Bİrde bİr kaÇ hareket vermİŞtİ...
1. Hareket İkİ kolu (nasıl anlatsam bİlmİyorum) Öne doĞru dÜmdÜz uzatıp kolunuzu dİrsekten yuk. Kaldırıp İkİsİnİ baŞınızın ÖnÜnde 50 kere aÇıp kapayınn acayİp farkedİyoo....
Ayrıca saĞda ve solda yatarak 50 Şer kere Şunu yapınn hergÜnn buda bayaĞı İŞe yarıyoo;
dÜm dÜz saĞa yatıp veya sola kolunuzun ÜstÜne bacaĞı makas 50 kere saĞdan 50 kere soldan... Bunları bana dİyetİsyenİm verdİ...bende bel fıtıĞı olduĞu İÇİn her hareket bana gelmez mİŞ...Öyle demİŞtİ..bunları yapsan gÜnde 1 saatte yÜrÜsemm yetermİŞ...
dr.um prof.dr.Cemil Akgül çapa tıp fak.de
aylin ve nidam şu değişik yarışmalarla ilgili şuan birşey yazamıycam ama düşününce yazarım
beden ölçüleri olayıda :uhm:
iyi akşamlar
slmm arkadslarrrr yaw bugün ben ofsaytım böreeeeeeeeek yediiiiimm 2 kocaman parcaaa((((
selmam, bebegim, cerenim, ve serram... ya ben sizin sohbetiniziiii özleeedim, gelin artik, dönün artiiik...
cok seviyorum siziiii... yaaaaaaaaaaaa.... aglarim ama hemen dönmezseniz yaaa...
hic tadi olmuyor sizsiz yaa...:)
sizler icin geliom ben bea, sizle sevdim buralar:)
opuyorumnanaktandelikafaduldenşakkıdıŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bende iyiyim canım suyumu aldım biraz tv bakıyorum biraz nette dolaşıyorumiyiyim canım sen nasılsın burada vakit geciriyorum
evet benim pc kafayı yedi yazamıyorum bir türlü tv birşey yok sıkıcı bir akşam saat kac oldu hic haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?