80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kıslar..
sabah sabah 2 tane sıgara boregı ve bır tanede pohça yedim..ne yazıkki...

günaydın eflatun lavita nasılsınız

lavita şükür kavuştuk canım

yürüyüşümü yaptım duş aldım ve geldim şimdi soda iciyorum az sonra k filks yiyecegim süper bir hafta olur inşallah bu hafta 500 1000 gr vermem gerek ugraşıyorum bakalım nasıl olacak

liste icin cok tesekkürler handeryam, tabiki de güncelicem, o kadar emek veriorsun...
ama o en zayif halkaya beni yazmicaktin, yazmicaktin iste. cok büyük hata yaptin:) cok pis hirslandirdin beni
bu hafta korkun benden... (asiri yüzüyorum, yedime cok dikkat ediyorum, ve bi ilac var bi hafta onu kullancam, zayiflatma falan degil, ama sagolsun onda da etkisi oluyor)
korkun benden tamammi, o halklarini hepsini kirip gececem:)

evet lavita sanada bu yakışır hiç iyi olmadı en zayıf halka olman ama sen orada bol bol gez yüzme imkanın varsa yüz spora git bir haftada 1 2 kg vermiş olarak dön tr ye ama tabiki benimde vermem gerek

gabaaa ben anlamadim?
fotolari nereye ekliyoruz??
kafalarimiz gözükcekmi??
puanlamayi kim nereye yapiyor??
fotolari biz sizemi özelden yazcaz, siz nidamla puan vereceksiniz
yoksa fotolari foruma eklicez, millet size özel msj yazcak, sizde ona göre bi puan vereceksiniz??
ya peki, birinci olunca oluyor?? sadece haftanin ski mi olmus oluorum?? e ben hep öyleyimki ne gereeek vaaaaaaaa....

ayrica nidam ve sen yarismicakmisiniz?? yarismicaksaniz niye??

evet lavita sanada bu yakışır hiç iyi olmadı en zayıf halka olman ama sen orada bol bol gez yüzme imkanın varsa yüz spora git bir haftada 1 2 kg vermiş olarak dön tr ye ama tabiki benimde vermem gerek

verceeeeez bebisim, yaa cok fenayim varya, sabah gözlerime inanamadim:) o yüzden farkli farkli yerlerde tartilcam, ki emin olayim. simdi kendi tartimi getirmedim ya, annemlerinkde tartildim, fark olabilir, ama baska yerlerde ayni cikarsa
o zaman bu hafta kimse tutamaz, veremedim o bütün haftalartin acisini cikarcam resmen,

kizlar yanlis anlamayin, hirs falan yaptim yok, sadece dügüne 10 gün kaldi ve benim aldim elbise 40 beden, 3-4 kilo verisem ki on günde zor o ama 3 veririm, daha rahat gircem icine.
yanliz kulandim ilacdan dolayi verede bilirim ha 4 kilo:)

selmam sen nasilsin nasil gidior´?
cerenimle görüsüyormusunuz???

lavitacım gölgede kendin kurutarak kullanabilirsin canım

bu bilgi harika oldu guzumm mujuk mujuk yerim senii aaaaaaaaay....
dügün zamani adet olma dönemime denk gelcek, o gün olmucam ama siskinlik olur o yüzden ben 25 ve 26 haziranda lapa diyeti yapim dioom...aksama dügünde yani 26.haziranda hic bisi kalmasin :)

cerenle hergün beraberiz bena hava atıp duruyor senden daha zayıfım diyekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso dünde senden bahsettim ona seni lavita soruyor dedim ama onun pek bu aralar vakti olmuyor buraya gitmeye oda seni özlemiş ama karşılaşamıyoruz diyordu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…