80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ilham kaynağım itici gücüm diyet kontrotörüm nerdesin sonundaolduuuuuuuuu kız merak ettim ha kaç gündür bakıyrm seni gremedim

• menüm kahve ve bir dilim tatli ekmek
  • bir tas yayla corba ve salata
  • ara yesil cay
  • yayla corba ve bir tane elma
  • bir saat yüzme

canım çok sağol gerçekten kardeşinin yaşadığı inanılmaz zor bi durum bayanda sorun olsa %90 ı yumurta transferini kabul ediyor çocujk kendi karnında büyüyor kanıyla besleniyor ama erkeklere sperm transferini kabul ettirmeyi bırak önermek bile çok zor hatta imkansız işallah bi mucize yaşarlar:114:

merhabalar,nerde bu millet nerde bu devlet yine kimsecikler yok yaaa,bütün gün dışardaydım ve utanç menümü paylaşmıcam bugün bu yüzden :2: fakat bugün uzun zamandır görmediğim bir kaç arkadaşım çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldummmmm her ne kadar öncesinde nerdeyse iki aydır hiç doymayan karnımı tıka basa doldurmuş olsamda

yok ben de yazmıcam yazarsam adaşım yolcak beni :) dünü kurtardım bugunu batrdm bi an once toparlamamız artık neyse çanta yicem ben kafama bu hafta belli oldu o zaman akıllanırım buyuk ihtmal senn adına çok sevndm cnm çok guzel bi duygu cevreden olmlu tepkler almak bana da yne bugunkırk bden bi etek oldu ben de ona çok sevndm evt evt toparlamalıyız acilennn

iremcim nasıl gidiyor bekleyiş kaç gün kaldı sonucu almana

Bugünkü menüm
sabah 2 parça peksemet peynir zeytin açik çay
Ara türk kahvesi
ara nesfit
Akşam bezelye yemeği 1 dilim ekmek yoğurtlu kabak salatası
Ara 1 elma 10 cağla
2.5 litre su 3 mil leslie 40 mekik bugün kahvaltiyi geç yaptim o yüzden iki ara öğün yaptım öznur nasil menüm:18:

teşekkür ederim canım evet bugün zayıflamışsın dedilerde bugünkü yememle haftaya tekrar kilo almışsın derlerse hiç şaşırmam:)) maşallah ya sana da 40 bedene girebilmem için benim 5 li kilolara inmem lazım,senin boy kaç?

yaptığınız diyeti diyetisyenden mi aldınız?

boyum 167 cnm ama şu var her kırk olmuo tabi ki pantolnlarda yuksek belliler kırk oldu düşük belli 42 ama iki etek aldm ikisi de 40tı 42 düşuo belmden bu etkler düşük belli ...degşıo yanii...

boyum 167 cnm ama şu var her kırk olmuo tabi ki pantolnlarda yuksek belliler kırk oldu düşük belli 42 ama iki etek aldm ikisi de 40tı 42 düşuo belmden bu etkler düşük belli ...degşıo yanii...

maşallah canım sana,benim boyum 163 benim için 40 hayal hala,46 yeni bol gelmeye başladı,44 lerin bazısı oluyor daha yeni yeni

canim genelde öyle degilmidir.cok güclü görünen acimasiz bazen sert elestrebilen vs..kisilerin o kimliklerinin altinda kirilgan hassas incinmeye hazir kisiler yokmudur...en basit örnegi benim ablam...kadin tas gibiydi..yeri gelir catir catir tartisirdi annembabamla..herkese ders veren güclü basarili....bense herseye aglayan kirilgan hassas kas bile catip bakamazdi annem bana oturur aglardim..sonrasimi...?sonra evlendim ve hayat basladi gercek yüzünü göstermeye..olaylar hadiseler ölümler üstüste vurmaya basladi...ben yasadikca kirilganligimi hassasligimi geride biraktim...istemeden oldu ama iyide oldu..dünya hassaslar icin cok fazla aci dolu...simdimi....simdi tipki senin gibiyim iste:)))) hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme misali..yoook hicte üstüme alinmadim

karniyarik pilav corba...birde utanmadan üstüne yesilcaymi ictin:))) anacim yapabiliyorsan ögle menüsüne denk getir bu ögünü..aksam icin cok fazla..karniyarik tamamen yag..pilavda desteklemis...e o kadar seye corbada cok olmus....

ye ye sonrada acilen toplamaliyiz aciliyetimi kaldi.. askolsun yani adasim gör neler yedin...kiz bende analik gibi lokma sayar oldum haaa dikkat diyorum baska birsey demiyorum

canim hicte fena degil.bir ögün atlamis ama o benim herzamanki halim dermisim kutlarim valla spor tamam su tamam...böyle derem derim nacizene fikrimce

vallahi mesajlari okurken senin mesaji ariyordum kac günü kaldi acaba diye:)) ben senden de sabirsizim gibi gibi:)) hadi bakalim en gec haftaya bugün emin oluruz..herseyin hayirlisi ve sevincli haberler bekliyoruz...

ben kirk beden giyebilmek icin 40 gün su bile icmesem gene imkansiz( benim beden 70 oldugum siralar 42 idi..o zamanlarda bu boyumdan 7 santimde uzundum.

maşallah canım sana,benim boyum 163 benim için 40 hayal hala,46 yeni bol gelmeye başladı,44 lerin bazısı oluyor daha yeni yeni
aynen beni anlatmissin canim.boyum 163 ve banada 46 yeni yeni bol geliyor:))) benim icinde hayal gibi gibi:))))

bu günün ilk selami benden olmus:)))
dünkü menüm
sabah:
3 dilim ekmek peynir recel(bu üc dilimi ikiye sabitleyemiyorum malesef( sabahlari kurt gibi ac oluyorum:))
ara:3 kasik kizimin sütsüz kelogsundan
ögle:bir tabak kabak sulusu 4 kasik kadar yogurt
ara:yarim halka tatli(kendim yaptim..serbeti falan cok hafif oldu..aslinda yarimda degil ceyrek..tadina baktim sadece )
aksam:bir tabak kabak sulusu,yarim dilim ekmek
ara:bir elma
1 lt su..su suyuda 2 ye cikaramadim gitti((unutuyorum ya..
50 dak.yürüyüs...dikkatinizi cekerim bu hafta hergün yürüdüm...aslinda 3 günde bir ara vermek lazim diye duydum ama hirs yaptim...su yaptigim hirs sabah ekmegime vede aksama kadar ictigim suyada yansisa iyi olacak demi:)))

menümü yazdim ya..menüyü yazarkende kahvalti yapiyordum..önüme 3.dilim ekmegi almistim..kendi yazdigima gaza geldim ekmegi geri posete koydum:)) nasil iyimi iyimi

menümü yazdim ya..menüyü yazarkende kahvalti yapiyordum..önüme 3.dilim ekmegi almistim..kendi yazdigima gaza geldim ekmegi geri posete koydum:)) nasil iyimi iyimi

ekmegin tamamini degil tabiki..2 dilimini yedim bile:)) 3.dilimi posete attim..ekmeksiz kahvalti düsünemiyorum ben yaaa

ekmegin tamamini degil tabiki..2 dilimini yedim bile:)) 3.dilimi posete attim..ekmeksiz kahvalti düsünemiyorum ben yaaa

günaydın duyumcum,valla al bendende o kadar bende ekmeksiz kahvaltı düşünemiyorum senin gibi,öğlen-akşam menülerinde tolere edebiyorum ekmeği ama kahvaltıda aslaaaaaa:)

günaydın duyumcum,valla al bendende o kadar bende ekmeksiz kahvaltı düşünemiyorum senin gibi,öğlen-akşam menülerinde tolere edebiyorum ekmeği ama kahvaltıda aslaaaaaa:)

günaydim canim..ben peynirsiz kahvaltida düsünemiyorum:)) peynir+ekmek=kahvalti
peynir+ekmek+yumurta=süper kahvalti
acik büfe =süperinde ötesi kahvalti:))

ha ha ha hepsinin altına imzamı atarım,günlük tercihim süper kahvaltı,rüyalarımdaki tercihim ise süperinde ötesi kahvaltı

bir ayda 10 kilo cok degilmi..bende vermek istiyorum bi 10 kilo 86 kiloda benim 3 yılda 12 kilo aldım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…