yine başaramadım kilo çizelgesini .offfffff ya nerede yanlış yapıyorumdediğiniz gibi http ile başalyan yeri kopyaladım ama olmuyor niyeyse
merhaba kızlar nasılsınız akşama kadar özlemişim sizleri valla:))bugün akşam 5domates 6biber tavada suda buharla pişmiş halde yedim.nefis oluyor deneyin kızlar.2dilim kepek ekmegi yedim,1salatalık yedim.1saat yürüyüş yaptım sonra acıktıgımı hissettim 4 domates yedim diyetimde domates serbestt acıktıkca herzaman yiyebilirsin dedi doktorum 2biber yedim,1armut yedim.aaa unuttum birde cilek yedim 5tane ama biraz büyüktü hormonluydu:))tadıda yoktu aslında ama ensevdigim meyve cilek ve armuttur hergün yesem bıkmam:))
bende doktor kontrolü altinda veriodum:) simdi gidemiorum ama ayni diyet listeme uymaya calisiorum... ögrencilin gözü kör olsun:)
cancazim bisi sorcam emin olmadim, diyetle birazcik alakasiz ama duydumda göre cilek´in büyügü hormonsuzdur, cilek horma tepki olarak kücülen bir meyvedir:) yanlismiyim acaba?:asigim:
ya kızlar iki haftadır diyet yapıyorum geçen hafta 3 kilo vermiştim.tabi ilk hafta olduğu için biraz hızlı oldu.ödemler felan da vardır giden kilolarda.ama bu hafta dikkat ettiğim halde hiç veremedim.siz deneyimlisiniz neden böyle oluyo.herşeye dikkat ediyorum.ekmeği hayatımdan çıkardım.tek eksiğim spor yapmamak
slm kızlar sonunda bir kilo gitmiş dün gitmedi diye üzülüyodum ama bugün tartıldım bir kilo gitmiş sandoloz sakızının mücizesi galiba ayyy çok mutluyum yaa darısı hepinizin başınaa
canım benim bildiğim yarım saat sonra yemek yeniyo ama pek fark edeceğini sanmam neyse sana baanahepimize kolay gelsinserracım ben de başladım sandaloz sakızına, üstüne bir su bardağına bir yk elma sirkesi karıştırıp içtim, ne kadar sonra yemek yemek gerekiyor onu bilemedim, 15 dk. sonra yedim. doğru mu yaptım acaba?
serracım ben de başladım sandaloz sakızına, üstüne bir su bardağına bir yk elma sirkesi karıştırıp içtim, ne kadar sonra yemek yemek gerekiyor onu bilemedim, 15 dk. sonra yedim. doğru mu yaptım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?