80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anne olan herkes bu cümleden o derin aciyi mutlaka hissediyordur canim..kizkardesinin durumuna cok üzüldum ya...sen mucizelere inanirmisin?ben inaniyorum
canim ya ben dünkü yedigimi zor hatirliyoum..sen 3 günlügü yazmissin.maasallah yani:)

dietisyen degilim canim.ama nacizane fikrim:sok dietlerden uzak dur..biraz bogazini kis yeter..sonra ummadik anda ummadik rahatsizliklarin bas gösterir ona göre...bolca elmani gene ye ama ana ögünlerini mutlaka normal menü olarak ye sana tavsiyem

aferin kiz kazasiz atlatmissin dünü
Öznur nyapiyon kizz
soruyu dün sormussun ben simdi okudugum icin simdiye göre cevap vereim..valla kahvalti yapiyorum..2 dilim ekmegi yedim hala acim 3.dilime bulasmamak icin cabaliyorum:)))

sen naaptin ya bu nasil menü...yediklerini görende aylarca survayvirda(adini tam yazamadim.su showdaki yarisma iste)yarismmissinda elenir elenmez yemege dalmissin sanacak..no no no hic olmamis hiiiiiiiiiiic

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordumm bende bu sayfada rejime baslamıstım. 90dan 78 e inmiştim. ama gel gelelim 4 ayda spor ve diyeti bırakınca 83 e cıktım. suan bu yüzden cok mutsuzum tekrardan basladm. artık bunu hayat felsefesi haline getirmek istiyorum ya bi alıp bi vermek istemiyorum ve bu kilo cizelgesini nasıl ekliyoruz..

sabah: 1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
8 tane zeytin tükettim.
ara: 1 elma

gitsin kilolar gels,nnnnnnnnn mutlulukk

nerde bu millet ya..sabah bakiyorum yok aksam bakiyorum yok nerdesiniz kizlar eski sohpetlerimize noooldu hadi cekirdekleri hazirlayip kapi esigine oturup biride cayimizi getirir elbete muhabbete hadi hadiiiiiii

selam canim hosgeldin aramiz.aslinda iyi vermissin ama nasilsa verdim diye yemeye devm ettiysen olmaz....vermek bir eziyet ama geri almamak iki eziyet...dikkatli olmak lazim.insallah bu sefer daha fazla verir ve birdaha geri almazsin:)

sorma öznucum içim kanıyor kardeşimin durumundan dolayı.kendisi de derin bunalımlarda.aşamıyor.annemi de geçen sene kaybettik ya.bu durum da hemen sonrasında belli oldu.mucizelere inancım sonsuz.Allahım o güzel mucizelerinden birini de onlara nasip etse.daha doğrusu tüm evlat hasreti ile yanıp kavrulanlara nasip etse.
bana ağlamaya bahane çok...(

hoşgeldin canım aramıza.önceden kilo verme deneyimin olmuş.burada paylaşımlarda bulunarak tekrar motivasyon kazanabilirsin.

radyoda çalan parçaya bak.içim paramparça viraneyimm.
ne güzel denk geldi.benim gözyaşlarımla...
aslında içinizi karartacak bişeyler yazmak istemiyorum ama geçen haftadan beri böyleyim.durduk yerde akan gözyaşlarıyla geçiyor günlerim...
geçer bunlar da geçer ...

Besinleri trankilizan gibi kullanmayın

Geçici ruhsal rahatlama sağlayan kalori bombası bazı gıdalar (aslında bunlara gıda dememek gerek!) bir süre sonra neredeyse ilaç haline geliyor.
Herhangi bir huzursuzluk veya zihinsel dağınıklığı geçici de olsa gideren bir sakinleştirici gibi kullanılmaya başlıyor. İkinci ve daha tehlikeli dönem bu yiyeceklerin televizyon seyrederken, internette sörf yaparken, okurken, çalışırken de tüketilmeye başlanması oluyor. Bu tuzağa düşen şanssız insanlar, sorunlarından habersiz bir şekilde şişmanlamaya devam ederler. Koca bir dilim pizzayı veya pastayı ya da bir paket kremalı bisküviyi, gofreti nasıl olup da farkına varmadan yediklerine şaşarlar. Aslında yedikleri kremalı bisküvi veya gofret değil stresleri, iç kavgalarıdır. Yediklerinin onları beyinlerindeki kaostan kurtaran sakinleştirici veya keyif verici mutluluk ilaçları olduğunu zannederler.DEPRESYON ŞİŞMANLATIR!
Duygusal kökenli aşırı yeme sorununun en çok yaşandığı durumlardan biri depresyondur. Panik bozukluk eğilimi olan hastalarda da duygusal kökenli aşırı gıda tüketimine rastlanabilir. İşin kötü yanı bu hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçların bazılarının aşırı yeme krizlerini daha da çoğaltmasıdır. Bu nedenle depresyon sorunu yaşayan veya depresyon tedavisi gören hastalarda yeme davranışı bozukluğuna, kilo fazlalığı ve obezite sorununa sık rastlanır. Giderek artan kilo sorununun depresyon veya panik bozukluğunu artırması ise tam bir şanssızlıktır.
CAN SIKINTISI YİYEREK GEÇMEZ!
Can sıkıntısından kurtulmak için yemek yemekten kaçınmak istiyorsanız şu yolları deneyebilirsiniz:
1- Aktivite seçeneklerinizi yeniden gözden geçirebilir, eğlenceli planlar yapabilirsiniz.
2- Kitap evlerini gezip kendinize kitap veya CD alabilir ya da eski fotoğraflarınızı gözden geçirebilirsiniz.
3- Yeni oyunlar oynayabilir, zihninizi geliştirmek için dil öğrenebilir, şiir ezberleyebilir ya da özel kurslara katılabilirsiniz.
4- El becerilerinizi geliştirebilirsiniz (örneğin, dikiş dikebilir, çaydanlıklarınızı boyayabilir, resim çerçeveleri yapabilir, eviniz için çeşitli süs eşyaları oluşturabilirsiniz).
Proof.Dr. Osman MÜFTÜOĞLU NUNUN KÖŞESİNDEN ALINTI.
Aslında yediğimiz streslerimiz...ne kadar doğru.çoğumuz bu durumdayız aslında sanırım.

herkese merhaba güzel bir gün olur inşallah
bugün 1,5 saat yürümüşüm kendimi iyi kaptırdım motivasyon tavan yaptı artık hergün düzenli yürüyüşlere devam edeceğim yoksa bu kilolar üstüme yapışıp kalacak

Sorma ya kısırı görünce dayanamadım akşam 3 mil leslie yaptım gece cumaya çanta yemesek iyidir:18::18:

allah ne verirse hayirlisini verir canim..nice evlatlar var annelerinin bogazini kesip atan 3 kurus icin anaya babaya dünyayi dar eden...baskalarinin yavrularinin irzina gecen...bu katiller hirsizlar sapiklar...hepside bir anannin evladi degilmiydi...belkide öyle bir evladi olacakta allah razi gelmiyor...haktan geleninde gelmeyeninde mutlaka hayirli bir sebebi vardir...bunu önce hisset yüreginde.sonrada kardesine hissettir..allah vereceksede evladin hayirlisini versin...bu aylarda bahar depresyonlarida basliyor..güzel seyler düsün..herseye aciveren yanindan bakmak yerine diger yüzünden bak..bir anlamda polyannacilik evet..silkelen...acilara yenik düsecek olsaydik ohoooooo yaradan neler neler yasatti bize.....hala ayaktaysak birseyler ögrendik demektir...sözlerimi yabana atma...siyril su bunalim gözyasi nöbetinden
yukardada dedigim gibi kendine gel.aci cekmek bilinenin aksine isin herzaman kolay yanidir.helede kadinsan...ama herserde bir hayir oldugunu düsünüp iyi taraflarini bul.daha beterini düsündügün zaman yasadiklarinin ne kadar zor seyler olsada sükredeceksin.beynini güzel seylerle yor...ve mümkün oldugu kadar gülümse..ben öyle yapiyorum..aksam esim beni gene cileden cikardi..icimden bagira bagira aglamak geliyordu..ama sadece gülümsedim..ona hislerimin zerrresini bile hissettirmedim..beni her gücsüz gördügünde kalbimi daha fazla kiriyor cünkü...bakti gözlerim dolmus..niye agliyorsunki deyince aaa delimisin nesin niye aglayacakmisim kiyametmi kopmus evlatlarima birseymi olmus..nooolmus...gözyasima degecek birsey olduda benmi farketmedim dedim...tuhaf tuhaf bakti..güldüm ve zerresini bile anlamadigim tv programini büyük bir ilgiyle izlemeye devam ettim.aslinda gözlerimin baktigi noktada beynim coooktan gitmisti...icimde firtinalarin alasi vardi...ama gülümsedim..dudaklarina hükmedebilmem beni daha fazla incitmesine engel oldu:)) sonrada kuzu oldu kuzu:)))ben eger aylayip yakinsaydim hissettigim aci icimde cok cok daha fazla olacakti ve gözlerim sisene kafamda siddetli agrilar baslayana kadar üzülecektim...sonrada icimdeki aciyi kafamin agrisini düsünerek unutmus olacaktim..emin ol yasadigimiz bu hayat varya benim esimden farkli degil...zayifsan daha fazla gelir üstüne..güclüysen bir adim geri gider ve gücüne hayranlikla güzel seyler verir...cokmu yazdim ne:))

bravo valla..bende herifin gelmesini bekliyorum yürüyüse gitmek icin.aksama yagmur vr diyor internet ama olsun..kedi gibi islanirim gelincede sicacik banyo ohhhh....

Sorma ya kısırı görünce dayanamadım akşam 3 mil leslie yaptım gece cumaya çanta yemesek iyidir:18::18:

dikkat edersen cumaya kadar gitmis olur merak etme..üzerine extra kalori yüklenmede:))

hiç yabana atarmıyım canım.her yazdığında haklısın.bu aralar kafam karışık.aşırı stresliyim gözyaşları ondan kaynaklı.olsun bazen ağlamak ta lazım...
biliyomusun ailem beni çok güçlü görür hep.aslında güçlü ve duygusuz,güçlü ve kırılmaz,güçlü ve alınmaz vs.vs. sen ekle devamına.
bazen güçsüz ve kırılgan ve hassas olduğumu bilmelerini istiyorum artık.bilsinler ve ona göre davransınlar...
her zaman güçlüyü yıkılmazı oynamak benim hayatımda işe yaramadı.yeri geldi kardeşlerim,yeri geldi babam,yer, geldi eşim ve ailesi manen çok yüklendiler üstüme.
işte bu yük yordu beni...
yoksa ben senin ne demek istediğini ta derinden anlıyorum canım sağolasın.fırsat vermemek adına güçlü durmanın gerekli olduğunu düşünüyorum ben de.özellikle evlatlarımız için önemli akıl sağlığı yerinde bir anne:))bak bunu sadece kendimi kastederek yazdım alınmaca yok tamam mıııııııııııı

sanırım dün menü yazmadım ben...

sabah -öğle:kahvaltıcıda domates salatalık peynir yumurta az kavurma çatalın ucu ile tereyağı bal 2-3 zeyitn ve 3 kemkek ile kahvaltı
uyku
ara:2 ekmek bir peynir ile yağsız tost
akşam:2 porsyon kadar tavuk eti salata ve bir dilim ekmek ile ayran
arada çikola kaplı bir iki fıstık da yedim...
bu kadar hatırlayabldim...
spr yok su 1 lt falan..

mrb millet kimsecikler yok nerelerdesiniz bende yazam bari menümü gerçi biraz fazlaca yedim ama neyse yazmaya başlamalıyım bir an önce

sabah:sirkeli su az patatesli yumurta 3 dilim ekmek peynir 6-7 zeytin

ara:yarım kase yoğurt

öğle:ıspanak 2 dilim ekmek yoğurt ve salata

ara:1 elma

akşam:1 karnıyarık :26:3-4 kaşık pilav 1 kase çorba cacık bol bol salata hatta karnımı şişirecek kadar çok

ara:bişey yemeyi düşünmüyorum çerez saati olur eşim ve kardeşime ama yemiyim artık dimi

yatarken sirkeli su

1 b yeşilçay 3 b beşibiyerde bugün birde meta çayı yapacam yetiştirebilirsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…