80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine başaramadım kilo çizelgesini .offfffff ya nerede yanlış yapıyorumdediğiniz gibi http ile başalyan yeri kopyaladım ama olmuyor niyeyse

yine başaramadım kilo çizelgesini .offfffff ya nerede yanlış yapıyorumdediğiniz gibi http ile başalyan yeri kopyaladım ama olmuyor niyeyse

diyet gruplarina girdikten sonra cizelge nasil hazirlanir diye yazan bolume giridgin zaman resimli olarak anlatiyor. ordan yaparsan daha kisa surede halledersin diye dusunuyorum..
ben bugunu de sandoz sakizi ve lapa ile geciridim. Yarin oglumun okulu ile geziye gidecegiz.Kacirmam ama hani kacirirsam diye oncelikle tedbirimi aldim. ne olur ne olmaz diye. Kizlar hani saglik acisindan bir sakincasi var midir bilmiyorum ama bu sandoz sakizi hakketen aciktirmiyor deneyecek olan arkadaslar haberiniz olsun.. hihoyyyt

sandoloz sakızını bende denemiştim kiloda verdim ama unutmayınki böle şeyler aldatıcı kilo veriliyor ama sonra kat katı geri alınıyor bence engüzeli uzman kontrolunda saglıklı zayıflama yeşilcaya varım ama sandoloz sakızı elma sirkesi yada ne bileyim sinemaki cayı bunlara çok karşıyım,bence hepsi kandırmacaa ben denedim ve gördümm,hatta saglıgımı kaybettim elma sirkesi midemi bozdu reflü yaptı beni ,sinemaki cayı bagırsak tembelligi yaptı kabızlık sorunum cıktı böle şeylere itibar etmeyin kızlarr hepsi kandırmaca yalan dolann tek gercek var oda az yemek sık yemek ve spor:)))merhaba kızlar nasılsınız akşama kadar özlemişim sizleri valla:))bugün akşam 5domates 6biber tavada suda buharla pişmiş halde yedim.nefis oluyor deneyin kızlar.2dilim kepek ekmegi yedim,1salatalık yedim.1saat yürüyüş yaptım sonra acıktıgımı hissettim 4 domates yedim diyetimde domates serbestt acıktıkca herzaman yiyebilirsin dedi doktorum 2biber yedim,1armut yedim.aaa unuttum birde cilek yedim 5tane ama biraz büyüktü hormonluydu:))tadıda yoktu aslında ama ensevdigim meyve cilek ve armuttur hergün yesem bıkmam:))

ya kızlar iki haftadır diyet yapıyorum geçen hafta 3 kilo vermiştim.tabi ilk hafta olduğu için biraz hızlı oldu.ödemler felan da vardır giden kilolarda.ama bu hafta dikkat ettiğim halde hiç veremedim.siz deneyimlisiniz neden böyle oluyo.herşeye dikkat ediyorum.ekmeği hayatımdan çıkardım.tek eksiğim spor yapmamak

bende doktor kontrolü altinda veriodum:) simdi gidemiorum ama ayni diyet listeme uymaya calisiorum... ögrencilin gözü kör olsun:)

cancazim bisi sorcam emin olmadim, diyetle birazcik alakasiz ama duydumda göre cilek´in büyügü hormonsuzdur, cilek horma tepki olarak kücülen bir meyvedir:) yanlismiyim acaba?:asigim:

slm kızlar sonunda bir kilo gitmiş dün gitmedi diye üzülüyodum ama bugün tartıldım bir kilo gitmiş sandoloz sakızının mücizesi galiba ayyy çok mutluyum yaa darısı hepinizin başınaa

serracım ben de başladım sandaloz sakızına, üstüne bir su bardağına bir yk elma sirkesi karıştırıp içtim, ne kadar sonra yemek yemek gerekiyor onu bilemedim, 15 dk. sonra yedim. doğru mu yaptım acaba?

canımcım cilegin mevsimi daha cıkmadı yani şuan manavlarda görüdgün cileklerin hepsi az yada cok hormonlu ama hormonu nekadar cok uygularsan okadar şişer insandaki gibi mesela kortizon tedavisi alan insanlar şişiyorya meyvedede durum bu büyüme olurr:))öle işte canımcım,yarın tartılacagım canım sonucları buraya bildiririm bakalım uzman yardımıyla neler yapabilmişim:))arkadaşlar bakalım nolcak sonuç diyetimi harfiyenn uyguladım,sabah kahvaltıda 1domates 2dilim kepek ekmek 1yumurta,8tane tavada suda pişmiş biber,5zeytin,dereotu yedim ayrıca ac karnına 3kayısı ve 1bardak su içtim.birazdan 1saat yürüyüş yapcam:))en fenasıda gün boyunca 3lt su içmem lazım:))

canım herhafta kilo verilecek diye bişey yok biraz sabırlı olman lazım canım:)))buhafta vermezsin öbür hafta 3kilo verirsin tekrar:))yeterki bıkma bırakma diyetinii durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmm:)))hihoyyyt

merhaba kızlar bu ara bir sürü işim var fazla giremedim pazartesi boya badana başlıyo evde toplanmaya çalışıyorum önce benim ev sonra annemlerin ki 3 hafta falan sürecek heralde bu sayede zayıflarım belki ayak üstü kaçımazsam annemde kalıcam bu hafta sürekli sebze pişirmesini tembihledim umarım kaçırmam :Saruboceq:
dün akşam zeytinyağlı kereviz yedim sonra da yarım portakal bu sabah klasik kahvaltımı yaptım ama 1 çay kaşığı oğluşun nutellasından otlandım öğlende yarım simit ve beyaz peynirli salata yedim hafta sonu kahvaltıları zor oluyo benim için sizler de aynı şeyi yaşıyor musunuz? evdekiler simiti sabah yedi ben hakkımı öğlen kullandım.
Şu sandoloz bende de var ev bir düzene girsin başlycam. Hepinize yarasın inşallah

[QUOTEtebrikler arkadaşım hızlı kilo vermeler hepimize çok sağol canım darısı seninde başına inş
][/QUOTE]
serracım ben de başladım sandaloz sakızına, üstüne bir su bardağına bir yk elma sirkesi karıştırıp içtim, ne kadar sonra yemek yemek gerekiyor onu bilemedim, 15 dk. sonra yedim. doğru mu yaptım acaba?
canım benim bildiğim yarım saat sonra yemek yeniyo ama pek fark edeceğini sanmam neyse sana baanahepimize kolay gelsin

sağol serracım beklerim yarım saat napalım kaydirigubbakcemile5
handeryacım sen nerelerdesin, listemizi bekliyoruz heyecanla, ben bu sabah 79,2ydim
hepimize hızlı zayıflamalar.
öptüm.

:enbuyukkk:

caim yarim saat sonra yiyeceksin yemegini. Bencede sandoloz cok etkili devam et.. Bugun kacirmam dedigim halde kacirdim kizlar ama uzgun degilim. Artik vermenin mutlulugunu yakalamisken birakmam. Bugun benim odeul gunumdu. Yarinda 25 kisilik bir yemekli misafirim var onu da atlattim mi gereisi kolay.. simdilik hoscakalin yarin giremeyebilirim. P.tesi gorusmek dilegi ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…