arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? çizelge değişimi nasıl yapılıyor, yeni kilomu girmek istiyorum bir türlü beceremedim.. yoksa yeniden baştan yapmakmı gerekiyor çizelgeyi
çevreden olumlu tepki almak çok hoş.tebrik ederim seni de canım.olsun arada hepimiz tıkabasa bi doymak istiyoruz olacak o kadar:))merhabalar,nerde bu millet nerde bu devlet yine kimsecikler yok yaaa,bütün gün dışardaydım ve utanç menümü paylaşmıcam bugün bu yüzden :2: fakat bugün uzun zamandır görmediğim bir kaç arkadaşım çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldummmmm her ne kadar öncesinde nerdeyse iki aydır hiç doymayan karnımı tıka basa doldurmuş olsamda
yazın canım ya kaçırdığımız zaman da yazalım ki daha çabuk toparlanalım.yok ben de yazmıcam yazarsam adaşım yolcak beni :) dünü kurtardım bugunu batrdm bi an once toparlamamız artık neyse çanta yicem ben kafama bu hafta belli oldu o zaman akıllanırım buyuk ihtmalsenn adına çok sevndm cnm çok guzel bi duygu cevreden olmlu tepkler almak bana da yne bugun kırk bden bi etek oldu ben de ona çok sevndm evt evt toparlamalıyız acilennn
bu bedenler kişiden kişiye ne kadar değişiyor.ben 1,65 im 42 giyiyorum.90 kilodayken 46 giyiyordum.evde 42 44 46 beden olmak üzere çeşit çeşit pantolon var .kilo düştükçe bolları dolaba kaldırıp giyemediklerimi çıkarıyorum.maşallah canım sana,benim boyum 163 benim için 40 hayal hala,46 yeni bol gelmeye başladı,44 lerin bazısı oluyor daha yeni yeni
canım sen zamanla güçlü durmayı öğrenmişsin ben de zamanla güçlüyü oymamanın zorluğunu öğrendim.karışık oldu ama anlıyosun sen:))öyle ya da böyle hayatın içinde yoğrulup gidiyoruz işte.hassas olmak iyi değil ama haklısın.inşallah oğlum bana benzemez şöyle güçlü kafası ve duyguları net-yere sağlam basan bir insan olur:))canim genelde öyle degilmidir.cok güclü görünen acimasiz bazen sert elestrebilen vs..kisilerin o kimliklerinin altinda kirilgan hassas incinmeye hazir kisiler yokmudur...en basit örnegi benim ablam...kadin tas gibiydi..yeri gelir catir catir tartisirdi annembabamla..herkese ders veren güclü basarili....bense herseye aglayan kirilgan hassas kas bile catip bakamazdi annem bana oturur aglardim..sonrasimi...?sonra evlendim ve hayat basladi gercek yüzünü göstermeye..olaylar hadiseler ölümler üstüste vurmaya basladi...ben yasadikca kirilganligimi hassasligimi geride biraktim...istemeden oldu ama iyide oldu..dünya hassaslar icin cok fazla aci dolu...simdimi....simdi tipki senin gibiyim iste:)))) hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme misali..yoook hicte üstüme alinmadim
karniyarik pilav corba...birde utanmadan üstüne yesilcaymi ictin:))) anacim yapabiliyorsan ögle menüsüne denk getir bu ögünü..aksam icin cok fazla..karniyarik tamamen yag..pilavda desteklemis...e o kadar seye corbada cok olmus....
ye ye sonrada acilen toplamaliyiz aciliyetimi kaldi.. askolsun yani adasim gör neler yedin...kiz bende analik gibi lokma sayar oldum haaadikkat diyorum baska birsey demiyorum
canim hicte fena degil.bir ögün atlamis ama o benim herzamanki halim dermisimkutlarim valla spor tamam su tamam...böyle derem derim nacizene fikrimce
vallahi mesajlari okurken senin mesaji ariyordum kac günü kaldi acaba diye:)) ben senden de sabirsizim gibi gibi:)) hadi bakalim en gec haftaya bugün emin oluruz..herseyin hayirlisi ve sevincli haberler bekliyoruz...
ben kirk beden giyebilmek icin 40 gün su bile icmesem gene imkansiz( benim beden 70 oldugum siralar 42 idi..o zamanlarda bu boyumdan 7 santimde uzundum.
aynen beni anlatmissin canim.boyum 163 ve banada 46 yeni yeni bol geliyor:))) benim icinde hayal gibi gibi:))))
olacak olacak hepimiz fit girecegiz yaza :)) bir daha kilo derdimiz de olmadan
sabah bir kase corba bir dilim ekmek yedm . suan cikolata krizindeyim ama kendimle savasıyorum resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhabalaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım millet
iremcim hadi bakalım sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla inş şuana kadar bi sorun çıkmadı değilmi inş son günlerimizde çabucak geçerde hayırlı haberi alırız
öznurcum haklısın dünkü akşam menüm çok kötüydü:26: ama misafir vardı napalım nefsimize hakim olamadık zaten acayiiiiiiiiiiip artıdayıminş hafta sonuna kadar hiç olmazsa artıdakileri temizleyeyim diyorum bakalım inş eksiyide görürüm ayyy ben çok istikrarsızım yaaaa sinir ouyorum kendime bide hasta olcam ya bir ay geçmiş ve ben hala aynı noktadayım 1 kilo bilem veremedim 2 aydır bi ileri 2 geri gidiyorum yaz geldi ben hala kilo verecem bide çocuk bahanesi olunca insanın heralde arkasına sığınıyrm bunun yiyorumda yiyorum netcez bilmem böle o kadar imreniyorumki bi hafta 1.5- 2 kilo verenlere ama beeeen nedense pek bi kötüyüm bu konuda zihnimi bi türlü toparlayamıyorum evet kararlıyım verecem diyorum sonra tekrar aynı Allahtan buraya takılıyorumda çooook artılara çıkmadan frenliyrm kendimi aşağı inemesemde olduğum yerde sayıyorum geçen hafta 3 gün dikkat ettim bi önceki haftadan 500g hafta içinde ulaştığım en yüksek rakamdan 800g aşağıya düştüm ama yapınca oluyoda işte düzensizlik stres sinir falan etkiliyo insanı bugün fena başlamadık ama sonu ne olur haftanın blmyrm
selam canımyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben bu ara yarım yamalak olan kaptanınızzz irem
iremcim hadi bakalım sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla inş şuana kadar bi sorun çıkmadı değilmi inş son günlerimizde çabucak geçerde hayırlı haberi alırız
öznurcum haklısın dünkü akşam menüm çok kötüydü:26: ama misafir vardı napalım nefsimize hakim olamadık zaten acayiiiiiiiiiiip artıdayıminş hafta sonuna kadar hiç olmazsa artıdakileri temizleyeyim diyorum bakalım inş eksiyide görürüm ayyy ben çok istikrarsızım yaaaa sinir ouyorum kendime bide hasta olcam ya bir ay geçmiş ve ben hala aynı noktadayım 1 kilo bilem veremedim 2 aydır bi ileri 2 geri gidiyorum yaz geldi ben hala kilo verecem bide çocuk bahanesi olunca insanın heralde arkasına sığınıyrm bunun yiyorumda yiyorum netcez bilmem böle o kadar imreniyorumki bi hafta 1.5- 2 kilo verenlere ama beeeen nedense pek bi kötüyüm bu konuda zihnimi bi türlü toparlayamıyorum evet kararlıyım verecem diyorum sonra tekrar aynı Allahtan buraya takılıyorumda çooook artılara çıkmadan frenliyrm kendimi aşağı inemesemde olduğum yerde sayıyorum geçen hafta 3 gün dikkat ettim bi önceki haftadan 500g hafta içinde ulaştığım en yüksek rakamdan 800g aşağıya düştüm ama yapınca oluyoda işte düzensizlik stres sinir falan etkiliyo insanı bugün fena başlamadık ama sonu ne olur haftanın blmyrm
pasta pasta olmamışdünkü menü
sabah:1 yumurta-2 dilim ekmek-1 kk krem peynir-çay
ara
öğle:4 kaşık pilav-çorba-2 kaşık kadar tas kebabın etleri
ara:1 çay tabağı kadar leblebi
akşam:1 kase çorba-1 bardak ayran-5 kaşık bezelye yemeği-2 kaşık pilav
ara:2 adet kestane şekeri-birkaç lokma pasta:))
şimdiiiiiiii bu evde dolapta duran pasta canımı çok sıkıyor.eşime oğluma çıkarttım akşam.masada gel beni ye diye bağırıyor.
en büyük zaafım çikolatalı pastadır:)) ama pastayı ancak bi misafir gelecek veya doğumgünü olacak ta öyle alırım.üfff bitse keşke.
aleyna nerelerde acaba.o da bitsin diye simitleri yiyodu kalmasın diye ben de en sonunda bugün oturup bitiricem pastayı rahatlayacağım.:))
hadi bakalım bu hafta eksidesin heralde canımbu günün ilk selami benden olmus:)))
dünkü menüm
sabah:
3 dilim ekmek peynir recel(bu üc dilimi ikiye sabitleyemiyorum malesef( sabahlari kurt gibi ac oluyorum:))
ara:3 kasik kizimin sütsüz kelogsundan
ögle:bir tabak kabak sulusu 4 kasik kadar yogurt
ara:yarim halka tatli(kendim yaptim..serbeti falan cok hafif oldu..aslinda yarimda degil ceyrek..tadina baktim sadece )
aksam:bir tabak kabak sulusu,yarim dilim ekmek
ara:bir elma
1 lt su..su suyuda 2 ye cikaramadim gitti((unutuyorum ya..
50 dak.yürüyüs...dikkatinizi cekerim bu hafta hergün yürüdüm...aslinda 3 günde bir ara vermek lazim diye duydum ama hirs yaptim...su yaptigim hirs sabah ekmegime vede aksama kadar ictigim suyada yansisa iyi olacak demi:)))
eveeeeeeeeet ben ekmeğe asla dayanamıyorum yoksam 5 aydır elli kere ulaşacaktım hedefemenümü yazdim ya..menüyü yazarkende kahvalti yapiyordum..önüme 3.dilim ekmegi almistim..kendi yazdigima gaza geldim ekmegi geri posete koydum:)) nasil iyimi iyimi
ya o bünyeye göre değişiyo verebilen veriyo sıkıntı olmuyo canım ama yinede hızlı vermekten kaçmak lazım hayat tarzı haline getirmek lazım beslenmemizibir ayda 10 kilo cok degilmi..bende vermek istiyorum bi 10 kilo 86 kiloda benim 3 yılda 12 kilo aldım(
canım ben her seferinde başka hazırlıyorum hp şifremi unuttuğum içinarkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? çizelge değişimi nasıl yapılıyor, yeni kilomu girmek istiyorum bir türlü beceremedim.. yoksa yeniden baştan yapmakmı gerekiyor çizelgeyi
aman diyem yeme yeme yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeolacak olacak hepimiz fit girecegiz yaza :)) bir daha kilo derdimiz de olmadan
sabah bir kase corba bir dilim ekmek yedm . suan cikolata krizindeyim ama kendimle savasıyorum resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım banada vermişsin çok fazla çok hoş olmuşsun falan dediler kendişmi lopez oldum sandım yedim de yedim mide tekrar genişledi motivasyonum düştü 2 aydır kımıldamıyo tartı sakın gaza gelme verdin ama yeterli değil daha vermem lazım diye kendini sınırla sakın hamerhabalar,nerde bu millet nerde bu devlet yine kimsecikler yok yaaa,bütün gün dışardaydım ve utanç menümü paylaşmıcam bugün bu yüzden :2: fakat bugün uzun zamandır görmediğim bir kaç arkadaşım çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldummmmm her ne kadar öncesinde nerdeyse iki aydır hiç doymayan karnımı tıka basa doldurmuş olsamda
sporla birlikte menü güzel canımBugünkü menüm
sabah 2 parça peksemet peynir zeytin açik çay
Ara türk kahvesi
ara nesfit
Akşam bezelye yemeği 1 dilim ekmek yoğurtlu kabak salatası
Ara 1 elma 10 cağla
2.5 litre su 3 mil leslie 40 mekik bugün kahvaltiyi geç yaptim o yüzden iki ara öğün yaptım öznur nasil menüm:18:
benim boy 160 ama ben sıkı bi vucuda sahip olduğum için galiba 44 rahat oluyo hatta 42 lerdende g,iyiyorum azda olsa vucüt ypısıda değiştiriyo bedenleri ahhhhhhhhh bi 65 leri görsem ben girecem inş 40 laramaşallah canım sana,benim boyum 163 benim için 40 hayal hala,46 yeni bol gelmeye başladı,44 lerin bazısı oluyor daha yeni yeni
sabah aç karna kahve mide ağrıtmıyomu ben bi kaç kere denedim de mahvetti beni
- menüm kahve ve bir dilim tatli ekmek
- bir tas yayla corba ve salata
- ara yesil cay
- yayla corba ve bir tane elma
- bir saat yüzme
arkadaşlar sakın benim menüme bakıp diyene bak demeyin sadece bildiğim halde hata yapıyorum sişzde yapmayın diye yorum yazacam bide bana yorum yapılınca ben motive oluyorum sizinde aynısı olduğunu düşündüğüm için yazacağm
pasta pasta olmamışsabretmemiz lazımda işte bendede yok o sabırdan ama dayan bence gülüm
canım ya umutsuzluğa kapılma sakın rabbim bak kaç gündür tutuyo onu sende iş bırakmaz hemde ,inanmak başarmanın yarısıdır sakın inan bu sefer olcak inşiyiyim canım iyiyim son zmanlara geliyoruz artyık bi yandan heyecan bir yandan da umutsuzluk artıyor elimde olmadann...
selam canım
ben de yavaş gidiyorum daha doğrusu senin dediğin gibi bir ileri iki geri.nisan da bitti sayılır.neyse bugün iyi başlamışsın ipin ucunu kaçırma canım:))
sen oglunu takma kafana..nasilsa genlerinde erkeklik var:))) hassasiyetide kirilganligida bir yere kadar olur:))) allah fiziksel fazlaliklari onlara verip hissi fazlaliklari bize birakmis nasilsa:))))))çevreden olumlu tepki almak çok hoş.tebrik ederim seni de canım.olsun arada hepimiz tıkabasa bi doymak istiyoruz olacak o kadar:))
yazın canım ya kaçırdığımız zaman da yazalım ki daha çabuk toparlanalım.
bu bedenler kişiden kişiye ne kadar değişiyor.ben 1,65 im 42 giyiyorum.90 kilodayken 46 giyiyordum.evde 42 44 46 beden olmak üzere çeşit çeşit pantolon var .kilo düştükçe bolları dolaba kaldırıp giyemediklerimi çıkarıyorum.
canım sen zamanla güçlü durmayı öğrenmişsin ben de zamanla güçlüyü oymamanın zorluğunu öğrendim.karışık oldu ama anlıyosun sen:))öyle ya da böyle hayatın içinde yoğrulup gidiyoruz işte.hassas olmak iyi değil ama haklısın.inşallah oğlum bana benzemez şöyle güçlü kafası ve duyguları net-yere sağlam basan bir insan olur:))
inşallah canım dediğin gibi yaza fit gireriz.bu arada çikolataya yenilme derim ben:))küçük bir parça ile yetinebileceksen bir kare olabilir ama paketi yememelisinnnnnnnnnn
yedirecek kimse yoksa komsunun cocuguna falan yolla..hemen yok et onu evden...evin annesi yemeyince öyle seyler evde bitmiyor malesef..ama bizim evde baska..benim cocuklarim sagolsun..yiyin komutunu vermem yeter..ne olursa cöp ögütme makinasi gibi siler süpürürler:)) dün halka tatli yapmistim..baktim cok oldu dayanamayacagimda..tepsiyle koydum önlerine istediginiz kadar yiyin dedim..yemin ederim kirinti yoktu tepside:))))))))cocuklarimin hic istahi yok allah icindünkü menü
sabah:1 yumurta-2 dilim ekmek-1 kk krem peynir-çay
ara
öğle:4 kaşık pilav-çorba-2 kaşık kadar tas kebabın etleri
ara:1 çay tabağı kadar leblebi
akşam:1 kase çorba-1 bardak ayran-5 kaşık bezelye yemeği-2 kaşık pilav
ara:2 adet kestane şekeri-birkaç lokma pasta:))
şimdiiiiiiii bu evde dolapta duran pasta canımı çok sıkıyor.eşime oğluma çıkarttım akşam.masada gel beni ye diye bağırıyor.
en büyük zaafım çikolatalı pastadır:)) ama pastayı ancak bi misafir gelecek veya doğumgünü olacak ta öyle alırım.üfff bitse keşke.
aleyna nerelerde acaba.o da bitsin diye simitleri yiyodu kalmasın diye ben de en sonunda bugün oturup bitiricem pastayı rahatlayacağım.:))
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben bu ara yarım yamalak olan kaptanınızzz irem
ben iki üc günden beri dikkat ediyorum.tarti da gram oynamamis.ne yapsam ne etsem nerelere gitsem...
sorma ya eskiden ne güzül muhabbetlerimiz olurdu..nerde bu millet bende anlamadim.gelen kaciyor hemen..bence menün gayet dengeli canim.en azindan 2,5 dilim ekmekle günü tamamlamissin.ben bes dilime tamamlamadan menü yazamiyorumherkese merhabatabi birileri varsa topik ruh gibi yine:)) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş menü paylaşımlarını takip ederek nasıl bir yol izlemeleri gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirler,benim menülerimi değil tabi
bugünkü menüme gelelim;
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,biber,2,5 dilim ç.ekmek,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
ara:6 badem
akşam:6 yk.etli nohut yemeği,salata
ara:leblebi yerim heralde bu arada çoookkkkk açıııımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?