce geçer yüreğimi( .)
hoşgeldin canım.kızlaaaar bende vaarııım
88 kiloyum bugun diyete başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?