80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

brokolide çok lezzetli oluyor haşlıyorsunuz,üzerine 1 veya 2damla zeytinyagı yarım limon sarmısaklı yogurtla nefisssssss agzımın suyu aktıı:))bugün sabah 3kayısı ve 1bardak ılık suyla içtim,biraz peynir1dilim kepek ekmegi,arada birsalatalık bir süt öglen 4tane köfte 2dilim kepek ekmegi 1salatalık yedim,arada yine bir sütüm var.

vayyyyyyyyy bee süpersin canım tebrikler 3kg gitmiş nedemek çok sevindimm vallaaa darısı bizlere inşalahhhh yakın zamanda cıtırlıga kavuşacan hadi inşalahhh bırakma devamm mucukkkkkkkkkkkhihoyyyt

sağol zeynebim teşekkurler. Ama tek başıma olmuyor. İnan burasının etkisi büyük.. sonra herkes formuna kavuşunca herkes aynı gün kaçamak yapalım kızlar ama hedeflere ulaşınca. Beraber kutlama yapmış oluruz nedersiniz? Bu kadar insanı bir araya toplamak zor olur başka türlü..:hooray:

selam kk nın güzel bayanları..hepinizin kilolarına baktım tek tek :)) gaza geleyim diye..alnagma tebrikler.inşallah bu hızla gidersin.bende bugün sandaloz sakızına başladım.sen nasıl kullanıyosun bilgi verebilirmisin

yaa kızlar ben bayadır yazmıyorum ..bende diyete başladım.sadece bir kilo verebildim...bugünlerde kaçırıyorum yine..inşallah verecem canlarıımm..

kızlar ben kahvaltıda 5zeytin 1parça peynir ve2 bardak çayiçtim öğlen 7kaşık bulgur pilavı 7kaşık ıspanak4tane köfte yedim sizce cokmu yedim akşama ne yapayım lütfen cevap yazın

Canım, sabah ve akşam 1 bir bilye büyüklüğünde çiğniyorsun ve yutuyorsun. Arkasından yarım bardak ılıkla-sıcak arası suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi döküp içiyorsun. Arkasından 5i bir yerde için diyorlar ama ben onu bir kere içtim sevemedim. Ondan sadece yeşil çay içiyorum. klubte diyet deneyimlerinde sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile zayıflama diye bir bölüm var bende orada okudum canımm..:

canlarım geç kaldım biraz...sabah 77 400 çıktım tartıda..600 gram çok az bir haftada ama şükür bunada...kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler haftaya artık:)38 beden kotuma bir girsem yarabbim ...offf offff.....

Kızlar valla maşallahınız var ne güzel gitmiş kilolar darısı kalanlara olsun.. Ben de çok bişey yok 500 gr ama bu bile benim için sevinç oldu ibre oynadı:) ya ben çok kaçırıyorum emzirdiğimm içinmidir bilmem acıkınca elim ayağım titriyor,başım dönüyor vs... bi süre daha böyle azar azar gitcek mecburen..Ya bir de bende regl dönemimdeyim belki şişlik vardır biraz da diye kendimi motive etmeye çalışıyorum..Lısteyi akşam güncellerim

slm kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum alnağme yumukum çok güzel kilo vermişsiniz ahh bende yürüyüşe başlasam ne güzel olucak darsı bizim başımıza alnağmecim bende sandoloz sakızına başladım bugün hadi bakalım hayırlısı olsun

sağol canım desteğin için spor salonuna gidiyorum ama aletlerle çalışmıyorum korkuyorum bu halde kas yaparım diye bir arkadaşım öyle olmuştu kız resmen daha iri görünüyo ben yürüyüş bisiklet arada yüzme falan idare ediyorum ama sözde 6 aydır gidiyorum diyete yeni başladım sizi tanımıyordum napiyim:1hug:

saol cnm ben bu hafta baya bi kıstım yediklerimden geçen cuma kendime ödül vermiştim 2-3 gün veremedim hiç şu sandaloz sakızından bende aldım bugün elma sirkemde var bu haftada onu denicem bakalım her hafta değişik şeyler deniyorum belkide ondan vermem hiç durmuyor.
bu akşam biraz kaçırdım gibi;

2 parça ızgara tavuk göğsü(200grkadar)
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt ve yeşillik

normalde akşamları yemekten sonra şişkinlik olmuyordu bugün acayip tokumdelikafadulden sanırım fazla geldikaydirigubbakcemile3neyse yarın yine devam haftayada inşallah veririm bu ayki hedefim 4 kilo yani her hafta 1 kilo hayırlısı ayrıca kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya verirsiniz moralinizi bozmayın sakın
hepinize iyi akşamlar arkadaşıma çay içmeye gidiyorum hoşçakalın.a.s.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…