80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle .tr bayramlar ve resmi tatiller cok .dini bayram lar da bile calisiyoz .gecen ramazan bir kac es dosta gittik.herkes calisiyo du .cocuklar okula biz ise .ne güzel demii

aynen öyle .tr bayramlar ve resmi tatiller cok .dini bayram lar da bile calisiyoz .gecen ramazan bir kac es dosta gittik.herkes calisiyo du .cocuklar okula biz ise .ne güzel demii
neresi güzel bayramlarin anlami yokki burada..bayramda coluk cocuk bir aile büyügünün evinde toplanir sohpetler yemekler tatlilar girgir samata...burada öylemi toplanamiyorsunki..cocuklar okuldan gelsin koca isten gelsin calisiyorsan sen isten gel..aksam bir saat yemek cay muhabbeti sonra haydi yallah eve....gecen bayram esim calisiyordu ...onun isi hep tersine..normal günlerde evde kalir bayram seyranda is cikar ise gider:)) herkes geldi bayramlasmaya..ama herif evde degil tabi..eksik dis gibi birsey yani bayramda ailenin birarada olamamasi..okullar aslinda izin veriyor.bayramda evde kalabiliyor cocuklar..ama ben ssaliyorum okula.nasilsa babamizi bekleyecegiz aksam olsunda bayramlasmaya gidelim diye.bari cocuklar derslerinden geri kalmasinlar...demi ama.

bayram da ev de kalabilecegini ilk sen´den duyuyorum gercektenmi.

çok sıkıcı bir gündü benim içinona rağmen çokyemedim ALlahtan,umarımherkesin keyfi yerindedir...
Bugünkü menüm;
sabah:2dilim kepek ekmek arasına kaşarlı-domatesli tost,bir kaç çatal tereyağda pişmiş yumurta,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:1 ısırıkmagnum mini fınfıklı
öğle:1 köfteli fırında köfte patates(dünden kalma),5 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası,yeşil biber,2 dilim kepekli ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase tavuk çorbası,1 kase yoğurt
ara:leblebi yerim heralde

cnm bu kilo verdiğini gösteren simge varya o nasıl yapılıo

bayram da ev de kalabilecegini ilk sen´den duyuyorum gercektenmi.
evet canim..sen nerdendin hangi eyalet bilmiyorum ama bana cok uzaktin herhalde aklimda kalan bu.ama burada okullar izin veriyor.bayramin ilk günü cocuklar evlerinde kalabiliyor

face adresin varmi duyum
evet canim.berayöznur bul beni

canim kutlarim iyi bir menü.ama corbayla yogurdu nasil yiyorsunuz bilmiyorum..ben yiyemiyorum midem eksiyor..

sabah:2 dilim ekmek bir sosis birkac catal peynir,bir catal recel
ögle:15.30:yarim döner
aksam:18.30: bir iki catal kavrulmus tavuk bir dilim ekmek
sabah(11.30):4o dak.yürüyüs
aksam(16.45):80 dak yürüyüs
hava cok güzeldi..birde bizim burada hastanenin oradaki parka gittim yürüyerek kücük göl kenarina...bugün havanin güzelligi bacaklarimi agritti yani:))

hosgeldin canim aramiza..insallah hepberaber kurtuluruz su kilolarimizden

hoşbulduk. inşallah artık kurtulmak istiyorum ve bu sefer çok kararlıyım..

canım bişey sorcam ben çizelgeyi yapamıyorum neden? herşeyi yapıyorum en son çizelgeyi profilime yapıştırıyorum format yanlış diyor.
acaba neyi yapamıyorum

canim o son bölümde html ile baslayan yer varya onu png yazan yere kadarini kopy edip yapistiracaksin.yani png de copy edilmis olacak

sabah:2 ekmek 2 peynirden yağsız tost
ara:çilekli süt
öğle:6yk kadar etli patatsli yemek ve ayran yarım dilim kadar ekmek
ara:yarım kase mercimek çorbası
akşam:ekmek-köfte(tüm haklarımı geçmemeiştir umarım)
akşam:şekersiz kahve ve az çikolata(meyveler yerine)
spor yok nöbet su 1 lt bile olmayablir...

iremcim o kadar kilodan isin sonuna kadar gelmissin valla kutlarim seni...sunun surasinda 4 kilo neki...yaza insallah incecik olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…