- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
herkese merhabatabi birileri varsa topik ruh gibi yine:)) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş menü paylaşımlarını takip ederek nasıl bir yol izlemeleri gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirler,benim menülerimi değil tabi
bugünkü menüme gelelim;
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,biber,2,5 dilim ç.ekmek,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
ara:6 badem
akşam:6 yk.etli nohut yemeği,salata
ara:leblebi yerim heralde bu arada çoookkkkk açıııımmmmmmmmmmm
sabah:2 ekmek bir dilim peynir az zeytin ezmesi ile yağsız tost
ara:yok
öğle:3-4 porsyon kadar kırmızı et ve 2 dilim ekmek ve salata
ara:2 ekmek bir peynir
ara:çikolatalı süt
akşam:sucuklu yumurta ve bir dilim ekmek
sürekli bişeyler tırtıkladım sonuç olarak ekmek hakkım kalmamasına rağmen az cip az çikolata..fazla değildi ama içim hiç rahat değilii..
su:1 lt spor yok..
menün gayet iyi .dün cok yedim diyodun ya .mide bugün de ayni menüyü istiyo .meyva ya devam edebilirsin
diyetsiyene gidiyorum da bu ara pek uyamıyorum canım..diyetini kalori hesabi mi yapiyosun yoksa diyetisyen eslingin de mi ?
maşallah canım sana,benim boyum 163 benim için 40 hayal hala,46 yeni bol gelmeye başladı,44 lerin bazısı oluyor daha yeni yeni
ayyy ağzından bal damlıyor inşallah bu dediğini dünya gözüyle görürüm canımmmmmmmcnm bu yazdıgını hiç unutma çünkü bi kaç ay sonra kırk kırkiki gydgini yazacaksn burdan gör bak :)))
ne güzel kalabalık olunca herşey yenir biter ağız tadıyla:))gözümün önüne geldi de seninkilerin hali.afiyet olsun onlar yesin tabi gelişme çağındalar:))sen oglunu takma kafana..nasilsa genlerinde erkeklik var:))) hassasiyetide kirilganligida bir yere kadar olur:))) allah fiziksel fazlaliklari onlara verip hissi fazlaliklari bize birakmis nasilsa:))))))
yedirecek kimse yoksa komsunun cocuguna falan yolla..hemen yok et onu evden...evin annesi yemeyince öyle seyler evde bitmiyor malesef..ama bizim evde baska..benim cocuklarim sagolsun..yiyin komutunu vermem yeter..ne olursa cöp ögütme makinasi gibi siler süpürürler:)) dün halka tatli yapmistim..baktim cok oldu dayanamayacagimda..tepsiyle koydum önlerine istediginiz kadar yiyin dedim..yemin ederim kirinti yoktu tepside:))))))))cocuklarimin hic istahi yok allah icin
canim biraz dikkat edersen azda olsa yavas yavasta olsa gider kilolar.bak ben bu hafta cok dikkat ediyorum..bakalim sonuc ne olacak.ama arti olmayacagi kesin.tüm bir hafta bogazi tutmak kolay olmuyor hatta bazen imkansiz oluyor..ama basarabilincede tartida mükafatini görüyoruz..biraz daha dikkat diyorum baska birsey demiyorum:)
hoşgeldin canım.dr un haklı.tedavini olumsuz etkiler fazla kiloların.bak en azından kısa vadede ulaşılabilir bir rakam söylemiş.80 e ulaşmak o kadar da zor değil.bence başarabilirsin ve daha da fazlasını yapabilirsin.günlük yediklerini yaz düzenli paylaşımda bulun.veya gidebiliyorsan bir diyetisyene gidebilirsin.slm benide alin araniza lutfen banada destek olun 88 kiloyum 166 boyum var bebek istiyorum doktorum 80 kiloya dusmeden tadaviye baslayamayiz dedi 90 kilodan 85 dusmustum gecen ay simdi tekrar 88 kiloyum lutfen bana destek olun kizlar yardim edin
nesfiti hergün tüketiyosun sanırım.nasıl tok tutuyor mu canım.ara öğünler yok bu arada.arkadaşlar 3 gundur bıldırı yazamadım 23 nısan etkınlıgı falan fılan derken nete pek gıremedım.3 gunluk menulerımı hatırladıgım kadarıyla
23 nısan sabah yarım dılım peynır 3 zeytın yarım dılım çavdar ekmegı çay şekersı
öğle bı kase nesfıt
akşam yarım dılım ufacık:) börek ve bır avuç çerez
24 nısan sabah yarım dılım peynır 3 zeytın yarım yumurta (kızımın kalan yumurtası) domates salatalık bır mıktar,
öğleyın bır kase nesfıt
akşam bır kase tavuk çorbası,bır ıkı çatal makarna yogurt bir dılım çavdar ekmegı
25 nısan sabah bır kase nesfıt
öğle:5-6 kaşık makarna
akşam:bir kase tavuk çorbası,yarım porsıyon türlü,yogurt bır dılım ekmek
hergun ortalam 2.5-3.5 lıtre arası su ve 23 nısan 1 saat yürüyüş
valla buaralar bıraz düzensız sankı beslenmemama 81.5 olmuşum çok sevındım
sen bu dönerciden çıkmıyomusun yoksa eve mi gönderiyolar özel:)) miktarların makul o yüzden bişey diyemiyorum.afiyet olsunsabah:
2 dilim ekmek
peynir
2 dilim salam
ara:iki catal döner
ögle:2 dilim ekmek,2 catal döner
aksam:1 dilim ekmek 2 kasik bulgur pilavi 2 bardak ayran bir tombis kirmizi tatli biber(firinda pisirmistim.)
ara:daha yapmadim ama sanirim birtane aktivia yerim:)
bugün yürüyüs yok..4 gün üstüste yaptim.bir günü dinlenmeye ayiriyorum..spor olarak iki el okey oynadim:)) bir el kazandim ama:))))
topik ruh gibi haklısın.yeni gelenler de çabuk pes ediyorlar.hergün kaç kişi mesaj bırakıyo.hepimiz hoşgeldin diyoruz.sonrası yok.bazıları yalvarırcasına yardım edin filan yazıyor onlara da zamanım varsa uzun cevaplar yazıyorum ama bakıyorum devamını getiren yok.herkese merhabatabi birileri varsa topik ruh gibi yine:)) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş menü paylaşımlarını takip ederek nasıl bir yol izlemeleri gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirler,benim menülerimi değil tabi
bugünkü menüme gelelim;
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,biber,2,5 dilim ç.ekmek,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası
ara:6 badem
akşam:6 yk.etli nohut yemeği,salata
ara:leblebi yerim heralde bu arada çoookkkkk açıııımmmmmmmmmmm
ders çalışmaktandır o uyku.bi de baharın etkisi var.biz okuldayken nescafe ve kola karışımı yapardık.kafein bombası.ama sen yapma.çarpıntı yapıyor fazlası.iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşanlahhhhh ben bildiğiniz gibiyim ya kızlar bende sürekli uyku hali var bu neden oluyor acaba sizdfe oldumu olunca nasıl başa çıktınızzzz fikirleriniz varsa yardımcı oluyrsanız çok sevinirim kızlarrr geçenlerde arkadaşımmm çaya kahve katıp içiyorum dedii onu denedim şimdi tadı da güzel inşallahhhh işee yararrrr bu halde hiç çalışamıyorumben sanırım yine dert yandım
tebrikler canım 7 li rakamları görmüşsün.menün iyi bence günün şartlarına göre.slm kızlar bu gün tartıda 7li rakamları gördüm çok mutlu oldum
bu günkü menüm
sabah 1 dilim köy ekmeği peynir zeytin 3 çatal yumurta açık çay
ara küçük bir dilim sakızlı muhallebi
ara 3 form bisküvi
akşam 5 kaşık bezelye yemeği etli dürüm sadece etleri amaavuç içi kadar lavaş 1 küçük kase yogurt
ara yok yememde daha ne yiyicem demibu gün sucular vardı evde mutfaktaydılar anca bu menü oldu daha yapamdaım ama kızımı yatırıyım 3 mil leslii en az 40 mekik çekicem
3 litre su
yrm simit bir ayran öğle öğünün olmuş gibi.mecburiyetten tercih ettiğini sanıyorum.ara öğün olarak hurma güzel bir tercih.aslında hepimiz dahil edebilsek menülerimize.hem tok tutar hem de kan şekerini düzenler.onun dışında diğer öğünlerini beğendim canımsabak: iki etimek bi kk peynir
ara: yarım simit bir ayran
ogle :yok
ara: türk kahvesi bir parça bitter çikolata
akşam : üç yk patlıcan yemegi bi yk yogurt üç adet çiğköfte
ara: üç adet hurma
spor : 40 dk fitness
hayırlı sabahlar günaydınlar herkese...
kaç gündür dışarıdaydım..dün akşam da misafirim vardı..kaçamaklar çok fazla neyse 2 günlük menümü yazayım..
salı sabah
davette
patates biber kızartması
ekmek 3 dilim
ikindi
etli pilav
sütlaç
akşam
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek
yaş pasta
dün
sabah
peynir zeytin
yumurta
poğaça
gözleme
ikindi
kahve
çikolata
akşam
çorba
1 d.ekmek
salata
ara
çiğköfte
2-3 tane yaprak sarma
yaşpasta
yenilmemese gerekenleri gösteren bir menü olmuş..yarın tartıda + çıkacağım..regl dönemi olduğu için çok takmıyorum
görüşürüz kızlaarrr...
canim bahar yorgunlugu olsa gerek...aksini hareketlenmen lazim.cok iyi bilirim o halleri:)))iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşanlahhhhh ben bildiğiniz gibiyim ya kızlar bende sürekli uyku hali var bu neden oluyor acaba sizdfe oldumu olunca nasıl başa çıktınızzzz fikirleriniz varsa yardımcı oluyrsanız çok sevinirim kızlarrr geçenlerde arkadaşımmm çaya kahve katıp içiyorum dedii onu denedim şimdi tadı da güzel inşallahhhh işee yararrrr bu halde hiç çalışamıyorumben sanırım yine dert yandım
canim benimkiler bu gidisle gelisme cagi degil genisleme cagi yasayacaklar...oglan gelmeden önce böyle degillerdi..doyana kadar yiyip kalkiyorlardi..oglan geldi cocuklara bir aclik hali geldi..oglan cok istahli..bir paket ekmek yiyor banamisin demiyor..o gelince ac kalacagfiz hissimi uyandi cocuklarda nedir:))) bende bol bol yapip veriyorum...büyük kiz kilo almaya basladi diye aylik otobüs biletini iptal ettim..bundan sonra okula bisikletle gidip gelecek.oglaninkinide.. yemelerine engel olamiyorum..bari yakmalarina katkim olsun:))))))esasindada biz sülalecek istahli bir sülaleyiz..icimizde bir kisi yokki istahsiz olsun..e öyle bir ailenin icindede cocuklarda haliyle istahli oluyor...birtek benim son numara istahsiz zayif celimsiz cikti..oda büyüdükce degisir insallah aslinda hergün dönercide degilim.haftada bir gün gidip orada yiyoruz..degisiklik olsun diye.ama bazen döner kapanma saatine bitmiyor..kalan döner ertesi güne takilamayacagi icin alip eve buzluga atiyoruz..böyle ne pisireyim bunalimina düsünce yada tembellik tuttugunda cikarip tostta firinda yada tavada kavuruyoruz yaninada pilav ...oluyor sana bir menü:))ne güzel kalabalık olunca herşey yenir biter ağız tadıyla:))gözümün önüne geldi de seninkilerin hali.afiyet olsun onlar yesin tabi gelişme çağındalar:))
pastayı eşimle oğlum yiyorlar çıkarıp çıkarıp.yoksa ben de fazla olan herşeyi dağıtırım sağa sola.işyerindeki bayanlara filan getiriyorum ben yemeyeyim onlar yesin ve şişmanlasınlar diyeeee:))
hoşgeldin canım.dr un haklı.tedavini olumsuz etkiler fazla kiloların.bak en azından kısa vadede ulaşılabilir bir rakam söylemiş.80 e ulaşmak o kadar da zor değil.bence başarabilirsin ve daha da fazlasını yapabilirsin.günlük yediklerini yaz düzenli paylaşımda bulun.veya gidebiliyorsan bir diyetisyene gidebilirsin.
nesfiti hergün tüketiyosun sanırım.nasıl tok tutuyor mu canım.ara öğünler yok bu arada.
sen bu dönerciden çıkmıyomusun yoksa eve mi gönderiyolar özel:)) miktarların makul o yüzden bişey diyemiyorum.afiyet olsun
topik ruh gibi haklısın.yeni gelenler de çabuk pes ediyorlar.hergün kaç kişi mesaj bırakıyo.hepimiz hoşgeldin diyoruz.sonrası yok.bazıları yalvarırcasına yardım edin filan yazıyor onlara da zamanım varsa uzun cevaplar yazıyorum ama bakıyorum devamını getiren yok.
neyse menüne gelelim.bence öğle zayıf.tek çorba tabiki yetmez.az yoğurt ve 1 dilim ekmek olabilirdi.akşama açlık çekmen kaçınılmazdı zaten.
ders çalışmaktandır o uyku.bi de baharın etkisi var.biz okuldayken nescafe ve kola karışımı yapardık.kafein bombası.ama sen yapma.çarpıntı yapıyor fazlası.
tebrikler canım 7 li rakamları görmüşsün.menün iyi bence günün şartlarına göre.
yrm simit bir ayran öğle öğünün olmuş gibi.mecburiyetten tercih ettiğini sanıyorum.ara öğün olarak hurma güzel bir tercih.aslında hepimiz dahil edebilsek menülerimize.hem tok tutar hem de kan şekerini düzenler.onun dışında diğer öğünlerini beğendim canım
biraz öyle olmuş canım.o yüzden aa onu da mı yedin bunu da mı yedin diye yazmıyorummmmmmm:))
canim ya niye yuh cekmissinki menüne..miktarlar dogruysa öyle bir abarti yok bence..catalin ucuyla bir lokma pastadan birsey olmaz..ama catalin tamamina bir dilim sigdirabiliyorsan o zaman durum vahimbu cuma ne çabuk geldi yaaaa.
ben daha yediğim pastaların + sından kurtulamadımmmmm
ve hala + var.yarın sabaha bi mucuzie olabilirmi ki.akşam salata ile filan geçiştirsem:))
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peyniraz bal-çay
öğle:çorba+2 dilim rosto köfte+4 kaşık kadar az ketçap ve mayonezli makarna
ara:elma
akşam:çorba-5 kaşık barbunya-4 kaşık yoğurtlu bakla-4 kaşık bulgur pilavı
ara:bir çatal pasta-2 adet kestane şekeri-biraz leblebi
yuh yani akşama bak.valla çok açtım.ancak doydum:))
nasıl olcak böyle.bi silkelenmem lazım.gerçi bu stresli halimle daha neler neler yerdim eğer buraya yazmayacak olsaydımmmmmm:))
iyi ki varsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?