80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşanlahhhhh ben bildiğiniz gibiyim ya kızlar bende sürekli uyku hali var bu neden oluyor acaba sizdfe oldumu olunca nasıl başa çıktınızzzz fikirleriniz varsa yardımcı oluyrsanız çok sevinirim kızlarrr geçenlerde arkadaşımmm çaya kahve katıp içiyorum dedii onu denedim şimdi tadı da güzel inşallahhhh işee yararrrr bu halde hiç çalışamıyorum ben sanırım yine dert yandım

menün gayet iyi .dün cok yedim diyodun ya .mide bugün de ayni menüyü istiyo .meyva ya devam edebilirsin

sabah:2 ekmek bir dilim peynir az zeytin ezmesi ile yağsız tost
ara:yok
öğle:3-4 porsyon kadar kırmızı et ve 2 dilim ekmek ve salata
ara:2 ekmek bir peynir
ara:çikolatalı süt
akşam:sucuklu yumurta ve bir dilim ekmek
sürekli bişeyler tırtıkladım sonuç olarak ekmek hakkım kalmamasına rağmen az cip az çikolata..fazla değildi ama içim hiç rahat değilii..
su:1 lt spor yok..

• sabah demlemeli kahve sabah icmessem acilamam,tatli ekmek
  • öglen pirasa ve yogurt,biraz bakla yemegi
  • ikindi biskuvi dört kücück dilim ,cay
  • aksam bakla ve salata .bir iki tane bagget tavuk
  • aralarda su ve cay.ayrica 1 saat yürüryüs

diyetini kalori hesabi mi yapiyosun yoksa diyetisyen eslingin de mi ?

menün gayet iyi .dün cok yedim diyodun ya .mide bugün de ayni menüyü istiyo .meyva ya devam edebilirsin

evet canım ya hem de ne istemek resmen karnım zil çalıyodu, bende biraz leblebi-soda ikilisiyle bastırdım ama gece uzun bakalım ne kadar dayanabileceğim buna.yorumun için teşekürler bu arada:))

slm kızlar bu gün tartıda 7li rakamları gördüm çok mutlu oldum

bu günkü menüm

sabah 1 dilim köy ekmeği peynir zeytin 3 çatal yumurta açık çay
ara küçük bir dilim sakızlı muhallebi
ara 3 form bisküvi
akşam 5 kaşık bezelye yemeği etli dürüm sadece etleri amaavuç içi kadar lavaş 1 küçük kase yogurt
ara yok yememde daha ne yiyicem demi bu gün sucular vardı evde mutfaktaydılar anca bu menü oldu daha yapamdaım ama kızımı yatırıyım 3 mil leslii en az 40 mekik çekicem

3 litre su

iremcim çok az kalmış canım heycanla bekliyorummmmmm

öznur çocuklarına bayıldım benimkiler çok uyuz ya pasta alsam herhalde ben tükedirdim eskiden artık aldırmıyorum canları isterse tek kişilik porsiyon aldırıyorum

dilaracım sanada iyi çalışmalar umarım güzel sonuçlar alırsın canım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzz

off offff bi sohbet edemiyoruz ben geliyom siz yoksunuz özledim muhabbet etmeyi ben yanlızım ben yanlızım yanlızımöznur gibi şarkılı bir son olsun

sabak: iki etimek bi kk peynir
ara: yarım simit bir ayran
ogle :yok
ara: türk kahvesi bir parça bitter çikolata
akşam : üç yk patlıcan yemegi bi yk yogurt üç adet çiğköfte
ara: üç adet hurma
spor : 40 dk fitness

hayırlı sabahlar günaydınlar herkese...
kaç gündür dışarıdaydım..dün akşam da misafirim vardı..kaçamaklar çok fazla neyse 2 günlük menümü yazayım..

salı sabah
davette
patates biber kızartması
ekmek 3 dilim

ikindi
etli pilav
sütlaç

akşam
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek

yaş pasta

dün
sabah
peynir zeytin
yumurta
poğaça
gözleme

ikindi
kahve
çikolata

akşam
çorba
1 d.ekmek
salata

ara
çiğköfte
2-3 tane yaprak sarma
yaşpasta

yenilmemese gerekenleri gösteren bir menü olmuş..yarın tartıda + çıkacağım..regl dönemi olduğu için çok takmıyorum
görüşürüz kızlaarrr...

ne güzel kalabalık olunca herşey yenir biter ağız tadıyla:))gözümün önüne geldi de seninkilerin hali.afiyet olsun onlar yesin tabi gelişme çağındalar:))
pastayı eşimle oğlum yiyorlar çıkarıp çıkarıp.yoksa ben de fazla olan herşeyi dağıtırım sağa sola.işyerindeki bayanlara filan getiriyorum ben yemeyeyim onlar yesin ve şişmanlasınlar diyeeee:))

slm benide alin araniza lutfen banada destek olun 88 kiloyum 166 boyum var bebek istiyorum doktorum 80 kiloya dusmeden tadaviye baslayamayiz dedi 90 kilodan 85 dusmustum gecen ay simdi tekrar 88 kiloyum lutfen bana destek olun kizlar yardim edin
hoşgeldin canım.dr un haklı.tedavini olumsuz etkiler fazla kiloların.bak en azından kısa vadede ulaşılabilir bir rakam söylemiş.80 e ulaşmak o kadar da zor değil.bence başarabilirsin ve daha da fazlasını yapabilirsin.günlük yediklerini yaz düzenli paylaşımda bulun.veya gidebiliyorsan bir diyetisyene gidebilirsin.

nesfiti hergün tüketiyosun sanırım.nasıl tok tutuyor mu canım.ara öğünler yok bu arada.

sen bu dönerciden çıkmıyomusun yoksa eve mi gönderiyolar özel:)) miktarların makul o yüzden bişey diyemiyorum.afiyet olsun
topik ruh gibi haklısın.yeni gelenler de çabuk pes ediyorlar.hergün kaç kişi mesaj bırakıyo.hepimiz hoşgeldin diyoruz.sonrası yok.bazıları yalvarırcasına yardım edin filan yazıyor onlara da zamanım varsa uzun cevaplar yazıyorum ama bakıyorum devamını getiren yok.
neyse menüne gelelim.bence öğle zayıf.tek çorba tabiki yetmez.az yoğurt ve 1 dilim ekmek olabilirdi.akşama açlık çekmen kaçınılmazdı zaten.

ders çalışmaktandır o uyku.bi de baharın etkisi var.biz okuldayken nescafe ve kola karışımı yapardık.kafein bombası.ama sen yapma.çarpıntı yapıyor fazlası.

tebrikler canım 7 li rakamları görmüşsün.menün iyi bence günün şartlarına göre.

yrm simit bir ayran öğle öğünün olmuş gibi.mecburiyetten tercih ettiğini sanıyorum.ara öğün olarak hurma güzel bir tercih.aslında hepimiz dahil edebilsek menülerimize.hem tok tutar hem de kan şekerini düzenler.onun dışında diğer öğünlerini beğendim canım

biraz öyle olmuş canım.o yüzden aa onu da mı yedin bunu da mı yedin diye yazmıyorummmmmmm:))

bu cuma ne çabuk geldi yaaaa.
ben daha yediğim pastaların + sından kurtulamadımmmmm
ve hala + var.yarın sabaha bi mucuzie olabilirmi ki.akşam salata ile filan geçiştirsem:))

dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peyniraz bal-çay
öğle:çorba+2 dilim rosto köfte+4 kaşık kadar az ketçap ve mayonezli makarna
ara:elma
akşam:çorba-5 kaşık barbunya-4 kaşık yoğurtlu bakla-4 kaşık bulgur pilavı
ara:bir çatal pasta-2 adet kestane şekeri-biraz leblebi

yuh yani akşama bak.valla çok açtım.ancak doydum:))
nasıl olcak böyle.bi silkelenmem lazım.gerçi bu stresli halimle daha neler neler yerdim eğer buraya yazmayacak olsaydımmmmmm:))
iyi ki varsınız ya

günaydın kızlar yaklaşık iki hafta olacak menü yazmadım çünkü çok kaçırmıştım. regli döneminden on gün önce bir açılıyor iştahım sormayın yani.. bu gün oldum çok şükür iki gündür de migren ağrısı busefer... herseferinde bu sefer kararlıyım diyorum bir bakıyorum önüme tatlı şeyler gelince dayanamıyorum sabahki baklava dilimi gibi
dünki menüm
sabah lahana çorbası bir tane yeşil elma
öğlenden sonra bir domates bir salatalık lahana çorbası
akşam bir tane dolma, iki avuç çekirdek çitledim, bir tabak çilek
ilk defa bukadar az yedim lahana çorbası iştahımı kesti galiba

sonunda oldu nerdesin izindemisin yoksa göremiyorum seni

canim bahar yorgunlugu olsa gerek...aksini hareketlenmen lazim.cok iyi bilirim o halleri:)))

canim benimkiler bu gidisle gelisme cagi degil genisleme cagi yasayacaklar...oglan gelmeden önce böyle degillerdi..doyana kadar yiyip kalkiyorlardi..oglan geldi cocuklara bir aclik hali geldi..oglan cok istahli..bir paket ekmek yiyor banamisin demiyor..o gelince ac kalacagfiz hissimi uyandi cocuklarda nedir:))) bende bol bol yapip veriyorum...büyük kiz kilo almaya basladi diye aylik otobüs biletini iptal ettim..bundan sonra okula bisikletle gidip gelecek.oglaninkinide.. yemelerine engel olamiyorum..bari yakmalarina katkim olsun:))))))esasindada biz sülalecek istahli bir sülaleyiz..icimizde bir kisi yokki istahsiz olsun..e öyle bir ailenin icindede cocuklarda haliyle istahli oluyor...birtek benim son numara istahsiz zayif celimsiz cikti..oda büyüdükce degisir insallah aslinda hergün dönercide degilim.haftada bir gün gidip orada yiyoruz..degisiklik olsun diye.ama bazen döner kapanma saatine bitmiyor..kalan döner ertesi güne takilamayacagi icin alip eve buzluga atiyoruz..böyle ne pisireyim bunalimina düsünce yada tembellik tuttugunda cikarip tostta firinda yada tavada kavuruyoruz yaninada pilav ...oluyor sana bir menü:))

canim ya niye yuh cekmissinki menüne..miktarlar dogruysa öyle bir abarti yok bence..catalin ucuyla bir lokma pastadan birsey olmaz..ama catalin tamamina bir dilim sigdirabiliyorsan o zaman durum vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…