selmacım kacgündür yemeği biraz kacırdığım için yazamıyorum burada süper kilo vermişsinizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ceren nerelerdesin kac gündür sesin cıkmıyor
vayyyyyyyyy bee süpersin canım tebrikler 3kg gitmiş nedemek çok sevindimm vallaaa darısı bizlere inşalahhhh yakın zamanda cıtırlıga kavuşacan hadi inşalahhh bırakma devamm mucukkkkkkkkkkkhihoyyyt
selmacım kacgündür yemeği biraz kacırdığım için yazamıyorum burada süper kilo vermişsinizŞeniz
arkadaşım bencevap yazayım bendaha önce inanmazdım regil döneminde kilonun fazla cıkacağına ama gercek kilo fazla çıkar üzülmeya kızlar nolur bana cevap verin, regl döneminde insan bir kaç kilo fazla mı çıkar?
saol canım rahatladımceren cok degil akşam yemegi sebze ye corba iç
selam kk nın güzel bayanları..hepinizin kilolarına baktım tek tek :)) gaza geleyim diye..alnagma tebrikler.inşallah bu hızla gidersin.bende bugün sandaloz sakızına başladım.sen nasıl kullanıyosun bilgi verebilirmisin
çıtır olucaz demi.. Hayali bile güzel. Dün biraz kendimi kötü hissetmiştim ama şimdi iyiyim.. senin kilolar bundan sonra patır patır gider.. Kolay mı o spor salonundaki aletlerle çalışmak.. reglın çok etkisi olduğunu düşünüyorum. takımız merak etme.. Bu yolda diğer çıtırlarla beraber.. kendine iyi bak.Bu arada sandoloz sakızı ve elma sirkesi etkili haberin olsun denemenizi tavsiye ederim kızlar.. Açlık hissi çok az oluyor.. Bilginize
kilolar lorkun bizden korkun..klava:
slm kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum alnağme yumukum çok güzel kilo vermişsiniz ahh bende yürüyüşe başlasam ne güzel olucak darsı bizim başımıza alnağmecim bende sandoloz sakızına başladım bugün hadi bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?