80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlar bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
2 zeytin
1 domates

ara 1 portakal

öğlen 1 kase çorba
1 kase yoğurt
5 ymk k.pırasa 1 dilim ekmek

ara 1 armut 10 badem

akşam 5 ymk k.pırasa
3 ymk k.bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 lt su 2 fincan y.çay
1 saat yürüyüş

ayy valla maşşaallaaah ne güzel kilo vermişşin darısı başıma

tebrik ederim

menn gayet basarili görünüyor canim tebrik ederim.demek sende corbayla yogurt yiyebilenlerdensin:))ben degilim maalesef

• menüm sabah bir tas kahve
  • öglen pirasa ve yogurt
  • aksam iki tavuk kanadi izgara salata ve bolca salata
  • ve yesil cayyy
duyum cum buldum seni kucuk tatli bir kiz var o senmisin

• menüm sabah bir tas kahve
  • öglen pirasa ve yogurt
  • aksam iki tavuk kanadi izgara salata ve bolca salata
  • ve yesil cayyy
duyum cum buldum seni kucuk tatli bir kiz var o senmisin

ben o yaslari geceli 33 sene oldu:)) ama benim kizim olabilir
canim ya kahvalti yapmaman bence cok sakincali..kahvaltiya agirlik vermelisin..ben kahvaltiyi biraz kacirsamda iyi yaparim..öglen normal aksam az...bazen uyamasamda

ben o yaslari geceli 33 sene oldu:)) ama benim kizim olabilir
canim ya kahvalti yapmaman bence cok sakincali..kahvaltiya agirlik vermelisin..ben kahvaltiyi biraz kacirsamda iyi yaparim..öglen normal aksam az...bazen uyamasamda

sabah vaktim olmuyo . ise gidiyom ve ortada kayniyo .isvec diyeti yapayim dedim. gönderdim istek ama kizin mi bilemiyecegim..

sabah vaktim olmuyo . ise gidiyom ve ortada kayniyo .isvec diyeti yapayim dedim. gönderdim istek ama kizin mi bilemiyecegim..
himm sen genede sartlarini zorla..en azindan sabahlari evden cikarken bir dilim peynir ekmek gibi hafifte olsa atistir..arabadada yrsin:)) ne is yapiyorsun canim

yok basaramamissin canim..kilo degerlerini dogru vermemissin...bence cizelgeyi yeni bastan yap..

bendeki cevaba bak..yok basaramamissin:)) yani bir kizip firca cekmedigim kalmis.:)) aslinda basarmis basbayagi..sadece kilo degerlerini yazmamis:))) yani hitap seklime pes diyorum baska birsey demiyorum

Bu gunku berbat menüm

Sabah 1 dilim ekmek omlet peynir domates salatalik
Ara yok
Gelelim gezmeye 1 poğaça yarim dilim kek 1 minicik kurabiye 2 küçük kase kisir 3 bardak acik sekersiz cay
Ara yok
Akşam 3 kaşik makarna yoğurt
Ara türk kahvesi

3 litre su 30 dk yürüyüş eee daha ne olsun demi esimi erken yatirirsam leslii yapayim bide aslinda kısırı tek kase yesem fena olmazdı dayanamadim:18::18:

sabah : iki dilim ekmek bir kk peynir üç zeytin şekersiz çay bi kaç çatal patlıcan salatası
ara: beş altı tane erik
öğle: bir porsiyn tavuk şiş bi iki çatal plav ayran
ara : yok
akşam: iki tane küçük garnitürli enginar dört yk taze fasulye bir dilim ekmek
spor : yok

tekrardan mrb kızlar ben bikaç gündür menü yazamyrm çünkü çoooook düzensiz yiyorum ne yazıkki okuldada tam bi düzen yoktu 23 nisan muhabbeti falan şöyle böyle atlattım yarın evdeyinm ve taaaaaaaam anlamıyla dikkat edicem hep yarın diyorum ama en azından devam etme isteğim var şimdi elma sirkesine başlyrm akşam yatmadan içecem bitki çayları ile destek yapıcam yarın bolca elma alıp bi iki gün elma diyet yapıp metabolizmamı şaşırtsam nasıl olurki acaba belki fayda eder ne dersiniz

cnm elma sirkesi işe yarıomş evt ama ben içemedm mideme dokunur gibi oldu ben de bıraktm
şok diyetlern ben faydası oldgnu düşnmuorm cnm sen yeşlçaydan destek al dger btki çaylarını da iç duzeni de yne saglaynca yne gtmeye başlar klolar sıkma hiç canını...

canım aslında elma sirkesin diyet için değilde beni çok dinç ve enerjik tuttuğu için tercih edyrm enerjiye ihtiyacım var deyip hbireyememe engel olur belki diye bakalım deneyelim benim mideme dokunmamıştı daha önce ama şiödi stresle falan ağır gelirse blmyrm bakalım inş fayda sağlar

işlalllah canım bakalım umarım ööle çabucak geçiverir evimi özledim diyarbakırı özledimmm arkadaşlarımı düzenimiiii özledim işte hepsini:)))
liste için ellerine sağlık canım.özlersin tabi herkesin kendi evi düzeni.inşallah sevinçli haberlerle uça uça dönersin evine:))
benim kızkardeşimin de çocuğu yok.eşinden dolayı da hiç olamayacakmış söylenen bu.keşke küçük te olsa bir ihtimal olsaydı.senin gibi diğerleri gibi uğraşsaydı o ihtimal için.hep onu düşünüyorum senin yazdıklarını okurken...

"Çocukları küçük kurşunlarla öldürürler değil mi anne"

(Bosnalı bir kız çocuğunun annesine sorduğu bir sorudur bu, delerce geçer yüreğimi( .)

sabah sabah bir cümle ile ağlamak üzereyim...ne zaman duysam bu cümleyi çok etkileniyorum(

kızlaaaar bende vaarııım

88 kiloyum bugun diyete başladım.
hoşgeldin canım.

3 günlük menü yazmam lazım:))hatırladığım kadarı ile yazayım
cumartesi
sabahmlet-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az reçel-çay
öğle:3 kaşık pilav-4 kaşık bezelye-yoğurt
ara:birz erik ve çilek
akşma:yrm kase çorba-1 tavuk pirzola-1 dilim ekmek-1 bardak light kola
ara:2 kurabiye-biraz leblebi

pazar
sabahastırmalı yumurta-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az bal-çay
öğle:4 kaşık erişte-4 kaşık barbunya-salata
akşam:1 çorba-3 fırın köfte-2 kaşık pilav-biraz turşu-1 bardak gazoz
ara:bir parça helva

pazartesi

sabah:1 rafadan yumurta-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az bal-çay
ara:1 muz-2 kurabiye
öğle:5 çibörek-kola
akşam:1 kase çorba-2 kaşık erişte-domates-salatalık-yrm dilim ekmek
ara:2 dilim pasta-1 bardak meyve suyu
dün eşimin doğum günüydü.öğle ve akşam bu sebeple abartı oldu:))gerçi pastanın 2.dilimini yemek zorunda deildim ama çok güzeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…