80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu hareketleri yürüyüşümden hemen sorna yapıyorum ama 2. hareketi 50 kez yapamıyorum 25 felan anca bacaklarım uyuuyo ama zamanla vücut alıştıkca daha kolay oluyor. bende bi hareket söyyleyeyim bi çok ark yapıyordur umarım ayakta eller yanda bi saga bi sola dogru egilme 200 ye kadar yapıyorum bende çok farketti
güle güle bende cıkarım birazdan :a015:

selam kızlar drgunay ecemsaksu, jasmin, neslihan

alnağme öncelikle sana geçmiş olsun canım
elay röfleni güzel güzel kullan emi
sevgili rakibem pek uğramıyorsun yoksa gerçekten bir kırılganlık mı var özlendin bil
aylin handeryanın asistanlığını almışsın canım hayırlı olsun ünlemleride çakmışsın hııı
lavitacım gölgede kendin kurutarak kullanabilirsin canım
handeryacım liste içi eline sağlık canım
en zayıf halkada adımı görmek beni mafoldumben ama vazgeçmiycem bu hafta bol bol gezicem misafirimle
ecemesaksu hoşgeldin inşallah hamiş vardır canım

aylin ve nidam şu değişik yarışmalarla ilgili şuan birşey yazamıycam ama düşününce yazarım
beden ölçüleri olayıda :uhm:
iyi akşamlar

aylin ve nidam şu değişik yarışmalarla ilgili şuan birşey yazamıycam ama düşününce yazarım
beden ölçüleri olayıda :uhm:
iyi akşamlar

tmm ablam herkes düsünsün bakicaz bizde artik yerimseniben
isim var yazamayabilirim

yaaa sizin gün içerisinde yediklerinizi gördükçe ben çok yiyorum onu anladım ama yerim sporumu yaparım prensibi var bende inş işe yarar:) dünyaya bir dahamı gelicem ama siz bana kulak vermeyin bu benim felsefem kızlar harikasınızzz vallahii

LAVİTA BİZDE SENİ ÖZLEDİK CANIMIN İÇİ NEDEN BÖYLE OLDUK KARŞILAŞaMIYORUZ NE GÜZEL AİLENLE BERaBERSİN :1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

HANDERYA ellerine saglık canım liste icin ogluşuyunda dogum günü kutlu olsu nice yillaraŞeniz

BAHARNAZ nasılsın

BEBEG neden bu gün hic girmedin merak ettim :gitme::gitme::gitme:

selam selma nasılsın bende bi bakıyım dedim kimler var kimler yok diye
bebege niye gelmiyon gerçekten ya

evet benim pc kafayı yedi yazamıyorum bir türlü tv birşey yok sıkıcı bir akşam saat kac oldu hic haberim yok

Ben tv seyretmeyı sevmıyorum ya
neyse ben yatayım ıyı geceler canım sabah kalkıp yÜrÜyecegım bu haftanın zayıf halkası olmak ıstemıyorum

kimse gelmemiş ya anaa yanlıs kaldım bir başımaaaa :sinifsinif:

aylincik bu ölçü işi kafama daha çok yattı ben çocukla giyin süslen foto çek pc ye at buraya ekle soyun tekrar giyin ohoooo bu benim için çok zor bişi.. en iyisi ölçülerimizi söliyilim biz kaydirigubbakcemile2

sayfalar dolmamış hayret bebeqcim nerelerdeyse canım yuvana dön benneyaptımki yoksa gelip getiririm kaydirigubbakcemile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…