anne olan herkes bu cümleden o derin aciyi mutlaka hissediyordur canim..kizkardesinin durumuna cok üzüldum ya...sen mucizelere inanirmisin?ben inaniyorumliste için ellerine sağlık canım.özlersin tabi herkesin kendi evi düzeni.inşallah sevinçli haberlerle uça uça dönersin evine:))
benim kızkardeşimin de çocuğu yok.eşinden dolayı da hiç olamayacakmış söylenen bu.keşke küçük te olsa bir ihtimal olsaydı.senin gibi diğerleri gibi uğraşsaydı o ihtimal için.hep onu düşünüyorum senin yazdıklarını okurken...
sabah sabah bir cümle ile ağlamak üzereyim...ne zaman duysam bu cümleyi çok etkileniyorum(
hoşgeldin canım.
canim ya ben dünkü yedigimi zor hatirliyoum..sen 3 günlügü yazmissin.maasallah yani:)3 günlük menü yazmam lazım:))hatırladığım kadarı ile yazayım
cumartesi
sabahmlet-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az reçel-çay
öğle:3 kaşık pilav-4 kaşık bezelye-yoğurt
ara:birz erik ve çilek
akşma:yrm kase çorba-1 tavuk pirzola-1 dilim ekmek-1 bardak light kola
ara:2 kurabiye-biraz leblebi
pazar
sabahastırmalı yumurta-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az bal-çay
öğle:4 kaşık erişte-4 kaşık barbunya-salata
akşam:1 çorba-3 fırın köfte-2 kaşık pilav-biraz turşu-1 bardak gazoz
ara:bir parça helva
pazartesi
sabah:1 rafadan yumurta-2 dilim ekmek-2 kk peynir -zeytin-Az bal-çay
ara:1 muz-2 kurabiye
öğle:5 çibörek-kola
akşam:1 kase çorba-2 kaşık erişte-domates-salatalık-yrm dilim ekmek
ara:2 dilim pasta-1 bardak meyve suyu
dün eşimin doğum günüydü.öğle ve akşam bu sebeple abartı oldu:))gerçi pastanın 2.dilimini yemek zorunda deildim ama çok güzeldi
dietisyen degilim canim.ama nacizane fikrim:sok dietlerden uzak dur..biraz bogazini kis yeter..sonra ummadik anda ummadik rahatsizliklarin bas gösterir ona göre...bolca elmani gene ye ama ana ögünlerini mutlaka normal menü olarak ye sana tavsiyemtekrardan mrb kızlar ben bikaç gündür menü yazamyrm çünkü çoooook düzensiz yiyorum ne yazıkki okuldada tam bi düzen yoktu 23 nisan muhabbeti falan şöyle böyle atlattım yarın evdeyinm ve taaaaaaaam anlamıyla dikkat edicem hep yarın diyorum ama en azından devam etme isteğim var şimdi elma sirkesine başlyrm akşam yatmadan içecem bitki çayları ile destek yapıcam yarın bolca elma alıp bi iki gün elma diyet yapıp metabolizmamı şaşırtsam nasıl olurki acaba belki fayda eder ne dersiniz
aferin kiz kazasiz atlatmissin dünüsabah : iki dilim ekmek bir kk peynir üç zeytin şekersiz çay bi kaç çatal patlıcan salatası
ara: beş altı tane erik
öğle: bir porsiyn tavuk şiş bi iki çatal plav ayran
ara : yok
akşam: iki tane küçük garnitürli enginar dört yk taze fasulye bir dilim ekmek
spor : yok
soruyu dün sormussun ben simdi okudugum icin simdiye göre cevap vereim..valla kahvalti yapiyorum..2 dilim ekmegi yedim hala acim 3.dilime bulasmamak icin cabaliyorum:)))Öznur nyapiyon kizz
Bu gunku berbat menüm
Sabah 1 dilim ekmek omlet peynir domates salatalik
Ara yok
Gelelim gezmeye 1 poğaça yarim dilim kek 1 minicik kurabiye 2 küçük kase kisir 3 bardak acik sekersiz cay
Ara yok
Akşam 3 kaşik makarna yoğurt
Ara türk kahvesi
3 litre su 30 dk yürüyüş eee daha ne olsun demi esimi erken yatirirsam leslii yapayim bide aslinda kısırı tek kase yesem fena olmazdı dayanamadim:18::18:
sen naaptin ya bu nasil menü...yediklerini görende aylarca survayvirda(adini tam yazamadim.su showdaki yarisma iste)yarismmissinda elenir elenmez yemege dalmissin sanacak..no no no